ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/09/2009, 23:25:43
Ναι ρε φίλε, για να δούμε αν όντως κουβαλάς τον πλανήτη στην πλάτη σου..Αναγνωριστικά τέστ ειναι, για να δούμε πόσο σοβαρά παίρνεις τον εαυτο σου.....
Μην μου φύγεις, όμως, τώρα, που πας να βρεθείς....
Ο Θεός, δεν έχει ανάγκη τίποτε, ότι έκανε το έκανε για άλλο λόγο...
Γιατί έφτιαξε ο Θεός τον κόσμο και τον άνθρωπο;...
20/09/2009, 23:37:09
τρεχα....

quote:
Γιατί έφτιαξε ο Θεός τον κόσμο και τον άνθρωπο;...

Επειδή τον είχε βαρέσει η μοναξιά στο κεφάλι....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

20/09/2009, 23:42:10
quote:
Και ειρωνία;Τσιλ άουτ....

Που αναφέρεσαι?
quote:
Η συνέιδηση μας, φίλε μου, αφορά ότι γνωρίζουμε, όχι ότι δεν γνωρίζουμε, αφορά στους νόμους που ξέρουμε, όχι σε οσους δνε ξέρουμε...Είναι λειψή για να στο πω, οπότε, μην της έχεις και πολύ εμπιστοσύνη..Μπορεί να σε προδώσει...
Δεν έχω καταλάβει τι εκλάβάνεις ως συνείδηση πάντως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Η συνειδηση προδίδει όταν ταυτίζεται. Αυτό απο την άποψη οτι η ταύτιση με ένα σώμα, όνομα, κατάσαταση, ιδέα, κοκ αλλοιώνουν το Ειναι της συνειδησης.

Η συνείδηση δηλαδή χάνει την αχανότητα της, την απόλυτη και χωρίς όρους ελευθερία της, το ΕΙΝΑΙ της το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, προκειμένου όπως είπα πριν να αποκτήσει εμπειρία της δημιουργίας της(και τους εαυτού της μέσα απο αυτήν. Δηλαδή η πανευλεύθερη θεία ουσία αρχίζει να υπόκειται σε περιορισμούς για την αυτο-εμπειρία της, για την εμπειρία της δημιουργίας της.

Η συνείδηση επομένως δεν έχει να κάνει με κανέναν κανόνα. Και σου υπογραμμίζω, μην μπερδέυεις την συνείδηση με τον νού, καθώς δεν έίναι όμοιες οντότητες αλλά αλληλοσυνδεόμενες. Δεν μιλάω για τον νού, ο νους δεν έχει καμία σχέση. Η συνείδηση ειναι ένας αντικειμενικός, ψυχρός, παρατηρητης όλα τα άλλα, ή τα περισσότερα άλλα, λειτουργούν ως αλλοίωση αυτής της προταρχικής, κατ'εμέ, οντότητας που λέγεται συνειδηση.

Αν βέβαια ως συνείδηση εσύ ορίζεις τον νού τότε συμφωνώ οτι ο νούς είναι ένας προδότης και μάλιστα μεγάλος προδότης. Αλλά έχει και τα καλά του για τώρα.

quote:
Αυτό πυο εσύ λές χάος, εγώ λέω κοσμική αρμονία, κλίμακα ομορφιάς του Θεού,που δεν έχει ανάγκη τίποτε, αλλά είναι ωραία θέα....Κρίμα να
μην την προσέχει κανείς...
Το ίδιο μου κάνει. Δεν με ενδιαφέρουν οι έννοιες αλλα τι υπάρχει. Εγώ θα σου πρότεινα απλά να αποφεύγεις να είσαι κάπως ρομαντικός.
quote:
Γιατί ο Θεός έχει όνομα και όλα ορίστηκαν απο Αυτόν, δεν περιμένουν κανέναν να τα ξαναορίσει..

Αλήθεια? Και ποιο είναι αυτό? Και κυρίως ποιος του το έδωσε και ποια ανάγκη εξυπηρετεί οτιδήποτε έχει όνομα

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

21/09/2009, 08:39:56
Μα αγαπητέ μου Dr Jeckyl & Mr Hyde,ποτέ δεν έγραψα οτι αυτό που΄
έγραψες εσύ το εξέλαβα σαν συνειδηση...Η συνειδηση, έχει ανοιχτή ερμήνεια, οπότε ας λέμε ο καθείς τα δικά του...
Αυτό που αναφέρεις,ωες συνειδηση, το λέμε ύπαρξη, η συείδηση, υπάρχει μόνο όταν κρίνει απαραίτητο, η ύπαρξη είναι συνεχής....
Μάλλον αυτό θέλεις να πεις....
Ρομαντικός; Το άκουσα κι αυτο...'Θα πω σε κάτι γνωστούς μου,που
με ξέρουν να σε διαβασουν...Θα ανέβει η εκτίμηση τους προς το
άτομο μου..Όλο άκαρδο με λενε.....
Όσον αφορά εις τον Θεό,μην τον αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπο...Είχε άλλα
σχέδια απο ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε όταν μας έφτιαχνε...Κι αυτό
θα γίνει, αφού εργάζεται έως άρτι...
ar_iaΜέλος
21/09/2009, 10:28:50
quote:
trexa
Ναι αγαπητή μου ar_ia, πιστεύω ότι ο Αδάμ κι η Εύα, υπήρξαν,
αλλά σε ένα άλλο κόσμο πλάστηκαν και σε άλλον κατέληξαν...
Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ για την αμαρτία και το που βρέθηκε ο
άνθρωπος, άμα τη πτώσει του...

Φτιάχτηκαν δλδ στον παράδεισο και μετά επειδή αμάρτησαν έπεσαν στην γη λες.
Ο παράδεισος λοιπόν δεν ήταν εδώ αλλά σε κάποιον άλλο πλανήτη..........
Αν υποθέσουμε πως αμάρτησαν τότε, αμάρτησαν κατά του εαυτού τους και μόνο λοιπόν, εφ' όσον δεν υπήρχαν άλλοι παρά μόνο οι δύο τους. Οπότε ο Θεός τους ήταν ένας πολύ εγωιστικός Θεός που δεν πέρασε απλά το δικό του και τους τιμώρησε. Από την άλλη αφού είναι παντοδύναμος και γνωρίζει τα πάντα, αυτό γιατί δεν το είχε προβλέψει???

Επίσης αφού λες πως ήταν υπαρκτά πρόσωπα τότε μπορείς να μου πεις τι χρώμα δέρματος είχαν????

quote:
trexa
Βλέπουμε ότι θέλουμε....Αυτό το δέχεσαι;

Απόλυτα.
Διαβάζουμε και οι δύο π.χ. για τον Σαουδάραβα, εγώ δεν το πιστεύω αν δεν έχω αποδείξεις εσύ το πιστεύεις απλά επειδή το διαβάζεις.....εγώ βλέπω κάτι που έγραψε ένας απατεώνας, εσύ βλέπεις ένα θαύμα.....
Εγώ δεν νιώθω την ανάγκη να πιστεύω σε παραμύθια ενώ εσύ την έχεις.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

21/09/2009, 10:53:47
Αγαπητή μου ar_ia, το μόνο που δεν έχω ανάγκη εδώ και πολλά
χρόνια, είναι να πιστεύω σε θαύματα που εσύ λες παραμύθια....Έχω
ζήσει τόσα, προσωπικά,έχω γλυτώσει τον θάνατο και σε δικά μου περιβάλλοντα,άλλα,πολλά, που ξέρω τι είναι παραμύθι και τι όχι...
Εσύ, όμως, εφόσον, δεν έχεις ζήσει τέτοιες καταστάσεις,πως είσαι
σίγουρη ότι είναι παραμύθια αυτά που λέμε;
Ο κόσμος είναι εδώ και γύρω μας,οι άγγελοι είναι εδώ και μας βλέπουν, ο παράδεισος είναι εδώ και γύρω μας όλα τα στολίδια του,
εμείς βλέπουμε περιορισμένα, κατ επιλογήν μας, φίλη μου...
Οι πρώτοι άνθρωποι, ήταν αρκετά αθώοι, για να χρειαζονται ένα προστατευτικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν σε αυτό που θα γίνονταν,
αν δεν υπήρχε η παρακοή...Να εξελιχθούν σε θεούς...
Ήταν τέλειοι άνθρωποι,ήτοι, λευκοί, ώς έριον,όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.....Η ομορφιά διέπει βέβαια,όλα τα έργα του
Θεού,όλα είναι όμορφα, το ίδιο και ο ανθρωπος, αλλά τον βλέπουμε σε
λάθος βάση, σε λάθος θέση...
Δεν βλέπουμε ότι ειναι θεός ο άνθρωπος και πρέπει να φέρεται ως θεός...Θετική διάθεση και αγάπη χρειάζεται και ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο ωραιος....
Οι ορισμοί κανουν κακό,αλλά και χωρίς αυτούς, είμαστε πολύ ανώριμοι για να εννοήσουμε αλήθεις αιώνιες, με τόσο προσωρινά σώματα...
Τέλος, λες ότι ο Θεός έπρεπε να είχε προβλέψει τι θα γίνει..Γιατί, ποιός σου λέει ότι δεν ήξερε τι θα γινότανε με τον άνθρωπο; Γιατί σου και σας λέω τόσο καιρό,ότι ο Θεός μας έχει βάλει σε ένα πάρκο κυκλοφορίας, μέχρι να πηξει το μυαλό μας και να γινουμε άγγελοι, να βγάλουμε φτερά και δεν με πιστεύετε......
Λέω εγώ τώρα...
21/09/2009, 19:46:38
quote:
Αυτό που αναφέρεις,ωες συνειδηση, το λέμε ύπαρξη, η συείδηση, υπάρχει μόνο όταν κρίνει απαραίτητο, η ύπαρξη είναι συνεχής....
Μάλλον αυτό θέλεις να πεις....
Η ύπαρξη ναί είναι συνεχής. Τι εννοείς οτι η συνείδηση υπάρχει μόνο όταν είναι απαραίτητο?
Η συνείδηση δεν υπάρχει πάντα? Πότε δεν υπάρχει? Και πρόσεξε, αν η ύπαρξη είναι συνεχής τότε δεν υπάρχει ανυπαρξία..
quote:
Ρομαντικός; Το άκουσα κι αυτο...'Θα πω σε κάτι γνωστούς μου,που
με ξέρουν να σε διαβασουν...Θα ανέβει η εκτίμηση τους προς το
άτομο μου..Όλο άκαρδο με λενε.....

Όχι εντάξει εχω δεί πολύ πιο ρομαντικούς
quote:
Όσον αφορά εις τον Θεό,μην τον αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπο...
..Δεν του δίνω ονόματα οπότε είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω...

21/09/2009, 20:08:39
quote:
Φτιάχτηκαν δλδ στον παράδεισο και μετά επειδή αμάρτησαν έπεσαν στην γη λες.
Ο παράδεισος λοιπόν δεν ήταν εδώ αλλά σε κάποιον άλλο πλανήτη..........
Αν υποθέσουμε πως αμάρτησαν τότε, αμάρτησαν κατά του εαυτού τους και μόνο λοιπόν, εφ' όσον δεν υπήρχαν άλλοι παρά μόνο οι δύο τους. Οπότε ο Θεός τους ήταν ένας πολύ εγωιστικός Θεός που δεν πέρασε απλά το δικό του και τους τιμώρησε. Από την άλλη αφού είναι παντοδύναμος και γνωρίζει τα πάντα, αυτό γιατί δεν το είχε προβλέψει???

Ρώτα τον Πλάτωνα καλύτερα!

21/09/2009, 20:34:25
Αγαπητέ μου Dr Jekyll Mr Hyde, μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο...
Τι δουλειά έχει η Πολιτεία, ή όποια άλλη ιδέα και θεωρία, του Πλάτωνα, με νάματα ζωής; Εδώ μιλάμε για το τι είπε ο Θεός,εσύ μου
λές θέσεις ενός ιδιόμορφου φιλοσόφου;
Ως τι; Ως τέλειες, ή ως απολυταρχικές;Για πολλους είναι ίδιο...
Η συνείδηση, φιλε μου, υπάρχει όσο υπάρχει ανάγκη για συσχετισμό
με δεδομένα γύρω σου, η ύπαρξη είναι πέραν σχέσεων, ειναι το τι είσαι, όχι πως τα αντιλαμβάνεσαι,αν με...αντιλαμβάνεσαι...
Ονόματα έχει ο Θεός,οπως ο ίδιος έχει πει στον άνθρωπο..Υπάρχουν οι σχετικές καταγραφές...Αλλά και η ίδια η λέξη Θεός, λέει πολλά...Βέβαια, σ αυτο που έχεις δίκιο, ειναι ότι ο Θεός,δεν περιορίζεται, ούτε απο όνομα,ούτε απο συμπεριφορές....
Ο Θεός ήξερε ότι το πνεύμα μέσα στον άνθρωπο, θα αντιδρούσε στην σκλαβια της σάρκας..Ψάχνουμε τρόπο να το λύσουμε,οπότε, η πίστη
στο πνεύμα του Θεού, έχει σημασία να διαχωριστεί, απο τα υλικά και
αισθηματικά κελιά του πνεύματος του ανθρώπου...
21/09/2009, 21:05:24
quote:
Ονόματα έχει ο Θεός,οπως ο ίδιος έχει πει στον άνθρωπο..Υπάρχουν οι σχετικές καταγραφές...

..Αυτά είναι ονόματα? Think again..
It is also held that the only "name of God" in the Tanakh is Yahweh (the English rendering of YHWH). Whereas words such as Elohim (God), El (mighty one), El Shaddai (almighty God), Adonai (master), El Elyon (most high God), Avinu (our Father), etc. are not names, but titles
The Tetragrammaton was written in contrasting Paleo-Hebrew characters in some of the oldest surviving square Aramaic Hebrew texts, and it is speculated that it was, even at that period, read as Adonai ("My Lord") or Elohim when encountered.[2]

In appearance, YHWH is an archaic third person singular imperfect of the verb "to be", meaning, therefore, "He is". This explanation agrees with the meaning of the name given in Exodus 3:14, where God is represented as speaking, and hence as using the first person — "I am". It stems from the Hebrew conception of monotheism that God exists by himself for himself, and is the uncreated Creator who is independent of any concept, force, or entity; therefore "I am that I am".
http://en.wikipedia.org/wiki/Names_of_God_in_Judaism

Και συνεχίζουμε:

quote:
Η συνείδηση, φιλε μου, υπάρχει όσο υπάρχει ανάγκη για συσχετισμό
με δεδομένα γύρω σου, η ύπαρξη είναι πέραν σχέσεων, ειναι το τι είσαι, όχι πως τα αντιλαμβάνεσαι,αν με...αντιλαμβάνεσαι...

Α, τώρα καταλαβαίνω τι θες να πεις. Απλά έχουμε χάσμα ορολογίας.
Είχα πει:
20/09/2009, 22:41:47
"Συνείδηση δεν είναι γνώση. Στη συνείδηση άπτονται οι ειδήσεις αλλά η ίδια η συνείδηση δεν είναι είδηση προφανώς. Είναι ένας σιωπηλός παρατηρητής, ένα λευκό χάρτι, και όπως και ένα χαρτί, η μοναδική δυνατότητα(-δύναμη) που έχει είναι είναι να κρατάει μελάνι.
Η συνείδηση, επειδή είναι κενή, έχει τη δυνατότητα της ταύτισης. Η συνείδηση δηλαδή επειδή απλά ΕΙΝΑΙ έχει τη δυνατότητα να είναι ο,τι αυτή επιθυμεί. Έτσι μπορεί να ταυτίσει την ύπαρξή της με ένα σώμα, ένα όνομα, ένα γεγονός, μια μελωδία, κάτι οτιδήποτε. Η τάση για ταύτιση δημιουργείται στη συνείδηση μέσω της Γοητείας."

Αυτό που εσύ περιγράφεις είναι το ΕΓΩ(ή τα εγω, δηλαδή όλα τα πράγματα που όπως ορθά λες η συνείδηση χρησιμοποιεί για να αυτοπροσδιοριστεί και να δημιουργήσει την ψέυδαίσθηση την ατομικότητας ή της ατομικής οντότητας(Γιατι στη πραγματικότητα δεν είμαστε παρά ενέργεια μέσα σε ενέργεια. Δεν το λέω εγώ, η επιστήμη το λέει αυτό. Δεν είμαστε πολλά, αλλά ένα σε μορφές )

Η συνείδηση, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ συνειδηση. Αυτή δηλαδή που δεν υπόκειται σε περιορισμούς(νοητικούς και άλλους) που δηλαδή δεν προσκολλάται πουθενά, πρόκειται για μια συενίδηση που απλά ΕΙΝΑΙ, όπως δηλαδή ο θεός.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/09/2009 21:10:43

21/09/2009, 21:26:14
Μα αγαπητέ μου Dr Jekyll Mr Hyde, εννοείται ότι τα ονόματα του
Θεού, είναι προσδιοριστικά,το φαντάζεσαι να ήταν..βαφτισμένος
ο Θεός;
Αλλά και η ίδια η λέξη Θεός σημαίνει την έννοια του,αν την ξέρεις, ενώ, το "τετραγράμματον" είναι ένας καλός οδηγός...
Γενικά συμφωνούμε, αλλά, η εκτίμηση που έχουμε για τον άνθρωπο
διαφέρει, αφού δεν μπορεί να είναι προσωπικότητα και να λειτουργεί
σαν συνείδηση....Μοιάζει σαν ξένος στον κόσμο, που τσαλαπατάει, περπαντώντας άγαρμπα,ανάμεσα σε τουλίπες....Εντελώς χωρικό...
Αυτόν τον άνθρωπο πιστεύεις έφτιαξε ο Θεός;
21/09/2009, 22:10:47
quote:
αφού δεν μπορεί να είναι προσωπικότητα και να λειτουργεί
σαν συνείδηση...
Το ανάποδο.
Η συνείδηση μέσα απο την ταύτιση και την διαστρέβλωση του εαυτού της(Η διαστρέβλωση γίνεται δε πολλούς τόμείς βέβαια για να φτάσουμε στη δημιουργία μιας "προσωπικότητας" όχι μόνο στη συνείδηση. Αυτή θα λέγαμε βοηθάει με την τάση της να ταυτίζεται). υμφωνω με την άποψη οτι η προσωπικότητα πρόκειται για την (θεία)ουσία μαζί με τα εγώ. Και πρέπει να πεθάνουν τα δε(εγώ) για να γεννηθούν τα δε(αρετές).
quote:
Αυτόν τον άνθρωπο πιστεύεις έφτιαξε ο Θεός;

Κατά το "Πλάτωνος Πρωταγορας" και κατ'εμέ ναί. Εσύ βλέπεις κάτι άλλο δηλαδή?

21/09/2009, 22:29:28
Αλήθεια είναι αγαπητέ μου ντόκτορ, ότι πιστεύουμε ο κάθε άνθρωπος, σε ένα
προσωπικό Θεό, αφού κάνει ότι θέλει ο καθένας μας και δεν έχει δική Του βούληση..
Πράγμα ψέμα, καθώς Θεός πουθενά δεν είναι κλεισμένος, πάντα είναι ελεύθερος,
Πόσο μάλλον στη βούληση του αναποφάσιστου και ταραγμένου ανθρώπου…
Ο Θεός φίλε μου, δεν είναι κατά πως τον θέλουμε, αλλά ανερμήνευτος, γιατί βλέπει
Πολύ περα από μας και φυσικά, δεν μπορεί ο΄τι Θέλει να ταυτίζεται με ότι θέλουμε ή πιστεύουμε….
Η αγάπη, έχει πολύ μεγάλη σημασία για να αντιληφθεί κανείς τον Θεό …Ο Θεός δίνει δεν παίρνει…Δεν θέλει έναν άνθρωπο δούλο, αλλά έναν νοήμονα άνθρωπο, που θα καταλάβει γιατί έγινε και πόσο τον έχει ανάγκη ο κόσμος και πόσο όχι…Άρα....
Αφού ο άνθρωπος είναι αδιάφορος της πλάσης, τι ρόλο παίζει;
Ξαναρωτάω….
21/09/2009, 23:10:36
τρεχα....

quote:
το φαντάζεσαι να ήταν..βαφτισμένος
ο Θεός;

Τι, δεν έχει γίνει χριστιανός ο θεός;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Edited by - γιαπετ on 21/09/2009 23:12:09

ar_iaΜέλος
21/09/2009, 23:12:20
trexa, αφού οι πρωτόπλαστοι ήταν λευκοί, πως προέκυψαν τα άλλα χρώματα???

------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

ar_iaΜέλος
21/09/2009, 23:15:05
quote:
γιαπετ
quote:
τρεχα....

[quote]το φαντάζεσαι να ήταν..βαφτισμένος
ο Θεός;

Τι, δεν έχει γίνει χριστιανός ο θεός;;;

xaxaxaxaxxaxaxxaxaxa
Kαλό!!!!!!!!!

------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

21/09/2009, 23:31:43
τρεχα....

quote:
Ο Θεός, δεν έχει ανάγκη τίποτε, ότι έκανε το έκανε για άλλο λόγο...

Πες τον ντε…

Έλα τώρα, αφού τον ξέρεις!!! Μπαμ κάνει...

quote:
Όσον αφορά εις τον Θεό,μην τον αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπο...Είχε άλλα
σχέδια απο ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε όταν μας έφτιαχνε...

Έλα κι αυτά τα ξέρεις, πες τα…

quote:
Γιατί σου και σας λέω τόσο καιρό,ότι ο Θεός μας έχει βάλει σε ένα πάρκο κυκλοφορίας, μέχρι να πηξει το μυαλό μας και να γινουμε άγγελοι, να βγάλουμε φτερά και δεν με πιστεύετε......

Ε… αφού δεν μας εξηγείς, μας τα λες ε το σταγονόμετρο, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε…

quote:
Ο Θεός ήξερε ότι το πνεύμα μέσα στον άνθρωπο, θα αντιδρούσε στην σκλαβια της σάρκας..

Έτσι μπράβο, για λέγε… Είδες που ξέρεις;;;

quote:
Ο Θεός δίνει δεν παίρνει…Δεν θέλει έναν άνθρωπο δούλο

Να που μάθαμε κάτι, έλα λέγε τι άλλο είχε ο θεός κατά νου;;;

quote:
Ο Θεός φίλε μου, δεν είναι κατά πως τον θέλουμε, αλλά ανερμήνευτος

Σαδιστή. Πάλι μας άφησες στα κρύα του λουτρού…

Φαντάσου να ήταν ερμηνεύσιμος, ε;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

21/09/2009, 23:38:35
quote:
Αφού ο άνθρωπος είναι αδιάφορος της πλάσης, τι ρόλο παίζει;
Ξαναρωτάω….

Όταν λες αδιάφορος? Ασυνείδητος δηλαδή?

22/09/2009, 08:43:02
Αγαπητέ μου Dr Jeckyl & Mr Hyde,όταν λέμε αδιάφορος, εννοούμε ότι η
ύπαρξη του δεν έχει σχέση αλυσίδας κι εξάρτησης, όπως με τα ζώα....
Είναι αυτόνομος...Γι αυτό και παράξενο, ΆΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΣ...
Φίλη ar_ia, οι λευκοί, δεν ειναι όπως εμείς..Είναι ..ποιο λευκοί.
Εμείς σήμερα, άσπροι, μαύροι, αποτελουμε τον εκφυλισμό τους, όλοι...
Τι λέει Γιάπετ; Ακόμη στην παιδική χαρά με τον γιό σου;
ar_iaΜέλος
22/09/2009, 12:03:17
quote:
trexa

Φίλη ar_ia, οι λευκοί, δεν ειναι όπως εμείς..Είναι ..ποιο λευκοί.
Εμείς σήμερα, άσπροι, μαύροι, αποτελουμε τον εκφυλισμό τους, όλοι...

Aυτό πως το ξέρεις?
Το γράφουν τα εκκλησιαστικά βιβλία η το υποθέτεις?

------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ