ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση λογικής - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ερώτηση λογικής - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yngwie56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
12/07/2005, 09:24:29
Και τα ποιηματάκια χρειάζονται. Δεν μπορεί να γράφει πάντα άνετα ο καθένας έμμετρα. ΄Εχει κι αυτό το δικό του χρώμα. Βρε μην υποτιμάτε τον ποιητικό λόγο. Πολλά έχει να πει.Διορθώνει απορρίπτει φωνάζει καταδικάζει πολεμά ερωτεύεται πεθαίνει κλαίει κομματιάζεται.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

12/07/2005, 14:50:07
Αν και εχω διαβασει διαφορα σχετικα με το πως να δει κανεις την αυρα
και ετυχε να δω καπου ενα κεντρο που υποστηριζε οτι την φωτογραφιζει
και αναλογα κανει και θεραπειες[εναντι αδρης αμοιβης] κατεληξα στο εξης:Η ικανοτητα αισθαντικοτητας της αυρας εγγειται κατα πρωτον στην διαισθηση και την ενορατικη ικανοτητα παρα στο τι βλεπουμε δια γυμνου οφθαλμου.
Προσπαθησε να αισθανθεις την αισθηση που εκπεμπει ενα ατομο απεναντι σου με τα ματια της ψυχης και μετα παραληλησε το παραγομενο συναισθημα με το αντιστοιχο που θα σου δημιουργουσε ενα χρωμα .
Το πιο πιθανο ειναι να ειναι το σωστο.Αυτο ομως προυποθετει να νιωσεις τον αλλον χωρις να αφησεις να παρεμβληθουν σκεψεις και συναισθηματα για το ατομο του.
Δεν ειναι ευκολο γιατι συνηθως ειμαστε προκατειλημενοι απο την εξωτερικη εικονα τις πληροφοριες που εχουμε κλπ.
Καπου διαβαζα οτι τα παιδια εχουν την ικανοτητα να δουν την αυρα
γιατι ειναι ακομα αθωα.Αν βαλουμε ενα παιδι να ζωγραφισει με χρωμα ενα ανθρωπο το πιο πιθανο ειναι να βρει το σωστο χρωμα την δεδομενη στιγμη.
Το χρωμα της μεταβαλλεται αναλογα με την ψυχικη μας διαθεση και τα κινητρα μας.
Η πληρης αναπτηξη των τσακρας ειναι το κλειδι στην αναγνωση της αυρας.
Αν φτασει κανεις σε αυτα τα επιπεδα μπορει να <<δει>> τις διαθεσεις των αλλων [ θετικες σεξουαλικες επιθετικες , διαταραχη στον ψυχισμο κλπ
Φιλικα
12/07/2005, 16:26:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Deghar AdharkΜέλος
13/07/2005, 02:45:46
οχι δεν τον υποτιμαω καθολου....απλως εκει σε εχουμε συνηθισει.

μερικες φορες καθομαι και διαβαζω αυτα τα ποιηματα και προσπαθω να τα καταλαβω....καθομαι...καθομαι

παντως γραφεις καλα{εννοω και απο γραμματικης και συντακτικης αποψεως}

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
Deghar AdharkΜέλος
13/07/2005, 02:48:19
οχι δεν τον υποτιμαω καθολου....απλως εκει σε εχουμε συνηθισει.

μερικες φορες καθομαι και διαβαζω αυτα τα ποιηματα και προσπαθω να τα καταλαβω....καθομαι...καθομαι

παντως γραφεις καλα{εννοω και απο γραμματικης και συντακτικης αποψεως}

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
13/07/2005, 08:34:25
Σε ευχαριστώ. Προσπαθώ. ΄Ενα στίγμα αφήνω.
Απλά εγώ δεν ζω αν δεν γράφω.
΄Εστω κι αν και λεκτικά σε συζητήσεις τα καταφέρνω καλά όπως λένε το γράψιμο είναι ζωή. Περνάς μηνύματα.
Θυμάμαι ένα όμορφο τώρα, [Η ζωγραφική είναι σιωπηλή ποίηση κι η ποίηση ομιλούσα ζωγραφική], γεννά εικόνες. Να είσαι καλά. Τώρα πάντως που είμαι χαλαρή γιά να επανέλθω λίγο στο θέμα η αύρα μου είναι προς το αχνογάλαζο. Καλά πάω.
Εντάξει καλέ φίλε Γιώργο θα το κλείσουμε το -εδώ- θέμα της αύρας. Μη μας μαλώνεις.
Καλημέρα...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

17/07/2005, 02:08:04
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Namaskar Avatar,

..μαλλον το θεμα απο τον τιτλο του και μονο προσδιοριζει επακριβως τι ακριβως πραγματευεται(βεβαια το περιεχομενο του παραπεμπει σε γενικοτητες περι αυρας και προσεγγιζει και τα προυπαρχοντα θεματα)
καλυτερα λοιπον να θεωρηθει ως τετοιο--του φερομενου τιτλου-- και να εχει τη δικη του αναπτυξη--ποιος ο λογος να συμπτυχθει με ενα θεμα της προσεγγισης:αυρα μπορουμε να τη δουμε---τσακρας και εσωτερισμος ...κλπ
...
φρονιμοτερον θα ταν ,καλε μου φιλε--και το εννοω το καλε μου φιλε-- να μπεις στο φορουμ των εικονων--- οπως και προ ημερων εχεις ειδοποιηθει --προς συντονισμο ενος τοπικ που αφορα στις αδερφες ψυχεςκαι μαλλον δεν βρισκεται στο καταλληλοτερο χωρο προς συζητηση...---για να μην θυμηθω το πολυσελιδο τοπικ *αδερφες ψυχες* της φιλης Ελιξιρ---

+ενταξει τα νεα μελη --λεμε τωρα--δεν γνωριζουν που ακριβως ..ποσταρουν-δεν κανουν Αναζητηση καν! αλλα δεν ειναι λιγο τραγικο να απαντουν μελη που βρισκονται στο φορουμ καθε μερα...λες και δεν εχω δωσει ποστ οτι βρισκονται σε λαθος χωρο;...
σεβασμος σου λενε μετα...:(

φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/07/2005 02:13:18

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/07/2005 02:16:16

17/07/2005, 21:32:37
Καλή μου ΄Ατμα τα περί τραγικότητας δεν τα αντιλαμβάνομαι, δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρό αυτό που έγινε. Αν πάλι είναι κρατώ μιά τρυφερότατη συγνώμη γιά την Αμαλία και όχι μόνο. ΄Αλλωστε το θέμα το έκλεισα, δεν το συνέχισα δεν απάντησα. Απάντησα; ΄Εχω πάψει να ενοχλούμαι καλοί μου φίλοι πλέον. ΄Οσο γιά το ζήτημα του σεβασμού, αυτό το forum το αγαπάω αρκετά και νομίζω ότι μεταξύ άλλων καταθέτω εδώ αγαπητοί φίλοι την αυθεντικότητά μου.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΟΣΣΟ ΠΕΡΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...

ΠΕΡΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ.Δεν αντιδρώ. Εξετάζω τα δεδομένα.
Σας ευχαριστώ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

17/07/2005, 21:36:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ.....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΑ.....
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΟΙΠΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...

ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

cascabellΝέο Μέλος
17/07/2005, 22:08:26
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ "ΠΟΛΕΜΟ" ΟΠΩΣ Η ΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ Η ΑΙΘΕΡΙΚΟ Η ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ).
ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ(ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ)ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΥΡΑ.
ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΑΥΤΟ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΕΛΗ ΟΡΓΑΝΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

cascabell

17/07/2005, 22:14:59
Aφροδιτη μου
-ο Οσσο τυγχανει επισης αγαπημενος μου..

-περι "τραγικοτητος"...μαλλον χρειαζεται να ξαναδιαβασεις περι τiνος προκειται..αναφερομαι στο θεμα του φορουμ των εικονων --αν οφειλεις εξ αυτου συγνωμη ειναι αλλο θεμα χμ;--αναρρωτιεμαι δεν με διαβασες εκει;..γιατι;...--

(-προς τι τα τεραστια γραμματα;...)

Αβαταρ φιλε μου...
το εκει θεμα μαλλον μεριμνηθηκε πριν επιστρεψεις εσω--

..το Τι εχει δικαιωμα ο καθενας εκτος χωρου και περαν των υποχρεωσεων του εκτος φορουμ,μαλλον δεν ειναι των -αμεσων- ενδιαφεροντων μου,το τι αφορα στο χωρο ομως μαλλον ειναι.-αν θελουμε να μιλαμε για ενοτητα και ουχι για πολυδιασπαση γενικως..--

Τωρα-σε οτι αφορα στον τιτλο κατι μαλλον δεν καταλαβατε και οι δυο--
ο τιτλος ως εχει ειναι κατι εντελως διαφορο και στεκει ως ενοτητα του πολυδιαστατου θεματος της αυρας.
οπως ειπα :αλλο "αυρα και εσωτερισμος"-προυποθετει καποια ιδιαιτερη γνωση ωστε να συζητηθει το θεμα και εσωτεριστικα-
αλλο "αυρα μπορουμε να τη δουμε"--προυποθετει τα βασικα στα της υπαρξης της αυρας και κατοπιν συζητηση περι θεασης αυτης..καθως και αν καποιος πιστευει στην αυρα ως κατι το υπαρκτο...-
και αλλο
"αυρα σεξ και διαδικτυο"--προυποθετει τη γνωση των παραπανω...και ισως και καποια σχεση με ψυχολογια...

ειμαι τωρα..σαφης;

..αν παλι η φιλη Αφροδιτη ,αλλο εννοουσε με τον τιτλο του τοπικ που δημιουργησε και..αλλο αναπτυχθηκε στην πορεια...
μαλλον δεν εχει να κανει με την αποψη μου οτι το θεμα αποτελει απο μονο του μια ξεχωριστη ενοτητα στα περι αυρας..
που αν συμπτυχθει σε ενα και μονο θεμα ουδεις δεν θα μπορει να εμβαθυνει στις ενοτητες αυτου...
αυτο ειναι το ζητουμενο ;
μαλλον οχι..

"Πολυδιασπαση" συμβαινει ουκ ολιγες..και με πολλους τροπους...οπως συμβαινει και με την υπαρξη διασπασης του ενος με χρηση πολλων ταυτοτητων,οπως συμβαινει με τη χρηση κλικας ωστε να παραταθει η διασπαση...κλπ κλπ..-
το να γνωριζει ομως καποιος τι μπορει να στεκει ως εχει, και τι οχι, αυτο ειναι το ουσιωδες...οταν αναζηταμε ενοτητα.-

anyway//

φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/07/2005 22:35:37

17/07/2005, 22:59:11
Καλή μου ΄Ατμα, τα της κλίκας δεν τα πολυκαταλαβαίνω, τα της γλύκας όμως τα εννοώ,
μιά τρυφερότατη καληνύχτα με ήρεμες σκέψεις και δύναμη ζωής ψυχής όπως θες πέστο να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Τελειώνω απλά...
Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει συνέχεια δυσκολίες. Η επιλογή είναι πάντα δύσκολη και το μυαλό θέλει να επιλέξει αυτό που είναι εύκολο στην πράξη. Το μυαλό θέλει να αποκτά με ελάχιστη αντίσταση. Το να λες ψέματα είναι εύκολο Το να είσαι ψεύτικος είναι εύκολο. Το να φαίνεσαι ότι αγαπάς είναι εύκολο.Το να αγαπάς είναι πολύ δύσκολο. Η δημιουργία ενός προσωπείου είναι εύκολη. Η δημιουργία μιάς ύπαρξης είναι δύσκολη. Επομένως ο άνθρωπος διαλέγει τοαπλό το εύκολο αυτό που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς καμιά προσπάθεια καμιά θυσία.
Με απογειώνει ο [Ο S H O] ΄Ατμα. Με ηρεμεί. Με βοηθάει.
Καληνύχτα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

17/07/2005, 23:15:22
Αφροδιτη ..τελικα σου πανε -πιο πολυ- τα μπλε

--θαταπουμεοτανερθειςστηνπολημου..--

quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ "ΠΟΛΕΜΟ" ΟΠΩΣ Η ΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ Η ΑΙΘΕΡΙΚΟ Η ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ).
ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ(ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ)ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΥΡΑ.
ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΑΥΤΟ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΕΛΗ ΟΡΓΑΝΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

καλωσηλθες εσω cascabell!

satyat nasti pari dharmah!

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/07/2005 01:19:23

17/07/2005, 23:49:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ....

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ...
ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.........

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ?????

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

18/07/2005, 01:15:10
--τελικα απιστευτες θερμιδες προσθεσε το επιδορπιο--

να τη λαβω ως σοβαρη απαντηση αυτη αγαπητε Αβαταρ;
ποιος εκρινε ποιον τελικα...

quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ....

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ...

Δεν ειπα αυτο φιλε μου--αλλα μαλλον δεν εννοεις να καταλάβεις τι εγραψα και μαλιστα δυο φορες!
--αναρρωτιεμαι γιατι:(--

quote:

ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.........

..σου επιτρεπω να εχεις την οποια γνωμη σου, αλλα συγχωρεσε με αν τη θεωρω επιπολαιη επειδη δεν καταλαβες καλα-καλα το σκεπτικο του μηνυματος μου.

quote:

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ?????

-μ ενδιαφερει ο χωρος,ταπαμε,να υπογραψω και με αιμα;..η ..¨
αν ομως θελεις να πιστευεις πως οχι,υποκειμενικη σου αποψη..αλλα ουχι η αληθεια--..απευθυνσου στη διευθυνση για λεπτομερειες και μην δινεις λανθασμενες εντυπωσεις δημοσια ...προς τερψιν ποταπων γλυκομιλητων τινων.
---πχ...ποτε εγινες, αγαπητε μου,συντονιστης-πως και προεκυψε;
γιατι δεν εγινα κι εγω το αυτο αραγε; τι προεκυψε;...με ρωτησες ποτε σε μειλ;τωρα γιατι το κανεις δημοσια;
αυτα και αλλα σε καποιο αλλο τοπικ ...ισως σε κανενα *λευκωμα σχολικο*--για να μην τα συνδεσουμε με τον παρον τιτλο και γινει εδω μεσα το σωσε..---

σαφης;

quote:

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Εγω σ ευχαριστω φιλε μου!
..για την αποψη σου προς το ατομο μου και τη δραση μου στο χωρο μετα απο τοσα χρονια...

Τι να πω...
Οταν θελει να καταλαβει κανεις, καταλαβαινει τα παντα,αν δε θελει δεν καταλαβαινει με τιποτε..
--προσεξε με ,φιλε μου:τωρα σε εκρινα!
=δηλαδη:ειπα αυτο που μου δειχνεις-φανερα και μη--με τη σταση σου..---

+κατι για..επιδορπιο :
..δεν κρινω αν δεν μ εχουν (κατα)κρινει πριν.

μια κρεμ μπουλε..
κατι αλλο;

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/07/2005 01:17:50

18/07/2005, 03:19:59
Κρεμ Μπριλέ λοιπόν για όλους!
Κερνάω εγώ, εσείς την άλλη φορά

Να και η συνταγή:

1 cup heavy whipping cream
3 egg yolks
3 tablespoons sugar
2 teaspoons sugar to caramelize
½ teaspoon cinnamon
1 tablespoon of Grand Marnier
4 sprigs fresh mint, for garnish

Make the custard:
Preheat the oven to 325º F. Boil some water, and prepare the Bain Marie; by placing 2 ramekins into a 4 x 6 inch baking pan. Usually, ramekins are about 1 inch high. Boil the cream with the cinnamon and Grand Marnier.

Put the yolks in a bowl. When the cream is almost boiling, add the sugar to the yolks and gently whisk. Pour the boiling cream on top of the yolk and sugar mixture. Stir gently just enough to mix well. Do not over whip! Remove foam using a skimmer. Fill the ramekins using a medium sized ladle. Pop the bubbles if any appear.

Cook in the oven:
Place the Bain Marie pan in the oven, fill the pan to the top with boiling water. Do not allow any water to fall into the ramekins (Same as Crème Caramel). Cook for about 40 minutes or until set. Gently jiggle the ramekins to determine whether the crème Brule is done. The centers should wiggle just slightly.

Remove from the oven when cooked, remove from the Bain Marie, cool and refrigerate for a minimum of two hours.

Finish and serve:
Crème Brule is served in the mould. Sprinkle a teaspoon of sugar in a thin layer, and using a blowtorch, caramelize! Serve with Macarons cookies.

Hints and tips:
It is important to keep the mixture in motion as it is heated very slowly. This will allow the protein in the egg to coagulate without creating lumps.

When you separate the eggs make sure to remove all traces of the egg white. Even a few drops of white in the yolks can produce a lumpy texture rather than smooth custard. Cook the custard in a water bath., call Bain Marie.

(Στα αγγλικά, διότι η ζαχαροπλαστική οφείλει να αποτελεί κάστρο προς κατάκτηση )

Ας επανέλθω όμως στο θέμα.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ, όταν διάβασα τον τίτλο του θέματος που άνοιξες, περίμενα να δω το συσχετισμό που υποδηλώνει ο τίτλος του, και μέσα από τα μηνύματα όσων συμμετέχουν σ'αυτό. Στην πορεία διαπίστωσα, πως μπορεί κάλλιστα να καταταχθεί σε κάποιο από τα υπάρχοντα θέματα. Εφόσον είδα από τα γραφόμενά σου, πως συμφωνείς σε αυτό και δεδομένου ότι τα links των σχετικών θεμάτων έχουν ήδη αναφερθεί από τον AVATARGR (τον οποίο προσκαλώ σε κρεμ Μπριλέ με φυλλαράκι μέντας, όπως και την ΑΤΜΑ )
το θέμα αυτό απενεργοποιείται εδώ.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!