ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ - - Κινηματογράφος -

- ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ - - Κινηματογράφος -

190030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
alexeyev1970Μέλος
21/01/2004, 11:56:44
Υπέθεσε ότι θέλεις. Όποιος ψάχνει,βρίσκει.Αλλά μην πιστεύεις πάντα ότι λένε οι Αμερικάνοι. Όλα τα παράξενα εκεί συμβαίνουν?

oneiric1Μέλος
21/01/2004, 13:51:41
quote:
Episis to koritsi pou protagonistouse otan teleiose tin tenia kai tin ide olokliromeni trelathike kai nosileftike se psixiatriki kliniki.

Φίλε Ιάσωνα,

Αυτό το είχα ακούσει και ‘γω από αρκετά άτομα και ειλικρινά είχα σοκαριστεί.

Πριν από αρκετά χρόνια όμως (πάνω από μια 5ετία) είδα σε μία συνέντευξη την ηθοποιό που έπαιζε το κοριτσάκι να απαντάει γι’ αυτή την «φήμη» όπως είπε χαρακτηριστικά και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και τρανή απόδειξη (όπως ισχυρίστηκε) ήταν οτι δέχτηκε να «γυρίσει» τον Εξορκιστή Νο.2

Φυσικά δεν έχω ιδέα αν έλεγε την αλήθεια, απλά το αναφέρω επειδή έτυχε να το ακούσω η ίδια.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

alexeyev1970Μέλος
21/01/2004, 22:00:13
Μάρκετινγκ, μάρκετινγκ...

scullyΜέλος
22/01/2004, 13:07:27
quote:
τρανή απόδειξη (όπως ισχυρίστηκε) ήταν οτι δέχτηκε να «γυρίσει» τον Εξορκιστή Νο.2

Εξορκιστης Νο2................................?!?!?!?!
Αυτο το ακουω πρωτη φορα!!!
Ξερει κανεις κατι για την ταινια...?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

iasonasΜέλος
22/01/2004, 14:48:34
Πρώτη φορά ακούω για την συνέχεια του Εξορκιστή. Είναι όντως αλήθεια ότι θα υπάρξει και Εξορκιστής Νο2 ή απλά φήμες;
Oneiric1 μήπως θυμάσαι που είχες διαβάσει αυτήν την συνέντευξη; Θα ήθελα πολύ να την διαβάσω.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

oneiric1Μέλος
22/01/2004, 15:29:34
Στη συνέχεια της ταινίας παίζει και πάλι η Linda Blair, φυσικά σε μεγαλύτερη ηλικία αυτή την φορά. Μένει στην ταράτσα ενός ψιλού κτιρίου και της συμβαίνουν πολλά περίεργα. Αν και την έχω δει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες πρόκειται για μεγάλη «πατάτα»!

Την συνέντευξη την είχα παρακολουθήσει στην τηλεόραση.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

alexeyev1970Μέλος
23/01/2004, 00:27:02
Μηνν τρελλαίνεστε. Υπάρχει και νούμερο τρία(3) που είναι από τις πιο απογοητευτικές ταινίες όλων των εποχών. Την είδε ο διάβολος κι αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα.
Δεν έχει ουδεμία σχέση με το αυθεντικό σενάριο παρά μόνο στην ανακάλυψη ξανά ενός περίεργου αγαλματιδίου που φέρει μαγικές δυνάμεις.
Δεν παίζει κανένας από τους original πρωταγωνιστές αλλά ο τίτλος είναι ίδιος κι απαράλλαχτος.
Α, κάπου μπλέκεται κι ένα λυκόσκυλο στην ταινία και γίνεται το έλα να δεις.
Τώρα που θυμήθηκα. Στον αυθεντικό ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ , θυμάστε που ο παπάς λέγεται Δημήτρης κι επισκέπτεται τη μάνα του στο διαμέσρισμά της ? Ακούγεται το τραγούδι "ιστορία μου , αμαρτία μου" με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Έχει γούστο αν το παίξουμε ανάποδα...

scullyΜέλος
24/01/2004, 11:23:18
quote:
Στη συνέχεια της ταινίας παίζει και πάλι η Linda Blair, φυσικά σε μεγαλύτερη ηλικία αυτή την φορά. Μένει στην ταράτσα ενός ψιλού κτιρίου και της συμβαίνουν πολλά περίεργα. Αν και την έχω δει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες πρόκειται για μεγάλη «πατάτα»!

Δηλαδη εχει ηδη γυριστει...?!
Προφανως δεν θα ειχε καμια σχεση με την πρωτη ταινια, γι'αυτο και δεν ακουστηκε πολυ!

quote:
Τώρα που θυμήθηκα. Στον αυθεντικό ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ , θυμάστε που ο παπάς λέγεται Δημήτρης κι επισκέπτεται τη μάνα του στο διαμέσρισμά της ? Ακούγεται το τραγούδι "ιστορία μου , αμαρτία μου" με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Έχει γούστο αν το παίξουμε ανάποδα...

Ναι, θυμαμαι, λεγεται Δημητρης Καρράς, αν δεν κανω λαθος!
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση οταν ακουσα τη γυναικα να μιλαει ελληνικα!
Λες να εχει νοηματα απο την αναποδη...?!?!

katiaΜέλος
24/01/2004, 12:39:56
ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΚ.Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ 2 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ.ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ Η ΤΑΙΝΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

scullyΜέλος
26/01/2004, 13:30:48
Θα την ψαξω την ταινια, να τη δω ετσι απο περιεργεια!