ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

_Nekrothaftis_31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
_Nekrothaftis_Μέλος
22/03/2007, 11:48:46
φιλολάος δεν καταλαβαίνω???

ντουμπ είσαι φοβερή/ός που το βρήκες ρε τέρας??? να κάτι τέτοιο έψαχνα!!

Dying_Incubus είματσε τόσα εκατομύρια εδώ φίλε που περνάς απαρατήρητος!!!

συμφωνώ μαζί σου ντούμπ!!!

quote:
Από την άλλη έχετε σκεφτεί πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβεί κάτι (καλό ή κακό) αξιοπερίεργο ή όχι και τελικά ποιο ποσοστό από αυτές τις πιθανότητες βγαίνει?

ένας άνθρωπος μπορεί να είναι "άτυχως" συνέχεια... πχ να του πηγένουν ολα στρβά.. ένας άλλος μπορεί να είναι πιό "τυχερός"... άλλος να είναι και τα 2...
από την άλλη δεν μπορείς να ξέρεις αν η απόφαση που πήρες είναι σωστή ή λάθος.. αν έχεις ένστικτο καλός...
πχ η ξαδέρφη μου μπορεί να πήρε αυτόν τον δρόμο για πρώτη φορά επιδή ένιωθε ότι ήταν πιο ασφαλής αλλά την πάτησε... το ένστικτό της την πρόδωσε... αλλά αν ο μεθυσμένος ήταν από τον άλλο δρόμο??? τότε θα την γλίτωνε...

τώρα εγώ αναρωτιέμαι ο μεθυσμένως τι σκοπό είχε να πάει από αυτό τον δρόμο..?
γιατί μέθυσε...?
σκευτήτε ότι ίσως είχε και αυτός συμπτώσεις πχ... να του είπε ένας φίλος του "μην πείνεις.. δεν θα μπορείς να οδηγήσεις μετά.. και θα σκοτώσεις και κανέναν!!!"...
ίσως ο τύπος να ήτανε χάλια ψυχολογικά.. και την ώρα που οδηγούσε να προκαλούσε τον θάνατο...
του θάνατου όμως δεν του αρέσει να τον καλούν όποτε θέλει ο άνθρωπος αλλά να φανερόνετε απρόσκλητος εκεί που δεν το περιμένεις... για αυτό και ο τύπος δεν σκωτώθηκε και σκωτώθηκε το μωρακι... δήθεν ότι αυτή είναι η τιμωρία του μεθυσμένου... απλός επρεπε να βρεθεί και μία παρεμφερεί απόλια,,, έστι σε εκείνο το σημείο φανερώνετε η εξαδέρφη μου που απο το σπίτι ακόμα ο θάνατος την καλούσε και εκείνη βιαζότανε να έρθει κοντά του...
τρακαράει με τον μεθυσμένο... πεθάνει το μωράκι ... ζει ο μεθυσμένος για να κουβαλάει για χρόνια το κακό που προκάλεσε...
τώρα γιατί να πάρει το μωρό και όχι κάποιον άλλον
ίσως ήταν η πιό λογική λύση.. γιατι το μωρό ήταν πολύ νεογένητο και το ζευγάρι πολύ νιόπαντρο...
είναι μια θεωρεία....

DoubtΜέλος
22/03/2007, 11:49:24
quote:
πράγματι σκεφτομαι τώρα τα σχέδια του διαβόλου και όχι του θεού που νομίζω του θεού είναι αυτά που περνάνε απαρατήρητα...

Περνάνε απαρατήρητα γιατί το καλό συνήθως το θεωρούμε δεδομένο. Άσε που τις περισσότερες φορές το κακό που κρύβεται από πίσω δεν το έχουμε δει καν... οπότε που να ξέρουμε από τι γλιτώσαμε.

Ένα θα σας πω: Σκεφτείτε όταν οδηγούμε στο δρόμο από τι γλιτώνουμε καθημερινά με τόσους τρελούς και ανεύθυνους που κυκλοφορουν ελεύθεροι.Ποιος ξέρει αν ξεκινούσαμε δύο λεπτά νωρίτερα ή αργότερα ή αν πηγαίναμε λίγο πιο αργα ή γρήγορα τι θα μπορούσε να μας τύχει

DoubtΜέλος
22/03/2007, 12:34:28
quote:
ντουμπ είσαι φοβερή/ός που το βρήκες ρε τέρας???

Όχι και τόσο φοβερή. Εχτές χάζευα σ΄αυτή τη δεύθυνση που αναφέρει το βίντεο και το σκέφτηκα τώρα που διάβαζα το θέμα. Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού του μυστηριώδους κυρίου, όλη μέρα θα έπρεπε να "πιάνω δουλειά"... πολύ κουραστικό και φοβερή ευθύνη. Όπως σε εκείνη τη σειρά με τον τύπο που είχε την αυριανή εφημερίδα και έτρεχε να γλιτώσει τον κοσμάκη.

Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο, όπως το ατύχημα που αναφέρεις Nekrothafti πάντα λόγω της κατάστασης σκεφτόμαστε πως είναι άδικο, χωρίς λογική και αναρωτιόμαστε συνήθως που είναι ο Θεός τέτοιες στιγμές. Εγώ θέλω να πιστεύω πως κάθε τέτοιο γεγονός κάτι θέλει να μας πει. Ίσως όχι άμεσα αλλά κάποια στιγμή όλα παίρνουν μια λογική εξήγηση. Ίσως να ήταν και η μόνη λύση για να αποτραπεί κάτι πολύ χειρότερο στο μέλλον ή τη δεδομένη στιγμή.
Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτές τις απαντήσεις και είναι απολύτως ανθρώπινη οποιαδήποτε αντίδραση και σκέψη.

Όταν πρωτοείδα αυτό το φόρουμ και αρχισα να διαβάζω όλα τα παράξενα εδώ αναθεώρησα πολλά γεγονότα που μου έχουν συμβεί. Εκείνο το διάστημα η κουμπάρα μου είχε πολλά προβλήματα με τον άντρα της γιατί της φερόταν πολύ εγωιστικά και πάντα κοίτούσε πως θα περνάει εκείνος καλά χωρίς να υπολογίζει ποιο θα ήταν καθε φορά το τίμημα. Το χειρότερο ήταν ότι δεν έπαιρνε από κουβέντες με τίποτα. Ένα βράδυ που είχαμε μαζευτεί όλοι εκεί και τα συζητούσαμε της είπα πως η μόνη ελπίδα να αλλάξει συμπεριφορά ήταν να συμβεί κάτι ριζικό. Την επόμενη μέρα τα ξημερώματα μου τηλεφώνησε και είπε ότι σκοτώθηκε ο αδερφός του άντρα της σε τροχαίο ενώ ήταν σταματημένος σε φανάρι. (Ένας πιτσιρικάς έπεσε επάνω του με 200). Ήταν πολύ καλό παιδί, θα έλεγα το καλύτερο από τα τρία της οικογένειας κι όμως...
Αν και αρχικά δεν υπήρχε σημαντική βελτίωση στη συμπεριφορά του τώρα συμπεριφέρεται πολύ πιο λογικά. Αν συνέχιζε όπως πριν τα παιδιά του θα είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς με τα καθημερινά βιώματα και οικογενειακά πρότυπα που διδάσκονταν Τρομάζω στη σκέψη πως θα διαμορφωνόταν ο χαρακτήρας τους, ειλικρινα.

_Nekrothaftis_Μέλος
22/03/2007, 13:10:58
γιατί ο χάρος παίρνει τους καλούς... μήπως τους θέλει για αγγελούδια???
μήπως χρησιμοποιούνται οι καλοί για να διωρθωθούν οι κακοί??

γιατί αυτή η ιδέα μου πέρασε!!!

DoubtΜέλος
22/03/2007, 13:41:11
quote:
γιατί ο χάρος παίρνει τους καλούς... μήπως τους θέλει για αγγελούδια???
μήπως χρησιμοποιούνται οι καλοί για να διωρθωθούν οι κακοί??

γιατί αυτή η ιδέα μου πέρασε!!!

Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι. Αμ, τότε δεν συμφέρει να είσαι καλός. Εδώ κολλάει το ρητό "οι καλοί πάνε στον παράδεισο αλλά οι κακοι πάνε παντού"

Πιστεύω πως ο καθένας μας υπάρχει για κάποιο σκοπό και προορισμό.
Χμμμμ.... μάλλον βολεύει να το σκεφτόμαστε έτσι, πονάει λιγότερο νομίζω. Δεν ξέρω, θα δείξει

_Nekrothaftis_Μέλος
22/03/2007, 13:55:24
συμφωνώ μαζι σου doubt, σαν ξεφύγαμε και οι 2 μας λίγο αλλά χαλάλι....

πάντως οι έλληνες ανέκαθεν πιστευανε στην παρουσία του διαβόλου.... συμφωνήτε??

αχ...!!! ωραία η ζωή....!!!!

γιατί να είμαι...
νεκροθάφτης...

22/03/2007, 14:54:48
quote:
_Nekrothaftis_

μία αρνητική ενέργεια μπορεί να γίνει ως εξής... πχ...
σε ένα χωριό κάπου στην βέροια.. ένα αγόρι πέθανε στον δρόμο με την μηχανή... η μάνα του καταράστηκε αυτό το μέρος.. με αποτέλεσμα να σκωτόνεται ένα παιδί κάθε χρόνο σε αυτό το σημείο... αυτό είναι αλήθεια... έχουν πάει και παπάδες να ξορκησουν την παλιόγρια!!!

Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα επειδή τυχαίνει να ξέρω την ιστορία, το παιδί που πέθανε, δεν ήταν από τη Βέροια, και δεν πέθανε απλά τον δολοφόνησαν δύο άτομα, και του πήραν το αυτοκίνητο για βόλτα (!).

Όταν αποκαλύφθηκε τί έγινε, η μάνα του δολοφονηθέντος, καταράστηκε την περιοχή να πεθαίνουν τα νεαρά παιδιά τους.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
stanfromgreeceΜέλος
22/03/2007, 19:48:06
Γειά σας πάλι φίλοι μου.
Θυμήθηκα και κάτι που είχε συμβεί σε εμένα...αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια...πάνω από 10 και μάλλον θα ήθελα να το είχα ξεχάσει...
Ηταν η εποχή, που σχεδόν όλοι παίζαμε μανιωδώς ΛΟΤΤΟ... έπαιζα και εγώ λοιπόν 3-4 δελτιάκια την εβδομάδα...ένα απλό συστηματάκι με λίγα χρήματα. Είχα γράψει λοιπόν μια μέρα τα δελτιάκια μου... και αφού η μητέρα μου θα έβγαινε απο το σπίτι της τα έδωσα για να τα ρίξει.
Γυρνώντας μου είπε (τα θυμαμαι σαν να ηταν χτές!):
-Πήγα στον Μανώλη (προποτζής) να ρίξω τα δελτία σου. Οπως τα πέρναγε από το μηχάνημα γυρνάει και μου λέει "εδώ ο Σταμάτης έχει κάνει λάθος! έχει βαλει έναν αριθμό παραπάνω! αυτό το δελτίο κοστίζει περίπου 7000.Να το περάσω? Η μητέρα μου του απάντησε πως δεν είχε επάνω της τόσα χρήματα. Αυτός της είπε γελώντας"Ελα μωρέ...δώσε να στο περάσω...και σου τα κραταω απο τα κέρδη"
Η μητέρα μου...κλασική περίπτωση ανθρώπου που δεν θέλει να χρωστάει... του λέει... "όχι μωρε...αστο,δεν πειράζει..." και το έβαλε στην τσέπη της...

Οταν μου τα είπε όλα αυτά, γελάγαμε...και λέγαμε "φαντάσου να πιάσει 6αρι ε???"...ε... αυτοί οι αριθμοί...την άλλη μέρα... κέρδιζαν 47.000.000 δραχμές! Η μάνα μου έβαλε τα κλάματα... εγώ δεν ξαναέπαιξα ποτέ τυχερά παιχνίδια... Τώρα αυτό... τίνος έργο ήταν???

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541

22/03/2007, 19:58:17
quote:
stanfromgreece
Τώρα αυτό... τίνος έργο ήταν???

Της μαμάς σου.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
_Nekrothaftis_Μέλος
23/03/2007, 03:20:22
δεν ξέρω γκρετελ δεν έχει σχέση με δολοφωνεία αυτό που λέω...

βρε συ έστειλες την μάνα σου??? καλά δεν βλέπεις deal εσυ...???
οι μανάδες... η χαρά του τραπεζίτη όλα λάθος τα λένε... και τα καμάρια τους απο κάτω που τις εμπιστεύονται.. χάνουν τα λευτάκια μέσα από τα χέρια σαν 2 λευκά περιστέρια που πετάν πάνω από τα αστέρια

ο χαρος βγήκε ... βγήκε παγανιά... πείτε και άλλες εμπειρίες ... επι του θέματος ... παρακαλώ...

over. ο νεκροθαφτ...ηςς ηηηςςς

ήξερα μία κοπέλα .. που έβλεπε το ποιός θα πάθεις ατύχημα σήμερα... δεν ήξερε το πως.. δεν έβλεπε όραμα.. απλός ένιωθε.. ότι αυτός θα χτυπήσει άσχημα σήμερα.... φοβερό χάρησμα... αχ να το είχα και εγώ...

κρίμα

stanfromgreeceΜέλος
23/03/2007, 08:47:29
Ρε σεις... τότε που σας λέω... ούτε Deal υπήρχε...ούτε τίποτα... άντε κανένα τροχό της τύχης να βλέπαμε!!!

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541