ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- *ΕΡΕΥΝΑ* - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- *ΕΡΕΥΝΑ* - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ε.μ.Α20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Ε.μ.ΑΜέλος
28/07/2004, 16:50:25
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η Ε.μ.Α

ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΛΟΙΠΟΝ:
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΠΕΝΤΕΛΗ?
ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑ
ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ
"ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ" ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ....
ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΑ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ
ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ Η ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ Η ΧΑΣΑΝ
ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΘΑΝ ΚΑΙ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ
ΣΠΗΛΙΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ
ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΜΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ Η ΜΗ
ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΧΤΥΖΑΝΕ ΝΑΟΥΣ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ
ΡΕΥΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ Η
ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΑΣ...
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΑΥΤΗΝ
ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ Η ΛΕΥΚΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ
ΠΗΡΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ....

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

Ε.μ.ΑΜέλος
28/07/2004, 16:58:25
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ...
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ...
ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ..
"ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΝΤΑΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ"ΚΤΛ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...

ΞΑΝΑ ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

28/07/2004, 17:07:05
Tο πείραμα της φιλαδέλφειας ... έγινε... και μάλιστα το πλοίο που χρησιμοποιήθηκε το έχουμε εμείς... είναι το Α/Τ ΛΕΩΝ...

Στο πλοίο λέγεται οτι προστέθηκε εξοπλισμός αρκετών τόνων ... ειδικά μηχανήματα εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας καθώς και γεννήτριες χαμηλών συχνοτήτων... το πλοίο λέγεται εξαφανίστηκε και μετά ξαναεμφανίστηκε....
Αυτά πρίν 50 χρόνια...
Ερώτηση... Αν ο Αινστάιν κατάφερε να εξαφανίσει το πλοίο πρίν 50 χρόνια ... οι επιστήμονες απο τότε δεν έχουν κάνει καμμία πρόοδο ... πάνω στο θέμα αυτό??

Ε.μ.ΑΜέλος
28/07/2004, 17:40:26
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑLLZARO
ΛΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ E-MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ...OXI MONO ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΑΛΖΑΡΟ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ...ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?
ΦΙΛΙΚΑ. Ε.μ.Α...

Edited by - Ε.μ.Α on 28/07/2004 17:54:07

Ε.μ.ΑΜέλος
28/07/2004, 18:33:06
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΡΕΜΕΣ "ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ" ΠΧ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΧ ΚΑΘΕΤΑ "ΟΧΙ", ΚΥΚΛΟ "ΝΑΙ" ΚΤΛ...

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ:

ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ "ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ"
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ,
ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,
ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΤΠΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΕΝΟ ,"ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ" ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?

ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ "ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥ".
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ....
ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ..ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.."ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΝΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ....

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΩΝΟ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΗΛΕΚΗΝΙΣΗ Η ΑΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

Ε.μ.ΑΜέλος
28/07/2004, 21:01:15
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
"ΑΕΡΙΚΑ, ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΠΕΝΤΑΛΦΑ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΒΑΜΠΙΡ, ΛΥΚΑΝΘΡΟΠΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΕΣ...

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

28/07/2004, 21:45:20
Για πες...

Μόνο που δεν ξέρω αν θα έπρεπε ν' ανοίξεις τόπικ για το καθένα.
Μη γίνει μπέρδεμα...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 01:01:50
Φίλη Ε.μ.Α γνωρίζω ένα site που πάνω κάτω αναφέρει όλα αυτά που λές.
www.geocities.com/artofwise

Ίσως θα μπορούσες να αντλήσεις από εκεί και άλλες πληροφορίες
όπως και οι άλλοι φίλοι. Αλλά είναι για πάνω από 18 ετών.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

RathamanthesΜέλος
29/07/2004, 08:21:39
quote:

Tο πείραμα της φιλαδέλφειας ... έγινε... και μάλιστα το πλοίο που χρησιμοποιήθηκε το έχουμε εμείς... είναι το Α/Τ ΛΕΩΝ...

Δεν το έχουμε πια. Επεστράφει στους Αμερικανούς. Πάντως όσο το είχαμε ακούγονταν πολλά παράξενα από τους ναύτες που υπηρετούσαν σε αυτό όπως εξαφανίσεις αντικειμένων, χτυπήματα στα τοιχώματα του σκάφους, φωνές από το πουθενά και μάλιστα όταν πήραμε το πλοίο κάποια διαμερίσματά του ήταν σφραγισμένα από τους Αμερικανούς και τα είχαν σφραγισμένα μέχρι που τους το δώσαμε πίσω.

korleoneΜέλος
29/07/2004, 08:50:20
Αγαπητή Ε.μ.Α. , Αν πάς στην αναζήτηση και πληκτρολογήσεις ''Φιλαδέλφια'' θα βρεις τα εξής Topics που έχουν αναφορές για το πείραμα της φιλαδέλφιας :

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3923

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2482

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2036

Αυτά από μένα . Φιλικά,

korleone

stemixΜέλος
30/07/2004, 20:53:56
Φίλη Ε.μ.Α.,
Από ότι έτυχε να ακούσω, σκοπός του πειράματος ήταν όχι να εξαφανιστεί το πλοίο υλικά, αλλά μόνο από τα ραντάρ. Να δημιουργηθεί ένα πεδίο που να μην επιτρέπει στα ραντάρ να το “βλέπουν”. Ο Β΄ Παγκόσμιος ήταν ακόμα σε εξέλιξη, οπότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό θα ήταν κάτι τέτοιο. Τώρα, κάποιοι μάρτυρες, είπαν ότι το πλοίο εξαφανίστηκε κυριολεκτικά. Άγνωστο αν αληθεύει.
Το πλοίο αργότερα πράγματι κατέληξε στην Ελλάδα με την ονομασία Α/Τ ΛΕΩΝ, όπως είπε ο/η ΑLLZARO πιο πάνω. Πριν λέγονταν Eldridge. Εδώ και αρκετά χρόνια παροπλίστηκε και πριν λίγο καιρό το δώσαμε πίσω στους Αμερικάνους.
Για παράξενα συμβάντα στο πλοίο σε μια συνέντευξη κάποιου που υπηρέτησε σε αυτό δεν ανέφερε κάτι ή ότι είχε ακούσει κάτι περίεργο.
Και μία συμβουλή… Όταν γράφεις κάποιο θέμα, γράφε το πρώτα στο word και μετά κάντο copy – paste. Λιγοστεύει τα ορθογραφικά.

Φιλικά, stemix

mariha2912Μέλος
02/08/2004, 04:55:39
ΦΙΛΗ Ε.μ.Α ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...

AgentMulderΜέλος
04/08/2004, 23:34:56
allzzaro
Πλήρες Μέλος

Greece
934 Μηνύματα Posted - 28/07/2004 : 17:07:05
----------------------------------------------------------------------
¨Quote:
----------
..............................
...Αυτά πρίν 50 χρόνια...
Ερώτηση... Αν ο Αινστάιν κατάφερε να εξαφανίσει το πλοίο πρίν 50 χρόνια ... οι επιστήμονες απο τότε δεν έχουν κάνει καμμία πρόοδο ... πάνω στο θέμα αυτό??
---------------------------------------------------------------------
Να ΤΟΝΙΣΩ(!) πως τα σχέδια με τα οποία πέτυχαν το πείραμα ήταν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
AGENT MULDER

A.M

ntsiliΝέο Μέλος
05/08/2004, 01:43:15
Βασικά έχω ακούσει ότι οι ναύτες του Eldridge οι οποίοι φορούσαν μεταλλικά αντικείμενα είχαν την πιο άσχημη κατάληξη (ενσωματώθηκαν στους τοίχους).
Σε ό,τι αφορά το καράβι μου έχουν πει ότι όχι μόνο παροπλίστηκε, αλλά ότι έχει γίνει και παλιοσίδερα...Στο ημερολόγιο του πλοίου έλειπαν οι σελίδες των ημερών του πειράματος (σιγά μην τις άφηναν...). Ιστορίες ελλήνων ναυτικών που υπήρέτησαν λένε για φωνές από το μηχανοστάσιο και ότι και καλά κάποια σκιά είχε σώσει έναν ναυτη (αυτό το αναφέρω παρότι μου μοιάζει για ράδιο-αρβύλα...)
αυτά...

---------------------
http://www.ntsili.com

mariha2912Μέλος
05/08/2004, 04:34:26
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ...(ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΠΙΣΗΣ!) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΦΙΛΗ Ε.μ.Α. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ!

ALOSΜέλος
05/08/2004, 07:00:32
Όντως γιατί διακρίνουμε τουλάχιστον 7-8 θέματα ταυτόχρονα
* Σπηλιά Νταβέλη
* Πείραμα Φιλαδέλφια
* Ηλεκτρομαγνητικά Ρεύματα
* Χωροχρονικά ανοίγματα
* Δελφοί και γεωδεσία
* Λευκή & Μαυρη μαγεία
* Ιστορία τοποθεσιών

nikolasoteΝέο Μέλος
03/09/2004, 21:38:23
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Ε.Μ.Α.. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΕΙΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ. ΕΥΓΕ!!!!

TIMAIOS

PhysicManΝέο Μέλος
04/09/2004, 02:15:17

Γενικά και αόριστα,

Για το Λέων (το πλοίο του γνωστού πειράματος) κάπου έιχα ακούσει ότι η Αμερική είχε ζητήσει απο την Ελληνική κυβέρνηση μια λίστα απο 20.000 κομμάτια απο το ήδη παροπλισμένο πλοίο. Επίσης το παράχωρήσαμε δωρεάν σε Κυπριακή εταιρεία για να το πάει για διάλυση και αυτή το έδωσε σε ένα ναυπηγείο της Ρουμανίας και απο εκεί το πλοίο βρίσκεται στην Αμερική. Δεν έχει καταστραφεί εδώ. Πως θα βρούμε τέτοιες πληροφορίες εδω? Έχει το Ναυτικό υπηρεσία διάλυσης πλοίων? Βέβαια στη χειρότερη θα μπορούσαμε να το κάνουμε μουσείο με χιλιάδες επισκέπτες απο όλο το κόσμο και όχι παλιοσίδερα...

Ελλάς το μεγαλείο σου...

ChameleonΝέο Μέλος
04/09/2004, 03:36:16
Λοιπόν, το Α/Τ Λέων δόθηκε δωρεά στο μουσείο βετεράνων στις ΗΠΑ όπου και εκτίθεται. Έχω ακούσει απο φίλο του πατέρα μου που υπηρετεί στο Π.Ν., οτι σε μία άσκηση το '87 και ενώ υπηρετούσε στα ραντάρ του 'Ελλη' φρεγάτα κλάσης Kortenaer με υπερσύγχρονα, ακόμη και για σήμερα ηλεκτρομαγνητικά μέσα (ραντάρ), καθώς και ηλεκτροοπτικους αισθητήρες, οτι σε μια καταιγίδα και εν μέσω της άσκησης το Λέων χτυπήθηκε απο κεραυνούς (πολλούς) και για λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε απο τις οθόνες των ραντάρ. Η δέ εικόνα του απο τα ηλεκτροοπτικά όργανα της φρεγάτας ήταν "φωτεινή σαν πηγολαμπίδα"...

Η προσωπική του άποψη μετά απ συζήτηση με αξιωματικό του Λέων, είναι ότι στο πλοίο υπήρχε ακόμη ο εξοπλισμός απο το πείραμα και ότι αυτός ήτο ΕΝΕΡΓΟΣ... Επίσης επιβεβαιώνει τα χιλιόμετρα καλωδίων που οδηγούν στο πουθενά και οι σφραγισμένες με οξυγονοκόληση μπουκαπόρτες στα αμπάρια.

Αυτά...

Δεν φοβάμαι να αντικρύσω τις αλήθειες που βρίσκονται στον κόσμο (μας...?)

CYBERMASTERΜέλος
05/09/2004, 21:42:04
ΦΙΛΕ ΑΛΛΖΑΡΟ ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ!!! ΟΜΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ (ΠΗΡΥΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΣΚΟΝΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΙΝΤΣΑΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕςΡΙΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!