- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μα ναι, τα κομπλεξικα ατομα που διευθυνουν αυτο το μπουρδελο με τις κοτες, κρατησαν το θεμα και ολα τα βρισιδια προς τους θεους και τους αγιους, γιατι αραγε;
εβρισα εγω Θεους και Δαιμονες?
εσυ βριζεις ανθρωπους και τερατα... ποιος ειναι ο "κακος"???

quote:
Μα ναι, τα κομπλεξικα ατομα που διευθυνουν αυτο το μπουρδελο με τις κοτες, κρατησαν το θεμα και ολα τα βρισιδια προς τους θεους και τους αγιους, γιατι αραγε;
Να πάς σε κανα Χριστιανο-Forum-χώρο και να ευλογείσθε μεταξύ σας αν δεν σου αρέσει Lupus...πάρτε και καντήλια και θυμιατά και λαμπάδες και κάντε κατάσταση όπως σας εκφράζει...βάλτε και μια κολυμπήθρα Ολυμπιακών διαστάσεων και ρίξτε μέσα αγιασμό και κάντε και μακροβούτια....άϊντε νερόκοτα..!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Εχω δωσει λυση στους διαχειριστες για το τι θα κανουν με ολα τα υγιει στοιχεια που μπλεκουν με τα σκατα σας. Μονες σας θα μεινετε να μαλακιζεστε και να βγαζετε τον κομπλεξισμο σας. Λες και μπορει να υπαρξει μια σχετικη ομαδα-σεκτα χωρις ιεραρχια-ιεραρχηση και σεβασμο προς αυτην. Για τα μπαζα εισαστε.Edited by - Γαμών Ρα on 20/01/2011 14:06:54
Πάντα την πεπατημένη ακολουθείς και ουδέποτε μπόρεσες να "ξεφύγεις" απο αυτήν φίλε μου ... ο ορισμός της συντήρησης είσαι , που θέλει και θα παραμείνει σε αιώνιο τέλμα και σκοτάδι...
Ο Μεσαίωνας τελείωσε φίλε μου , μαζί και όλα όσα επικρατούσαν...
Προφανώς δεν είσαι τίποτα περισσότερο απο έναν απογοητευμένο νοσταλγό του...

quote:Ειμαι ηδη μελος σε αγγλοφωνα φορουμ.
Edited by - Γαμών Ρα on 20/01/2011 14:21:23
Μπά!!! έκανες τέτοιο "άλμα"..???
Ρε σύ , τελικά σε αδικήσαμε...
Προτείνω -μόνο και μόνο γι'αυτό- να σου δοθεί ως βραβείο μια πλαστική κουδουνίστρα...μπράβο και εις ανώτερα...

quote:
Υστερα βριζουν τον ρηγκαν που ελεγε οτι μια εξωγηινη απειλη ειναι αυτο που χρειαζεται η ανθρωποτητα για να συσπειρωθει!
Τα ιδια λεει και ο Εκο.Μονο καλο σας κανει ο λουπους!
Δεν γνωρίζω για τους υπολοίπους αλλα σε σένα σίγουρα κάνει καλό ο Lupus...
Να δείς εμείς τι καλό του κάνουμε του ιδίου και δεν το γνωρίζει...

Edited by - Εαρινός on 20/01/2011 14:32:59
quote:
Ντρεπομαι για τον εαυτο μου.
Eίπες και μια ορθή κουβέντα...

quote:
Δεν χρειαζονταν λεει μεσσια, οι υπεροπτες αλαζονες οι Ελληνες που σκοτωνονταν μεταξυ τους και που μεσα απο τα εγωπαθη σκατα τους εφτασαν
την Ρωμαικη πορνοκρατορια στην απολυτη ξεφτυλα.Εδω μεσσια στις μερες μας χρειαζεται και ενα παντρεμενο ζευγαρι να πουμε, για να σωσουν τον γαμο τους, και μονο οι πουσταραδες υπερκομπλεξικοι μωροσοφοι αλαζονες οι Ελληνες δεν χρειαζονταν μεσσια. lol
Τους εκοψε ομως το κεφαλι ο Χριστος γιατι καπου υπαρχει και θεια δικη και αυτο το λεει ο Λιαντινης οχι ο ανωνυμος απολογητης.
Αυτές τις ανοησίες λές....ποιός και ποιοί Μεσσίες να σώσουν τον οποιδήποτε γάμο ρε αγράμματε Θρησκόληπτε Μεσσαιωνιστή ... ???
Οι άνθρωποι οι ίδιοι χαλάνε το οτιδήποτε και αυτό οφείλεται στο μυαλουδάκι τους το ίδιο , το ανεπαρκές και ακαλλιέργητο....αλλα και η ψυχολογική τους έδραση....πρωτίστως θα καλλιεργήσουν τον εαυτό τους και θα τον ανανγνωρίσουν και μετέπειτα θα προσπαθήσουν για το όποιο επόμενο βήμα τους....το Μεσσίες και "Πράσιν'άλογα" μας λές..???
Τόσγ ανευθυνότητα πιά..???

quote:
Περιμενει η αδερφη μου να γεννησει και λεει ο μικρος μου,θα μπορουμε να τον παταμε μολις γεννηθει;
Το μονο που κοιταει ο ανθρωπος ειναι κυριαρχια!
Πρωτα τα βαλαμε με το περιβαλλον μας και οταν τα καταφεραμε αφου μαζευτηκαμε στα χωριουδακια και τις πολης αρχισαμε να πλακωνομαστε μεταξυ μας!
Αν δε βρεθει κατι να ενωθουμε εναντιον του τοτε θα πρεπει να το εφευρουμε(Εκο εΦη-ψαξτο),αλλιως την εχουμε κατσει τη βαρκα!
Οχι οτι τρεχει και τιποτα,φτου και απο την αρχη(ως ποτε ομως)
Συμφωνώ μαζί σου...
Ωστόσο , πέραν των επισημάνσεων .... "καλό" θα ήταν να κατέθετες και τις απόψεις σου για το τι θα έπρεπε να γίνει....

Edited by - Εαρινός on 20/01/2011 15:20:11
Να σου προτεινω μερικες ταινιες να δεις να ισσοροπησεις?
Μπομπ ο Σφουγγαρακης
Ρουλης ο Γερανουλης
Μπομπ ο μαστορας
Φινλευ ο πυροσβεστης
Τομας το τραινακι
Ο δεικτης νοημοσυνης σου μεχρι εκει φθανει.
Δεν πρεπει να ξεπερνα το 64.Και πολυ λεω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Μπορουν να καταπιαστουν με πολλα.
Και αν νομιζεις οτι κατι λεει ο Λουπους και δεν το ακουμε,σαν καλο παιδι που εισαι,βοηθα μας να το ακουσουμε.
Τι λεει ο Λουπους που ακους εσυ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.