- NEOΣ EKΔOTIKOΣ OIKOΣ (υπό σύσταση) - Περιοδικά - Βιβλία
Carpe Diem
Μα πού είναι αυτός ο συντονιστής...?
Δεν υπάρχει κάποια παρατυπία.

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Carpe Diem
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε - Aννίβας
Ένα ξεκάρφωτο e-mail ενός νεφελώδους "Εκδοτικού Οίκου" πού ζητά συνεργασία με, έστω και ψευδώνυμους, συγγραφείς!
Μάλιστα αναφέρεις: "αναλόγου θεματολογίας" και σε βλέπω να χάνεσαι μεταξύ "Ε" και "Τάγματος τής Θλίψης"...
Εγώ, ένας φανατικός βιβλιοφάγος και υποψήφιος πελάτης σου, τι πρέπει να πιστέψω όταν σε βλέπω να αποδίδεις στον Ηράκλειτο την φράση: "όπως πάνω έτσι και κάτω" και να μην καταλαβαίνεις την φράση μου: "έλλειψη προσώπου"...
Κύριε, την ταυτότητά σου! παρακαλώ, παρουσιάσου! Βιβλία θα φτειάχνεις... ή κάνω λάθος;
Edited by - kakao on 07/09/2003 19:28:22
Eν πάση περιπτώση, σε site εσωτερισμού βρίσκεσαι. Aσχολήσου πρώτα με τον εαυτό σου και μετά ασχολείσαι με τους άλλους.
Edited by - Oannes on 07/09/2003 19:46:46
αυτόν τον Ηράκλειτο εννοείς; κ΄εγώ νόμιζα πως λες για το γειτονάκι μου!
Λοιπόν, ο Ηράκλειτος είπε κάτι όλως άλλο, (το ξέρει και η εγκυκλοπαίδεια):
"Ο δρόμος ο πρός τα πάνω είναι ένας και ίδιος με τον δρόμο προς τα κάτω"
(απόσπ. 60), δηλ.:
"η διαδρομή μεταλλαγής τής αρχικής ουσίας είναι ίδια και στις δυό κατευθύνσεις: απ΄τη φωτιά γεννιούνται τα όντα και σ΄αυτήν επιστρέφουν".
Η φράση: "όπως πάνω έτσι και κάτω" είναι τού Σμαράγδινου Πίνακα και εννοεί (?)...
Λοιπόν, αρκετά με τούς ημιμαθείς πού ζήλεψαν τη δόξα τού Φέξη!
Στο όνομα της Aγίας Eπιστήμης
κοτζάμ εγκυκλοπαίδεια αντέγραψα!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΘΟΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666
O ρόλος του topic τελείωσε
Zητώ από τους Administrators να το τοποθετήσουν στο ...χρονοντούλαπο της ιστορίας
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

In anticipation of my resurrection...