- Τράπουλα χαρτομαντείας. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τ.Ε.Ν.
Τ.Ε.Ν.
Τ.Ε.Ν.
Μπαίνετε σε ξένες ιδιοκτησίες χωρίς άδεια... Σε παλιά ετοιμόρροπα κτίρια... Προσέχετε τα βραχιολάκια λοιπόν...
Τέλος πάντων...Μεγάλα ΠΑΙΔΙΑ είμαστε όλοι, άρα κατανοούμε τις συνέπειες των πράξεων μας...
Το σπίτι πάντως στην Ακαδημίας μπορείτε να το επισκεφτείτε ΝΟΜΙΜΑ παίρνοντας άδεια από το Βυζαντινό Μουσείο. Τουλάχιστον εγώ αυτό είχα κάνει πριν κάποια χρόνια. Παρενθετικά η επίσκεψη στο πρώτη μασσονική στοά στην ελεύθερη Ελλάδα είχε αρκετό ενδιαφέρον.
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Τ.Ε.Ν.
Τ.Ε.Ν.
quote:
Καλημερα/Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του Forum ειμαι σχετικα new member σε αυτο το Forum.Τις περισσοτερες φορες απλος διαβαζω και δεν τοποθετουμαι σε καποιο θεμα ως τωρα που μου καρφοθηκε μια ιδεα στο μυαλο.Το θεμα εχει ως εξης ,
Αποφασισα λοιπον να δημιουργισω μια ομαδα εξερευνισης προς το ΠΑΡΑΞΕΝΟ/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ"Εξερευνησεις,"Πειραματα" Προσπαθεια λυσης παραξενων θεματων συλεγοντας πληροφοριες απο βιβλια κ.τ.λ.Tονιζω οτι αν δημιουργιθει αυτη η ομαδα δεν θα γινονται ΕΞΕΡΕΥΝΙΣΕΙΣ και "ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ" EΠΕΙΚΥΝΔΙΝΑ προς ΕΜΑΣ προς τους ΑΛΛΟΥΣ και σε ΤΙΠΟΤΑ.Δεν θα ειναι η ομαδα "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ".Θα ειναι μια Απλη ερασιτεχνικη ομαδα.Παρακαλουνται οσοι ενδιαφερονται να ειναι απο ΑΘΗΝΑ διοτι ειμαι απο Αθηνα και θα ηταν δυσκολο αν ηταν καποιος απο επαρχεια να συνεργαστουμε.Οσοι ενδιαφερονται να το πουν εδω και αμεσως μετα θα επεικινονισουμε για την συνεχεια.
Eυχαριστω
Φιλικα, Σπυρος
Υ.Γ Παρακαλουνται , Συντονιστες και Αρμοδιοι να μην Διαγραψουν/Κλειδωσουν αυτο το θεμα με την αιτιολογια οτι Υπαρχει αυτο το θεμα η οτι μπορω να το βαλω σε ενα αλλο θεμα αυτο το κειμενο.Θα το εκτιμησω!Ευχαριστω
_m/ StratoVariuS m/_
Sygnwmh pou den pantisa alla eleipa pedia ,Loipon
To Topic AKEIRONETE giati "KAPOIOI EDW MESA" to peiran poly patriotika to thema parolo pou tonisa kapoia pragmata parapanw ,alla mallon den kathontai na diavasoun kai vgazoun grigora simperasmata.Telos
Y.G Sygnomi gia ta Greeklish alla aytos o ypologistis den exei ellinika
_m/ StratoVariuS m/_
quote:Το σπίτι πάντως στην Ακαδημίας μπορείτε να το επισκεφτείτε ΝΟΜΙΜΑ παίρνοντας άδεια από το Βυζαντινό Μουσείο. Τουλάχιστον εγώ αυτό είχα κάνει πριν κάποια χρόνια. Παρενθετικά η επίσκεψη στο πρώτη μασσονική στοά στην ελεύθερη Ελλάδα είχε αρκετό ενδιαφέρον.
dim.kar
Αυτό που κάνεις νομίζω δεν είναι σωστό. - Δεν είναι!
Πετάς μια βόμβα (παρενθετικά) κι εξαφανίζεσαι…!![]()
Γιατί βρε;;;
Εντάξει.
Ώστε επρόκειτο για στοά Ελευθεροτεκτόνων στην Ελεύθερη Ελλάδα - την πρώτη. ![]()
Αλλά δώσε καμιά info παραπάνω – τι κοστίζει;
Έλα, Pleeeeeease!![]()