- Η ώρα της Απόφασης (ή αλλιώς Μια Διαφορετική Σύσταση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Φίλε Αερόναρ, προσανατολίστηκα και βρήκα πέρασμα μόνο όταν ατένισα μια φάλαγγα φωτισμένων που όλοι έφερναν τη γνώση από το παρελθόν.
"Όποιος δεν θέλει να διδαχθεί από το παρελθόν, τιμωρείται στο μέλλον".
Κατανοώ, ότι με πλήρες έλεος, το παρελθόν κάνει έκκληση πάντοτε προς την υποσυνείδητη γνώση, όταν από άγνοια και πλάνη αποκλείουμε τις οδούς του μέλλοντος.
Πιστεύω και εύχομαι μια εσωτεριστική ανάπτυξη για αυτή τη νέα περίοδο μέσω της χριστικής μύησης.
Κάθε αναζητητής που ζητά να εκπληρώσει το μοναδικό λόγο της ύπαρξής του, δηλαδή να επιστρέψει στο Δημιουργό, οφείλει να συλλάβει
το μυστήριο της χριστικής μύησης και να φτάσει στην απολύτρωση στην ανέλιξη.
Αυτή η ανώμαλη προσωπικότητα καταποντίστηκε μέσα στο ναδίρ της ύλης, παρασύροντας στην πτώση της αλυσοδεμένο το Πνεύμα.
Η ουράνια υπόταση εκλείπει λόγω αυτής της πτώσης, όμως η λανθάνουσα κατάσταση θα μπορέσει να ξυπνήσει, να εγερθεί, όταν το ον
δραπετεύσει από την πλάνη αυτής της προσωπικότητας και δει καθαρά την κατάστασή του.
ammia
Φίλε dr Jekyll, σήμερα τα βλέμματα όλων μας κατευθύνονται στο μέλλον, για να εγερθεί η λανθάνουσα ουράνια υπόσταση.
Γεννιέται το νέο ον ενώ βρισκόμαστε μέσα στο παλιό, γεννιούνται νέοι νόμοι εντελώς διαφορετικοί από εκείνους των παλιών
εσωτεριστών και καλούμαστε να τους μάθουμε να τους εφαρμόσουμε, ολοκλήρωση, πραγμάτωση, εξατομίκευση από πάνω προς τα κάτω.
Πρώτα νοητική ικανότητα,
μετά το αστρικό σώμα,
στη συνέχεια το αιθερικό σώμα, ως μήτρα του νέου υλικού σώματος.
Συλλαμβάνουμε το ουράνιο ον, και είναι απαραίτητη μια μεταβολή.
Αρνιόμαστε το παλιό εγώ, απομακρυνόμαστε από την αρχαία μαγεία που τοποθετούσε στο πρώτο επίπεδο το παλιό εγώ,
δεν παραμελούμε την γήινη ζωή, γεννιέται μια καινούργια συμπεριφορά για να διευκολύνει το νέο αληθινό ον που γεννιέται.
Το πικρό τίμημα το πληρώνουμε να υπάρχουμε μ' αυτόν τον τρόπο μέσα σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά με μια λογική συμπεριφορά,
ώστε να δομήσουμε την νέα ύπαρξη "που δεν είναι αυτού του κόσμου".
Όσοι λοιπόν αναζητούν σοβαρά τη σωτηρία, συντρίψτε τη σχέση σας με το παρελθόν.
Γίνετε οι πρωτοπόροι του Νέου.
ammia
quote:
Φίλη ammia γιατί αναφέρεσαι στο αστρικό σώμα, αφού το θεωρείς μια πλάνη;
Προηγείται η νοητική ικανότητα, μετά έπεται, η καλλιέργεια του αστρικού σώματος, αυτό γράφω πιο πάνω.
ammia
Μου θυμίζεις λίγο μια φίλη, την Άννα που έγραφε παλιά στο φόρουμ.
Εξήγησέ μου όμως, τι εννοείς όταν λες "νοητική ικανότητα";
(Βλέπε, Γνώση, Ένα μικρό
διάλειμμα...)
ammia
quote:
Dr:
Μου θυμίζεις λίγο μια φίλη, την Άννα που έγραφε παλιά στο φόρουμ.
μετενσαρκώθει ... σε περισσότερα απο ένα άτομo
πρώτα "κυρίευσε" τον agelo και τώρα άλλους δυο
κάποιοι κακεντρεχείς/καχύποπτοι δε, αυτο το φαινόμενο
το αποκαλούν : multi accounts without reason ![]()

Σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο και έπεσα πάνω σας...!!!
Αλλά δεν έχω όρεξη...την γλυτώσατε πρός το παρόν!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
μετενσαρκώθει ... σε περισσότερα απο ένα άτομo
πρώτα "κυρίευσε" τον agelo και τώρα άλλους δυο
Δεν έχεις ακούσει; Το πνεύμα είναι.. οικογενειακή υπόθεση
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/03/2012 23:44:24
quote:Ουφ! Ευτυχώς. Γλυτώσαμε για σήμερα από τον.. δολοφόνο θεμάτων
Αλλά δεν έχω όρεξη...την γλυτώσατε πρός το παρόν!
quote:
Ήταν η ώρα της απόφασης και όλα έδειχναν να απολήγουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο...
Η εκφορά της λέξης έγινε αβίαστα: «Εκπαίδευση!»
Ειναι το συγκεκριμενο σημειο, οπως αλλωστε και το γενικο προφιλ του φιλου ΑΕΡΟΝΑΡ που προσφερεται για μενα ,στο να περιγραφω κατα καιρους τα βηματα του δρομου που ανακαλυπτω με σκοπο να γινονται πιο συγκεκριμενα για μενα ,αλλα και για οποιον αλλο φιλο, μπορει κατι να σημαινουν αυτα
Δυστυχως ο φιλος αεροναρ ενω ανοιξε το συγκεκριμενο ζητημα σταματησε πολυ προωρα
Ας ελπισουμε πως θα δει και θα μας συντροφευσει σε τουτο το μοναχικο δρομο
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ