- "Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
την άλλη φορά
quote:
ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ,ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΝΤΡΑ-ΓΗ ΣΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΚΛΟΣ ΟΝ-ΛΑΙΝ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!
Ατμα.
Ο μόνος;
αυτή...που τα κατάφερε!
Εγώ θα ονειρεύομαι, κι ας ξέρω είναι ψέμα
Οι άρχοντες αυτής της γης, βαμμένοι με το αίμα
Πως τάχα θα λυγίσουνε, και, πικρά θα μετανιώσουν
Αγάπη θα ζητήσουνε, με αγάπη θα μας νιώσουν
Πως ποια θα σταματήσουνε, να περνούν να ζητάνε
Αγάπη θα ζητήσουνε, στην, ψυχή να μην πονάνε
Να γίνει το όνειρο πουλί, να πάει σ’ όλα τα μέρη
Και να φωλιάσει στις καρδιές, σαν άσπρο περιστέρι……
Εγώ θα ονειρεύομαι, εχθρούς σαν φίλους ένα
Που κάποτε πολέμησαν, για, της άμμου τα φτιαγμένα
Πως κλάψανε με την ψυχή, που, για λάσπη χύσανε αίμα
Ο θησαυρός μες την ψυχή, άφθονος για καθένα
Πως πια κατανοήσανε, τα είδωλα περνάνε
Το θαύμα θα γνωρίσουνε, αν, αρχίσουν ν’αγαπάνε
Να γίνει το όνειρό μου φως, αεικίνητο αστέρι
Και ν’απλωθεί σ’όλη τη γη, στη σκοτεινιά μεσ’ την ψυχή…
Εγώ θα ονειρεύομαι και θα τα λέω ΕΣΕΝΑ
Θα λέω πως με ΠΙΣΤΕΨΕΣ, κι ας ξέρω είναι ΨΕΜΑ……
το συναισθημα ηταν οντως εντονο. Εως πολυ εντονο!
"Con la guerra tutto e perduto, con la pace si puo sperare..." Απλες λεξεις που υποθηκαν απο τον Papa Pio XII κατα την διαρκεια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου...(Μην παρεξηγειτε, εχω κολλημα με τα ιταλικα...ακομα και ενα perche ηχει μαγικο...για εμενα!) Εχει απολυτο δικιο...δυστυχως...
Mi ricordo che anni fa di sfuggito dentro a un bar
ho sentito un juke box che suanova
e nei sogni di bambino la chitarra era una spada
e chi non ci credeva era un pirata"
δεν ξερω...εμενα αυτοι οι στιχοι μου εδωσαν δυναμη και θελησα να τους μοιραστω. Απλοι μεν...αλλα αξιζουν!
Υ.Γ. Ενας απο τους λογους που απεφευγα να απανταω ειναι οτι συνηθως(οπως τωρα)βγαινω εκτος θεματος![]()
*Αυτο καταλαβα τουλαχιστον εγω...
ΤΟ ΦΩΣ,Η ΑΓΑΠΗ & Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ
ΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ...ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ..!!!!!
(ΤΩΡΑ...ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ+ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΕΣ...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!
ΠΛΑΤΩΝΑΑΑΑ...???
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΕ...????
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ![]()
![]()
ΑΜΑΛΙΑ!!!..ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟ!!! ![]()
ΜΑΑΑΑ....ΗΔΗ ...ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΛΑ ΟΣΑ...(ΣΝΙΦ...)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ...ΠΑΛΙ!!!!!
![]()
Α-Ν-Α-Ν-Α..!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ..ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΡΕΙΑΣ!![]()
ΒΟΥΔΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ... ![]()
αγγελικε ΑΓΓΕΛΙΚΕ...
.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ +ΣΥ ΕΔΩ...
ΩΡΙΩΝΑ!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ 2!![]()
VANDE!
'manava seva, madhava seva'
ΑΑΑΑΑ!!!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ....!!!![]()
ΜΑΑ... ΓΙΑ Ν' ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ!!!!
Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 2452739.486129
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΧΜΜΜΜ....ΔΗΛΑΔΗ..10/04/2003... Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΜΑ ...
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ... ![]()
![]()
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/04/2003 22:24:54
Tέτοιο; ![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!

ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...........
ΕΙΡΗΝΙΚΑ
A! MALISTA.
TO XIPNITIRI NA MHN XEXASETE NA VALETE PAIDIA!!!!
OXI AYTO POU LEEI THN WRA.ALA TO ALO,AYTO POU SE XIPNAEI KAI SOU LEEI
NA ORIMASEIS.
Α=Ω

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 05/04/2003 04:01:06
quote:Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 01/04/2003 23:24:02
![]()
![]()
![]()
Vande!
'manava seva, madhava seva'
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde
Μου ακούγεται κάπως οξύμωρο αυτό που λες για τον helios2012
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde Μιας κ λέιπει ο Ήλιος να σημειωσω οτι δεν είναι Χριστιανος. Τώρα το αν πιστευει στη σοφία κ στα λόγια των γραφων είναι άλλη ιστορια...
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Τα ονόματα του Χριστού και του Διονυσίου Αρεοπαγίτη που αναφέρθηκα δεν σε πείραξαν. Τελικά πόσο ελεύθερος είσαι και κατά πόσο νομίζεις ότι δεν ανήκεις κάπου.
Πρέπει να το δεις έτσι φιλε Dr Jekyll Mr Hyde
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Μπορείς να πεις δεν ανήκω πουθενά, αλλά αυτό είναι μια πλάνη. Όταν δεν ¨ανήκεις¨ σε καμιά θρησκεία σε καμιά σχολή σε κανένα Δάσκαλο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανήκεις κάτω από την εξουσία της λαγνείας , της απληστίας της λαιμαργίας της ζήλιας της οργής της περηφάνιας της τεμπελιάς.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο...
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Φιλε Dr Jekyll Mr Hyde
[quote] Dr Jekyll Mr Hyde Για το έργο του θεού υπάρχουν οι απεσταλμένοι του θεού. Και αυτοι δεν διδάσκουν αλχημίες αλλα τον θεό που είναι η αγάπη και η ευτυχία κ το κάθε μυστήριο. Είναι η πηγή και η κατάληξη κάθε ενέργειας..[quote]
Θέλω να μείνω λίγο στην λέξη αλχημεία φίλε Dr Jekyll Mr Hyde γιατί υπάρχει γνώση και σιγουρα είναι όπως το λες « Η γνωση είναι για αυτούς που μπορουν να την καταλάβουν»
Τι είναι Αλχημεία ; Οι μετατροπή ενός πράγματος σε ένα άλλο. Η Αλχημεία είναι μέσα στην εκκλησιά και αναρωτήσου τι είναι η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ.
Η Αλχημεία είναι η Δεύτερη γέννηση .Πρέπει λέει να ξαναγίνουμε παιδιά να γεννηθούμε από νερό και πνεύμα . Αλχημική γέννηση!!!.
Και τι είναι το νερό η το υδωρ, πως μπορεί κάποιος να γεννηθεί από το νερό; Η απάντηση σου βρίσκετε στην ΓΕΝΕΣΙΣ Τις Αγίας Γραφής!!
ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν. 2 ἡ δὲ γῆ ἦν ἀόρατος καὶ ἀκατασκεύαστος, καὶ σκότος ἐπάνω τῆς ἀβύσσου, καὶ πνεῦμα Θεοῦ ἐπεφέρετο ἐπάνω τοῦ ὕδατος.
Μυστηριώδες. Το πνεύμα του θεού επεφερετο επάνω του ύδατος.
Ποιο ήταν το πρώτο θαύμα που έκανε ο Χριστός; Στο «εν κανα γαμο» Μετέτρεψε το νερό σε κρασί.
Έχω να σου πω πολλά από αυτά που είπες αλλά σιγά σιγά.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Φιλε Dr Jekyll Mr Hyde
quote:
Η Γνωση δεν έχει σωστούς διαχειριστές.
Εξου και αυτο που έλεγα οτι ο θεος δεν έχει αναγκη απο αυτοβουλους "φωστήρες" επι γης. Αν πιστεύουν δλδ κάποιοι οτι κάνουν θείο έργο, ας αναρωτηθούνε ποιος θεός τους το ανάθεσε.
Αν δεν κάνουν θείο έργο μαντεψτε τι κάνουνε.. προσωπικο-εγωιστικό έργο.Έργο για τον εαυτό τους.Για την ικανοποιηση του εγώ τους της φιλοδοξίας τους.Βέβαια νιώθουν οτι κάνουν καλό έργο. Αλλα πού αρχίζει η αρμοδιοτητα του καλου και πού του κακού? Ξέρει κανείς?
Αν δεν μπορείς να κανείς την διάκριση του τι είναι καλό και τι κακό τότε δεν μπορείς να αποφασίσεις για το τι πρέπει να κανείς .Δεν μπορείς να επιλέξεις.
Πράγματι υπάρχουν άτομα που κάνουν προσωπικό-εγωιστικό έργο. Και αυτό είναι μια από τις διακρίσεις που πρέπει να έχουμε. Αυτός που διαβάλει μπορεί να είναι και μέσα στην εκκλησιά. Όλα είναι δυνατόν να γίνουν.
Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Που ¨μάχονται¨ τα εγώ τους, τα πάθη τους. Προσπαθούν να υψωθούν. Και υπάρχουν άνθρωποι που είναι 100% μέσα στα πάθη.
Κάποιοι είναι πιο μπροστά στο δρόμο και κάποιοι πιο πίσω. Αυτοί που είναι πιο μπροστά βοηθούν τους πιο πίσω. Εμείς τι να κανουμε φίλε Dr Jekyll Mr Hyde να αρνηθουμε τους πάντες. Αν είναι έτσι γιατί μου απάντησες
quote:
Ενδιαφέρον. Δεν ήξερα οτι υπάρχει κατι τετοιο γραμμενο σε Χριστινικά κείμενα. Βεβαια το οτι δεν ειναι κατι που βγαίνει απ το στόμα του ριστου του ίδιου με ψιλοπροβληματίζει αλλα το βρίσκω ενδιαφέρον. Θα ρωτήσω για αυτο κάποιους πιο "αρμοδιους" να μου πούνε την γνώμη τους..
Και μπορώ να πω, τι είναι αυτοί που θα ρωτήσεις φωστήρες. Δεν έχουμε τα φώτα εμείς και τα ζητάμε από αλλού.
Η αλήθεια όμως είναι ότι πράγματι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πολλές φορές πρέπει να έχουμε κάπου να στραφούμε για βοήθεια. Δεν είναι κακό.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
φίλε helios2012
Κάτι που δεν προσεξες είναι ότι όταν μίλησα στο Φίλο κενό είπα:
«Όταν αποκτήσεις εμπειρία από αυτό και θέλεις να μάθεις κι αλλά τα λέμε πιο αναλυτικά.»
Όταν αποκτήσεις εμπειρία. Αυτό έπρεπε να σου πει κάτι. Όταν κάποιος έχει εμπειρία ξέρει ,έχει δει κάτι. Τώρα θέλει να εμβαθύνει περισσότερο και αυτό δεν σημαίνει ότι γίνετε πρόβατο.
Όταν κάποιος ανακαλύπτει αυτό που είναι βλέποντας αυτά που δεν είναι τότε σπάει τις αυταπάτες.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Αρχικά έγραψα ένα αρκετά μεγάλο μήνυμα αλλά λόγω σφάλματος του εσωτερικού διακομιστή δεν εισήχθη, παρότι έτσι φάνηκε!
Αν κάποιος διαχειριστής μπορεί να κάνει κάτι και να ανακτηθεί τότε έχει καλώς...αλλιώς και επειδή σπατάλησα πολύ απ'το χρόνο μου για ν'απαντήσω σε όλους, σταματώ εδώ.
Επειδή δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί σου υπηρέτη και επειδή δεν θέλω να συζητήσω άλλο γι'αυτό το θέμα, αποχωρώ...
Δεν είμαι χριστιανός, για την ακρίβεια είμαι άθρησκος.
Αν είχα αποκόψει όλα τα δεσμά δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα σας απαντούσα!
Αυτό προσπαθώ και μέχρι να πεθάνω, αυτό θα προσπαθώ...
Όποιος κατασταλλάζει κάπου εφυσηχάζοντας και νομίζοντας πως είναι τέλειος ή πως τα γνωρίζει όλα, πλανάται οικτρά και το πληρώνει πολύ ακριβά μετα θάνατον.
Και μάλιστα όποιος για μένα πληρεί τα παραπάνω είναι ήδη νεκρός!
Τέλος σκοπεύω να μην ξαναγυρίσω εδώ και πιστεύω πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρω και θα φύγω οριστικά...
Και τα λέω όλα αυτά γιατί Θυμάμαι!
Η ΑΠ είναι καθαρά προσωπική και βιωματική υπόθεση και δεν υπόκειται σε ανθρώπινους κανόνες και νόμους.
Όποιος νιώθει επαναστάτης θα βρεί μόνος του τους δασκάλους του.
υπηρέτη μπορείς να συνεχίσεις αβίαστα, δε θα σε διακόψω...
Καληνύχτα σε όλους!
quote:
Αυτό προσπαθώ και μέχρι να πεθάνω, αυτό θα προσπαθώ...
Όποιος κατασταλλάζει κάπου εφυσηχάζοντας και νομίζοντας πως είναι τέλειος ή πως τα γνωρίζει όλα, πλανάται οικτρά και το πληρώνει πολύ ακριβά μετα θάνατον.
Και μάλιστα όποιος για μένα πληρεί τα παραπάνω είναι ήδη νεκρός!
quote:
Η ΑΠ είναι καθαρά προσωπική και βιωματική υπόθεση και δεν υπόκειται σε ανθρώπινους κανόνες και νόμους.
Όποιος νιώθει επαναστάτης θα βρεί μόνος του τους δασκάλους του.
Προσεξε Helios2012.. αρχιζεις να μου μοιάζεις! Μιλάς σα χριστιανός!
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
φίλε helios2012
quote:
Δεν είναι απόλυτο το ότι οποίος αποδεσμεύετε εξαφανίζετε και δεν επικοινωνεί με κανέναν. Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε γνωρίσει έναν Χριστό έναν Βούδα έναν Κρισνα έναν Μποντινταρμα έναν Διονύσιο έναν Σωκράτη και πολλούς άλλους.
Μου κάνει εντύπωση που δηλώνεις Άθεος και μετά λες ότι τα πληρώνει πολύ ακριβά μετά θάνατο.
Μπορεί να είσαι Άθεος από την άποψη του ότι ο Θεός είναι κάποιο πρόσωπο που έκανε 6 μέρες για να φτιάξει τον κόσμο και την εβδόμη ημέρα αναπαύτηκε και ίσως να αναπαύετε ακόμα.
Αλλά δεν μπορείς να είσαι Άθεος από την άποψη του ότι ο Θεός είναι η καθαρή ύπαρξη. Η ύπαρξη είναι η θεικότητα που βρίσκετε παντού είτε στα ορατά είτε στα αόρατα. Και η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός είσαι εσύ γιατί είσαι υπαρκτός.
Αυτά θα προτημουσα να τα λεγαμε η δυο μας. Αλλά με παροτρινες λεγωντας «Γιατί θές να δώσεις περισσότερες πληροφορίες στον "κενό" μέσω email και όχι μέσω της δημόσιας συζήτησης?»
Θα προτιμούσα φίλε helios2012 να ήσουν πιο ειλικρινής μαζί μου ,πιο άμεσος. Δεν μου είσαι εμπόδιο και θα σε παρακαλούσα να δεις τι λέω.
Μίλησα για την αφύπνιση της συνείδηση και αυτό συνεχώς τονίζω όσο και να μιλώ για το Αστρικό επίπεδο, και αυτό θα κάνω.
Για να μπορείς να απορρίψεις κάτι πρέπει να έχεις δοκιμάσει και να δεις ότι είτε είναι έτσι όπως το άκουσες είτε όχι.
Έχεις καταλάβει τι είναι η αφύπνιση της συνείδηση; Δεν είναι αφύπνιση μέσα από μερικές ιδέες. Η αφύπνιση της συνείδηση είναι μια άμεση εμπειρία στο τώρα. Έχω μιλήσει σε αυτό το τοπικ πιο πριν άμα ψάξεις θα τα βρεις.
Δεν είμαι ο άνθρωπος που σου λέει ακολούθησε με. Είμαι ο άνθρωπος που σε στρέφει σε εσένα. Δεν θέλω να ασχοληθείς με το ποιος είμαι εγώ αλλά με το ποιος είσαι εσύ.
Αυτό είναι που θα με ευχαριστήσει
Όπως έχεις καταλάβει αν όλοι φτάσουμε το βάθος αυτού που είμαστε θα φτάσουμε στο βάθος αυτού που Είναι. Το εγώ και το εσύ δεν υπάρχουν επειδή Αυτό που Είναι δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο εκτός από αυτό που Είναι.
Φίλε helios2012 κάνε ότι θέλεις. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις αυτό που θες. ( αυτά ήταν μονό για τον helios2012 μην κανετε [quote]) Και για να λυθεί αυτή η παρεξηγήσει μην μου στείλει κάνεις e-mail ότι μπορώ να πω, θα το πω δημόσια.(σε ευχαριστώ φίλε helios2012 που με αποτρέπεις απο μια μελλοντική παρεξήγηση.)
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο..
Λέει:"Δεν είμαι Χριστιανός, για την ακρίβεια είμαι άθρησκος"