ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
melakiiiΝέο Μέλος
19/01/2012, 17:53:52
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΑ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

19/01/2012, 23:22:21
melakiii καλησπέρα σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα Ρ2Ρ (client) που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κατεβάσεις κάποια αρχεία που σε ενδιαφέρουν, κάποια γνωστά είναι το μTorrent (που το προτείνω γιατί είναι πολύ ελαφρύ) ή το Azureus. Η χρήση τους είναι ευρύτατη στο διαδίκτυο καθώς είναι νόμιμα προγράμματα που διατίθενται δωρεάν, εν αντιθέσει με το υλικό που θα κατεβάσεις που συνήθως θεωρείτε παράνομο και τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, συνήθως ταινίες, μουσική ή λογισμικό.

Τώρα για το δεύτερο ερώτημα σου δες σε αυτό το λινκ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! αν υπάρχει αυτό που ρωτάς ή γράψε ξανά το ερώτημα σου εκεί, πιστεύω πως σίγουρα θα βρεις αυτό που θες, τα παιδιά εκεί μέσα κάνουν θαύματα…