ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απορια (Σχετικά με την ταχύτητα των Forums) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Απορια (Σχετικά με την ταχύτητα των Forums) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

astral-project6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
astral-projectΜέλος
13/04/2005, 22:19:40
εμπαινα με 64 και σερνοταν το φορουμ.

εβαλα 128 και πηγαινε σαν σαλιγκαρι με ροδες.

πηγα και τα σκασα και εχω δεσει καλωδια μεχρι και στο κεφαλι μου και εβαλα adsl και εξακολουθει και σερνεται.

την αλλη φορα, εδωσα εντολη πηγα μεσα εστυψα τρια πορτοκαλια, τα πια, επλυνα και το σκευος και ακομη να φορτωσει το παραξενο.

τι ακριβως συνδεση απαιτει η εισοδος σε αυτο το φορουμ?

astral-projectΜέλος
13/04/2005, 22:30:40
συγκεκριμμενα πριν απο λιγο, η μεταβαση απο ενα θρεντ στην κεντρικη σελιδα του φορουμ, μου κοστισε ακριβως 13 λεπτα αναμονης.

στον χρονο αυτο, εκανα μανικιουρ.

υποθετω οτι οι χρηστες με χαμηλοτερη ταχυτητα ξυνουν τα νυχια τους στο γραφειο τους για τα επομενα σαραντα λεπτα.

13/04/2005, 22:53:05
quote:
την αλλη φορα, εδωσα εντολη πηγα μεσα εστυψα τρια πορτοκαλια, τα πια, επλυνα και το σκευος και ακομη να φορτωσει το παραξενο.

Κοίταξε, ειδικά το "παράξενο" έχει ...παραξενιές
Δεν κατεβαίνει με όποια κι όποια σύνδεση...
Θέλει τουλάχιστον την ειδική-αντιβαρυτική-αιθερική-αερική σύνδεση για να κατέβει γρήγορα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

13/04/2005, 23:39:54
Αγαπητή astral-project,
Είναι γεγονός ότι σε ορισμένες χρονικές στιγμές υψηλού φόρτου συναλλαγών (μεγάλος αριθμός ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών) το forum είναι κάπως αργό. Ευελπιστώ ότι με τη νέα δομή η κατάσταση κάπως θα καλυτερεύσει! Φυσικά η ταχύτητα σχετίζεται και με πάρα πολλά άλλες παραμέτρους οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη!
Να 'σαι καλά!

14/04/2005, 02:24:16
Γειά σου astral-project.

Εγώ μπαίνω με adsl-512.
Τις περισσότερες φορές, δεν προλαβαίνω να ανοίξω νέο tab (στο mozilla) και η προηγούμενη σελίδα έχει ήδη ανοίξει!
Καταντάει αηδία πια.
Που να σκοτώσω το χρόνο μου τώρα; (αστιεύομαι για το χρόνο, πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις η ταχύτητα είναι καλή)

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες ώρες και μέρες, που δεν κατεβαίνουν οι σελίδες με τίποτε!

Όταν ανοίγει μία σελίδα των forums, κάτω - κάτω (στο μπλε σκούρο φόντο) είναι γραμμένος με μικρά γαλάζια γράμματα ένας αριθμός. Αυτός αντιστοιχεί στα δευτερόλεπτα που κάνει ο server για να παράγει τη σελίδα που ζήτησες.
Από κει και πέρα, είναι ζήτημα και άλλων παραγόντων το πότε θα φθάσει σε σένα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

14/04/2005, 06:00:51
Μην τρελαινεσαι. Εγω εχω “2-λιτρη” broadband και οταν ειναι πολλοι χρηστες μεσα αργει χαρακτηριστικα. Μηπως να κανετε και καμια αναβαθμισουλα τεχνικη ομως, να το βοηθησετε το πραγμα;