- ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αίολος
Μπορείς να με αποκαλείς απλώς "Θεέ μου"...
Άλλο αυτό πάλι. Πρώτα εφευρίσκετε το σαλίγκαρο, τώρα μου παίρνετε το όνομα.
ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕ!!!!!
macedon
quote:
παιδια sorry!
λαθος ανθρωπος σε λαθος χρονο και τοπο
δεν σας ξαναενωχλω...............καλη δυναμη κιας μηνη συμφωνω ....ισως να εχεται δικιο!
Δεν υπάρχει τίποτα στο νου που να μην υπήρξε στις αισθήσεις,εκτός από τον ίδιο τον νου...
Δεν ενοχλήθηκε κανένας φίλε μου.
Μόνον εσύ...![]()
quote:
x-files: [(βλ.Brie boy),--(POSSIBLE TRIGGER) τι,???? σου αρεσουν τα αγορια-BOY???-εστω και brie -και εμεις οι θεικες θηλυκες υπαρξεις τι θα κανουμε??--]
EEEEEEEE! ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΌΧΙ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ!
Όσο για το ερώτημα, δεν το καταλαβαίνω. Τι θα έπρεπε να μου αρέσει δηλαδή, τα κορίτσια??? ![]()
Επίσης: Αφενός, ως επαγγελματίας προφήτης δέχομαι να μιλάω μόνο με τον επονομαζόμενο Θεό ΜΠΑΜΠΑ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΟ και όχι με απεσταλμένους επί της Γης.
X-files: Ωραία είσαι συ! Βρήκες έτοιμη θρησκεία και πήρες και πόστο... Αλλά θα σε πολεμησω... ![]()
Αφετέρου, προλαβαίνουμε να σαχλαμαρίσουμε λίγο ακόμη, γιατί αν δεν πλακώσει κανά νεό σενάριο, την ακούω την Κυρά μας των Κλειδιώνε που λέει και ο φίλος μου o JBG να καταφτάνει...
quote:
Brie Boy
Αφετέρου, προλαβαίνουμε να σαχλαμαρίσουμε λίγο ακόμη, γιατί αν δεν πλακώσει κανά νεό σενάριο, την ακούω την Κυρά μας των Κλειδιώνε που λέει και ο φίλος μου o JBG να καταφτάνει...
Πλανάσαι πλάνην οικτράν... Το topic αυτό είναι το ΜΟΝΟ που δεν συζητάνε κάποιοι για το τι είπαν κάποιοι άλλοι προ αμνημονεύτων ετών και βάλε.
Εδώ συζητάνε σε πρώτο πρόσωπο Θεοί και προφήτες... οκ...οκ... και σαλίγκαροι.
Εδώ μπορεί κανείς να μάθει από ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ποιοί είμαστε, πού πάμε και τα σχετικά. Κι αν είναι κάποιος τυχερός, μπορεί να κερδίσει και το διαγωνισμό της x-files για Μύκονο και μετρητά.
Επίσης, θα πρότεινα τους σαλίγκαρους να αλλάξουν την τοποθεσία του Παραδείσου τους από τη Μύκονο σε κανένα άλλο νησί με πιο πολύ πράσινο. Δε λέει ο Παράδεισος να είναι κρανίου τόπος...
macedon
Ως γνήσια προφήτης, πάντα αργοπορώ στην δουλειά (γι' αυτό και βρίσκομαι στα πρόθυρα απόλυσης}. Καταφτάνω σήμερα λοιπόν πρώτη από όλους... και καθώς κοντεύω να φτάσω, βλέπω μπροστά μου... ένα σαλιγκάρι να διασχίζει το πεζοδρόμιο. Σαλιγκάρι σε πεζοδρόμιο του Αμαρουσίου αγαπητοί, βγαίνοντας από κήπο με κιτρινοπράσινο γκαζόν πολυκατοικείας...
Θεολογικά Ερωτήματα που προκύπτουν:
Α. Μήπως όντως υπάρχει σαλίγκαρος Σαλουμπάρδος και μας δουλεύτε?
Β. Αυτές οι συμπτώσεις δεν θα σταματήσουν να με εκπλήσουν ποτέ...
Γ. Μήπως είναι φτηνό κόλπο?
Δ. Μην είναι θαύμα?
Ε. Δεν με χαλάει σαλιγκάρια στιφάδο μια στο τόσο...
ΣΤ. Αφήστε τις ταχυδακτυλουργίες... Η δική μου θρησκεία δεν σηκώνει τσαρλατανισμούς. Δείξτε έργο, εκτός από προσφορές σε νησιά με κουπόνια...
Τι έχουμε μέχρι τώρα;
Έχουμε μια θρησκεία της απόλυτης αλήθειας, η οποία αν και αποκαλύφθηκε προσωπικά, εντούτοις μου παραχωρήθηκε και πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για τους άπιστους. Οι φωτογραφικές αποδείξεις των Do-nut δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβητήσεις.
Από την άλλη έχουμε τους σαλίγκαρους που δεν έχουν καμία απόδειξη της ύπαρξής τους... Έχουμε τους vortex με υποκινούμενα θαύματα και εικόνες που δακρύζουν...
Στοιχεία φίλτατοι... στοιχεία. Γιατί συνεχίζετε να παραπλανείτε τον κόσμο; Όταν η παρουσία του Do-Nut είναι φανερή συνεχώς γύρω μας, εμείς, ως άπιστοι Θωμάδες αναζητούμε σαλιγκάρια και vortex.
Για τους μη πιστεύοντες, να πληροφορήσω ότι έχουμε αγοράσει μια ντουζίνα λιοντάρια, τα οποία προς το παρόν τα ταίζουμε από ένα γιαουρτάκι (στραγγιστό) τη μέρα...
macedon
Ο ΣΑΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΕΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΜΟΡΦΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ,ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ,ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ,ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ...
SALOUMBARDOS MADE BY HIS OWN ******![]()
BE CAREFUL IT CAN HAPPEN TO YOU ANYTIME THAT******![]()
LOVE IS THE ONLY TRUTH
quote:
Δεν ενοχλήθηκε κανένας φίλε μου.
Μόνον εσύ...
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ....
quote:
Αυτό που θέλω να πω φίλε rizitis, είναι ότι στο σύμπαν δεν υπάρχει "αγάπη", αλλά νόμοι.
Αυτή η "αγάπη" είναι καθαρά χριστιανικής προέλευσης και σίγουρα δεν εξηγεί τίποτα.
Η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ηλιο όχι από αγάπη γι' αυτόν, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Περιστρέφεται από τον νόμο της βαρύτητας.
...και από τον νόμο που λέγεται φυγόκεντρος δύναμη και η οποία είναι ίση και αντίθετη με την δύναμη της βαρύτητας.
Η δύναμη που έλκει-ενώνει και η δύναμη που απώθεί-διασπά.
Το Νείκος και η Φιλότης του Εμπεδοκλή.
Καμία σχέσει με αγάπες και μίση.
Δεν υπάρχουν στο Συμπαν αισθήματα...
Μόνο στις σχέσεις των ανθρώπων.
Και δεν είναι αυτές (οι σχέσεις) το θέμα μας.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΚΡΑΓΑΝΤΙΝΟΣ; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΜΕΣΗ ΚΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ,ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΩΣ ΤΟΥΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΔΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΕ.
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ <4 ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ> ΩΣ: ΑΓΕΝΝΗΤΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ;ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΟ;
Η ΕΝΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΤΗΣ Η ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ;
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΙΛΑΩ! ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΩ. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.....
ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΩΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΙΚΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΝΕΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΩ ΕΓΩ ΜΕ ΚΟΤΟΣ `Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ;
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.......
Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ; ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;
ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΦΡΟΝΗΣΗ,ΗΤΑΝ ΖΩΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΨΥΧΗΣ.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΚΡΑΓΑΝΤΙΝΟΣ:ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ;
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΞ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΜΟΡΦΟΙ ΟΓΚΟΙ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟ....ΜΕΧΡΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΟΣΠΟΥ ΕΝΑΘΡΩΠΙΣΤΗΚΑΝ;
ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ Ο ΑΚΡΑΓΑΝΤΙΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΟΛΜΙΑ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΣΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΝΗΣΗ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΦΡΟΝΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1918 ΤΟΝ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ Ο ΡΟΜΑΙΝ ΡΟΛΛΑΝ, ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΤΟ 1916 Ο ETTORE BIGNONE.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΩΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟ ΙΝΔΟ ,ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΩΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΦΑΟΥΣΤ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ,ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,ΚΑΙ
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΙΔΑΝΙΚΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ,ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ...ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΞ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ....
ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ `Η ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ!
ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ <<Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΙΩΝΟΣ>> ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΖΟΥΣΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ .ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΑΡΑ ΜΕ
ΑΓΑΠΗ
ΤΡΕΛΟΣ; ΝΑΙ
ΧΑΖΟΣ; ΝΑΙ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΨΕΥΤΗΣ...
"Μα νομίζω ότι είναι λίγο εκτός θέματος", της είπα.
"Αυτό θα το κρίνουν αυτοί που θα την διαβάσουν", μου απάντησε.
Κι' έτσι με έπεισε.
Κι επειδής την κοπανάω για να λιάσω την κορμάρα μου, σας την παραθέτω ευχόμενος...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
Θα τα ξαναπούμε σε 2-3 βδομαδούλες.
Ιδού:
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα μικρούλι μερμηγκάκι ονόματι Thpir 'oth.
To μερμηγκάκι αυτό λοιπόν, από τότε που κατάλαβε τον εαυτό του, δούλευε, δούλευε, δούλευε... για να έχει να τρώει τον χειμώνα.
Αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, τού είχανε πει αυτοί που δεν δούλευαν, και ονομάζοντο mouh 'les
Του είχανε πει επίσης ότι έπρεπε να δουλεύει για την Θεά βασίλισα, η οποία ονομάζετο Tsi-tsiol 'lina, με την οποία συνευρίσκοντο περιοδικώς όλοι τους, στο δωμάτιό της.
Την ευλογούσαν, λέει, για να κάνει Thpir 'ooth...
Του είχανε πει μάλιστα, ότι αυτήν την εντολή την είχε δώσει ο Θεός που τους εδημιούργησε.
Ο Θεός αυτός είχε τιμωρήσει τα μερμηγκάκια στο παρελθόν (έτσι ελέγετο), με την άμεση ισοπέδωσή των και καταστροφής της φωλεάς, διότι αμφισβητούσαν τις εντολές Του.
Patou 'sha τον ονόμαζαν.
Ο Patou 'sha λοιπόν, μετά την τελευταία καταστροφή, έχτισε έναν τεράστιο τοίχο δίπλα στην φωλιά, ο οποίος έφανε μέχρις τον ούρανο, για να προστατεύονται από τον ίδιο, όταν έκανε επίδειξη της δύναμής του, έλεγε η παράδοση...
...και απηγορεύετο (φυσικά) η παράκαμψίς του, για οποιονδήποτε λόγο, επί ποινή πυρός!
Είχε αισθανθεί τις δονήσεις της επίδειξής του, πίσω από τον τοίχο, μία φορά.
"Τι παράξενος κόσμος", σκέφτηκε, καθώς κουβαλούσε ένα κομμάτι miggas στην φωλιά του. "Ο Patou 'sha εδημιούργησε ένα κόσμο για να τον καταστρέψει, οι mouh 'les ευλογούσαν (διαρκώς) την Θεά Tsi-tsiol 'lina, η Θεά Tsi-tsiol 'lina ευλογείτο (διαρκώς) από τους mouh 'les, κι εγώ...
Εγώ;
Κάτι δεν μου κάθεται καλά..." σκέφτηκε (πάλι) ο Thpir 'oth.
(Ειχε το κουσούρι που έχουν ελάχιστοι από εμάς τους ανθρώπους: Ν' αναρωτάται το γιατί και το πως...)
Τό 'φερε από 'δω, τό 'φερε από 'κεί, και αποφάσισε να παρακάμψει τον τοίχο ελπίζοντας σε μία συνάντηση με τον Θεό Patou 'sha, ώστε να του λύσει κάποιες απορίες, διότι κανένας άλλος δεν το έκανε.
Αρχισε να αισθάνεται kor oid 'o γαρ...
Ενα θαυμαστό και άγνωστο Σύμπαν άρχισε ν' απλώνεται γύρω του, καθώς ξεκίνησε, γεμάτο από χρώμματα από την μία και τον τοίχο να συνεχίζει από την άλλη...
Οταν, μετα από 'μέρες και πολλά απρόοπτα (arah 'nes κλπ), παρέκαμψε τον τοίχο, βρέθηκε σ' ένα υπέροχο Σύμπαν χωρίς τοίχο και χωρίς όρια!
"Εδώ πρέπει να κατοικεί ο Patou 'sha", σκέφτηκε ο Thpir 'oth.
Αίφνης άρχισε να σείεται το έδαφος!
"Ερχεται" σκέφτηκε (πάλι)...
Ενας απροσδιόριστος αριθμός (δεν ήξερε να μετράει, γαρ) από θεόρατα, απροσδιορίστου ύψους, κάτι τίς, άρχισε να τον πλησιάζει με ασύληπτη ταχύτητα...
Αυτά τα "κάτι τίς", κατέληγαν σε κάτι τεράστιες πλατφόρμες, που κατέστρεφαν το Σύμπαν όπου το άγγιζαν.
"Δεν είναι ένας ο Patou 'sha, αλλά πολλοί!", σκέφτηκε ο Thpir 'oth, λίγο πριν τον αγγίξει η χάρις του Patou 'sha...
Ενας στιγμιαίος ασύλληπτος πόνος, μια λάμψη και μετά μια μακαριότητα...
Η εικόνα άρχισε ν' απομακρύνεται και να διευρύνεται, αποκαλύπτοντάς μου το πλήρες σκηνικό.
Ο Patou 'sha ήταν ένα αντίγραφο-φυτό και ο τοίχος ένας ναός του Σαλούμπαρδου...
Ξύπνησα αλαφιασμένος!
"Ρε λές;" αναρωτήθηκα...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κυρίες μου και κύριοι....
Όταν γράφετε για ένα δίσκο ή συγκρότημα γράψτε και το link από όπου το κατεβάσατε... Μην αφήνετε στα μαύρα σκοτάδια τους άσχετους ή τους έχοντες και άλλα ενδιαφέροντα (την αφεντομουτσουνάρα μου φέρω ως παράδειγμα...) και οι οποίοι δεν έχουν τον χρόνο να ψάξουν να τα βρουν...
Μέχρι στιγμής μετά από ανέλπιδες προσπάθειες 3 και ωρών, δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι για τους HELSTAR (για παράδειγμα), ενώ δεν μπορώ να βρω τουλάχιστον το 1/2 από τα συγκροτήματα που αναφέρετε...
Τελειώνοντας - PLEASEEEEEEEEE....
quote:
A. Kircher Βρήκα μια ανάλογη συλλογή από την Cleopatra σε δύο CD.
Τί δισκάρα είναι αυτή που ανακάλυψες. Συνήθως τα compilation έχουν και πολύ σαβούρα μέσα. Αλλά αυτά μου φαίνονται ένα και ένα τα κομμάτια.
Και πάλι όμως δεν την βρίσκω στο νετ.
Καλέ μου A. Kircher, ότι βρεις, στείλτο και κατά δω ή στο mail που φαίνεται στο προφίλ μου.
quote:
Dying_Incubus Διαβάζοντας τη λίστα του A. Kircher δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό έχω να ακούσω Switchblade Symphony, Two Witches etc...
Αφού έχεις γίνει μεταλλάς πρώτης, με τις παρέες από δω μέσα !![]()
quote:
Αφού έχεις γίνει μεταλλάς πρώτης, με τις παρέες από δω μέσα !![]()
Άσε, προσπαθώ να επιβιώσω εδώ μέσα αλλά ψυχορραγώ εδώ μέσα! ![]()
![]()
![]()
Αφού δεν το έχω ρίξει ακόμα σε τίποτα death, black, thrash κτλ είμαι τυχερός!
Πάλι καλά που ρίχνεις κι εσύ καμιά ιδέα για gothic, dark και παίρνω τα πάνω μου! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Όταν γράφετε για ένα δίσκο ή συγκρότημα γράψτε και το link από όπου το κατεβάσατε...
...o D_I το απαγορευέι! για να μην πει κανείς ότι το esoterica προωθεί την πειρατεία κ.τ.λ.!
πάντως οι ειδικοί εδώ μέσα, απ'όσο έχω δει, είναι ο kircher, που βρίσκει αυτοτελή αρχεία για κατέβασμα από σελίδες [blogs κλπ, το προτιμώ γιατί ξέρω ότι θα κατεβάσω το σωστό πράγμα] και ο kerry, που χρησιμοποιεί το dc++ [ακομα δεν του έχω πάρει τον αέρα αυτού του προγράμματος...]
παλιοπειρατές... η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική ρε!
Only sick music makes money today.
-Friedrich Nietzsche
Εγώ πάντως αγοράζω CD ανά εβδομάδα, κυρίως περιορισμένης κυκλοφορίας black metal αλλά και άλλα.
quote:
Αφού δεν το έχω ρίξει ακόμα σε τίποτα death, black, thrash κτλ είμαι τυχερός!
Που θα πάει, θα σε φέρουμε προς τα κει σιγά, σιγά!![]()
Έστειλα e-mail με τα λινκ στους ενδιαφερόμενους.

Φίλε OANNHSEA σου το πέταξα το tip την Παρασκευή αλλά μάλλον δεν το έπιασες.... ![]()
Όπως σωστά λέει ο crucifire το να βάλουμε φόρα παρτίδα το link από το οποίο έχουμε "κατεβάσει" κάποιο άλμπουμ, ενδεχωμένως να δημιουργεί νομικό θέμα. Τα υπόλοιπα μέσω e-mail...
quote:
παλιοπειρατές... η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική ρε!
Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω ότι την προωθεί πάντως, πάρε παράδειγμα τι γίνεται εδώ μέσα. Δες τις συγκροτήματα έχουνε παρελάσει, που ούτε η ίδια η μάνα τους δεν τα γνωρίζει. Και όμως, με την προβολή που τρώνε εδώ μέσα, όλο και κάποιος θα αγοράσει κάποιο CD τους, όλο και κάποιος θα πάει σε κάποια συναυλία τους (που είναι και το ουσιαστικότερο έσοδο για ένα γκρουπ μιας και από τις πωλήσεις των CD τα χοντρά φράγκα πάνε στις εταιρείες και όχι στα συγκροτήματα).... Και όλα αυτά χάρη στο πάθος κάποιων ανθρώπων που έχουνε ξοδέψει τις ώρες σε ψάξιμο και downloading. Και μη κοιτάς τώρα με το ADSL που αφήνεις και τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοιχτό, που να δεις τι πίκρα υπήρξε κάτι χρονάκια πριν...

Από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στον χώρο του gothic, είναι η συλλογή με τα καλύτερα των L'AME IMMORTELLE. Πρόκειτε για αυστριακό γκρουπ αποτελούμενο από την Sonja Kraushofer και τον Thomas Rainer. Δεν είχα δώσει ποτέ ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το γκρουπ, είχα απλά κανένα-δυο κομμάτια τους σε συλλογές και μάλιστα είχα την εντύπωση πως κινούνται στο electro-industial... Καμμία σχέση, ακούγοντας το 10 JAHRE διαπίστωσα καθαρά gothic ήχο...
Δεν ξέρω παραπάνω γι'αυτούς για να τους παρουσιάσω ως γκρουπ, πάντως το 10 JAHRE είναι μια πολύ καλή αφορμή για να τους γνωρίσετε.
quote:
Και μη κοιτάς τώρα με το ADSL που αφήνεις και τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοιχτό, που να δεις τι πίκρα υπήρξε κάτι χρονάκια πριν...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά έχει δίκιο ο Kerry.
Διαβάστε και ένα ενδιαφέρον άρθρο από όπου πήρα και την φράση του Νίτσε
http://www.anus.com/metal/about/metal/riaa-mp3/
Επισημαίνω τα παρακάτω αποσπάσματα:
"Where great composers of the past were rewarded monetarily and on occasion provided works to order, their best offerings were great artistic communications, with money arising as a byproduct as opposed to an end in itself. German philosopher Georg Hegel averred that where art is most healthy it founds the cultural scaffold of its epoch. Today great art flounders because our consumerist society lacks the sense of transcendent unity that allows its creation. The high Modernists lamented its death, the postmodernists played with its wreckage; we 'apathists' instead change the channel in utter, utter indifference."
"If you listen to music as product; you will be justly tried for theft. If you listen to music as art, the value is no longer monetary but aesthetic; you are enriched."
"...this author appeals to whatever intellectual conscience remains in the world to recognize that the cost of depriving 'free' non-commercial music from people may be far greater than the $4.2 billion allegedly incurred by the R.I.A.A.; it may constitute nothing less than an eradication of whatever sensibility, taste and even hope remain amongst those living and growing up in a desolate, plastic, neon-fugue Waste Land."
Σόρυ για τις αγγλικούρες αλλά βαριέμαι να τα προσαρμόσω τώρα οπότε τα βάζω αυτούσια.

Θέλουτε να φτιάξωμεν μίαν ι-μέιλ λίστα πριβέ και να στέλνουμε ενδιαφέροντες κρίκους διαδικτυακής αλυσίδος και άλλα τινά ιδιωτικώς;
Αυτό δηλάδή που είχε προτείνει ο Κέρρυ παλιά.
Εύκολο είναι.