- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αισθάνομαι πως η αποσπασματικότητα κάνει κακό στη συζήτηση. Εδώ τουλάχιστον, αν το δει κανείς καθαρά, υπάρχει μια πολύ λογική ακολουθία και σύνδεση των πραγμάτων. Εν ευθέτω χρόνω μπορώ να το δείξω αυτό και με συγκεκριμένες αναφορές.
Έτσι λοιπόν νομίζω πως καλό θα ήταν να ακουστούν όσοι παρακολουθούν.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Πιστεύεις οτι τα Α.Τ.Ι.Α είναι αποκλειστικά δημιουργήματα του γήϊνου παρελθόντος,χωρίς εξω-διαστημική προέλευση?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι πως οποιοδήποτε ον μπορεί να αναρωτηθεί για τον ουρανό, αυτομάτως έλκεται και θέλει να γίνει κομμάτι του.
Είμαι ήδη!
Είμαι καλά γιατρέ μου?
Τώρα,αν ευαρεστηθείς να απαντήσεις στην ερώτησή μου,θα νοιώσω βαθειά ικανοποιημένος απο την τιμή που θα μου κάνεις!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προφανώς και δεν μπορώ να ταυτοποιήσω την ασθένειά σου...
Ακόμα κι αν όλα αυτά που πετάνε από πάνω μας, ουδέποτε ήρθαν σε επαφή με το δικό μας χώμα, για μένα προσωπικά συνεχίζουν να είναι ανθρώπινα.
Σε ικανοποιεί η απάντησή μου?
Με λυπει το γεγονός,της μη ταυτοποίησης της ασθένειάς μου.
Δηλαδή δεν υπάρχει...θεραπεία!!!
λείπει το...hubeas corpus!!!
Γιατι με ικανοποιεί μερικώς.
Επειδη λές οτι είναι ανθρώπινα και δεν διαφωνώ σε αυτο.
Ρωτάω όμως άν τα θεωρείς όλα γήϊνα ή μερικά εξ αυτών "εισερχόμενα".
Νομίζω οτι άνθρωποι,υπάρχουν παντού στο σύμπαν.
Επομένως μια ολοκληρωμένη απάντηση,θα συμπεριελάμβανε τον όρο "γήϊνα",με θετικό ή αρνητικό...πρόσημο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο άνθρωπος είναι κατηγορία ύπαρξης και όχι είδος. Πάντα κατά τη προσωπική μου μυθολογία. Ένα πράγμα ο Χάος και η Γαία, ένα άλλο ο Έρεβος και η Νύχτα, ένα τρίτο ο Αιθέρας και η Ημέρα, κι ένα τέταρτο ο Άνθρωπος και η Συνείδηση.
Τα περισσότερα είναι τοπικά τεχνήματα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο Άνθρωπος με τη Συνείδηση είναι η παρούσα φάση εξέλιξης του κόσμους.
Τα Α.Τ.Ι.Α. είναι κυρίως γήινα κατασκευάσματα.
To site auto ananewnetai automata kathe mia wra k organwnei ekatontades arthra se thematikes ennotites, etsi wste an thes na diabaseis px. gia kapoio sygkekrimeno thema na min xreiazetai na psaxneis poies efhmerides anaferthikan se auto. An thelete na diabasete perissotera gia auto mporeite na diabasete sto http://www.cebil.gr/about.html
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς.
Επίσης, το topic αυτό ταιριάζει καλύτερα στην Κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet, στην οποία και μεταφέρεται, από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...
Σαν συμπλήρωση να σου πω φίλε cebil ότι στον σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο για να διαρκέσει κάτι και να κερδίσει όλο και περισσότερους φίλους, χρειάζεται αυτό το κάτι παραπάνω. Κάτι ξεχωριστό, κάτι που να διαφέρει. Σε γενικές γραμμές, η ιστοσελίδα που παρουσιάσες είναι ευχρηστη και ωραία τμηματοποιημένη. Απλά το point μου είναι πως πρέπει να γίνονται σταθερά ενεέργειες για βελτίωση και καινοτομίες. Αρκεί να σκευτούμε πόσα άλλα ενημερωτικά sites υπάρχουν στη σημερινή εποχή. Για ποιο λογο λοιπόν να μπει ένας στο www.cebil.gr και όχι σε κάποιο άλλο. Anyway,keep up the good work...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 30/05/2006 07:25:59