- Είσαι σίγουρος? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Η σιγουρια γεννιεται απο το πληθος των ερεθισματων που δεχομαστε, την παρατηρηση τους και το χρονο γενικα. Μαθαινουμε ετσι να αντιδρουμε με τη λογικη, με το συναισθημα, με το ενστικτο, αναμεικτα. Ομως, ειμαστε και πιο βεβαιοι για καθε επομενη αντιδραση μας στα γεγονοτα που ακολουθουν. Η σιγουρια λοιπον χτιζει την αληθεια για τα πραγματα. Αληθεια που ενω πραγματικα ειναι μοναδικη, για τον καθενα μας διαφερει.
Οσοι λοιπον μπορουμε χτιζουμε την πιστη μας. Και πιστη σημαινει να αγαπας με την ψυχη σου, να ακολουθεις τα ιδανικα, τις αρχες τις ιδεες που υπηρετεις, μεχρι τελους. Απολυτα.
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι ολοι μπορουμε να ειμαστε απολυτα πιστοι στις ιδιες ιδεες. Αν οι αποψεις μας συνεκλιναν στο ακεραιο, τοτε η κοινωνια θα εφτανε σε ανελικτο σταδιο, αρα και στασιμο. Για εμας θα αποτελουσε το τελειο, αδιαφορα απο την αποψη καποιου παρατηρητη. Αλλα μηπως ετσι θα σημαινε και το τελος της λογικης, την αρχη της κωδικοποιηση της επικοινωνιας που οντας τυπικη, θα φυλακιζε, για να μην πω θα εθαβε, οποιοδηποτε νεωτερισμο; Θα ημαστε τα πιονια σε ενα παιχνιδι σκακι που επαναλαμβανονται οι ιδιες κινησεις.
Ας υποθεσουμε οτι εχουμε τα δικα μας πιστευω που παλι τα υπηρετουμε απολυτα. Τοτε, οι συγκρουσεις μεταξυ μας θα ηταν αλλεπαλληλες, καθως ολοι θα προσπαθουσαν να εξασφαλισουν τις θεσεις τους. Ετσι, η κοινωνικη συνοχη θα διασπαζοταν και επομενως ο καθενας θα τραβαγε το δρομο του. Και μην ξεχναμε οτι ειμαστε δεσμιοι της κοινωνιας. Εξω απο αυτη ειμαστε αδυναμοι...
Επομενως, η απολυτη ταυτιση ιδεων και πραξεων στηριζει την κοινωνικη συνοχη αλλα και την ανθρωποτητα στην περιπτωση που ο στοχος ειναι να βοηθησουμε το συνολο. Και εδω απαιτειται αγαπη για το συνανθρωπο, σιγουρια οτι βοηθαμε τους ανθρωπους...
quote:
Η κοινωνια ειναι βασισμενη στις αρχες που θετουν οι πολιτες της για να επιβιωνουν σε αυτη. Λειτουργουμε συνολικα. Επειδη ομως αντιδρουμε και αντιλαμβανομαστε μοναδικα τα γεγονοτα, οι αποψεις μας, οι αρχες μας, οι ιδεες μας δεν συγκλινουν απαραιτητα.
Με αφορμή αυτό που είπε ο φίλτατος jk74, μου ήρθε κάτι στο μυαλό.
Εφόσον αντιλαμβανόμαστε συνολικά και συλλογικά τα πράγματα δεν θα έπρεπε ως μεμονωμένα άτομα να έχουμε κοινούς κανόνες και κοινές αξίες ο ένας με τον άλλον?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:quote:
Η κοινωνια ειναι βασισμενη στις αρχες που θετουν οι πολιτες της για να επιβιωνουν σε αυτη. Λειτουργουμε συνολικα. Επειδη ομως αντιδρουμε και αντιλαμβανομαστε μοναδικα τα γεγονοτα, οι αποψεις μας, οι αρχες μας, οι ιδεες μας δεν συγκλινουν απαραιτητα.Με αφορμή αυτό που είπε ο φίλτατος jk74, μου ήρθε κάτι στο μυαλό.
Εφόσον αντιλαμβανόμαστε συνολικά και συλλογικά τα πράγματα δεν θα έπρεπε ως μεμονωμένα άτομα να έχουμε κοινούς κανόνες και κοινές αξίες ο ένας με τον άλλον?
quote:quote:
Η κοινωνια ειναι βασισμενη στις αρχες που θετουν οι πολιτες της για να επιβιωνουν σε αυτη. Λειτουργουμε συνολικα. Επειδη ομως αντιδρουμε και αντιλαμβανομαστε μοναδικα τα γεγονοτα, οι αποψεις μας, οι αρχες μας, οι ιδεες μας δεν συγκλινουν απαραιτητα.Με αφορμή αυτό που είπε ο φίλτατος jk74, μου ήρθε κάτι στο μυαλό.
Δυστυχως, Dreamseeker, η συλλογικη και συνολικη αξια κανονων ειναι ακομα εννοια που μεταφραζεται κατα βουληση. Καποιοι χρησιμοποιουν τους νομους σε βαρος αλλων, καποιοι τις αξιες και τα ιδανικα για να φανατισουν και να σκοτωσουν, καποιοι αλλοι για να επιβιωσουν οσο καλυτερα γινεται... Και δυστυχως υπαρχουν και εκεινοι που σκοπιμα δεν μας αφηνουν να τις επιλεξουμε για το κοινο οφελος. Κατα τα αλλα κοινο υποβαθρο υπαρχει, αλλα μονο για να μας θυμιζει οτι πρεπει να ανεχομαστε το περιβαλλον μας για να μην φαγωθουμε σαν τα πιρανχας! Αν υπηρχε εστω και η παραμικρη και πραγματικη βουληση για παιδεια σε αυτον τον κοσμο να εισαι σιγουρος οτι ολοι θα συμφωνουσαμε σε αξιες και κανονες. Ο καθενας με τον τροπο του βεβαια...
Συμφωνώ σε όλα μόνο που θα ήθελα να σου κάνω μία τόοοοοσο δα παρατήρηση!
Είμαι ο Dying_Incubus κι όχι ο Dreamseeker.

Ειμαι καινουργιος εδω και καταλαβαινεις...
Ok, φίλε μου!
Κανένα πρόβλημα!

quote:
Αν είμασταν σίγουροι για ότι λέγαμε πως θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για φιλοσοφικά θέματα, για τον Θεό, για την ζωή, για τον εαυτό μας...
Αλλά πάλι όλα σχετικά......
ειδικά για τον θεό συμφωνώ απόλυτα:)
quote:
Αν είμασταν σίγουροι για ότι λέγαμε πως θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για φιλοσοφικά θέματα, για τον Θεό, για την ζωή, για τον εαυτό μας...
[URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=wallpaperttt05102424ck.jpg]
[/URL]quote:
Διστυχως τα τελευταια εχω κονδυλωματα. Το περιεργο ειναι οτι κανω κρυοθεραπειες αλλα μετα απο 2-3 μηνες ξαναβγαινουν.
Θελω να ρωτησω αν υπαρχει μεθοδος κρυοθεραπειες που να μπορω να την κανω μονος μου στον χωρο μου και οχι να τρεχω σε νοσοκομεια κλπ
Διαβασα κατι για το CRYOFARMA το οποιο σκοτωνει τις μυρμηγκιες.
Απο οσο γνωριζω μυρμηγκιες-κονδυλωματα ειναι σχεδον το ιδιο.
Αν λοιπον χρησημοιπησω CRYOFARMA θα μπορεσω να επιτυχω το ιδιο αποτελεσμα με την κρυοθεραπεια του υγρου αζωτου?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Μη κάνεις κανένα αστείο μόνος σου στο σπίτι!Είναι κάποια πράγματα που μόνο ένας επιστήμονας μπορεί να γιατρέψει.Αν δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος από τον γιατρό σου,απλά,άλλαξέ τον.
Επειδή ο χώρος του φαρμάκου και γενικότερα του νοσοκομείου,λόγω επαγγέλματος μου είναι ιδιαίτερα οικείος,με προσωπική ευθύνη σου λέω πως άλλο πράγμα η μυρμηγκιά,κι άλλο τα κονδυλώματα.
Είναι σαν να παίρνεις Hepsera (φάρμακο για ηπαττίτιδα) για να σου περάσει ο πονοκέφαλος!Δε σε ειρωνεύομαι,απλά σου δίνω ένα παράδειγμα.
Όσο για τα κονδυλώματα,να το προσέξεις.Αν εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο,ή κάτι δεν έχει γίνει σωστά στη θεραπεία (που χλωμό το βλέπω) ή η κοπέλα σου ΔΕΝ κανει θεραπεία.
Για να κολλήσεις ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα) ,θα πρέπει η σύντροφός σου να το έχει πριν από σένα και να κόλλησες με την επαφή... ή σε κόλλησε εσένα κάποια άλλη κοπέλα και συ το μετέφερες στη σύντροφο...
Για την ιστορία:
Μια γυναίκα εμφανίζει κονδυλώματα όταν "χτυπάει καμπανάκι" για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις,τα κονδυλώματα έχουν ένα σωρό τύπους.Μόνο η σύντροφός σου και ο γιατρός της ξέρουν τι έχει.Από κει και πέρα,γίνεται καυτηριασμός και θεραπεία.
Περαστικά σου λοιπόν,σου επαναλαμβάνω να ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ,και ότι απορία τυχόν σου δημιούργησα,εδώ είμαι για να στη λύσω.
Δήμητρα
Όποιος νομίζει ότι κρέμομαι από τα κακάλια του,ας τα κόψει να πέσω...