ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τράπουλα χαρτομαντείας. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τράπουλα χαρτομαντείας. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kristelle34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
KristelleΝέο Μέλος
22/09/2013, 03:09:40
Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Όταν πηγαίνω στην καφετζού για να μου διαβάσει το φλυτζάνι, μου ζητάει να τραβήξω 3 κάρτες απο την Τράπουλα της Κατίνας και άλλες 3 από μια άλλη τράπουλα. Αλλά όσο και να έψαξα, δεν μπορώ να βρω το όνομα της τράπουλας αυτής. Μερικά από τα χαρτιά που τράβηξα, ήταν το πέντε μπαστούνι το οποίο ήταν κατι σαν κλαδιά που ήταν σε σχήμα |Χ| και μέσα απο το |Χ| περνούσε άλλο ενα κλαδί. Ένα άλλο ήταν ο ρήγας που έμοιαζε με τον ποσειδώνα και κρατούσε μια τρίαινα ή κατι τέτοιο. Μήπωσ ξέρει κανείς σε ποιά τράπουλα ανήκουν αυτές οι κάρτες?

22/09/2013, 14:41:12
Στους τσιγγάνους-Ρομά της Μολδαβίας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 17:35:43
Τι δουλειά έχει το φλυτζάνι με... τράπουλες;;

Πώς καταφέρνεις να πίνεις καφέ σε τραπουλόχαρτα;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

PetrucciΝέο Μέλος
28/11/2005, 06:46:19
Καλημερα/Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του Forum ειμαι σχετικα new member σε αυτο το Forum.Τις περισσοτερες φορες απλος διαβαζω και δεν τοποθετουμαι σε καποιο θεμα ως τωρα που μου καρφοθηκε μια ιδεα στο μυαλο.

Το θεμα εχει ως εξης ,

Αποφασισα λοιπον να δημιουργισω μια ομαδα εξερευνισης προς το ΠΑΡΑΞΕΝΟ/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ"Εξερευνησεις,"Πειραματα" Προσπαθεια λυσης παραξενων θεματων συλεγοντας πληροφοριες απο βιβλια κ.τ.λ.Tονιζω οτι αν δημιουργιθει αυτη η ομαδα δεν θα γινονται ΕΞΕΡΕΥΝΙΣΕΙΣ και "ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ" EΠΕΙΚΥΝΔΙΝΑ προς ΕΜΑΣ προς τους ΑΛΛΟΥΣ και σε ΤΙΠΟΤΑ.Δεν θα ειναι η ομαδα "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ".Θα ειναι μια Απλη ερασιτεχνικη ομαδα.Παρακαλουνται οσοι ενδιαφερονται να ειναι απο ΑΘΗΝΑ διοτι ειμαι απο Αθηνα και θα ηταν δυσκολο αν ηταν καποιος απο επαρχεια να συνεργαστουμε.Οσοι ενδιαφερονται να το πουν εδω και αμεσως μετα θα επεικινονισουμε για την συνεχεια.

Eυχαριστω

Φιλικα, Σπυρος

Υ.Γ Παρακαλουνται , Συντονιστες και Αρμοδιοι να μην Διαγραψουν/Κλειδωσουν αυτο το θεμα με την αιτιολογια οτι Υπαρχει αυτο το θεμα η οτι μπορω να το βαλω σε ενα αλλο θεμα αυτο το κειμενο.Θα το εκτιμησω!Ευχαριστω

_m/ StratoVariuS m/_

28/11/2005, 08:58:02
Φίλε petrucci, ομολογώ πως η προσπάθεια σου έχει αρκετό ενδιαφέρον κι ίσως τα αποτελέσματα να είναι εποικοδομητικά σε αυτό που θα ήθελες να πραγματωθεί.
Επειδή όμως είναι μια ανακοίνωση με σκοπό να βρεθούν άτομα που ίσως μοιραστούν το ενδιαφέρον σου, θα σε συμβούλευα να ανακοίνωνες την πρόσκληση σου στο παρακάτω topic:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Σου εύχομαι καλή επιτυχία πάντως!

In anticipation of my resurrection...

29/11/2005, 04:12:08
Εγώ σου συνιστώ να αναζητήσεις κάποιον σπηλαιολογικό σύλλογο, άν είσαι πάνω από 18.

Προσφέρει αρκετή δράση και περιπέτεια, χωρίς όμως να διακινδυνεύεις τη ζωή σου ακολουθωντας άσχετους σε παράτολμες "εξερευνήσεις μυστηρίων". Αυτή την εποχή έκανε σεμινάρια ο σύλλογος ΦΟΣ, με την φροντίδα του φίλου dim.kar (γράφει σε αυτό το φόρουμ).
Δυστυχώς τα σεμινάρια φτάνουν στο τέλος τους, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Εμείς θα κάνουμε την Άνοιξη.

Για να πάρεις μια ιδέα, κάνε κλίκ εδώ http://www.fhs.gr/gr/forum/viewtopic.php?t=293

Η Δύναμη Βρίλ, η τρομερή δύναμη στα χέρια των Βρίλ-Για, που κινεί τα πάντα και μπορεί να δημιουργήσει ή να καταστρέψει.
Από το γνωστό μυθιστόρημα του Λόρδου Λύττον "(Βρίλ-Για) Η επερχόμενη Φυλή", 1871

29/11/2005, 11:42:19
.

AngelosΜέλος
29/11/2005, 12:15:19
Λοιπόν Vril

Η μητέρα φύση, ο θεός, ο υπέρτατος νούς, η τύχη, or whatever, φτιαξανε καποιους νόμους για τουτο δώ το σύμπαν. Ενας απο τους νόμους αυτούς είναι η "φυσική επιλογή".

ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ??????

Και στέιλε ενα mail να σου ξαναδώσουνε το κανονικό σου nick. Ακου "δύναμη Βρίλ"...
Σαν το "Λευκό Σιφουνα AZAX" ακούγεται.

Αγγελος

29/11/2005, 13:13:28
Αγγελε,

χαίρομαι που σε ξαναβλέπω !

(μελέτησα αρκετά το πόστ που κόλησα στην οθόνη του πισιού μου και λέω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που "ναί" και περιπτώσεις του "όχι")
Υπάρχει και η Πύρρειος Νίκη. :D :D :D Νίκη, στο τέλος...

quote:

Και στέιλε ενα mail να σου ξαναδώσουνε το κανονικό σου nick. Ακου "δύναμη Βρίλ"...
Σαν το "Λευκό Σιφουνα AZAX" ακούγεται.

Η Δύναμη Βρίλ, η τρομερή δύναμη στα χέρια των Βρίλ-Για, που κινεί τα πάντα και μπορεί να δημιουργήσει ή να καταστρέψει.
Από το γνωστό μυθιστόρημα του Λόρδου Λύττον "(Βρίλ-Για) Η επερχόμενη Φυλή", 1871

Δεν ξέρω αν θέλουν να μου δώσουν πίσω το παλιό νίκ. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. ;) Ξέρεις, "παλιος εαυτός" κλπ. κλπ.

Δες και κάτι γενικό. www.zenas.gr

Ίσως ανακαλύψεις κάτι... :)

Burbulithra54Μέλος
24/12/2005, 04:31:48
Καλησπερα σε ολους.Διαβασα για την προσπαθεια δημιουργιας ομαδας εξερευνησης και βρισκω την ιδεα πολυ καλη.Ασχολουμαι με εξερευνησεις σε υπογειες στοες και μυστικες πορτες στο κεντρο της αθηνας,μαζι με εναν κολλητο μου.Παρακαλω τον Pertucci που επινοησε τη δημιουργια της ομαδας να απαντησει Ευχαριστω για τη φιλοξενια.
TONYΜέλος
24/12/2005, 17:55:35
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.... ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ.... ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Τ.Ε.Ν.

AgentMulderΜέλος
25/12/2005, 15:17:01
Αγαπητέ φίλε Petrucci,

πρέπει να προσέξεις την ορθογραφία σου, πόσο μάλλον όταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα!

Με κάθε Φιλική Διάθεση,
A.M

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ G.I.A.
...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!

Burbulithra54Μέλος
25/12/2005, 19:11:35
Καλησπερα σε ολους!θελω να απευθυνθω στον TONY και να του πω οτι ειμαι απολυτα συμφωνη με αυτα που λεει.Και εγω εχω προσπαθησει να εξερευνησω καποιους χωρους μαζι με τον κολλητο μου αλλα δυστυχως η προσβαση ηταν σχεδον αδυνατη.Μεχρι προσφατα ομως οπου,ανακαλυψα μια απο αυτες τις μυστικες πορτες καπου στο πεζοδρομο στην οδο Βουκουρεστιου.Αυτο εγινε πριν απο πεντε περιπου μερες,οπου μπηκαμε ,κρατωντας δυο φακους στα χερια (ειχε απολυτο σκοταδι).Περιμενω απαντηση γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα.
Burbulithra54Μέλος
26/12/2005, 13:04:26
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ FORUM ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ!!!
TONYΜέλος
26/12/2005, 16:38:55
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ 'ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ Ο Petrucci. ΤΙ ΠΟΡΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ Burbulithra54? ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.... ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟ

Τ.Ε.Ν.

Burbulithra54Μέλος
26/12/2005, 19:14:05
Καλησπερα ΤΟΝΙ και χρονια πολλα!Χαιρομαι πολυ που απαντησες γιατι δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον απο τα αλλα μελη.Λοιπον με λενε Κατερινα και μενω Αθηνα.Μαζι με εναν κολλητο μου προσπαθουμε να εξερευνησουμε καποιες στοες και μυστικες πορτες στο κεντρο της Αθηνας αλλα χρειαζομαστε τουλαχιστον αλλο ενα ατομο,αρκει να ενδιαφερεται πραγματικα.Ασχολησαι με εξερευνησεις?Ξερεις κατι για τις μυστικες πορτες που βρισκονται στο κεντρο της Αθηνας?
angiΜέλος
26/12/2005, 20:00:44
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ FORUM ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ!!!

Αγαπητη Μπουρμπουλιθρα (!),
Το φορουμ ειναι ενεργο, ολη την ημερα (αν λαβεις υποψην και οτι εχουμε 26 του μηνος, Χριστουγεννα δηλαδη!!! και θα περιμενα, προσωπικα, μικροτερη συμμετοχη).
Ισως το παρον τοπικ, να μην κινησε το ενδιαφερον (ουτως ή αλλως, ο θεματοθετης απεχει και δεν φανηκε και τοσο αξιοπιστος).

Burbulithra54Μέλος
26/12/2005, 20:01:10
ΤΟΝΥ συγνωμη που φευγω απο το forum αλλα πρεπει να παω επισκεψη.Ισως ξαναμπω σε λιγο αλλιως σε περιμενω αργα το βραδυ στο ιδιο θεμα.Θα ξαναμπω σε λιγο να διαβασω απαντηση σου.Αλλιως ραντεβου κατα τις μια τη νυχτα.Θα περιμενω....PLEASE!!!!
Burbulithra54Μέλος
27/12/2005, 11:09:47
Αγαπητη ANGI.Καλημερα και χρονια πολλα.Εχεις δικιο σε οσα λες,οτι δηλαδη ειναι γιορτες και λογικη η απουσια μελων απο το FORUM.Απλα ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ και η αδιαφορια του PERTUCCI με ενοχλησε λιγακι.Θα ανοιξω μαλλον δικο μου θεμα.
27/12/2005, 15:16:33
Αγαπητή burbulithra54, όπως προείπε κι η φίλτατη angi είναι ημέρες εορτών οπότε μερικά μέλη ίσως να μην έχουν την δυνατότητα να μπούν στο forum λόγω άλλων υποχρεώσεων,
Επιπλέον, μπορεί να μην έχουν γενικότερα την ευχέρεια να μπαίνουν συχνά και να μπαίνουν πιο σπάνια.
Θα σε συμβούλευα πάντως να μην ανοίξεις κάποιο άλλο topic με αυτό το θέμα επειδή καλό είναι να αποφεύγονται τα διπλά θέματα.
Άλλωστε, στο ήδη υπάρχον θέμα, μπορούν να δηλώσουν την επιθυμία τους κι άλλα μέλη να κάνουν αυτό που πρότεινε ο θεματοθέτης...

In anticipation of my resurrection...