- ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Kerry,ωραία νέα! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ μια πιο EBM -μέχρι industrial- εικόνα έχω για τους L' AME IMMORTELLE απ' όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα. Κάτι που βέβαια δεν με χαλάει καθόλου, γιατί και με την electrogoth μια χαρά τα πάω.
Στο site τους πάντως αφήνουν να κάνεις download αρκετά κομμάτια για μια πρώτη γεύση.
quote:
ι-μέιλ λίστα πριβέ
Καταπληκτική ιδέα!
quote:
crucifire παλιοπειρατές... η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική ρε!KERRY KING Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω ότι την προωθεί πάντως, πάρε παράδειγμα τι γίνεται εδώ μέσα
Συμφωνώ απολύτως.
quote:
Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω ότι την προωθεί πάντως, πάρε παράδειγμα τι γίνεται εδώ μέσα
εμ, βέβαια, τι θα έλεγε ο τζακ σπάροου...
quote:
Συμφωνώ απολύτως.
η ελίζαμπεθ...
quote:
Παιδιά έχει δίκιο ο Kerry.
και ο μπαρμπόσα [not to be confused with barbarosa]
quote:
ι-μέιλ λίστα πριβέ
...ξηγήσου ξάστερα...
quote:
Θα μπορούσαμε να φτιάχναμε και ένα κλειστό HUB στο DC++ και να ανταλλάσουμε τα αρχεία μας, θα κάναμε και chat - πλάκα θα είχε....
τι άλλο θα πρότεινες;! μάλλον θα σε πάρω τηλ. να το ξαναρυθμίσουμε το κ**οπρόγραμμα τελικά! άντε!
Ενδιαφέρον θα ήταν αυτό... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Και μιας και τό'φερε η κουβέντα για Cleopatra Records, τους PRESSUREHED τους έχετε ακουστά ????
Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία η απόφαση του δημοφιλούς τραγουδιστή Πρινς να μοιράσει δωρεάν με την κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Planet Earth, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου. Συνολικά μοιράστηκαν τρία εκατομμύρια αντίτυπα.'
Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Δευτέρας, ως αντίποινα, η Sony BMG, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να μη διανέμει το άλμπουμ του στη Βρετανία.
Αντίθετη στη διανομή του CD μέσω της εφημερίδας είναι και η Ένωση των βρετανικών τσαρτ, η οποία δεν θα λάβει υπόψη της τη νέα κυκλοφορία στον καταρτισμό των καταλόγων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.
Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν σταματά εδώ. Ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν το νέου του άλμπουμ σε όσους θα πάνε σε μία από τις 21 συναυλίες του στο Λονδίνο, τον επόμενο μήνα.
«O Πρινς δίνει το άλμπουμ του δωρεάν γιατί τα κέρδη του πλέον προέρχονται από τις ζωντανές του εμφανίσεις» εξηγεί ο Πίτερ Ράιτ, αρχισυντάκτης της Daily Mail.
O εκπρόσωπος του καλλιτέχνη συμπληρώνει πως «ο μοναδικός στόχος του Πρινς είναι να φθάσει η μουσική απευθείας σε αυτούς που θέλουν να την ακούσουν».
Newsroom ΔΟΛ
...παίδες, αυτή τη στιγμή που γράφω, καίγεται ο υμηττός, η βορειο-δυτική εύβοια, και ό,τι έμεινε απ'την πάρνηθα... ωραίο τίτλο διάλεξε ο καλλιτεχνης προηγουμένως γνωστός ως prince...
Ο Γιές!! Ο Γιές Μπέιμπυ!
quote:
...ξηγήσου ξάστερα...
Απλό. Φτιάχνουμε μια e-mail λίστα με τα e-mail όποιου ενδιαφέρεται, αυτοί που είμαστε εδώ, δεν είμαστε και πολλοί. Κάθε φορά που κάποιος βρίσκει κάτι ενδιαφέρον στέλνει ένα e-mail στην λίστα και λέει παίδες "αυτό μου φάνηκε καλό, αν θέλετε να το ακούσετε, το λινκ εδώ"
Εγώ θα την φτιάξω την λίστα και θα σας στείλω μέιλ. Όποιος δεν θέλει μου λέει να τον βγάλω.
quote:
και ο μπαρμπόσα [not to be confused with barbarosa]
Κάθε μήνα αγοράζω αρκετά CD. Έχω τόνους υλικό σε βινύλιο στην Ελλάδα και CD εδώ στην ξενητιά. Τα CD που αγόρασα τον τελευταίο μήνα:

Συγνώμη αν φαίνομαι σαν μαλάκας που βάζω αυτήν την φωτογραφία αλλά πραγματικά αυτό είναι η ζωή μου.
Για το Downloading τα έχουμε πει ή μάλλον τα είπε καλύτερα ο KERRY. Δεν είμαι εναντίον, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά η μαγεία του να έχεις το CD στα χέρια σου δεν αντικαθίστανται.
quote:
...παίδες, αυτή τη στιγμή που γράφω, καίγεται ο υμηττός, η βορειο-δυτική εύβοια, και ό,τι έμεινε απ'την πάρνηθα... ωραίο τίτλο διάλεξε ο καλλιτεχνης προηγουμένως γνωστός ως prince...
Εύχομαι σε όλους αυτούς που είναι πίσω από αυτά να περάσουν την αιωνιότητα στον παράδεισο. ![]()

quote:
Συγνώμη αν φαίνομαι σαν μαλάκας που βάζω αυτήν την φωτογραφία
σώπα καημένε, εδώ έβαλες άλλες κι άλλες και δε σου είπα τίποτα, γα να μη προσβάλω! ![]()
quote:
Φτιάχνουμε μια e-mail λίστα με τα e-mail όποιου ενδιαφέρεται, αυτοί που είμαστε εδώ, δεν είμαστε και πολλοί.
ok
quote:
Εύχομαι σε όλους αυτούς που είναι πίσω από αυτά να περάσουν την αιωνιότητα στον παράδεισο.
βαριά κατάρα ξεστόμησες γιόκαμ'
Φίλε μου, το έχω στα υπόψιν για να το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία! ![]()
Τους Pressurehed δεν τους ξέρω.
Τι λένε ως συγκρότημα?
Βρε A. Kircher, νιώθω την χαρά που παίρνεις όταν αγοράζεις ένα cd που θέλεις κι ειδικά την ικανοποίηση που νιώθεις όταν το ψάχνεις για καιρό! ![]()

quote:
σώπα καημένε, εδώ έβαλες άλλες κι άλλες και δε σου είπα τίποτα, γα να μη προσβάλω!
Μπου χου.....
quote:
βαριά κατάρα ξεστόμησες γιόκαμ'
χα χα...Κλεμένο ήταν από μια συνέντευξη των Profanatica.
quote:
Βρε A. Kircher, νιώθω την χαρά που παίρνεις όταν αγοράζεις ένα cd που θέλεις κι ειδικά την ικανοποίηση που νιώθεις όταν το ψάχνεις για καιρό!
Η γυναίκα μου να δεις χαρά! Αφού να καταλάβεις τα κρύβω κάτω από το μπουφάν σαν έφηβος που κρύβει πορνοταινίες! ![]()
Τα λέμε!

quote:
Η γυναίκα μου να δεις χαρά! Αφού να καταλάβεις τα κρύβω κάτω από το μπουφάν σαν έφηβος που κρύβει πορνοταινίες!
Μάλλον θα χαλάς τα μαλλιοκέφαλα σου... ![]()
Μια φορά θα μπορούσες να μπορούσες να πεις ότι τα βρήκες κάπου τυχαία.
Την άλλη ότι τα βρήκες σε τιμή προσφοράς από πλανόδιο.
Την τρίτη θα συνεχίσεις με το μπουφάν! ![]()
![]()

-όχι, αγάπη μου! παρεξήγησες! να σου εξηγήσω! δεν είναι αυτό που νομίζεις! δεν... ήταν τυχαίο! είχα πιει δυο ποτηράκια παραπάνω... και.. απλώς συνέβει! εσενα σκεφτόμουν όλη την ώρα! ορκίζομαι!
Ακόμα δεν άκουσα τους Epica και τους Nightwish....
Δεν κάνει κανείς καμιά παρουσίαση να μου ανοίξει την όρεξη;

Ποιός αναλαμβάνει τους Nightwish?

nightwish? moi! πάω για πρόβα τόρα, και το απογευματάκι θα τη γράψω...

τι να κάνω ρε παιδιά, τρέχω και δε φτάνω! σόρρυ!
είσοδoς ελεύθερη, τη συναυλεία ανοίγουν οι onix.
αν μένετε εκει κοντά, ή σας βγάλει ο δρόμος κατά τις 20.30, κάντε ένα ντου.
εγώ δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω λόγω των τρεχαμάτων που λέγαμε, οπότε αν πάτε, κάντε κανά report.
http://www.myspace.com/poemband
Καθαρά αμερικάνικος ήχος. Μ'αρέσουν όμως από αυτά που άκουσα αν και ο τραγουδιστής θέλει λίγο δουλειά ή καλύτεο ηχολήπτη. Στο Giant, στο bridge που κάνει στη μέση, θα πήγαινε μια κοπελίτσα να τραγουδάει και μετά double vocals.
Τα nu-metal στοιχεία δεν χρειάζονται, τα κομμάτια είναι καλά από μόνα τους.
Τα λέμε!