- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Εάν όχι....τότε έχεις απόλυτο δίκιο. πάντως με εκπλήσσει η βεβαιότητά σου...
Ικανοποιημένος;

quote:
Όχι μόνο αρχαίο μοντέλο αλλά και προβληματικό.
Πολύ κοντά σε ανθρώπους, κουνιέται σαν βάρκα - και στο τέλος που πάει;
Η τροχιά και μόνο δείχνει ότι πέφτει...
Μια ερώτηση.
Ακόμα και εάν είχε πρόβλημα, πάνω από πόλη θα πήγαινε;
Και τελικά ΟΛΑ τα εξωγήινα σκάφη που εμφανίζονται προβληματικά είναι;;;
quote:
Φίλε ΟΑΝΝΗΣΕΑ, η απάντηση που σου χρωστάω...
Και για το Α και για το Β και Γ και Δ και Ε και Ζ και τέλος Η, η απάντηση είναι μία.
Εάν είναι όντος εξωγήινο αυτό το πράμα (δεν είπα ότι είναι σίγουρα, έτσι;) την απάντηση την ξέρουν μόνο αυτοί που είναι μέσα...
Ικανοποιημένος;
Ρε παιδιά ειρήνη. Γιατί συγχέουμε δυο ασχετα πράγματα μεταξύ τους;
Τα UFO ή ΑΤΙΑ ελληνικά ξέρουμε όλοι τι σημαίνει.
Δεν πάει να πει ότι σώνει και καλά επειδή είναι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στους περισσότερους απο εμάς, οπωσδήποτε θα τα οδηγούν και εξωγήινοι.
Υπαρχουν ΑΤΙΑ; Ναι,Μπορεί,Δεν ξέρω.
Υπάρχουν Εξωγήινοι; Το ίδιο.
Βίντεο με ΑΤΙΑ έχω δεί άπειρα. Με εξωγήινους, κανένα.
Λάθος γράψε ένα! και αυτό μούφα.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:
ΑΤΙΑ ΣΑΜΠΟΤΕΡ.
Δεν τους έφταιγε τίποτα. Η αχρηστία των πιλότων ήταν η αιτία. Πάλι καλά που σώθηκαν.
Λοιπόν το βιντεάκι το είδα τότε που είχε γίνει το ατύχημα στη tv.
Δεν φαινόταν τίποτα άλλο τότε. Σημείωσε ότι συμμετείχαν και άλλα αεροπλάνα στη συγκεκριμένη επίδειξη και πετούσαν πιο ψηλά.

Ξέρεις το έχω ξαναγράψει αλλά δεν το προσέχει κανείς γιατί κανείςς δεν μπορεί να το αναγνωρίσει ή να του δώσει την δέοντα προσοχή.
Τρεις λόγοι για την βεβαιότητα μου: Ψυχολογία, μηχανολογία και βιολογία.
Πέρνεις κάθε επαφή και την μελετάς σύμφωνα με ένα από τους τρεις όρους.
Εάν ένας από αυτούς δεν συντρέχει με την ανθρώπινη φύση, είναι κάτι που μπορούμε να προσδιορίσουμε ως άγνωστο και να το μελητήσουμε ποιό βαθιά...
ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο OANNHSEA ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΗΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΙΚΟ .
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΡΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ .
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο σκοπός αυτού του τόπικ είναι, να κατατάσσει τα ΆΤΙΑ σε δύο κατηγορίες:
α) Αυτά που είναι εμφανές ότι είναι γήινα.
β) Και αυτά που δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι γήινα, λέμε απλά ότι είναι άγνωστα ΓΉΙΝΑ αντικείμενα!
Να μην ξεχνάμε ότι και εγώ έχω βάλει μια φώτο, που την τράβηξα εγώ ο ίδιος, και δεν σηκώνει αμφιβολίας, και όμως εκτός από την αγαπητή Ostria, που δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο
κανείς, μα κανείς δεν έκανε ένα τόσο δα μικρό σχολιασμό!
Το συμπέρασμα αγαπητέ φίλε Open Mind;
Βγάλτω μόνος σου....

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΔΟΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΗΙΝΑ
ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η OSTRIA ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
Χμμμμμ... μάλλον γιατι δεν ανοίγει και πολυ το πλανο να δούμε την κλίμακα μεγέθους;
Πως γίνεται όλες οι θεάσεις να γίνονται απο διάφορους άσχετους και όχι από ειδικούς επιστήμονες που παρακολουθούν τον ουρανό με τα καλύτερα τηλεσκόπια κάθε μέρα, όλη μέρα;
![]()
![]()

quote:
ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο OANNHSEA ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΗΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΙΚΟ .
Αν και σε γενικές γραμμές έχουμε τις ίδιες απορείες, εδώ πιστεύω ότι προσπαθούν να καλλιεργούν το φαινόμενο των ΑΤΙΑ.
Τα κέρδη είναι πολλά και για τον Πλανητάρχη αλλά και για τις πιο προηγμένες χώρες του πλανήτη. Θα πρέπει να υπάρχει έξωθεν κινδυνος για να παιρνουν τα κονδύλια που παιρνουν.
Πετυχαίνουν συσπήρωση της ανθρωπότητας εναντίον ενός αγνώστου εχθρού.
Κατά συνέπεια, εν μέρη τους συμφέρει πότε-πότε να δινουν τροφή για ουφολογία στους διάφορους ερευνητές του είδους.
Δεν ήταν λίγοι οι Αμερικανοί πρόεδροι που είχαν κάνει δηλώσεις για έρευνα των UFO.
Υποκριτική απο τον μετρ οτυ είδους Ρήγκαν;
Μπορεί, αλλά υπάρχει και διοχέτευση πληροφοριών απο την CIA προς τους 'ερευνητές' που στη συνέχεια τα βγάζει πλαστά.
Μήπως βολεύει κάποιους;

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ .
ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ
ΑΜΑ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΤΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΧΕΤΟ Η ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΙΤ
ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΤΙΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ TROLL ΜΑΛΛΟΝ
ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
Ναι ρε φίλε, αλλά γιατί τυχαίνει και τους βολεύει τόσο;
Συμφωνώ με τα υπόλοιπα, αλλά μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο της συγκεκριμένης τακτικής. Παίζονται πολλά τρις δολλάρια για την έρευνα και το διάστημα, άρα ειναι πολλες οι μίζες και τα κέρδη σε ιδιωτικές εταιρείες.
Τα συμφέροντα είναι πολλά, ποικίλα και με προεκτάσεις σε οικονομικό,πολιτισμικό, ακόμα και σε θρησκευτικό επίπεδο.

quote:
Τα κέρδη είναι πολλά και για τον Πλανητάρχη αλλά και για τις πιο προηγμένες χώρες του πλανήτη. Θα πρέπει να υπάρχει έξωθεν κινδυνος για να παιρνουν τα κονδύλια που παιρνουν.
Διαφωνώ φίλε Troll γιατί αν ήταν όπως τα λες θα έπεφτε περισσότερο χρήμα στο διάστημα, πράγμα που δεν βλέπουμε να γίνετε.
Η διαστημική τεχνολογία προχωράει πάρα μα πάρα πολύ αργά.
Και για να επανέρθουμε στο θέμα μας, το βίντεο με τα ορπίδια στη κεραία της ΝΑΣΑ, το έχει βάλει και εδώ η φίλη Ostria, αλλά περίεργος δεν σχολιάστηκε...
Φίλε Open Mind συμφωνούμε απόλυτα!!!

Η τεχνολογία του διαστήματος πάει σαν σαλιγκάρι.
και της Γης σαν...αφηνιασμένο άλογο....
Γιατί;

ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΕΤ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
quote:
Φίλε Troll, δες πως καλπάζει η τεχνολογία στη Γη, και δες τι έχει καταφέρει ο άνθρωπος τόσα χρόνια στο διάστημα...Η τεχνολογία του διαστήματος πάει σαν σαλιγκάρι.
και της Γης σαν...αφηνιασμένο άλογο....
Γιατί;
Φίλοι μου σας διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό.
Για να πετύχει αυτά που πέτυχε στη γή η Αμερική και η Ρωσία τα περισσότερα πειράματα έγιναν στο διάστημα. Ξέρετε πόσα τρις δολλάρια δαπανήθηκαν;
Ηιστορία με τα ΑΤΙΑ ξεκίνησε απο το 1950. Το ξεχνάτε;
Απλά η παραφυλολογία σήμερα έχει φτάσει στο απώγειό της.

Τες πα.
Στο σχόλιο περί 'έξωθεν κινδύνου'. Δεν νομίζω ότι στηρίζονται σε αυτό, περισσότερο τους ενδιαφέρουν οι γήινοι κίνδυνοι. Νομίζω ότι είναι σαφές ότι δοκιμάζουν μυστικά σκάφη νέας τεχνολογίας, πιθανόν κατασκοπευτικά ή πολεμικά. Υποψιάζομαι ότι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τα τελειοποιήσουν όσο θα ήθελαν.
Οσο για τα θεωρούμενα εξωγήινα ufo φαίνεται ότι το ποσοστό τους μειώνεται και είναι λογικό, μιάς και όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν οτι η γήινοι τεχνολογία αιχμής πιθανότατα καλύπτει τις περισσότερες αναφορές.
Από την άλλη, φαίνεται πως έχουμε μία αύξηση και σε φυσικά φαινόμενα, τα οποία παλιότερα συχνά θεωρούσαμε εξωγήινα αντικείμενα.
Τελευταία σοδιά
Φωτογραφία του κομήτη Mcnaught με κάτι περίεργο από κάτω από την Αργεντινή.
http://npn.ehost.pl/admin/data/upimages/Chile71.JPG
Κάτι περίεργο που φωτογραφήθηκε στο Leeds στην Αγγλία
http://www.ufocasebook.com/strangebrightobject.html
Κι άλλα φώτα στον ουρανό του Λονδίνου
Αυτά τα τελευταία μπορεί να είναι γιαπωνέζικα φανάρια που τα αφήνουν στον ουρανό κατά την διάρκεια των γάμων (κουφό αλλά κι άλλες φορές είδαν παρόμοια φωτάκια στην αγγλία και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν τέτοια φαναράκια που τα άφησαν να πετάξουν μετά τον γάμο-γιαπωνέζικο έθιμο)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν που συμφώνησε ο Krios (δεν μπορώ να καταλάβω πως συμφωνεί με μένα και με τους άλλους) είναι το γραφόμενο του open mind για τον θόρυβο.
Δύο παράγοντες δίνουν θόρυβο σε ένα σκάφος:
Οι κινητήρες (θερμικοί) και το σπάσιμο του ήχου.
Φυσικά και το δύο ενισχύονται από το σχήμα του σκάφους και από την μορφή των κινητήρων.
Τι γίνεται όμως όταν το σύστημα κίνησης δεν είναι θερμικό αλλά π.χ. ηλεκτρομαγνητικό και το σκάφος ΔΕΝ σπάει την ταχύτητα του ήχου όταν πετάσει κοντά στην γη (κινούμενο με 1100 Km/h), αλλά επίσης και το ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ (δισκοειδές) αποτρέπει την εμφάνιση κρουστικών κυμάτων;;;
Ε, μα τότε το σκάφος ΠΕΤΑΕΙ ΑΘΟΡΥΒΟ και εμείς το λέμε ΑΤΙΑ...
quote:
Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν που συμφώνησε ο Krios (δεν μπορώ να καταλάβω πως συμφωνεί με μένα και με τους άλλους)
Μην παρερμηνεύεις αυτά που λέω. Εγώ αυτά είπα:
Φίλε ΟΑΝΝΗΣΕΑ, η απάντηση που σου χρωστάω...
Και για το Α και για το Β και Γ και Δ και Ε και Ζ και τέλος Η, η απάντηση είναι μία.
Εάν είναι όντος εξωγήινο αυτό το πράμα (δεν είπα ότι είναι σίγουρα, έτσι;) την απάντηση την ξέρουν μόνο αυτοί που είναι μέσα...
Ικανοποιημένος;