- ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
sandyvΝέο Μέλος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΗΧΩ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΜΥΡΜΥΓΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΗΧΩ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΜΥΡΜΥΓΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?
Συγνώμη τι μας πέρασες εδώ 11880?
sandyv ρίξε μια ματιά σε αυτό το τοπικ στο μήνυμα … «Απεστάλη: 20/04/2007, 11:12:43»
Πως Μπορούμε Να Φτιάξουμε Τα Δικά Μας Φυσικά Προϊόντα?

serafinaΝέο Μέλος
τα ηλεκτρικα μηχανηματα που θες συνηθως πωλουνται στα telemarketing. ψιλοκανουν δουλεια. πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν κανουν για την περιπτωση σου. αν στην ντουλαπα υπαρχει φωλια δε θα βρουν που να πανε παρα παλι εκει κοντα και μεσα στο σπιτι... η επομενη λυση ειναι η απεντομωση σε συνεννόηση με μια εταιρεία που κανει απολυμανσεις... δυστυχως ομως ετσι θα σκοτωθουν τα μυρμηγκια και θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις χημικα εστω και ηπια..αν η φωλια ηταν εξω απο το σπιτι καλη λυση θα ηταν το μουχλιασμενο λεμονι που θα απεκοπτε την προς τα εσω πορεια τους.
σκοτωνης το ενα και τ'αλα πανε στην κειδiατου........χα.χα.χα πλακα κανω αν υπαρχη χαραμαδα κληστην η ρηξε αλατι η κανε αεροζολ εχη για μυρμηγγια η σκουπηζεις διαρκος,υπαρχη ενα υγρο για της κατσαρηδες το αληβης σε καποια σημεια ,ακυνδηνο, η αεροζολ παντος για το σκορο αν τυχον εχης εφημεριδα η μελανη που υπαρχη τα αποτρεπη υπαρχη και ενα υγρο Sigill.........καλη επιτυχεια σε οσους προβληματιζωντε
ΑΕΡΟΖΟΛ ΜΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΠΤ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ..
ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ..
ΡΙΨΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ
(Η' ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ..)
ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ
ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ..
ΡΙΨΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ
(Η' ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ..)
ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ
CHARMED
quote:
Συγνώμη τι μας πέρασες εδώ 11880?
XAXAXA
H KATΣΑΡΙΔΟΥΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ..
CHARMED
υπαρχη και το ποιο απλο βαλε ηλεκτρηκη σκουπα και μολης μαζεψης την οικογενοια πηγενετην σ'ενα χωραφακι.........

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΤO ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ..
ΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧ
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 10/05/2010 17:07:37
ΜΜΜ ΜΙΑ Π Μ Τ ΘΥΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΥΓΡΟ
ΦΩΣΡΦΟΡΙΖΕ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ..
ΦΩΣΡΦΟΡΙΖΕ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ..
CHARMED
Κερασέ τα ένα Μοχίτο...θα αυτοκτονήσουν ευχάριστα...
soul
ΣΩΣΤΟΣ....ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ........ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΘΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ??????????
TO MOXITO ΘΑ ΤΟ ΠΙΩ ΕΓΩ ΡΕ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΕΝΤΟΜΑ..
CHARMED
καποτε 2 κηνυγη πενευωντουσαν ποιος εινε καλυτερος στο σημαδι,λεει ο πρωτος ,βλεπης εκεινο το κλαδι στα 100 μετρα ,ΜΠΑΜ και κατω το κλαδι,ο δευτερος βλεπης στα 300 μετρα,ΜΠΑΜ και κατω,,,,,,,,,,ειπαν διαφορα για αποστασης κλαδιων,,,,,,,,και λεει παλι ο 1ος βλεπης τη μυγα στα 800 μετρα, ΜΠΑΜ και κατω τοτε ο 2ος βλεπης το κουνουπι στα 1000 μετρα,ΜΠΑΜ καιΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ χα χα δεν το πετυχες ,ΤΗ λες του απαντα για κοιτα κατοτου εχει @@ φρυδια??????????

ΓΙΑΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΥΨΑΤΕ ΤΑ ΜΥΡΜΗΝΚΙΑ ΧΩΡΗΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΡΑΦΙΑ,,ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΤΣΑ ΟΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ Ν'ΑΝΕ