ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιησους Χριστος-Χριστιανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ιησους Χριστος-Χριστιανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/12/2010, 02:03:05
Ρε συ ευρωπαιε δεν εχεις τιποτα δουλειες στο κτημα,το πρωι.Ωρα για την 4η λειτουργια σου...νανι.

Τι παλαβομαρες γραφεις?
Στο τελος θα σε κραξουν απαντες.

ΑΚΟΥΣΟΝ ακουσον!!!

2233

27/12/2010, 02:17:14
Ξυλούρης Νίκος .Άκρα του τάφου σιωπή

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

27/12/2010, 02:18:57
quote:
Εγώ έφερα στοίχους από ένα έργο, αυτό του Αισχύλου και εσύ μου έφερες την wikipedia.
Το βρίσκεις λογικό?

Τι λογικο βρε ασχετε;Σου εφερα το κειμενο που ειπε ο προμηθεας στην ιω οτι ο 13ος απο τη γεννια σου θα με σωσει και μετα σου εδειξα πως ο ηρακλης που εσωσε τον προμηθεα ηταν σε γεννεαλογικη σειρα απο την ιω το 13 μελος....Και αντι να πεις δεν τοξερα εχεις μουτρα και συνεχιζεις;Τοσο ρεζιλι δε σου εφτασε;θελεις και αλλο;

Βγες ανδρικια και πες,εγω παιδια απο ελληνικη μυθολογια δεν γνωριζω,οτι θελετε ομως απο εβραικη να σας πω....Δεν θα σε παρεξηγησει κανενας,ο καθενας ειναι ελευθερος να εχει τις προτιμησεις του.

27/12/2010, 02:25:09
quote:
Στον Αισχύλο λοιπόν δεν αναφέρεται κανένας Ηρακλής.

Βρε αστειε,ολοι οι ελληνες της εποχης ηξεραν οτι τον προμηθεα τον εσωσε ο ηρακλης,τι να αναφερθει;Επειδη εσυ ξερεις μονο τι εκανε η σαρα και η μαρα;

quote:
O αριθμός των γενεών είναι συμβολικός, αλλιώς θα έλεγε 13 και όχι 3+10.
Κάτι συμβολίζει το 3, τι άραγε?
Και κάτι το 10? τι όμως?....το πρώτο είναι εύκολο skartados, το δεύτερο.... ακόμη ποιο εύκολο.

Για πες μου πως θα ελεγε 13;Για να γελασουμε λιγο...

Μετα πες μας και τι συμβολιζει το 3 γιατι το 10 θα σου πω εγω.Το νουμερο της φανελας του μαραντονα.....Ναι ο προμηθεας εκτος απο τον ερχομο του ιησου,προφητευσε και τον ερχομο του μαραντονα....

27/12/2010, 02:29:48
quote:
Kαι ακόμη ποιο κάτω ο Ερμής λέει στον Προμηθέα ότι δεν πρέπει να περιμένει το τέλος των βασάνων του πριν να φανεί κάποιος Θεός, ο οποίος θα τον διαδεχτεί στο μαρτύριο εκούσια, θα κατέβει στον σκοτεινό Άδη και στα βάθη του Ταρτάρου, γινόμενος έτσι εκούσιο εξιλαστήριο θύμα για τη λύτρωση του δεσμώτη, λόγω της αμαρτίας του ανθρώπου, που είχε καταδικαστεί με Θεία δίκαιη εντολή:

Και ο ηρακλης βρε ασχετε δεν πηγε στον αδη;Αντε βρε αγορι μου ασχολησου με κατι αλλο και ασε την ελληνικη γραμματεια ησυχη.

27/12/2010, 02:32:11
Καημένε skartados, πόσο λίγος είσαι!
Κατάφερες και έμπλεξες μόνος σου τα μπούτια σου!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 27/12/2010 02:32:34

27/12/2010, 02:33:54
Ευρωπαιε2 εχω ενα νεο nick να σε βαφτισω.Εγω καλικαντζαρακι,εσυ χαιβανι.Καλο###############

Βρε χαιβανι εκτος του οτι ο ηλιος δεν ειναι πλανητης,ο Αισχυλος ειναι δραματικος ποιητης.Εργα για θεατρο εγραφε,οχι ιστορικα.
Ο Φωσκολος της εποχης του 480 π.χ. ηταν.

2233

27/12/2010, 02:38:40
quote:

Αλλη φορα μετα απο το ρεζιλι που εφαγες,οταν θα αναφερεσαι στην ελληνικη γραμματεια θα με ρωτας.Μονο αν το εγκρινω εγω,θα μπορεις να το γραψεις χωρις να γελοιοποιησαι οπως σημερα...Ελπιζω το παθημα να σου εγινε μαθημα και οταν αντιγραφεις απο αλβανους,να εισαι πιο προσεχτικος.Αντε καλοφαγωτα...τα ρεζιλικια σου.

Αν ομως δεν χορτασες σημερα ξυλο,γραψε οτι ειναι να γραψεις και αυριο θα συνεχιστει το σοου.Απλως θα αναγκαστεις να αλλαξεις το ονομα σου και απο ευρωπαιος να το κανεις τζανετακος=καρπαζοεισπραχτορας.

27/12/2010, 02:39:51
quote:

Αλλη φορα μετα απο το ρεζιλι που εφαγες,οταν θα αναφερεσαι στην ελληνικη γραμματεια θα με ρωτας.Μονο αν το εγκρινω εγω,θα μπορεις να το γραψεις χωρις να γελοιοποιησαι οπως σημερα...Ελπιζω το παθημα να σου εγινε μαθημα και οταν αντιγραφεις απο αλβανους,να εισαι πιο προσεχτικος.Αντε καλοφαγωτα...τα ρεζιλικια σου.

Αν ομως δεν χορτασες σημερα ξυλο,γραψε οτι ειναι να γραψεις και αυριο θα συνεχιστει το σοου.Απλως θα αναγκαστεις να αλλαξεις το ονομα σου και απο ευρωπαιος να το κανεις τζανετακος=καρπαζοεισπραχτορας.

27/12/2010, 02:48:03
Τελείως για τα μπάζα είστε!
Έρχεται η μία τάπα πίσω από την άλλη και την ψάχνετε ακόμη.....καημενούλια!...ψυχραιμία βρε!, δεν πειράζει εάν δεν έχετε επιχειρήματα, έχετε όμως εγωισμό! κρατάτε χαρακτήρα που λένε!