ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πως θα ταξιδεψουμε στο διαστημα τελικα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- πως θα ταξιδεψουμε στο διαστημα τελικα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

anases23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
anasesΜέλος
05/03/2007, 09:56:34
καλημερα σε ολους πρωτα απ'ολα.
πολυ παλαιοτερα ενας φιλος μου αναφερε για μια ειδηση που ισως ακομα να ειναι επικαιρη.
λεγεται λοιπον οτι επιστημονες σε εργαστηριακο επιπεδο εχουν καταφερει να βρουν μεσα στο καθε κυταρο καθε οργανισμου την πληροφορια που αναφερεται σαν "θεικη" η ψυχικη.ακομα εχουν διαπιστωσει οτι αυτο το μερος του κυταρου υποκειται σε αλλους φυσικους νομους απο οτι το υπολειπο μερος.
κατα προεκταση οσο περισσοτερο απο αυτη τη πληροφορια υπαρχει στο κυταρο τοσο πιο υπερφυσικες ειναι οι ιδιωτιτες του.
λεγεται ακομα οτι ανθρωποι με κυταρα περιεκτικα αυτης της ουσιας εχουν κατα καιρους περασει απο την γη και εχουν κανει πραγματα ασυληπτα στη λογικη.

ετσι λοιπον σημερα φτασανε στο σημειο να διανοηθουν το εξης.
για να ταξιδεψεις στο διαστημα με τεραστιους ογκους οπως τα διαστημοπλοια απαιτει πολυ ενεργια και δεν μπορει συνεπως να φτασει σε υψηλες ταχυτητες.
προσπαθεια γινεται οποτε στο πως μπορει να συμπυκνωθει η πληροφορια ετσι ωστε εξφενδονιζοντας την στο διαστημα εχοντας και μικροτερη τριβη να αγγιξουμε υπερβολικες ταχυτητες.ακομα περιεκτηκοτιτα σε "ψυχη" μπορει να κανει βιοσημη τη μικρη μαζα που θα ταξιδεψει.

βεβαια πολλα απ'αυτα ειναι σε θεωριτικο επιπεδο και ακομα δεν εχουμε καθαρη εικονα για την καταληξη αυτης της μεθοδου.
παντως αυτο γινεται ετσι και αλλιως φυσικα στο διαστημα ηδη με τις supernova εκρηξεις.μια απο αυτες δημιουργησε και εμας.
το θεμα για την σημερινη και ισως μελοντικη επιστημη ειναι πως μπορει να μετρηθει και να χρησιμοποιηθει αυτη η γνωση.
ειναι φυσικο να το καταλαβαινουμε οπως οτι φυσικο.....

PhilolaosΜέλος
05/03/2007, 18:23:33
ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΕΣ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ(ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ Η ΑΛΛΟΥ).ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΑΙΘΕΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ?
05/03/2007, 21:38:58

anasesΜέλος
06/03/2007, 08:50:07
γεια σου φιλε Philolaos.
απο τον τροπο που μιλας εγω επρεπε να πω "πες περισσοτερα.."
αυτα που λες τα αναφερουν πολλες ιδεολογιες-θρησκειες,ολοι καπου εχουμε ακουσει οτι η ψυχη φευγει απο το σωμα και καπου παει.
εδω μιλαμε για την υλη και για τον υλικο κοσμο που βλεπουμε.σιγουρα η ψυχη επιρεαζει την υλη και γι'αυτο συζηταμε για κυταρα φορτισμενα με "ψυχικη" δυναμη.υπαρχει μια δυναμη που κρατα τα κυταρα μας σε αρμονια ετσι ωστε να αποτελουν στο δικη μας χρονοδιασταση το σωμα.μιλαω λοιπον για αυτη τη διασταση και για αυτο το συμπαν.
δεν αμφιβαλω οτι μες την ψυχη μας ειναι ενα αλλο συμπαν και πως πολλοι ταξιδεψαν σε αυτο.
η συζητηση ειναι για το ποια η σχεση των δυο αυτων κοσμων που απαρτηζουν τον "κοσμο" μας.
πιο ακριβεσταρα πως φαινεται και επηρεαζει ο "ψυχικος" τον "υλικο".
η μεθοδος ειναι αυτη που αναφερα περι εκτοξευσης της πληροφοριας.
το μαλωμα ειναι τι θα περιεχει αυτη η πληροφορια και ποιος τελικα θα ταξιδεψει.

ειναι δεδομενο οτι απο τη γη θα φυγουμε οπως και να εχει κανεις ποια δεν ελπιζει σε ενα καλυτερο κοσμο εδω.
και να σου πω με τοσο χωρο στο συμπαν γιατι να στριμωχνομαστε σε δηθεν καταστροφες και υπερπληθυσμους.
απλα οι κακοβουλοι ως συνηθως τα θελουν ολα δικα τους.
ισως να ειναι νωρις για τετοιες κουβεντες αλλα σιγουρα μια μερα εκει θα φτασουμε...

νοιασου για τον κοσμο αν θελεις ο κοσμος να νοιαζεται για σενα..

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
06/03/2007, 10:40:00
quote:

anases λέει...

.....λεγεται ακομα οτι ανθρωποι με κυταρα περιεκτικα αυτης της ουσιας εχουν κατα καιρους περασει απο την γη και εχουν κανει πραγματα ασυληπτα στη λογικη.....

Ναι όντως...Νά μερικοί...

--------------------------
Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...

anasesΜέλος
06/03/2007, 11:04:13
alex xaze
αν θελεις να ζεις εκει ωρα σου καλη....
06/03/2007, 12:21:47
quote:

1)ο σουπερμαν ειναι εξωγηινος

2)ο σπαιντερμαν δαγκωθηκε απο ραδιενεργο αραχνη

3)ο μπατμαν ειναι ενας απλος ανθρωπος καλογυμνασμενος με σουπερ ουαοο ζωνη

4)ο χαλκ ειναι ο ο μπρους παρνερ που εφαγε αρκετες ακτινες γ και απο τοτε οταν τα παιρνει στο κρανιο γ και δερνει

5)ο σβαρτζ ειναι ενας απο τα εκατομυρια αθλητες που κανουν χρηση αρκετων ουσιων απαγορευμενων για τους αθλητες αλλα επιβεβλημενες για οσους θελουν να εξαφανισουν το γηρας

quote:
εδω μιλαμε για την υλη και για τον υλικο κοσμο που βλεπουμε.σιγουρα η ψυχη επιρεαζει την υλη και γι'αυτο συζηταμε για κυταρα φορτισμενα με "ψυχικη" δυναμη.υπαρχει μια δυναμη που κρατα τα κυταρα μας σε αρμονια ετσι ωστε να αποτελουν στο δικη μας χρονοδιασταση το σωμα.μιλαω λοιπον για αυτη τη διασταση και για αυτο το συμπαν.
δεν αμφιβαλω οτι μες την ψυχη μας ειναι ενα αλλο συμπαν και πως πολλοι ταξιδεψαν σε αυτο.
η συζητηση ειναι για το ποια η σχεση των δυο αυτων κοσμων που απαρτηζουν τον "κοσμο" μας.
πιο ακριβεσταρα πως φαινεται και επηρεαζει ο "ψυχικος" τον "υλικο".
η μεθοδος ειναι αυτη που αναφερα περι εκτοξευσης της πληροφοριας.
το μαλωμα ειναι τι θα περιεχει αυτη η πληροφορια και ποιος τελικα θα ταξιδεψει.

αποδειξεις;;;
μπα αρκει που καποιος καπου καποτε το ακουσε απο καποιον που του το ειχε πει ενας που ακουσε καποιον να το λεει
και αν δεχτουμε οτι αυτος ο καποιος δεν εχει λογο να λεει ψεματα
τοτε οτι ειπε ειναι αληθεια
και ντροπη σου αζαχ χαζα που τολμας να γελιοποιεις ενα τοσο σοβαρο θεμα να πας να παιξεις με τους φιλους σου τους σουπερ ηρωες

quote:
ειναι δεδομενο οτι απο τη γη θα φυγουμε οπως και να εχει κανεις ποια δεν ελπιζει σε ενα καλυτερο κοσμο εδω.
και να σου πω με τοσο χωρο στο συμπαν γιατι να στριμωχνομαστε σε δηθεν καταστροφες και υπερπληθυσμους.
απλα οι κακοβουλοι ως συνηθως τα θελουν ολα δικα τους.
ισως να ειναι νωρις για τετοιες κουβεντες αλλα σιγουρα μια μερα εκει θα φτασουμε...

κατι τετοια ελεγε και ο τρελαρας που τον πιστεψαν καμια 400 μουροχαυλοι και αυτοκτονησαν για να παρει τις ψυχες τους σε αλλους πλανητες το σκαφος που κρυβοταν πισω απο τον κομητη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 06/03/2007 12:23:26

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
06/03/2007, 12:25:02
quote:

alex....

Azax είναι...

quote:

xaze

ΧΑΖΑ είναι ....

quote:

αν θελεις να ζεις εκει ωρα σου καλη....

Εγώ ζώ στον πλανήτη γή ...κάποιοι άλλοι έχουν μπεί σε εξωγήινη τροχειά...

Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...

PhilolaosΜέλος
06/03/2007, 12:32:01
quote:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΨΥΧΗ Η ΜΥΑΛΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ MONAXA ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ,ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΒΡΑΧΟΥΣ,ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΜΩΒ Η ΠΟΥΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ HOLYWOOD.
06/03/2007, 14:00:31
διόρθωση, ο μπάτμαν έχει και μία σούπερ δύναμη... όποτε βάζει στην τσέπη το χέρι του, βγάζει 100δόλαρο!
quote:
ο χαλκ ειναι ο ο μπρους παρνερ

μπρους ΜΠΑΝΕΡ. τόσο δύσκολο όνομα έχω πια;

πάντος, έχω μία απορία, αυτή η ανακάλυψη, γιατί δεν έχει γίνει ευρήτερα γνωστή; ή παίζει κι εδώ cover up story?

06/03/2007, 14:04:45
quote:
διόρθωση, ο μπάτμαν έχει και μία σούπερ δύναμη... όποτε βάζει στην τσέπη το χέρι του, βγάζει 100δόλαρο!

μην ξεχνας οτι αυτο το καταφερνει γιατι πιανει το(ν)τζοκερ

quote:
μπρους ΜΠΑΝΕΡ. τόσο δύσκολο όνομα έχω πια;

χαχα σε εκανα να αποκαλυφθεις

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

anasesΜέλος
07/03/2007, 07:44:42
με ανθρωπους σαν και σας δεν χρειαζεται cover up.
γιατι να καλυψουν κατι που ουτε την διανοηση αυτου δεν δεχεστε σημερα.
πρεπει να ειναι ολα σιγουρα και αποδεδιγμενα για να μιλησουν αλλιως θα εισπραξουν τον χλεβασμο και την ανοισια απο αυτους που νομιζουν οτι ζουν μια πραγματικοτητα στον πλανητη γη.
ανθρωποι ερχονται και φευγουν απο την ζωη και τον κοσμο μας.το 95% τον ανθρωπων ασχολουνται με το εγω τους σαν την υπερτατη απασχοληση.δεν εχουν χρονο να ζουν την πραγματικοτιτα απλα νομιζουν και ταιριαζουν τα πραγματα σε μια δικη τους selfκεντρικη πραγματικοτητα.
ετσι και αλλιως γιατι να φυγουν στο διαστημα αφου ειναι αρκετοι με την πραγματικοτητα τους.
απλα διαβαζουμε για μερικους superηρωες,βλεπουμε καμια ταινια,ακουμε και μερικα που μας αρεσουν και ετσι ζουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
θα'θελα να ξερω κοιτοντας τον ουρανο καμια πραγματικοτητα καμια φιλοδοξια,τιποτα δεν μας λεει.και ειναι δηλαδη η καθε χαζομαρα μας καλυτερη απο την ουρανια πραγματικοτητα.
κοιτατε λοιπον τον ουρανο μηπως δειτε κανα superηρωα και μην σκοτιζεστε για το μεσα του ανθρωπου ουτε για το τι θα απογινει....
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
07/03/2007, 10:28:01
quote:

anases λέει...

με ανθρωπους σαν και σας δεν χρειαζεται cover up.
γιατι να καλυψουν κατι που ουτε την διανοηση αυτου δεν δεχεστε σημερα.

Έλα ντέ... αυτά πες τα σε όλους τους συνομοσιολόγους του Εσοτέρικα...

quote:

anases λέει...

πρεπει να ειναι ολα σιγουρα και αποδεδιγμενα για να μιλησουν αλλιως θα εισπραξουν τον χλεβασμο και την ανοισια απο αυτους που νομιζουν οτι ζουν μια πραγματικοτητα στον πλανητη γη.

Οχι... λάθος ...είμαστε ανοιχτοι και σε κάθε είδος θεωρίας αλλά να έχει κάποια βάση ... Σίγουρα εγώ δεν τα ξέρω όλα....αλλά ρε αδελφέ(ή) βάλε και κανένα στοιχείο για το πού στιρίζεις την θεωρία σου ώστε να μπορέσω να σε παρακολουθήσω...τώρα αν εσύ είσαι βοσκός και θές πρόβατα να καθοδηγείς, αυτό άλλη ιστορία...

quote:

anases λέει...

ανθρωποι ερχονται και φευγουν απο την ζωη και τον κοσμο μας.

Σωστά...και έιναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο !!!

quote:

anases λέει...

....το 95% τον ανθρωπων ασχολουνται με το εγω τους σαν την υπερτατη απασχοληση..

Σσσσσσ....μην μιλάς για ποσοστά στο ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ... μπορεί να πέσει κανένας διαχειρηστής (στρια) να σε φάει....

quote:

anases λέει...

......σε μια δικη τους selfκεντρικη πραγματικοτητα.

"Εγωκεντρική" είναι η λέξη που ψάχνεις...!!!

quote:

anases λέει...

....ετσι και αλλιως γιατι να φυγουν στο διαστημα αφου ειναι αρκετοι με την πραγματικοτητα τους.

Εδώ στην δικιά μου πραγματικότητα περνάω μια χαρά... έχω άπλετο χώρο να απλωθώ, εκατοντάδες χιλιάδες μέρη να επισκευτώ, χιλιάδες εστιατόρια να φάω... εκατομμύρια γυναίκες να διαλέξω, πληθώρα επαγγελμάτων να ακολουθσω.... κλπ κλπ.... γιατί μωρέ να πάω στο διάστημα... τί έχει εκεί που δεν έχει εδώ !!! ή μάλλον υπάρχει τίποτε εκεί;;;

quote:

anases λέει...

απλα διαβαζουμε για μερικους superηρωες,βλεπουμε καμια ταινια,ακουμε και μερικα που μας αρεσουν και ετσι ζουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κάποιος που ζεί την πραγματικότητα κάνει ΠΟΛΥ περισσότερα πράγματα από αυτά που λές....

quote:

anases λέει...

θα'θελα να ξερω κοιτοντας τον ουρανο καμια πραγματικοτητα καμια φιλοδοξια,τιποτα δεν μας λεει.και ειναι δηλαδη η καθε χαζομαρα μας καλυτερη απο την ουρανια πραγματικοτητα.

Οκ... κάτι τέτοια λέγαν και κάτω εκεί στο Τεξας... (ο φιλαράκος μου ο Ντέιβιντ)... με κάνεις και ανησυχώ τώρα... και εξήγα λίγο τα περι της "Ουράνιας πραγματικότητας"....

quote:

anases λέει...

κοιτατε λοιπον τον ουρανο μηπως δειτε κανα superηρωα

Is it a plane??? Is it a bird?? ITS SUPERMAN.....

quote:

anases λέει...

..... και μην σκοτιζεστε για το μεσα του ανθρωπου ουτε για το τι θα απογινει....

Λοιπόν...άκου να δείς πώς θα γίνει.... εμείς θα ασχολούμαστε με την Πραγματικότητα...θα κάνουμε όλα τα ωραία πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε.... και εσύ θα ασχολείσαι με το τι θα απογίνει το μέσα του ανθρώπου ...Ε όταν ανακαλύψεις τί θα απογίνει ...έλα και πές μας... μέχρι τότε άσε μας να κοιτάμε προς τα κάτω μην σκοντάψουμε και εσύ κοίτα εκεί ψηλά....

stanfromgreeceΜέλος
07/03/2007, 12:36:07
Φίλη Anases, η όλη αναφορά που κάνεις σε αυτό τον τρόπο "ταξιδιού" μου θυμίζει πάρα πολύ την λεγόμενη "αστρική προβολή". Αν θές ψάξε μέσα στο esoterica,θα βρείς και άλλα στοιχεία για αυτήν. Παλαιότερα υπήρξε ένα άτομο που διερύγνυε τα ιμμάτιά του πώς με "αστρική προβολή" έχει πάει στην Σελήνη. Εγώ του είχα κάνει την εξής πρόταση:
Αφού μπορούσε να πάει παντού,εν ριπή οφθαλμού με αυτήν την αστρική προβολή (ελληνιστί,astral projection!!!) τον προκάλεσα να έρθει στο σπίτι μου και να μου πεί ένα αντικείμενο ενός συγκεκριμένου ατόμου που έχω εκεί...
Από τότε ο κύριος αυτός ανέκρουσεν πρύμναν και κοινώς την "έκανε" από το esoterica.

Είναι εύκολο να λέει ο καθένας θεορίες...όμως για να γίνουν αποδεκτές θα πρέπει και να τις αποδείξει...

Εσύ φίλη μου, θα πίστευες κάτι μόνο και μόνο επειδή το άκουσες κάπου? Δεν είναι λίγο αφελές αυτό? Ειναι κακό κάποιος να έχει απορίες και να ψάχνει να βρεί την αλήθεια?

Για εμάς...τους κοινούς θνητούς, η πραγματικότητα είναι πως,για να τα βγάλουμε πέρα στην ζωή, εργαζόμαστε απο 8 μέχρι 13 ώρες την ημέρα (εγώ,άλλοι σίγουρα πολύ περισσότερο),για να καταφέρουμε να βγάλουμε βόλτα το δανειο που έχουμε πάρει, για να πληρώσουμε το σπίτάκι μας,που ζούμε μαζί με την γυναίκα μας,και να καταφέρουμε να βάλουμε και κάτι στην άκρη για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Για εμένα αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Για άλλους...ίσως να είναι και τα αστρικά ταξίδια...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

DoubtΜέλος
07/03/2007, 14:41:40
quote:
Παλαιότερα υπήρξε ένα άτομο που διερύγνυε τα ιμμάτιά του πώς με "αστρική προβολή" έχει πάει στην Σελήνη. Εγώ του είχα κάνει την εξής πρόταση:
Αφού μπορούσε να πάει παντού,εν ριπή οφθαλμού με αυτήν την αστρική προβολή (ελληνιστί,astral projection!!!) τον προκάλεσα να έρθει στο σπίτι μου και να μου πεί ένα αντικείμενο ενός συγκεκριμένου ατόμου που έχω εκεί...
Από τότε ο κύριος αυτός ανέκρουσεν πρύμναν και κοινώς την "έκανε" από το esoterica.

Φίλε stanfromgreece, αν και υποψιάζομαι σε ποιο άτομο αναφέρεσαι θα ήθελα σε παρακαλώ να μου το επιβεβαιώσεις. Αν δεν θέλεις να αναφέρεις το όνομά του εδώ μέσα θα μπορούσες να μου στείλεις ένα e-mail σε παρακαλώ.

Δεν θα στο ζητούσα από περιέργεια, απλά υπήρχε ένα άτομο που αναφερόταν συχνά στην αστρική προβολή -και όχι μόνο- που μου άρεσαν αρκετά αυτά που έγραφε αλλά πάντα ήμουν αρκετά επιφυλακτική με τις μεθόδους του. Δυστυχώς είχε φύγει νωρίτερα από την εγγραφή μου στο esoterica κι έτσι δεν μπόρεσα να τον ρωτήσω η ίδια.

Αν πάλι θέλεις, μπορείς να αναφέρεις και το απόσπασμα της συζήτησής σας.

Ελπίζω να μην σε φέρνω σε δύσκολη θέση

anasesΜέλος
07/03/2007, 15:40:05
φιλε stanfromgreece.
αλοιμονο δεν υποτιμω κανεναν εδω μεσα παρα μονο οσους εχουν χρονο για ανοηματα.
εγω δουλευω τωρα με την γεωργεια που σκεψου δουλεια που χρειαζεται.
για δανεια αστο καλυτερα ποναει...
για γυναικα και παιδια ουτε καν προλαβαινω να τα δημιουργησω.
εχω περασει απο δωδεκαωρα ελαδα και εξωτερικο για 17 χρονια τωρα.
παρολα αυτα λεω για ολους εμας οτι εχουμε δικαιωμα να μπαινουμε και να βγαινουμε στο δεος μας εστω και μια φορα στο χρονο μας.
απο κει και περα πιστεψε με δεν παω πουθενα (αμα ειμαι ζωντανος).αμα μου αποδειξεις οτι ειμαι λαθος θα το χαρω να μαθω καλυτερα απο οτι ξερω.
ο χρονος μας δυστηχως παντα ειναι λιγος για τον ανωτερο εαυτο μας και αιωνιος για τα δεσμα της λογικη μας.λογικη που παντα δεν ειναι με το συν-φερον μας και μαλιστα την βρηκαμε τεραστια στην εποχη μας.
αφελια ειναι να λες μονο αυτα που αλλοι συμαζεψαν και αποδειξαν χωρις κανενα edit καμια extra σκεψη.
και λαθος να ειναι η καθε σκεψη θα μας οδηγησει,αν την πορευτουμε,στο σωστο.

αλλοι κοιτουν τ'αστερια και βλεπουν το μελον
και αλλοι δομουν τη γη και δεν ξερουν τι κανουν.

Edited by - anases on 07/03/2007 15:47:13

lancelotΜέλος
08/03/2007, 04:27:18
AZAΧ_ΧΑΖΑ εκτος απο χαζες φωτος αμερικανων και καθε λογης υπερηρωων,εχεις να προσφερεις τιποτα στη συζητηση η απλα γουσταρεις μονο να δουλευεις το κοσμο με επιπεδο χιμπατζη?

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
08/03/2007, 10:04:02
quote:

lancelot λέει ....

AZAΧ_ΧΑΖΑ εκτος απο χαζες φωτος αμερικανων και καθε λογης υπερηρωων,εχεις να προσφερεις τιποτα στη συζητηση η απλα γουσταρεις μονο να δουλευεις το κοσμο με επιπεδο χιμπατζη?

Lancelot εκτός από τα παραπάνω λόγια σου ...εσύ έχεις τίποτε άλλο να προσφέρεις στη συζήτηση ή απλά γουστάρεις μόνο να κριτικάρεις εμένα με επίπεδο διαχειριστή;

quote:

lancelot λέει ....

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET

Αντε και είς ανώτερα ... να σε δούμε και εδώ μέσα διαχειριστή ....!!!

stanfromgreeceΜέλος
08/03/2007, 16:09:42
Φίλη Doubt, δεν θα ήθελα να σου πώ ποιό είναι το όνομα αυτού του ατόμου, γιατί το θεορώ λιγάκι (εως πολύ) επικύνδυνο. Αν θέλεις στείλε μου email στο stanfromgreece@hotmail.com για να σου πώ περισσότερα.

Anases,χαίρομαι για την απάντηση που μου έδωσες,καθώς βλέπω ότι καταλαβαίνεις και εσύ απο τα προβλήματα της καθημερινότητας, και δεν είσαι και εσύ ένας απο τους ουτοπιστές που πουλάνε οράματα.
Ισως να φταίμε και εμείς οι ίδιοι για την κατάσταση αυτή,και ο καταναλωτικός εαυτός μας που μας έχουν σκλαβώσει μέσα σε αυτή την καθημερινότητα.Η ανάγκη του υπερκαταναλωτισμού είναι αυτή που μας κάνει να μην έχουμε χρόνο για τίποτα άλλο πέρα από την εργασία μας! Ευτυχώς,για εμένα τουλάχιστον, βρίσκω λίγο χρόνο για να ασχοληθώ με τα χόμπι μου,και για να διαβάσω και κανένα βιβλίο. Απλά, για το θέμα που σου ανέφερα πιο πάνω, εκείνος ο άνθρωπος με είχε βγάλει έξω από τα ρούχα μου με αυτά που έλεγε. Ολα χωρίς αποδείξεις,όλα χωρίς λογική.Και όταν τον ρωτούσες πως γίνεται αυτό που έλεγε,απαντούσε πως...είμαστε πολύ "μικροί" για να καταλάβουμε. Αντρας είσαι? γιατί εγώ νόμιζα πως είσαι γυναίκα? Σόρρυ για την αλλαγή φύλλου!

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

PhilolaosΜέλος
08/03/2007, 18:49:20
ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΣΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΠ'ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ(Π.Χ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ,ΜΕΡΟΣ,ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Κ.Α)ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΛΙΚΟΥ(ΣΩΜΑ)ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ(ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ)ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΣΑΜΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ (ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ)ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Π.Χ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΝΙΟ ΑΝΔΡΟ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ(ΤΡΟΦΟΝΙΟ ΜΑΝΤΕΙΟ).ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΡΧΟ,ΟΠΟΥ ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥ(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΤΑΦΟ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ),ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 36 ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ(?)ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ(Ο ΤΙΜΑΡΧΟΣ)ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ) ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ(ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ)ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΗ,ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΕ ΝΗΣΙΑ,ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ,ΠΟΥ ΕΛΑΜΠΑΝ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΙΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ.ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΚΥΚΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΣΦΥΡΙΖΑΝ ΜΕΛΩΔΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ"ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ,ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΤΙΜΑΡΧΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΟΙ ΣΑΜΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΑΒΑΙΝΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΩΜΑ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΝΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΟΜΑΚΟΕΙΟΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ "ΣΤΟΑΣ" ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΥΗΣΗΣ.