- Ψυχή και Νους Γυναίκας? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην θέλει να γίνει μούσα/ιέρεια κανενός?
Εσύ είπες ότι οι γυναίκες καθορίζουν πως ένας άντρας θα τις "κυνηγήσει" γιατί λοιπόν την σιωπή την μεταφράζεις σε "κυνήγησέ με περισσότερο κάποια στιγμή θα έρθω να σε λυτρώσω".
Κατά την γνώμη μου είναι κάπως άσχημο να θεωρήσεις ότι με κάποιο κόλπο θα κάνεις να ανταποκριθεί, εάν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει επίπεδο.
quote:
Φίλε μου mantis ομολογώ πως με τάραξες λίγο.
Μάλλον σε τάραξα τόσο που δεν κατάλαβες ότι δεν είμαι "φίλος", αλλά φίλη... γι' αυτό και το She στην υπογραφή μου...
quote:
quote:
Να φτάνεις αργά... γιατί βλέπεις τι θα μπορούσες να έχεις...
Αυτή η σκέψη με τρομάζει.Χμμμ... είναι πράγματι τρομακτικό να βλέπεις αυτή που λατρεύεις στα χέρια ενός άλλου και όχι στα δικά σου... και να ξέρεις ότι το βλέμμα της είναι για τα μάτια του άλλου... τα λόγια της είναι για τα αυτιά του άλλου... τα χείλη της για τα χείλη του άλλου... η καρδιά της για την καρδιά του άλλου... το μυαλό της εστιασμένο σε αυτόν... το σώμα της για το σώμα του...
...και εσύ που την λατρεύεις και ο ανεκπλήρωτος έρωτας σε γεμίζει απελπισία, να προσπαθείς έστω για λίγο να τραβήξεις την προσοχή της, αλλά τίποτα να μην μπορεί να την αποσπάσει από τα δεσμά του έρωτα της... ενός έρωτα που ενώ γι' αυτή είναι γιορτή, για σένα είναι σπαραγμός και θρήνος...
Εκείνη να βλέπει τα όνειρα της να γεννιούνται και εσύ να βλέπεις τα δικά σου να πεθαίνουν...
quote:
Το μόνο που ήθελα είναι να της τραβήξω την προσοχή. Να μπορέσω να την πλησιάσω. Μα τώρα? Δεν ξέρω τι να κάνω!Με τελεσίγραφα και απελπισμένες κραυγές δεν θα καταφέρεις να σε προσέξει... μα πρώτα πρέπει να αναρωτηθείς... είναι αυτό το άτομο η Γυναίκα που ψάχνεις?
...αν είναι... τότε θα έπρεπε να έχεις βρεί τον τρόπο να την πλησιάσεις...
[quote]Μα δεν θέλω να μείνω στο Όνειρο! Θέλω να το κάνω πράξη ΖΩΗΣ!
Λυπάμαι που το λέω... αλλά μερικές φορές το Όνειρο είναι καλύτερο από την Πραγματικότητα...
Μιας και δεν δίνω ποτέ συμβουλές, θα μοιραστώ μαζί σου μια κοινότυπη αλλά σοφή "αλήθεια"... Όσο ψάχνεις, τόσο χάνεις... Πάψε την Αναζήτηση και παρατήρησε τον κόσμο γύρω σου... μέσα στην προσήλωση σου μπορεί να έχασες τον πραγματικό σου στόχο...
.
.
.
The She Mantis...

Edited by - Mantis on 25/04/2005 19:33:17
quote:
Χμμμ... είναι πράγματι τρομακτικό να βλέπεις αυτή που λατρεύεις στα χέρια ενός άλλου και όχι στα δικά σου... και να ξέρεις ότι το βλέμμα της είναι για τα μάτια του άλλου... τα λόγια της είναι για τα αυτιά του άλλου... τα χείλη της για τα χείλη του άλλου... η καρδιά της για την καρδιά του άλλου... το μυαλό της εστιασμένο σε αυτόν... το σώμα της για το σώμα του...
Αυτό ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Όχι αποκλείεται!
quote:
μέσα στην προσήλωση σου μπορεί να έχασες τον πραγματικό σου στόχο...
Θα τον χάσω αν δεν επιμένω σε αυτό που αιχμαλώτισε το νου μου!
quote:
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην θέλει να γίνει μούσα/ιέρεια κανενός?
Άλλο τι θέλει και άλλο τι είναι, έστω και χωρίς να το θέλει. Κάποια πλάσματα ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ χωρίς να το επιδιώκουν καν!
quote:
Κατά την γνώμη μου είναι κάπως άσχημο να θεωρήσεις ότι με κάποιο κόλπο θα κάνεις να ανταποκριθεί, εάν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει επίπεδο.
Μα όταν θέλει κάποιος κάτι ΠΟΛΥ? Δεν θα πρέπει να προσπαθήσει με όσα μέσα έχει?
Και ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα βρω! Μόνο έτσι θα ξεπαγιδεύσω το νου μου!
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
αγαπητέ fohat το ζήτημα τελικά είναι να ξεκολήσεις τον νού σου?
τι συμπέρασμα θα έβγαζε απ' αυτό, αυτή που διεκδικείς?
και αυτό το συμπέρασμα πιστεύεις πως θα ήταν θετικό για την πορεία?
δεν λέω, σε όλες τις γυναίκες αρέσει το παιχνίδι της διεκδίκησης, αλλά σε καμία δεν αρέσει όταν μετατρέπεται σε "κόλλημα"...
έπειτα, σκέψου και κάτι άλλο... μήπως προσπαθείς πάρα πολύ? και έτσι ενεργοποιείς και την αντίδραση στην δράση που εκδηλώνεις?
για σκέψου για παράδειγμα πόσο σφοδρή γίνεται η σύγκρουση με έναν τοίχο, αν το όχημα που θα πέσει επάνω του τρέχει πάρα πολύ....
απ' την άλλη όμως, αν απλά ακουμπήσει πάνω στον τοίχο, και σπρώχνει... δεν μπορεί κάποια στιγμή ο τοίχος θα πέσει...
και φυσικά, προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο το άτομο που σε ενδιαφέρει να έχει ήδη μία σχέση, ή να μην ενδιαφέρεται να κάνει μία σχέση μαζί σου...
θα έλεγα λοιπόν.... μην "τρέχεις"... ακούμπα απλώς πάνω στον τοίχο με όλη σου την θέληση κι εμπιστοσύνη σ'αυτό που επιθυμείς...
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Έφτασα αργά. Μα ίσως και να μην έφτασα καθόλου.
Νομίζω πως κανείς δεν θα σε φτάσει έγκαιρα.
Νομίζω πως είναι καλύτερα να μην σε γνωρίσω περισσότερο.
Αυτό το λίγο αρκεί. Το περισσότερο, θα με κάνει να χάσω την καρδιά μου.
Αλλά από εδώ και στο εξής, θα κουβαλώ μέσα μου την εικόνα και την ύπαρξη μιας υπέροχης Γυναίκας.
Και αν υπάρξεις σε άλλη ζωή, θα σε αναζητήσω και θα σε βρω.
ΚΥΡΙΑ μου, τα σέβη μου και τον θαυμασμό μου!
Υπάρχουν Γυναίκες που γεννήθηκαν μόνο για να τις αγαπάνε. Και αυτό μπορεί να γίνει τόσο οδυνηρό για αυτές που θέλεις να τις θαυμάζεις για τις αντοχές τους.
ΣΠΑΘΙ σε πιστεύω! Είχες δίκιο για εκείνη.
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ..![]()
Κι εγώ που νόμιζα πως φέρθηκα σαν άνθρωπος...
Μάταιος κόπος. Δεν έχει άδικο η φίλη μου που είναι όντως Σπαθι. Γιατί ακόμη κι αν όπως της είπατε δεν ακούει, τουλάχιστον προσπαθεί να ακουσει τη φωνούλα μέσα της που της λέει να είναι γυναίκα και άνθρωπος μαζί.
Θα ήθελα ν'ακούσω την άποψη σας και στο δικό μου παρόμοιο τοπικ.
http://www.esoterica.gr/forums/link.asp?TOPIC_ID=6178
Σταματήστε να μας πολεμάτε αγαπήστε μας όπως κι εμείς. Να στε καλά
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
Την ΣΠΑΘΙ την ευχαρίστησα γιατί με βοήθησε να βρω τα ίχνη της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που έψαχνα. Αυτήν που έχει γράψει όλα αυτά που με ξεσήκωσαν και με ώθησαν να ψάξω να την βρω.
Αυτός είναι ο λόγος που την ευχαριστώ.
Μπορεί να μην κέρδισα κάτι από όλα αυτά και να μην πλησιάσω περισσότερο εκείνη την Γυναίκα, όμως ξέρω τι θέλω από εδώ και πέρα.
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
γυναικα πρεπει να εισαι τυχερος
μα οχι τυχαιος..
Ryche noclip mode..