- Απολογητες της κακιας ωρας και ασχετοι και ψευτες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
η οποια καλο ειναι να πολεμηθει ακομα και με ψεματα,
Μονο που εγω τουλαχιστον ως ελληνας ,ακολουθω τη ρηση εθνικο ειναι το αληθες.Μολις ομως εδειξες,γιατι δεν μπορεις να αισθανθεις τον ελληνισμο μεσα σου......Αντε καληνυχτα.....
quote:
Skartados, το λιγότερο που θα περίμενα από σένα, ως τέλειο γνώστη της ελληνικής παιδείας, όπως ο ίδιος ισχυρίζεσαι, είναι να πάρεις ένα-ένα αυτά που παραθέτει ο τρις και να τον ξεμπροστιάζεις
Μα τι να καταπιαστω ρε ψηλε;Οταν μου λεει οτι οι ελληνες καταγωνται απο αιγυπτιους και φοινικες,οταν οι γλωσσες μας δεν ανηκουν στην ιδια ομαδα;Τι αλλο να πω;Αυτο για οποιον νιωθει λιγο,τα λεει ολα.Οτι παραπανω ειναι αχρειαστο-πλεονασμος....
Στην ίδια θέση θα ήμουν ακριβώς εδώ...δε θα γέλαγα όμως (στην κυριολεξία) από ορισμένες ατάκες, όπως τώρα ....μικρό όμως το κακό.
Αναρωτήσου όμως κι εσύ που θα βρισκόσουν αν έκανες τα παραπάνω....και κοίταξε και προς άλλες κατευθύνσεις, ποιο αληθινές.
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Δεν σας εμποδιζει κανεις να γινεται Ελληνες επι της ουσιας, εφοσον σας εδωσαν αυτην την ταμπελα και εφοσον υπαρχει η πολιτισμικη συγγενεια. Ελληνες ομως επι της ουσιας και οχι λογω καποιας θεσφατης φυλετικης κληρονομιας. Αυτες οι παπαριες των Ελληνοπληκτων λειτουργουν εις βαρος σας γιατι περιστρεφεστε γυρω απο το εγω σας και δεν προσεγκιζετε επι της ουσιας τον Ελληνισμο.
Τα ιδια και τα ιδια ρε λουπους.Πουθενα δεν μιλησα για ανωτερους προγονους.Αλλα τι πρεπει να κανω,να καθομαι να ανεχομαι τον καθε παπαρα που δεν ξερει τι του γινεται,για να μην με πεις ελληνοπληκτο;Οχι ρε μαγκα,δεν ειναι στο χαρακτηρα μου.Και ναι,καμμια φορα ξεφευγω και παρεκτρεπομαι,αλλα τουλαχιστον εχω να πω και κατι....
Διαβαζω ομως παρακατω και νομιζω οτι οι ανθρωποι ειναι τοσο απατοι
Απο αντιελληνικο μενος,που καποιος πρεπει να τους τα χωνει συνεχεια.
Μιλω γλωσσα του δρομου γιατι αυτη τους αρμοζει,με προκαλουν να βρισω
αλλα δεν μου βγαινει.
Μαλλον τα παπαδοπαιδια εχουν καταστρεψει την βαλβιδα εισαγωγης λογικης,ο δε ακατονομαστος ειναι μαλλον προ των θυρων του ΚΘΧΠΑ.
Βρε γμτ τοσο πολυ εχει ποτισει η εβραικη προπαγανδα μεσω της ελληνορθοδοξης θρησκειας τα μυαλα των αλογων υποστηρικτων της?
Συνεχισε φιλε,εισαι πιο ενημερωμενος απο ολους μας στο θεμα.
Εγω σε εξουσιοδοτω να μιλας και για μενα και καθε σου μηνυμα εναντιον του σκοταδισμου το προσυπογραφω.Αν και αλλοι θελουν
να σε εξουσιοδοτησουν,να το κανουν.
Με το θαρρος της γνωμης μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Πως μπορεις να πεις οτι ειναι ψευτης ρε τυπε οταν παραθετει αποσπασματα απο τον Ηροδοτο και τον Θουκυδιδη;
Για τον ηροδοτο απαντησα εν μερει,θα απαντηθει αυριο εξολοκληρου.Οσο για το θουκιδιδη ρε ασχετε,αυριο που θα βαλω ολοκληρο το κειμενο του,ακομα και εσυ θα καταλαβεις ποσο ασχετοι ειναι.Σου ειπα,δεν ειναι ολα για ολους....
Τιμη μου να τα ακουω απο το στομα σου.
Μπορει να εχεις προβλημα,μπορει οχι.
Εσυ ξερεις καλυτερα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ανάγκη έχει το φόρουμ από κοσμιότητα, πληροφορίες και όχι από κανιβαλισμό αυτών.
Στην τελική μετέχοντας στο φόρουμ αυτό, ας δείξει ο καθένας αυτό που μπορεί και έχει.
Αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί για αντιελληνικό μένος Νικόμαχε, αυτός είσαι εσύ, που μισείς οτιδήποτε Χριστιανικό και μαζί με αυτό και εμάς τους Χριστιανούς. Μισείς εν ολίγοις την πλειοψηφία των συμπολιτών σου.....και ζητάς και τα ρέστα κι από πάνω!!! Ωραίος είσαι!!
Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Edited by - europaios2 on 07/01/2011 00:26:25
Τοσα πιανεις τοσα λες.
Τα γνωστα.
Υ.Γ. Σημερα δεν εχει καθολου πλακα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

ΠΟΝΤΟΣ :Εδώ είμαστε λίγοι, ΕΚΕΙ είμαστε πολλοί....