ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

macedon60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
14/07/2005, 01:41:38
quote:
x-files
Στις 7 διανυκτερευσεις στη MYCONOS εχουμε προσφορα αλλες 3 .Ολοι οι πιστοι θα εχουν δωρεαν ποτα στο "EXTRA SUPER HELLISH PARADISE" KAI STO" UNDERCOVER SUPER CAVO PARADESO" .

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Οχι σαν μερικούς άλλους που τάζουν αέρα κοπανιστό...

quote:
x-files
"macedon" σταματα την προπαγανδα υπερ της "Brie boy",ενταξει?

Ουουουυυυ ... Πάει αυτή. Μέχρι τώρα, ούτε ένα σφηνάκι δεν κέρασε. Την κόβω μαχαίρι...

Δε με λες... Θα έχει διαγωνισμό και με βρεγμένα μπλουζάκια; Αν ναι, μπορώ να γίνω μέχρι και προφήτης σου

macedon

x-filesΜέλος
14/07/2005, 03:02:01
"macedon "
μιλαμε για κοσμογονικο σεναριο
quote:
Δε με λες... Θα έχει διαγωνισμό και με βρεγμένα μπλουζάκια; Αν ναι, μπορώ να γίνω μέχρι και προφήτης σου

Για εμενα ειναι περιττα τα μπλουζακια εκει ,μου αρκουν τα ...βρεγμενα
Αλλα ο ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ απαιτει ανθρωποθυσιες.Μπορω να θυσιασω τον αντρα μου για να γινω "προφητρια"του;
Sorry Amalia ,Tο τραβιξαμε λιγο το σεναριο αλλα ολα ειναι πιθανα σε μια κοσμογονικη θεωρια συμπαντικων πιθανοτητων.Γιατι απορριπτεις το ΘΕΟ SALOYMBARDOS .
TΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ;
.........................
"SALOUMBARDOS AND THE BIRD'S SFINAKI"
................................
OBEY ME.......OBEY ME .....OBEY ME.....
(OBEY ME BRE PAIDAKI MOU, FREE TICKET FOR "UNDECOVER CAVO PARADESO "FOR 2 SUMMERS.Ti allo thes pia???

LOVE IS THE ONLY TRUTH

x-filesΜέλος
14/07/2005, 03:08:57
quote:

"macedon "
μιλαμε για κοσμογονικο σεναριο
quote:

Για εμενα ειναι περιττα τα μπλουζακια εκει ,μου αρκουν τα ...βρεγμενα
Αλλα ο ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ απαιτει ανθρωποθυσιες.Μπορω να θυσιασω τον αντρα μου για να γινω "προφητρια"του;
Sorry Amalia ,Tο τραβιξαμε λιγο το σεναριο αλλα ολα ειναι πιθανα σε μια κοσμογονικη θεωρια συμπαντικων πιθανοτητων.Γιατι απορριπτεις το ΘΕΟ SALOYMBARDOS .
TΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ;
.........................
"SALOUMBARDOS AND THE BIRD'S SFINAKI"
................................
OBEY ME.......OBEY ME .....OBEY ME.....
(OBEY ME BRE PAIDAKI MOU, FREE TICKET FOR "UNDECOVER SUPER CAVO PARADESO "FOR 2 SUMMERS).Ti allo thes pia???

LOVE IS THE ONLY TRUTH

LOVE IS THE ONLY TRUTH

14/07/2005, 15:11:36
quote:
αυτην την απειρη νοηση υποθετουμε οτι την λενε αγαπη.
ετσι μας βολευει για να την καταλαβουμε, αφου μονο η ΑΓΑΠΗ αν θα ειχε τετοιες δυνατοτητες θα δημιουργουσε, θα γεννοβολουσε στο απειρο του χωρου, οχι για να δοξαστει απο την υλη, απλα και μονο απο αγαπη.

Δεν με πείθεις φίλε rizitis, διότι αυτό που γνωρίζουμε και οι δύο, είναι ότι μετά από 2000 χρόνια "αγάπης", ο κόσμος πάει κατά διαόλου.

Μήπως να δοκιμάζαμε τον σεβασμό;
Ποίος θα ζημιωθεί;

Brie BoyΜέλος
14/07/2005, 19:36:10
quote:
x-files
"macedon" σταματα την προπαγανδα υπερ της "Brie boy",ενταξει?

quote:
macedon: Ουουουυυυ ... Πάει αυτή. Μέχρι τώρα, ούτε ένα σφηνάκι δεν κέρασε. Την κόβω μαχαίρι...

ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕ???

Πως το' λεγε εκείνο το ωραίο?

ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!

Χ-files, τι τρισάθλια προπαγάνδα είναι αυτή με την Μύκονο και τα βρεγμένα μπλουζάκια??? Πως τολμάς και προσηλυτίζεις τους πιστούς μου, και δη με τέτοια ευτελή μέσα!! Αιρετικέ, δολοπλόκε, σουρταφέρτη, και συ και ο άλλος με τον σαλίγκαρο τον... Σαλουμπάρδο!

Θα καείτε αμφότεροι στα καζάνια της κολάσεως, διαβόλοι και τριβόλοι θα σας πηρουνιάζουν. Θα σας πέσουν τα μαλλιά, θα βγάλετε πυτιρίδα και μπιμπίκια, θα κάνετε μπυροκοίλια, τα πιπίνια με τα βρεγμένα μπλουζάκια θα μεταμορφωθούν σε πάνχοντρες φώκιες και η Greenpeace θα τις ξαναπετάξει στην θάλασσα. Δεν θα σας κολλάνε τα ένσημα στο ΙΚΑ, θα σας κυνηγάει η Εφορία, και θα σας καεί το PC. (Ή δίνεις κατάρα ή δεν δίνεις.)

Όσο για σένα Μακεδόνα Ισκαριώτη, που πριν ο λέκτωρ λαλήσει τρεις με πούλησες, σε αφήνω να βρεις μόνος σου δέντρο να κρεμαστείς (μη ξεχάσεις να αφήσεις στο παγκάρι τα τριάκοντα ... και κάτι ψηλά που είναι ο ΦΠΑ).

Αλλά βέβαια! Κάθε σωστή θρησκεία, έχει και τον προδότη της...

Σας αφήνω, ουου να καείτε ουου, πάω να γίνω στηλίτης... (θυληκό: στηλίτρια)

14/07/2005, 20:47:25
quote:
Brie Boy
Όσο για σένα Μακεδόνα Ισκαριώτη, που πριν ο λέκτωρ λαλήσει τρεις με πούλησες, σε αφήνω να βρεις μόνος σου δέντρο να κρεμαστείς (μη ξεχάσεις να αφήσεις στο παγκάρι τα τριάκοντα ... και κάτι ψηλά που είναι ο ΦΠΑ).

Δε... δε φταίω εγώ, ώ πεφωτισμένη. Η x-files με παρέσυρε.

Αλλά και συ βρε παιδί μου... Δε λέω καλή η θρησκεία σου αλλά από μάρκετινγκ ... μηδέν!

macedon

Brie BoyΜέλος
14/07/2005, 23:15:20
Χμ… Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εσωστρέφειας λόγω οργάνωσης επικουρικών πενταμελών επιτροπών για την κατάρτιση της κομμ… εμ, συγνώμη, της θρησκευτικής μας γραμμής. Φυσικά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να μοιράζουμε δωρεάν διήμερα στη Μύκονο (γκουχ-γκουχ) λες και είμαστε ραδιοφωνικός σταθμός..

Α, ώστε γυναίκα είναι η x-files…

Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Μήπως και ο Σαλουμπάρδος δεν είναι σαλίγκαρος αλλά... καταραμένος όφις??

Αίολε μάζεψε τους πιστούς σου σε παρακαλώ.

Μάρκετινγκ; Μακεδόνα σε ανακαλώ στην τάξη. Δεν είμαστε η Coca Cola, να χρειαζόμαστε μάρκετινγκ.

Το σημερινό κήρυγμα της Brie Boy.

Εμείς είμαστε αγνοί περιπατητές στους δρόμους της αλήθειας. Είμαστε μοναχικοί ασκητές που περιπλανιούνται σε σκιερά μονοπάτια γεμάτα από τα αγκάθια του ψέματος, του προσηλυτισμού και του δογματισμού. Είμαστε ακριδοφάγοι στα δαιδαλώδη σοκάκια της κατανάλωσης και της ακόρεστης λαιμαργίας.

Εμείς σπέρνουμε σπόρους σοφίας, ποτίζουμε την θρησκεία μας με αγάπη και πίστη, και περιμένουμε να καρπίσει το δέντρο της αληθείας.

Μην ακούς τις σειρήνες που καραδοκούν στους υφάλους της Μυκόνου. Θέλουν να σε εγκλωβίσουν στην παγίδα του εφήμερου. Όλα είναι μάταια. Όταν χειμωνιάζει, η Μύκονος θα έχει μόνο γκαργκανιασμένους σχεδιαστές μόδας, και τα βρεγμένα μπλουζάκια θα στεγνώσουν στο ξεροβόρι…

Άλλωστε τι να τα κάνεις τα σφηνάκια όταν εμείς χαρίζουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ;

Αντίδωρα και σουβλάκια θα μοιραστούν στην έξοδο, με την παραλαβή του οβολού σας. Το … τι είπαμε πιστεύαμε… α, το vortex μαζί σας.

14/07/2005, 23:47:53
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΥΡΗΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ (πεφωτισμένης μεν, παραδοσιακής δε) BRIE BOY

quote:
Brie Boy
Εμείς είμαστε αγνοί περιπατητές στους δρόμους της αλήθειας.

H πεφωτισμένη ξεκινάει το κύρηγμά της με αναφορά στο αρχαίο ρητό "νους υγιής εν σώματι υγιή", προτείνοντας το περπάτημα αντί για τη βλαβερή συνήθεια του αυτοκινήτου. Επίσης, το φωτισμένο κύρηγμά της είναι σύμφωνο με τη συμφωνία του Κιότο για τον περιορισμό της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

quote:
Brie Boy
Είμαστε μοναχικοί ασκητές που περιπλανιούνται σε σκιερά μονοπάτια γεμάτα από τα αγκάθια του ψέματος, του προσηλυτισμού και του δογματισμού.

Η πεφωτισμένη έχει πιει λίγο παραπάνω σήμερα, πάμε παρακάτω...

quote:
Brie Boy
Εμείς σπέρνουμε σπόρους σοφίας, ποτίζουμε την θρησκεία μας με αγάπη και πίστη, και περιμένουμε να καρπίσει το δέντρο της αληθείας.

Μα τι στο διάολο της δώσανε στο μπαράκι χτες βράδυ;

quote:
Brie Boy
Μην ακούς τις σειρήνες που καραδοκούν στους υφάλους της Μυκόνου. Θέλουν να σε εγκλωβίσουν στην παγίδα του εφήμερου. Όλα είναι μάταια. Όταν χειμωνιάζει, η Μύκονος θα έχει μόνο γκαργκανιασμένους σχεδιαστές μόδας, και τα βρεγμένα μπλουζάκια θα στεγνώσουν στο ξεροβόρι…

ΑΥΤΟ είναι η αποκάλυψη όλη. Το θείο νόημα. Με την παραβολή αυτή η πεφωτισμένη δίνει όλη την ουσία. Μη νοιάζεστε για το περίβλημα αλλά για το εσωτερικό, είτε μιλάμε για βρεγμένα μπλουζάκια, είτε μιλάμε για αμύγδαλα. Εκεί είναι και το νόημα.

Επίσης, αδελφοί, λόγω των υφάλων, γεγονός που αναφέρεται ΣΑΦΩΣ στο κύρηγμα, μην προσεγγίσετε την ευτυχία με πλοίο... προτιμήστε αεροπλάνο.

quote:
Brie Boy
Άλλωστε τι να τα κάνεις τα σφηνάκια όταν εμείς χαρίζουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ;

Αν και οι γνωστοί άγνωστοι θα μιλήσουν για "προσυλητισμό", εμείς απλά δίνουμε από το περίσσευμα της ψυχής (και της κάβας) μας.

"Πίετε εξ'αυτού πάντες αλλά με ρέγουλα γιατί βαράει".

quote:
Brie Boy
Αντίδωρα και σουβλάκια θα μοιραστούν στην έξοδο, με την παραλαβή του οβολού σας.

Η παραβολή του σουβλακίου, του κρεατιδίου δηλαδή επί του ξυλαρίου σαφώς και αναφέρεται στα αδιέξοδα του σημερινού ανθρώπου, ταυτόχρονα δε αποτελεί σαφή απάντηση προς άπαντες τους vegeterians.

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ VEGETERIANS ΚΥΡΙΟΙ. KREATERIANS ΕΙΜΑΣΤΕ"

quote:
Brie Boy
Το … τι είπαμε πιστεύαμε… α, το vortex μαζί σας.

Και μην ξεχάσετε την εικόνα της πεφωτισμένης που δακρύζει. Για να τη δείτε, για μόνο 10 μέρες έχουμε προσφορά: 1 πιστός 8 ευρώ, οι δύο 15, οι τέσσερις 25. Δεκτές πιστωτικές κάρτες ΚΑΙ τιμαλφή.

macedon

Brie BoyΜέλος
15/07/2005, 00:48:28
Εύγε παιδί μου Μακεδόνα! Μετά από την εσωτερική αμφιταλάντευση, ξαναβρήκες τον παλιό καλό σου εαυτό! Εξελίσεσσαι σε μέγα μελετητή των σοφότατων μου λόγων (κάτι σαν τον Ακινάτη ένα πράγμα με ολίγον από Βοκάκιο). Ευλόγησον!

Αμαλία μου, δεν το ξεφτιλίσαμε το θεματάκι σου, αλλά ένεκα ο καλοκαιρινός οίστρος ...

Καληνυχτώ γιατί άυριο με περιμένει ... ο καταραμένος office...

x-filesΜέλος
15/07/2005, 12:56:11
"Brie Boy",
(ειμαι θηλυκου γενους)

Νομιζω πως εχεις φτασει στην υβρη.Θα μας αναγκασεις να προσφυγουμε σε αγωγη εις βαρος σου για συκοφαντικη δυσφημιση του SALOUMBARDOS.

Αλλα ο Σαλουμπαρδος δεν ειναι τιμωρος, ουτε σωτηρας.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΕΟΣ παροχων στους πιστους του με διεκολυνσεις και προσφορες.Η μονη επιδιωξη του ειναι οι σωστες συναλλαγες.
Οπλο του ειναι το σωστο marketing και με το συμβουλο δημοσιων σχεσεων που προσελαβε η κυριαρχεια του στην αγορα...εεε"συμπαν", ειναι βεβαιη.
Αλλωστε τους τελευταιους αιωνες ο ανταγωνισμος με αλλους θεους εχει αυξηθει σημαντικα.
Πρωταρχικος παραγοντας η σωστη πληροφορηση και εξυπηρετηση του πελατη..εεε "πιστου" οπαδου ,ηθελα να πω.Εχεις παρανοησει μερικα σημεια και οφειλουμε να σε ενημερωσουμε.
1)Ο Σαλουμπαρδος ειναι ο ενας και μοναδικος δημιουργος αυτης της αρλουμπας...εεε "δημιουργιας" .Τωρα αν κατα λαθος του βγηκε συμπαν τουλαχιστον ειναι ο κυριαρχος και το εκμεταλλευεται δεοντως.
2)Ο πρωτος πιστος και ιδρυτης της θρησκεις ειναι ο Αγιος "Αιολος".Ο ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ τον επελεξε και του εκανε γνωστη την αληθεια "εξ αποκαλυψεως" προσφεροντας του δροσια,μια καλοκαιρινη νυχτα που ειχε ανυποφορη ζεστη και του ειχε χαλασει το κλιματιστικο.
3)Εγω ειμαι Η ΚΟΡΗ του μπαμπα ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ .Ηρθα να διδαξω την "αγαπη" στους ανθρωπους για το χρημα να τους δειξω τον "παραδεισο" και την "κολαση" στη γη(ετσι μπορουν να επιλεξουν και να κανουν κρατησεις απο τωρα με προκαταβολη στον "ουρανο") .Ο σοφος και παναγαθος Σαλουμπαρδος θεωρησε οτι ενα ωραιο θυληκο θα μπορουσε να προσυλλιτησει περισσοτερους οπαδους,και τον ενδιαφερουν κυριως αντρες "πιστοι" γιατι αυτοι εχουν κυριως το χρημα και την εξουσια.Αφησε τους ανταγωνιστες του λοιπον να στελνουν υιους και εκανε την καινοτομια να στειλει ως δελεαρ μια ομορφη Κορη.

.........................................

ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
OI 666 ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 000-6666666 'Η ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ SMS ΣΤΟ 9999 ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ.ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ 3 "ΟΥΡΙ" (ΘΥΛΗΚΑ Ή ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ),ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ.!!!!!!!
..........................................
SALOUMBARDOS THE "NUMBER ONE"GOD IN THE WHOLE UNIVERSE!!!

LOVE IS THE ONLY TRUTH

x-filesΜέλος
15/07/2005, 13:29:16
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ,ΚΟΣΜΙΚΗΣ,ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΥΠΤΗΣ,ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ KAI ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΙΑΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ,ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ(ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ)ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ
STAMATHSTE O,TI KANETE KAI ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΟΦΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΑΣ!!...

"Η ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ
"Αιολος" (σελ55566669,5 παρ,124/0,66)

quote:
Εν αρχή ήταν ο Σαλούμπαρδος.
Επειδής όμως ήταν μόνος και δεν είχε με τίποτα ν' ασχοληθεί, αποφάσισε να επεξεργαστεί τον Αέραν τον Κοπανιστόν (διότι δεν υπήρχε τίποτις άλλο), για να δημιουργήσει κάτι τίς, ώστε να τον θυμούνται και να τον δοξάζουν κάποιοι τέλος πάντων.
Διότι ως γνωστόν, το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς.
Αλλά όσο κι αν τον ανακάτευε, πάλι Αέρας Κοπανιστός τού προέκυπτε!
Παράλληλα προέκυπσε η γνώση ότι ο Αήρ ο Κοπανιστός, όσο και ν' ανακατευτεί, μόνον τον εαυτό του αναπαράγει.
Ετσι ανεκαλήφθησαν τα φρακτάλ.
Οπότε κάθησε και σκέφτηκε (έτσι κι αλλοιώς ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει) και κατέληκσε στο συμπέρασμα, ότι μιας και ήταν ο μόνος που υπήρχε, το μόνο που θα μπορούσε να αναπαραχθεί ήταν ο ίδιος.
Δεν του άρεσε βεβαια η ιδέα της αυτοϊκανοποίησης και της αυτοαναπαραγωγής, διότι ως γνωστόν, σε κανέναν δεν αρέσει να το κάνει δημόσια (δεν υπήρχαν ιδιωτικοί χώροι τότε).
Αλλά έκανε την ανάγκην φιλοτιμίαν και προσπάθησε.
Πάλιν δεν προέκυπσε τίποτις, διότι ως γνωστόν, δια την αναπαραγωγήν χρειάζονται 2.
Δεν το ήξερε αυτό ακόμα, οπότε συνέχισε την... προσπάθειαν μέχρις σκασμού (δεν είχε τίποτις καλλίτερο να κάνει).
Μόλις έσκασε (big bang) και γέμισε το σύμπαν με Αυτόν, ανακάλυπσε ότι το μόνο που μπορούσε ν' ασχοληθεί ήταν τ' άντερά του, και προσπάθησε να τα βάλει σε τάξη, διότι ως γνωστόν, μπλέκονται στα πόδια.
Παράλληλα ανακάλυπσε ότι το συμπαν ήταν μικρό για να τον χωρέσει και για να μπορέσει ν' αποκτήσει ευρυχωρίαν, συνέχισε ν' απλώνεται. Και συνεχίζει ακόμα, εξ ού και οι επιστήμονες μιλανε για διαστολήν του σύμπαντος.
Στην προσπάθειάν του να τακτοποιήσει τα σωθικά του, ανακάλυπσε ότι κάποια από αυτά του ήταν άχρηστα, οπότε επιστράτευσε τ' αντισώματά του για να τα περιορίσει.
Τα γνωρίζουμε σήμερα ως μαύρες τρύπες.
Διότι ως γνωστόν, οι μαύρες τρύπες προέρχονται από την διαίρεση του σύμπαντος με το μηδέν.
Αλλά και πάλι δεν του προέκυπτε δόξα, διότι για να δοξαστείς πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που να το κάνουν, διότι ως γνωστόν, η αυτοδοξασία ονομάζεται και πσώνιο.
Πήρε λοιπόν κάποια από τα μόριά του, τα τοποθέτησε σε κάποιο κύτταρο και τα ονόμασε "ανθρώπους".
Το κύτταρο το ονόμασε Γη.
Ελα μου ντέ που έκανε λάθος (ουδείς αλάνθαστος γαρ), και οι άνθρωποι δεν τον εδόξαζαν...
Και παρενέβησαν τις εντολές Του (το μήλο κλπ) με αποτέλεσμα πάπαλα η δόξαα...
Κι επειδής την μ...κία πολλοί αγάπησαν, αλλά τον μαλ..κα ουδείς, αποφάσισε να τους καταστρέψει, κρατώντας ένα μόνον αντίγραφο-φυτό, το οποίο ήταν παντελώς άχρηστο, εκτός από το δοξάζειν (αυτό ήταν και το ζητούμενο).
Αλλά και πάλι κάποιοι του ξέφυγαν, από αυτούς που τον είχαν χεσμένο (πάλι λάθος έκανε), αλλά τους διατήρησε για να του λένε, όταν τα κακαρώνουν, τι γίνεται στο κύτταρό του, διότι οι απόγονοι τού αντιγράφου-φυτού το μόνο που έκαναν ήταν να τον δοξάζουν, οπότε τους ξαναέστελνε πίσω για να ανακυκλώνονται.
Κι έτσι ο Σαλούμπαρδος είχε την δόξα του, οι άνθρωποι την ησυχία τους και τα φυτά το νερό τους...(*)

ΥΜΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ...

LOVE IS THE ONLY TRUTH

15/07/2005, 14:55:14
Δεν ξέρω από δογματικές αλήθειες αλλά από μάρκετινγκ σκίζουν οι σαλίγκαροι...εχμμμ... οι σαλούμπαρδοι.

Άκου 1.000.000 ευρώ και 3 ουρί...

Δεν ξέρω... το σκέφτομαι... Είναι κι αυτή η κακίστρω η Brie Boy που με απείλησε ότι θα με γδάρει και θα κάνει ζώνη με το δέρμα μου...

Δύσκολο πράμα η θρησκεία...

macedon

15/07/2005, 17:02:56
Τι έγινε ρε παιδιά;
Με φώνακσε κανένας;

Να καλέσω την Μούσα μου;

x-filesΜέλος
15/07/2005, 17:22:19
"macedon",
μην ανησυχεις,
ο SALOYMBARDOS εχει και ασφαλειες ζωης,
σε περιπτωση δολοφονιας εξ'αιτιας θρησκευτικων φρονηματων ,

[(βλ.Brie boy),--(POSSIBLE TRIGGER) τι,???? σου αρεσουν τα αγορια-BOY???-εστω και brie -και εμεις οι θεικες θηλυκες υπαρξεις τι θα κανουμε??--]

η γυναικα σου δεν παιρνει μια ,ενω εσυ 12 "ΟΥΡΙ"και 10.000.000 euros .
ΩΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ και 10 μερες...εεε..αιωνες ηθελα να πω -βλεπεις με μπερδευει η θεανθρωπινη???φυση μου-στην προσωπικη μου σουίτα στη βιλλα του πατερα μου SALOUMBARDOY in PARADISE .
Αλλα κοιτα να δεις εγω δεν ειμαι Υιος ειμαι Κορη Θεου και με νοιαζουν αλλα πραγματα...

LOVE IS THE ONLY TRUTH

x-filesΜέλος
15/07/2005, 17:43:56
Που εισαι mega profiti "Αιολος";;
ΚΑΝΕ ΦΑΝΕΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ SALOUMBARDOY(mpampa,daddy, giati me egatelipses??DOSE MOU PISO TIN MASTERCARD...gia tis ekptoseis.)
Υπαρχουν τοσοι απιστοι που αμφισβητουν το ΘΕΟ SALOUMBARDOS
TIMORISE TOUS.
ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ??ΚΟΡΗ ΣΟΥ.
Οχι δικη σου Αιολε(ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ) ,του ΘΕΟΥ ΣΑΛΟΥΜΒΑΡΔΟΣ

LOVE IS THE ONLY TRUTH

rizitisΜέλος
15/07/2005, 20:27:34
quote:
Αίολος
Δεν με πείθεις φίλε rizitis, διότι αυτό που γνωρίζουμε και οι δύο, είναι ότι μετά από 2000 χρόνια "αγάπης", ο κόσμος πάει κατά διαόλου.

Μήπως να δοκιμάζαμε τον σεβασμό;
Ποίος θα ζημιωθεί;

ΦΙΛΕ ΑΙΟΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΠΡΩΦΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΕΠΙ ΓΗΣ"
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Δεν υπάρχει τίποτα στο νου που να μην υπήρξε στις αισθήσεις,εκτός από τον ίδιο τον νου...

rizitisΜέλος
15/07/2005, 20:33:33
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ

Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.....
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΩΡΩΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.......ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΕΒΩΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Δεν υπάρχει τίποτα στο νου που να μην υπήρξε στις αισθήσεις,εκτός από τον ίδιο τον νου...

15/07/2005, 22:25:40
Αυτό που θέλω να πω φίλε rizitis, είναι ότι στο σύμπαν δεν υπάρχει "αγάπη", αλλά νόμοι.
Αυτή η "αγάπη" είναι καθαρά χριστιανικής προέλευσης και σίγουρα δεν εξηγεί τίποτα.
Η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ηλιο όχι από αγάπη γι' αυτόν, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Περιστρέφεται από τον νόμο της βαρύτητας.
...και από τον νόμο που λέγεται φυγόκεντρος δύναμη και η οποία είναι ίση και αντίθετη με την δύναμη της βαρύτητας.
Η δύναμη που έλκει-ενώνει και η δύναμη που απώθεί-διασπά.
Το Νείκος και η Φιλότης του Εμπεδοκλή.
Καμία σχέσει με αγάπες και μίση.
Δεν υπάρχουν στο Συμπαν αισθήματα...
Μόνο στις σχέσεις των ανθρώπων.
Και δεν είναι αυτές (οι σχέσεις) το θέμα μας.
15/07/2005, 22:45:21
quote:

Που εισαι mega profiti "Αιολος";;
ΚΑΝΕ ΦΑΝΕΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ SALOUMBARDOY(mpampa,daddy, giati me egatelipses??DOSE MOU PISO TIN MASTERCARD...gia tis ekptoseis.)
Υπαρχουν τοσοι απιστοι που αμφισβητουν το ΘΕΟ SALOUMBARDOS
TIMORISE TOUS.
ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ??ΚΟΡΗ ΣΟΥ.
Οχι δικη σου Αιολε(ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ) ,του ΘΕΟΥ ΣΑΛΟΥΜΒΑΡΔΟΣ

Μπορείς να με αποκαλείς απλώς "Θεέ μου"...

rizitisΜέλος
16/07/2005, 00:34:12
παιδια sorry!
λαθος ανθρωπος σε λαθος χρονο και τοπο
δεν σας ξαναενωχλω...............

καλη δυναμη κιας μηνη συμφωνω ....ισως να εχεται δικιο!