- Ερώτηση λογικής - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Βρήκα λύση. Μιας και μιλάμε για άγριες εμπειρίες θα κανονίσει εάν είναι η φίλη medtech με τον Βρίλ να της κανει μία σαμπανιά 100 μέτρα μέσα στο σκότος της σπηλιάς κανά δυό μέρες, αλλες κανά δυό στο βουνο με εμένα να καλέσουμε τίποτα άγγελους και δαίμονες απο την Goetia με κύκλους ,θυμιατά,ξίφη και παραφερνάλια, και άλλες δύο μέρες με τoν jbg σε βαθιά φύση και θα της φτιάξει ένα καμικάζι με μούσκάρια,γούλιαμσι,μεσκαλίνη και στραμώνια και θα την βγάλει μετά στα επιστημονικά πεδία βόλτα με την κυρά του δάσους σε ΚΤΜ και στη συνέχεια θα ξανακάνουμε την συζήτηση περί επιστημονικότητας. Τι λέτε???
Ψάχνοντας για τον Ινδό που έδειξε πέρυσι η τηλεόραση ο οποίος έχει να φάει 65 χρόνια και βρίσκεται υπο στενή ιατρική παρακολούθηση επίσης πολλά χρόνια εντός νοσοκομείου.
Εδώ τι πρέπει να εικάσει ο γιατρός ή οι 100 και πλέον γιατροί που τον παρακολουθούσαν??????? Να σκίσουν τα πτυχία τους??? Οχι δεν θα πρεπε, καθώς οι τεχνικές είναι γραμμένες στα ιερά τους βιβλία αλλά πολύ κάτά της επίσημης επιστήμης η οποία δεν δέχεται λεπτοφυεστερες καταστάσεις του νού ο οποίς υπερκαλύπτει τις μικρές δυνατότητες του σώματος.
Αλλά ποιόν να συμφερει άραγε. Εδώ στην ελλάδα θα τον είχε αμέσως σκοτώσει το καρτέλ των μεγαλεμπόρων τροφίμων.
quote:
αλλά η επιστημη δεν ασχολειται με βιωματα, ασχολειται μονο με μετρησιμα μεγεθη - βασει των σημερινων δυνατοτητων μετρησης ομως...
H επιστημη ΔΕΝ ασχολειται με βιώματα???!!!
ΔΕΝ??
Πως δεν ασχολειται με βιωματα αγαπητε JBG?
Εκτος αν ο ορισμος του βιωματος οπως τον αντιλαμβανεσαι εσυ ειναι εντελως διαφορετικος απο τον ορισμο του βιωματο; οπως τον αντιλαμβανομαι εγω....
quote:
Βρήκα λύση. Μιας και μιλάμε για άγριες εμπειρίες θα κανονίσει εάν είναι η φίλη medtech με τον Βρίλ να της κανει μία σαμπανιά 100 μέτρα μέσα στο σκότος της σπηλιάς κανά δυό μέρες, αλλες κανά δυό στο βουνο με εμένα να καλέσουμε τίποτα άγγελους και δαίμονες απο την Goetia με κύκλους ,θυμιατά,ξίφη και παραφερνάλια, και άλλες δύο μέρες με τoν jbg σε βαθιά φύση και θα της φτιάξει ένα καμικάζι με μούσκάρια,γούλιαμσι,μεσκαλίνη και στραμώνια και θα την βγάλει μετά στα επιστημονικά πεδία βόλτα με την κυρά του δάσους σε ΚΤΜ και στη συνέχεια θα ξανακάνουμε την συζήτηση περί επιστημονικότητας. Τι λέτε???
Μου προτεινεις να αλλαξω τα φωτα στον εγκεφαλο μου με παραισθησιογονες ουσιες?
Αυτες οι ουσιες ευθυνονται αναμεσα στα αλλα και για πολλα οραματα που ηταν απλα δημιουργηματα του εγκεφαλου και που πανω τους βασιστηκαν πολλες δοξασιες,θρησκειες,θρησκευτικες σεκτες και ποικιλου περιεχομενου ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ.
quote:
Ψάχνοντας για τον Ινδό που έδειξε πέρυσι η τηλεόραση ο οποίος έχει να φάει 65 χρόνια και βρίσκεται υπο στενή ιατρική παρακολούθηση επίσης πολλά χρόνια εντός νοσοκομείο
........................................................Αλλά ποιόν να συμφερει άραγε. Εδώ στην ελλάδα θα τον είχε αμέσως σκοτώσει το καρτέλ των μεγαλεμπόρων τροφίμων.
Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου...
Δηλαδη:
1.Επιχειρηματολογια απο την αγνοια (η επιστημη δεν ξερει τι γινεται εδω αρα η επιστημη ειναι αχρηστη και η μεταφυσικη μου σουπερ)
2.Πιστη σε ανεκδοτες μαρτυριες.(μια γνωστη μου ηπιε το νερο του καματερου/το εριξε στην ομοιοπαθητικη/στον βελονισμο/την Αγιουβερδα/εφαγε τραχανοχορταρο και εγινε περδικι)
3.Αβασιμη και αχαλινωτη συνωμοσιολογια (υπαρχουν μυστικες ομαδες που καταπιεζουν την θαυματουργη μου ανακαλυψη οχι δεν φταιει το γεγονος οτι η ανακαλυψη μου δεν περναει τα τεκμηρια επιστημονικης εγκυροτητας αληθεια σας λεω!))
Edited by - medtech on 23/07/2006 16:48:32
Τα στοιχεια εις την αγγλικην
http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/3236118.stm
Last Updated: Tuesday, 25 November, 2003, 17:11 GMT
Fasting fakir flummoxes physicians
By Rajeev Khanna
BBC correspondent in Ahmedabad
Doctors and experts are baffled by an Indian hermit who claims not to have eaten or drunk anything for several decades - but is still in perfect health.
Mr Prahlad Jani under surveillance in hospital. [photo caption]
Prahlad Jani, a holy man, or fakir, who is over 70 years old, has just spent 10 days under constant observation in Sterling Hospital, in the western Indian city of Ahmedabad.
During that time, he did not consume anything and "neither did he pass urine or stool", according to the hospital's deputy superintendent, Dr Dinesh Desai.
Yet he is in fine mental and physical fettle, say doctors.
Most people can live without food for several weeks, with the body drawing on its fat and protein stores. But the average human can survive for only three to four days without water.
Followers of Indian holy men and ascetics have often ascribed extraordinary powers to them, but such powers are seldom subject to scientific inspection.
Mouthwash
"A series of tests conducted on him show his body mechanism is that of a normal person," said Dr Desai.
Mr Jani spends most of his time in a cave near the Ambaji temple in Gujarat state.
"He has never fallen ill and can continue to live like this" -- Bhiku Prajapati, Mr Jani's devotee
He spent his 10 days in hospital in a specially prepared room, with a sealed-off toilet and constant video surveillance.
To help the doctors verify his claims, Mr Jani agreed to avoid bathing for his time in hospital.
The only fluid he was allowed was a small amount of water, to use as mouthwash.
One hundred millilitres of water were given to him, and then collected and measured in a beaker when he spat it out, to make sure none had been drunk.
Thank goddess
A statement from Ahmedabad's Association of Physicians says that despite no water entering his body, urine nonetheless appeared to form in his bladder - only to be re-absorbed by the bladder walls.
Hungry for blessings: Mr Jani receives a devotee in hospital [photo caption]
At the end of his confinement, doctors noted no deterioration in his condition, other than a slight drop in his weight.
"I feel no need for food and water," says Mr Jani, who claims he was blessed by a goddess at the age of eight and has lived in caves ever since.
He grew up in Charod village in Mehsana district and wears the dress of a devotee of the goddess Ambaji - a red sari-like garment, nose ring, bangles and crimson flowers in the hair.
He also wears the vermilion "tika" mark on his forehead, more often seen on married Hindu women.
His followers call him "mataji" or goddess.
More tests
He says he has survived several decades without food or water because of a hole in his palate.
Drops of water filter through this hole, he says, sustaining him.
"He has never fallen ill and can continue to live like this," said Bhiku Prajapati, one of Mr Jani's many followers.
"A hole in the palate is an abnormal phenomenon," says Dr Desai.
His colleague, Dr Urman Dhruv, told the BBC a full medical report is being prepared on Mr Jani's 10 days under observation.
Doctors say they cannot verify his claim to have not eaten or drunk for decades - but by observing his feat under laboratory conditions, they hope to learn more about the human body.
It is likely that doctors will want to examine Mr Jani again in order to solve the medical mystery he has presented them with.
Η σουμα στην Ελληνικη.
1.Οι γιατροι δεν μπορουν να επιβεβαιωσουν τον ισχυρισμο του οτι εζησε ΧΩΡΙΣ τροφη για πολλες δεκαετιες.
2.Τον παρακολουθησαν για 10 ημερες κρινεται ως μικρο διαστημα παρακολουθησης.Για βαλτε τον κανα διμηνο χωρις τροφη και νερο).
Κατα την διαρκεια αυτων των ημερων ελαβε λιγο νερο μονο για να πλυνει το στομα του το οποιο το εφτυνε μεν αλλα....
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΕΡΟ!.
2.Μετα το περας των 10 ημερων παρατηρηθηκε ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.
Καθολου μα καθολου παραξενο.Η μειωση ηταν μικρη αλλα ο μαγκας ο Ινδος παρεμενε ΑΔΡΑΝΗΣ (-->καταναλωνοντας ελαχιστη ενεργεια-->μικρη μειωση και στο βαρος).
3.Πολλοι ανθρωποι μπορουν να επιβιωσουν ΧΩΡΙΣ τροφη για πανω απο 10 ημερες.
Λιγοι χωρις νερο αλλα μην ξεχνατε!
α.ο τυπος πηρε νερο για να πλυνει το στομα
β.παρολο που το εφτυσε ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ στον ουρανισκο.
γ.υπηρξε μειωση του βαρους του
Και κοβω το κεφαλι μου αν τον τυπο τον βαλουν για 2 μηνες σε αυστηρη παρακολουθηση δεν τον βλεπω να γλυτωνει τον θανατο απο ασιτια.
Σας ξενερωσα παλι ε?
quote:
MedTech, με ακούς ?
Φωνάζω και ωρίωμαι.
Εγω ΚΑΙ σε ακουω ΚΑΙ σε καταλαβαινω.
Οι υπολοιποι?
JBG το ξερω οτι η υλη ειναι ενεργεια και το αντιστροφο.Αλλα η ενεργεια αυτη μετραται και υπαρχει και η περιφημη εξισωση E=M.C.C (δηλ.C εις το τετραγωνον οπου C η ταχυτητα του φωτος) που ΔΕΙΧΝΕΙ και την μεταξυ τους σχεση.Αλλα αυτο που ονομαζεις εσυ ψυχικη ενεργεια δεν εχει μετρηθει με οποιοδηποτε τροπο.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.
ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΩ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ!
quote:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ?
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.
ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΩ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ!
Αυτο και αν ειναι ασχετο επιχειρημα.
Θες να πεισεις εμας τους σκεπτικιστες?
Φερε αξιολογες αποδειξεις
Να θυμασαι οτι ο εγκεφαλος,οι αναμνησεις και οι αισθησεις παιζουν ασχημα παιχνιδια.Γιαυτο και απαιτουνται πειραματα με κοντρολ.
Αλλα που να ξερεις εσυ τι εστι πειραμα με κοντρολ...Εσυ εμπιστευεσαι τα βιωματα ΧΩΡΙΣ ελεγχο.
Ειμαι απο τους ανθρωπους που εκτιμουν οτι ο κοσμος ΕΧΕΙ αλλαξει προς το καλυτερο και οτι ΕΧΕΙ επιτευχθει προοδος.
πχ. στον τομεα μου βλεπω οτι οσο εμπιστευομαστε τους μυστικιστες για θεραπεια οι ανθρωποι πεθαιναν σαν τις μυγες ενω οταν ανελαβε η επιστημονικη ιατρικη βελτιωθηκε ΚΑΙ η ποιοτητα ζωης ΚΑΙ αυξηθηκε το προσδοκιμο ζωης.
Αφορισμους για τους σκεπτικιστες εχεις αλλα για το γεγονος οτι ξεσκεπαστηκε η δηθεν μυστικιστικη περιπτωση του Ινδου που μας εφερε ενας απο εσας για να μας βαλει τα γυαλια κανεις την παπια ε?Και φαντασου ξεσκεπαστηκε σε dt.Δηλ. λιγο να εψαχνε την υποθεση ο καθενας και θα εβλεπε απο ποσες μεριες μπαζει!Αυτο ονομαζεται ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.Δεν ξερω αν εχει γευση μηλου η πορτοκαλιου αλλα μας απεδωσε ορισμενες ενδιαφερουσες πληροφοριες για την δηθεν θαυματουργη περιπτωση του Ινδου.
Βασικα μαλλον δεν κανεις την παπια.Επιτιθεσαι κατα του σκεπτικισμου γιατι σου ξεβολευει το παραμυθι και γιατι εχεις ξεμεινει απο ουσιαστικα επιχειρηματα σε μια απεγνωσμενη κινηση αντιπερισπασμου οπως πχ στην παρακατω περιπτωση:
AΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΤΗΣ.Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ
LEFKOVITS.ΜΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΤΙΣΤΕΙ ΗΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΛΕΨΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΣ?
ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΤΗΣ ..... ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!
Αυτος που δεν παιζεται με τιποτα δεν ειναι ο σκεπτικιστης.Ειναι ο αληθινος πιστος.
ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ
ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ,TAVOR,MADRAX,AKINETON-ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ-ΚΑΙ ΝΑΙ!
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
DASK
Η αύρα είναι ένα φωτεινότατο ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα και μπορεί να κρύβει απάντηση γιά την πνευματική σωματική κι ερωτική μας ευημερία.
Ο Στιβ Σόλομον, μουσικός και ψυχικός ισχυρίζεται π.χ. πως έχει την ικανότητα να -βλέπει- τα ενεργειακά πεδία αύρας των άλλων όταν τους μιλάει στο φίλτατο διαδίκτυο.
Αμάν.
Αντί να δω το πρόσωπο κάποιου μπορώ να έχω μία εικόνα των χρωμάτων τους που μου δίνει την δυνατότητα να διακρίνω πως αισθάνονται ή να σχηματίσω μία ιδέα γιά το τι συμβαίνει στην ζωή τους λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Φυσικά μπορεί να πει κι αυτός κι άλλοι που ασχολούνται με το αντικείμενο περισσότερα όταν βρίσκεται κοντά στο άτομο ή τα άτομα αυτά.
Μπορεί να στέκεται κανείς μιλώντας με κάποιον και να ξέρει πως τα χρώματα που βλέπει δεν είναι καθόλου συνεπή με αυτά που λέει ο άλλος. ΄Ισως να καταπιέζει θυμό που φαίνεται καθαρότατα σε ένα στρώμα κόκκινου χρώματος που εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία. ΄Η να δηλώνει πως είναι καλά ενώ εσύ να ξέρεις πως ψεύδεται διότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Διαβάζοντας την αύρα ο ΣΟΛΟΜΟΝ και άλλοι φαντάζομαι διακρίνουν την σεξουαλική ερωτική διάθεση κάποιου. Αν υπάρχει κόκκινο χρώμα στα κατώτερα στρώματα της αύρας ενός ατόμου του αντίθετου φύλου [καλά αυτό το συζητάμε], τότε το άτομο αυτό είτε δείχνει άμεσο σεξουαλικό ενδιαφέρον -κοινώς καίγεται-, προς εσένα ή απλά έχει γενικά σεξουαλική διάθεση.
Το μαύρο φανερώνει μίσος [τι πρωτότυπο!], ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ θυμό, το σκούρο κόκκινο πάθος κι αισθησιασμό το κίτρινο πνευματική δραστηριότητα και το ροζ τρυφερότητα. -κάπου εκεί είμαι εγώ δυστυχώς-.
Γιά πέστε μου τώρα αγαπημένα φιλαράκια κι εκλεκτά, όντως η αύρα αποτελείται από αλληλοεπικαλυπτόμεν διακριτικά σώματα δηλαδή νοητικό αστρικό και αιθερικό σώμα;
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΥΡΑ,
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΙΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΡΑ
ΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ,ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Χρειάζεται να είναι κάποιος χαλαρός.
Να εστιάσει το βλέμμα σε εάν σημείο μακριά. Χωρίς να κουνήσει τα μάτια να συνειδητοποιήσει πλήρως τι βρίσκεται εντός του πεδίου όρσης του πάνω κάτω δεξιά κι αριστερά. Αυτό νομίζω πως αναπτύσσει την περιφερειακή όραση. Μετά τα πράγματα -το έχω κάνει άπειρες φορές-αποκτούν μία ψευδαισθητική λάμψη.
Το επαναλαμβάνουμε συνήθως εστιάζοντας σε έναν άνθρωπο. Συνήθως δεν κυττώ ευθέως το άτομο αλλά σε ένα σημείο περίπου 5 εκατοστά από την επιφάνεια του δέρματος.Με την εξάσκηση κατάλαβα τη διαφορά.
Μετά εστιάζω το βλέμμα στο διάστημα 5 εκατοστά από τα αριστερά του προσώπου και έπειτα 5 εκατοστά από τα δεξιά. Μπορώ άνετα όπως και πολλοί άλλοι ελπίζω, μία φωτεινή χρυσή λωρίδα γύρω από το κεφάλι του ατόμου ενίοτε όμως και άλλα χρώματα.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Χρειάζεται να είναι κάποιος χαλαρός.
Να εστιάσει το βλέμμα σε εάν σημείο μακριά. Χωρίς να κουνήσει τα μάτια να συνειδητοποιήσει πλήρως τι βρίσκεται εντός του πεδίου όρσης του πάνω κάτω δεξιά κι αριστερά. Αυτό νομίζω πως αναπτύσσει την περιφερειακή όραση. Μετά τα πράγματα -το έχω κάνει άπειρες φορές-αποκτούν μία ψευδαισθητική λάμψη.
Το επαναλαμβάνουμε συνήθως εστιάζοντας σε έναν άνθρωπο. Συνήθως δεν κυττώ ευθέως το άτομο αλλά σε ένα σημείο περίπου 5 εκατοστά από την επιφάνεια του δέρματος.Με την εξάσκηση κατάλαβα τη διαφορά.
Μετά εστιάζω το βλέμμα στο διάστημα 5 εκατοστά από τα αριστερά του προσώπου και έπειτα 5 εκατοστά από τα δεξιά. Μπορώ άνετα όπως και πολλοί άλλοι ελπίζω, μία φωτεινή χρυσή λωρίδα γύρω από το κεφάλι του ατόμου ενίοτε όμως και άλλα χρώματα.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Αύρα, θα ήθελα πολύ να καταφέρω να δω αυτά τα χρώματα.
Έχω δει μόνο στα φυτά μου τη λαμπερή λωρίδα γύρω τους.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ 'ΚΟΝΤΙΝΟ' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η 'ΟΝΟΜΑΣΙΑ' ΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΡΑ ΚΑΙΟΧΕΙ 'ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ' ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ.
ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙΠΩΣ ΚΑΤΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
![]()
![]()
![]()
ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ) ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ....
ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε;
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=970
ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΡΑΣ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1466
Τριτο μάτι
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=765
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?
TOPIC_ID=3136&SearchTerms=ΑΥΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
΄Ωπα...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ