- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
«Ξεσηκωθείτε άντρες και γυναίκες, στοχαστείτε σε αυτήν την ιδέα, και τολμείστε να πιστέψετε στην αλήθεια, τολμήστε να την ασκήσετε! Ο κόσμος χρειάζεται μερικές εκατοντάδες από θαρραλέους άντρες και γυναίκες. Ασκήσετε εκείνο το θάρρος που τολμάει να γνωρίσει την αλήθεια, που τολμάει να δείξει την αλήθεια στη ζωή, που δεν τρέμει μπροστά στο θάνατο, ή μάλλον, καλωσορίζει το θάνατο, που κάνει τον άνθρωπο να γνωρίζει πως αυτός είναι το Πνεύμα, και πως τίποτα μέσα σε όλο το σύμπαν δεν μπορεί να τον σκοτώσει. Τότε θα είσαστε ελεύθεροι. Τότε θα γνωρίζετε την αληθινή σας Ψυχή.» (σ. 44)«Γεμίστε λοιπόν το νου σας με υψηλές σκέψεις, με τα πιο υψηλά ιδανικά, μέρα και νύχτα απλώστε τα μπροστά σας κι από αυτά θα προέλθει μεγάλη εργασία. Μη μιλάτε για ακαθαρσία, αλλά λέγετε πως είμαστε αγνοί. Αυτοϋπνωτιστήκαμε να νομίζουμε πως είμαστε μικροί, πως γεννηθήκαμε και πως θα πεθάνουμε, με αποτέλεσμα να ζούμε σε διαρκή φόβο.» (σ. 44-45)
«Βλέπουμε λοιπόν, πως τούτος ο κόσμος δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός. Είναι ένα μίγμα και των δύο. Και, όσο προχωρούμε, θα δούμε πως η Βεδάντα αφαιρεί όλη την ευθύνη από την φύση και τη μεταθέτει στους δικούς μας ώμους». (σ. 138)
«Απαρνηθείτε ό,τι είναι κακό, απαρνηθείτε κι ό,τι είναι καλό. Τι μένει τότε; Πίσω από το καλό και το κακό στέκεται κάτι που είναι δικό σας, ο αληθινός «εσείς» - είναι πέρα από κάθε κακό, και πέρα από κάθε καλό επίσης – κι είναι εκείνο που εκδηλώνεται σαν καλό και κακό» (σ. 139)
«Πρώτα γίνετε κύριοι του εαυτού σας, σηκωθείτε κι ελευθερωθείτε. Διαβείτε πέρα από το περίφραγμα τούτων των νόμων γιατί οι νόμοι αυτοί δε σας εξουσιάζουν απόλυτα, αυτοί δεν είναι παρά ένα τμήμα μόνο του είναι σας» (σ. 139)
«Τούτη η ζωή είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Διαβείτε την εργαζόμενοι με θάρρος, κι ας είναι σκληρή σαν διαμάντι. Δεν πειράζει! Η ψυχή είναι ισχυρότερη. Η Βεδάντα δε ρίχνει καμιά ευθύνη σε μικρές θεότητες, εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε το πεπρωμένο σας. Εσείς κάνετε τον εαυτό σας να υποφέρει, εσείς δημιουργείτε το καλό και το κακό, εσείς βάζετε τα χέρια μπροστά στα μάτια σας και μετά λέτε είναι σκοτάδι. Βγάλτε τα χέρια σας και δείτε το φως, είσαστε λαμπεροί, είσαστε ήδη τέλειοι από την αρχή». (σ. 140)

Ακόμα κι αν δεν έτυχε να έχουμε οι δυο μας μιαν ανταλλαγή απόψεων,σε θεωρώ ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη (και είναι πολλά αυτά) της συντροφιάς μας.
Με λυπεί το γεγονός ότι δε θα συμμετέχεις πια.
Θέλω να πιστεύω ότι το ESOTERICA.gr είναι ένας από τους δημιφιλέστερους δικτυακούς τόπους,ακριβώς διότι δίνει βήμα σε όποιον θέλει να συμμετέχει,ανεξάρτητα από ηλικία,φύλο,πεποιθήσεις.
Λογικά λοιπόν,δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με κάθε ένα από τα 1652 μέλη.Λογικό είναι να απογοητεύεσαι,να θυμώνεις...
Όλοι κάποτε πικραθήκαμε,αλλά κανείς δεν έφυγε.
Αυτή είναι η ομορφιά φίλε μου...αυτή ακριβώς.
Ελπίζω και εύχομαι να σε έχουμε και πάλι κοντά μας,με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου!!!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Αντώνιε1997 πέρνα λίγο από εδώ και συνέχησε να βοήθας στην ανάπτυξη του esoterica.gr
Δεν είσαι μόνος!!! Αν κοιτάξεις λίγο το παραπάνω θέμα θα καταλάβεις πως δεν είσαι ο μόνος που βρίζουν...
Να'σαι καλά!!

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...
Edited by - Cronos & Kelsos
on 03/05/2003 14:02:56
Edited by - Cronos on 03/05/2003 14:05:32
Και να σου πω την αλήθεια εχεις δίκιο σε πολλά σημεία ....
Ομως ..αν εσύ κάνεις την αρχή ...θα ακολουθήσουν κι'άλλοι, γιατί μην νομίζεις οτι εισαι ο μόνος που σκέφτεται ετσι εδώ μέσα ...
Ξέρεις η μεγαλύτερη αρετή ειναι να εχεις το πρωτέρημα να πολεμάς με την δύναμη της αδιαφορίας .....
Αδιαφόρησε ...και ρίξε το ενδιαφέρων σου σε ολα αυτά που σε εχουν τραβήξη εδώ μέσα ....
θα ξεχαστούν ολοι αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα για χαβαλέ ...ειναι ενα παιχνιδάκι που θα το βαρεθούν ...
μπορεί να αμπελοφιλοσοφό και εγώ τώρα ...αλλα εμπνεύσης ειναι αυτές ..τι να κάνουμε ...
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Φίλε Αντώνιε, τα λόγια του Τρισμέγιστου Ερμού, με βρίσκουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ...
Μαζί με τον Τρισμέγιστο και τους υπόλοιπους υθίνοντες του μεγαλύτερου διαδυκτιακού τόπου αναζήτησης στην Ελλάδα, μας έχουν πετροβολίσει πάμπολλες φορές...
Το αποτέλεσμα το βλέπεις μπροστά σου...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ...
Το ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτό, γιατί καταφέροντε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, αυτό το αφήνω στην κρίση του ΚΑΘΕΝΟΣ απο εμάς ΟΛΟΥΣ...
Δεν έχω να προσθέσω ΤΙΠΟΤΑ σε όσα σου είπε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ο Τρισμέγιστος...
Πίστεψέ τα ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....
Θα σου κάνω όμως μια μικρή διόρθωση αν μου το επιτρέπεις ΚΑΙ ε΄συ φυσικά...
Μίλησες πυκνά συχνά για ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ και ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ...
Φίλε μου, αυτούς που εννοής, ΣΙΓΟΥΡΑ μόνο ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ δεν είναι...
Ας μην σπηλώνουμε λοιπόν την Ιερή Λέξη και Ουσία ΟΛΩΝ των Μυστηρίων, τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ....
Γι'αυτούς λοιπόν που δεικτικά ανφέρεσαι, σου παραθέτω κάτι απο τη Μπαγκαβάτ Γκιτά, κεφάλαιο 18ο, στίχος 22ος "Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΡΝΗΣΗ"...
ΤΥΦΛΗ απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ και πολύ περιορισμένη,
εξ'αιτίας της οποίας ΠΡΟΣΚΟΛΛΑΤΑΙ κανείς σ'ένα μόνο είδος δραστηριότητας
ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝ,
λέγεται ότι γεννιέται απο το
ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ"
Φυσικά οι λόγοι αυτοί ομοιάζουν κατα πολύ με τους τελευταίους λόγους επάνω στον Σταυρό...
Ου γάρ οίδασι τι ποιούση..."
Θα σου αποθέσω ΕΔΩ, δύο αποφθέγματα ΣΟΦΙΑΣ που άφησα και στο θέμα του Κρισναμούρτι...
Είμαι σίγουρος ότι θα τα ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ αμέσως, χωρίς περιστροφές...
.................................................................
.................................................................
Σκέψου τα λόγια του Παύλου που διακύρηξε ότι:
ΑΓΑΠΗ
και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τι ακριβώς είπα παραπάνω...
Κλείνω με λόγια απο ένα άλλο φωτισμένο πνέυμα που πέρασε και φώτισε τον γκριζόμαυρο πλανήτης μας, την Ελένη Μπλαβάτσκυ...
είναι ΠΑΝΤΑ στολισμένο με ΑΓΚΑΘΙΑ.
Δεν μπορεί κανείς
ΑΚΙΝΔΥΝΑ
να γκρεμίσει τα παλαιά ερειπωμένα οικοδομήματα"
Αλλά θα καταχραστώ λίγο την υπομονή σου φίλε μου και θα αναφέρω και άλλο ένα απόσπασμα σχετικό με τα αγκάθια, που πλέον για ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (αλλά και για τους υπόλοιπους υθίνοντες του Esoterica.gr) είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ....
και τη τελευταία σταγόνα απο το γεμάτο ποτήρι της ΖΩΗΣ με ΘΛΙΨΗ,
ΧΩΡΙΣ μεμψιμοιρίες.
Να δρέπουμε στο δρόμο μας τα ΡΟΔΑ,
με σκοπό να προσφέρουμε το άρωμά τους στους ΑΛΛΟΥΣ
και να κρατούμε τα ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ"

Ελπίζω καλέ μου φίλε να κατάλαβες και να επομιστής ΚΑΙ εσύ μερικά απο τα αγκάθια ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί μας σε αυτή τη ΜΕΓΑΛΗ πραγματικά παρέα...
Πάντα φίλος με ΟΛΟΥΣ,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΔΕΙΧΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ.
ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΑΝΤΟΝΙΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΑΠΟΧΟΡΗΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΜΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΩΧΟΡΗΣΕΣ.
ΣΤΑΣΟΥ ΕΔΩ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΑΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ 5-10 ΑΤΟΜΩΝ.ΣΚΕΦΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 1600 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ.ΑΛΛΟΙ 1600 ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΟΥ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ .
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΔΡΟΜΟ???
Η ΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ !!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ,ΜΕ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ .ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΤΟΥ ΟΥΤΕ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΑΛΛΑ …………ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜ & ΝΑ ΓΡΑΦ
Δεν θα ήθελα, για την ώρα, να προσθέσω κάτι παραπάνω για την αιτιολόγηση μίας τέτοιας πεποίθησης από αυτά που με εξαίσιο τρόπο έχει εκθέσει ο thoth(άλλωστε είμαι πολύ λιγότερο ετοιμόλογος από αυτόν... θα διαβάσω πολλές φορές το μήνυμά σου και πιθανώς θα το κάνω αργότερα, εάν έχω κάτι να πω).
Απλά παραθέτω (και φυσικά συμφωνώ) το παρακάτω:
quote:
Αυτό το forum είναι όσο είναι δυνατόν ένα ανοιχτό forum για όλες τις απόψεις. Λέω όσο είναι δυνατόν γιατί υπάρχουν φαινομενικά αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ πολλών ιδεολογικών ρευμάτων σήμερα στην Ελλάδα, και για αυτό δυστυχώς φταίμε όλοι μας.
Πιστεύω ότι εσύ θα διάβασες ήδη καλά τα μηνύματα και των υπολοίπων Μελών...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
"Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σ' αυτά που γίνονται στον
κόσμο".
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Μην γίνεις συνεργός.... Η περιφρόνηση ΕΙΝΑΙ ισχυρό όπλο όταν είσαι παρόν ...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
Θα ήθελα να σε ενθαρρύνω να δεις το μισογεμάτο ποτήρι αντί το μισοάδειο. Η ήρεμη και ειρηνική σου στάση μπορεί να γίνει παράδειγμα για όλους.
με εκφραζει απολυτα ειναι οτι εχω παρει απο σενα με την αδεια σου
για να το κανεις αυτο θελει πολυ δουλεια φιλε...
Μερικα ατομα αν τ αγνοεις οπως λεει και ο φρουτος ειναι σαν να τα σκωτωνεις σταματουν να τρεφονται με ηλιο και ενεργεια απο το κεντρο του συμπαντος τους εσενα και χανονται στο σκοταδι ειναι σαν τα παρασιτα ενα πραγμα και δυστυτως εδω στο esoterica σερνονται σαν την γριπη απο τοπικ σε τοπικ
keep going
τα λεμε ελπιζω
love for what is comming and forgivness for the past...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑTA AYTA.
ΑΛΛΑ ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ESOTERICA.gr ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ,ΤΑ ΑΡΘΡΑ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΤΑ ΝΕΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΞΕΝΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΘΟΝΟΥ.... ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.....
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ...
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ.....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Μην εγκαταλείπεις τη μάχη.
Θυμάμαι πριν από κάτι μήνες,
ένα μήνυμα που σου είχα στείλει...
Το έκανα ξανά αλλού, και δεν απογοητεύτηκα.
Εδώ είναι μια αρένα,
αν δεν καταφέρουμε να νιώσουμε εδώ μέσα ότι ΟΛΟΙ είμαστε αδέλφια,
τότε τι τον θέλουμε τον εσωτερισμό στον έξω κόσμο;
Πως θα αντέξουμε;
αυτή...που τα κατάφερε!
Όταν ο Ναός του Θεού βεβηλώθηκε, ο θείος Ιησούς τον προστάτεψε.Η "οργή" του έμεινε στην ιστορία-φωτεινό παράδειγμα!Δεν έμεινε απαθής όμως!Η απάθεια είναι συνενοχή.
Ο ΑΛΗΘΙΝΌΣ μύστης( επέτρεψε μου τον όρο), απεικονίζεται στην κάρτα του αλχημιστού Τρισμοζέν "ο Μαυριτανός".Εκεί έχει φιλοτεχνηθεί ο Άνθρωπος που στο ενα χέρι κρατάει ξίφος(πολεμάει-ισοπεδώνει τις προκαταλήψεις,την αμάθεια,την κακεντρέχεια κλπ)και με το άλλο χέρι κρατάει το μύστρο, μέσω του οποίου κτίζει ενα κόσμο καλύτερο (έχει προτάσεις που πραγματοποιούνται).
Αντιλαμβάνομαι οτι περνάς μια ψυχική δοκιμασία.Πάρε δύναμη και κοίταξε μακριά, πέρα απο τα μικροπράγματα που συγκλονίζουν την ανθρωπότητα.Ξέρεις γιατί η κουκουβάγια είναι το σύμβολο της Σοφίας?Γιατί η κουκουβάγια είναι το ον που έχει την ικανότητα να βλέπει εκει που τα άλλα πλάσματα δεν μπορούν:στο σκοτάδι.Και ο Σοφός Άνθρωπος (οχι ο φιλόσοφος) είναι αυτός ακριβώς που βλέπει πιο μακριά απο τους άλλους!Προσπέρνα τις μικρότητες, κάποιων, πολλών θα έλεγα ψυχών.Σκέψου πόσο δρόμο έχουν ακόμα μπροστά τους ώστε να βελτιωθούν και τότε ξέρεις τι θα νοιώσεις γιαυτούς?Οίκτο!Λυπήσου λοιπόν τους ανθρώπους που αγνοούν το θείο δώρο που τους έφεραν όλα τα φωτισμένα Πνευματικά Όντα:Προμηθέας,Βούδδας, Πυθαγόρας,Σωκράτης, Πλάτων,Ιησούς και Άγιος Γερμανός και τόσοι άλλοι και σκέψου οτι υπάρχουν ψυχές που πράγματι υποφέρουν και θέλουν βοήθεια!
Με Τιμή
Θησέας (που επέστρεψε...)
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ;;;;;;
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΣΑ -ΓΜΜΝ- ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ
ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΚΕ + ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...
ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΜΕ -ΠΑΛΙ- ΑΝ ΘΕΣ
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
+ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...
(ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΕΔΩ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΙΚEΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ "ΚΟΙΝΑ"!!!!
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ...-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ /ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!)
... ΞΕΡΕΙΣ..Μ' ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
(ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΩ/ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ)
...ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ..."ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ"...
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ "ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ"+ ΠΑΡΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ....
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ ΑΚΟΜΗ +ΟΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ....
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ.
ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΦΤIΣΩ...
...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....
ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ..ΤΟΥ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
ΛΑΜΠΕΙ!!!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ
"ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ"
ΚΑΘΑΡΟΣ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ, ΦΙΛΕ;;;;;
"ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΛΛΟΥΣ."
ΑΝΤΕ...ΓΙΑΤΙ Θ'ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ!(+ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...)
ΕΛΑ ΣΤΟΝ Ω!ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ....ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑΝ ΑΝΑΣΑ...![]()
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ +ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ...
ΚΑΛΟΥΣ/ΚΑΚΟΥΣ=ΟΛΟΥΣ
(ΕΝ ΤΩ... ΠΑΝ)
aummmmmmm
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/05/2003 03:04:55
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ;
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ..ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΛΟΓΩ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΩΝ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΩ ΜΕ ΤΑ 80 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΝΜ ΜΟΥ..
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ..ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..
ΣΤΗΡΙΞΤΕ..ΜΗΝ..ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Αντώνιε ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του στους διαλόγους...και αυτοί που διαβάζουν βγάζουν τα συμπερασματα τους.
Είναι λίγο εγωιστικό όπως το βλέπεις ...αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί σου ή προσπαθείς να το λύσεις ή τον αγνοείς...΄
Με το να ανοίγεις ολοκληρο θέμα για αυτόν απλά του δίνεις αξία...
Εμπιστεύσου το ΦΩΣ φίλε και εκφράσου όπως εσύ νομίζεις ...ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ....
_________________________![]()
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
δεν συμμετεχω ευκολα σε συζητησεις-ποσο μαλλον σε αντιπαραθεσεις.Παρ'ολ'αυτα εισαι απο τους ανθρωπους οι οποιοι μου εχουν κανει εντυπωση για την ευγενεια των λογων τους,κατι που δεν εχει να κανει με τις λεξεις που ενιοτε χρησιμοπουμε.
Αναγνωριζω οτι εισαι σε δυσαρμονια αυτην την στιγμη,κατι απολυτα φυσικο για ολους εμας.Στο σταυροδρομι που βρισκεσαι,και δεν εχει να κανει με την συμμετοχη σου στα φορουμς αυτου του τοπου, ας διαλεξεις το μονοπατι που απο καιρο ειναι ο δρομος σου:η Αγαπη.
"Η αγαπη μακροθυμει,χρηστευεται,η αγαπη ου ζηλοι,η αγαπη ου περπευεται,ου φυσιουται,ουκα ασχημονει,ου ζητει τα εαυτης,ου παροξυνεται,ου λογιζεται το κακον,ου χαιρει επι τη αδικια,συγχαιρει δε τη αληθεια.παντα στεγει,παντα πιστευει,παντα ελπιζει,παντα υπομενει"
Οτι κι αν κανεις(μιας και ο δρομος καποιου δεν αρχιζει ουτε τελειωνει σ'αυτον τον φιλοξενο δικτυακο τοπο) ευχομαι να εισαι παντα μεσα στο φως,την αρμονια,την δυναμη,την αγαπη.
Καθομαι εδω στη σιωπη και παρατηρω τα δρωμενα του φορουμ, προσπαθωντας να αποκομησω οσο το δυνατον περισσοτερα....και ξερεις τι παρατηρησα?....Στα θεματα με τις περισσοτερες ΄΄αντιθετες΄΄ αποψεις, προσωπικα κερδισα -εμαθα- πολυ περισσοτερα απ'οσα σε τοπικ που επικρατει μια ΄΄συμφωνια΄΄ αποψεων!....Διαφωνω βεβαια, με τον τροπο που αυτο γινεται στα καποια απο τα θεματα, αλλα με μια δευτερη προσεκτικη ματια, συνειδητοποιω οτι η ουσια της Αληθειας διαφαινεται καλυτερα μεσα στην αντιθεση! (κατι απο τα ''Χρωματα'' μου κανει...)![]()
Ξερεις, δεν εχει σημασια παντα το που στεκεσαι, αλλα το που κοιτας και τι βλεπεις....Θελω να πω, πως μεσα απο τις -ομολογουμενως- ασχημες συνθηκες που επικρατουν σε καποιες διαφορετικες μεταξυ τους αποψεις, να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, καταφερνουμε να ''παρουμε'' το καλυτερο -το μεδουλι, my captain- απ'ολη την εξελιξη μιας συζητησης. Φυσικα και το καλυτερο θα ηταν να μην υπηρχαν ''αστοχοι'' χαρακτηρισμοι, και δυστυχως -για σενα ισως- ευτυχως -για καποιους σαν εμενα- λαβωνονται οσοι βρισκονται στην πρωτη γραμμη, αυτοι που εχουν παραπανω γνωσεις και αναλογως να τις εκφραζουν!...
Μεσα στο ολο κλιμα βεβαια, σκεφτομαι το ποσο ανοητο ειναι που εμεις οι ανθρωποι εχουμε αυτο το χαρακτηριστικο της ματαοδοξιας, να θελουμε να εχουμε την Αληθεια παντα με το μερος μας, αντι να προσπαθουμε την πλησιασουμε οπου κι αν αυτη κρυβεται και να δουμε οτι αυτη πρεπει να ειναι το ΚΟΙΝΟ σημειο αναφορας μας, και οχι ενα κεκτημενο μας....δεν μπορει να γινει εξαλλου...Προσωπικα, χρειαζομαι ολες τις αποψεις, απ'ολα τα μελη του φορουμ, ετσι ωστε με εσωτερικες διεργασιες, να ισορροπησω τη δικη μου αληθεια....θα προτιμουσα αυτο να γινεται με οσο το δυνατον λιγοτερη ''βαβουρα'', αλλα μου φτανει που μου δινεται εστω και η δυνατοτητα!....Θα ηθελα πολυ να διαβαζα, σε αναλογο υφος, την αποψη οσων ''φωτογραφιζεις'', (νομιζω η προσπαθεια εχει γινει απο την Ατμα..) οχι για κανεναν αλλο λογο, απλως επειδη πιστευω οτι μεσα απο αυτην την αγκαλια αγαπης δεν θα επρεπε να λειπει κανεις....
Οπως βλεπεις καλε μου φιλε, απο τα οσα ηδη αναφερθηκαν και απο τα υπολοιπα μελη, οι οποιες διαφωνιες σας, βοηθανε κατα μια εννοια τους περισσοτερους απο μας......παραβλεποντας τη ''βαβουρα'' των κοσμητικων επιθετων που δεν εχουν καμια απολυτως αξια για το Εγω κανενος, πιστευω οτι ειματε ΤΟ ΙΔΙΟ μελη μιας παρεας, που τελικα μονο ΔΥΝΑΤΟΥΣ δεσμους μπορει να δημιουργησει!....Εστω, με καποιες τετοιες ιδιαιτεροτητες!.....
Σε τελικη, ειναι απο αυτα τα ''μαγικα'' που γινονται, οταν ακομα και μεσα απο αυτες τις ιδιαιτερες διαφωνιες, διακρινεται εμφανως αυτο το ΚΟΙΝΟ σημειο:....αυτο της διαφωνιας!...Θα ελεγα λοιπον, μιας και εντοπιστηκε αυτο πρωτα, να προχωρησετε λιγο παραπερα και να βρειτε σημεια ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!
....Φαντασου ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα και για μας τους υπολοιπους!...
Αναγκαια λοιπον η παρουσια σου στο φορουμ!....Ελπιζω να συμφωνησεις με την επιθυμια μας!![]()
Σε χαιρετω προς το παρον!![]()
ΦΙΛΙΚΑ
quote:
Η Ατμα ξεσάλωσε !!!!
quote:
Αντώνιε ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του στους διαλόγους...και αυτοί που διαβάζουν βγάζουν τα συμπερασματα τους.
Είναι λίγο εγωιστικό όπως το βλέπεις ...αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί σου ή προσπαθείς να το λύσεις ή τον αγνοείς...΄
Με το να ανοίγεις ολοκληρο θέμα για αυτόν απλά του δίνεις αξία...
Εμπιστεύσου το ΦΩΣ φίλε και εκφράσου όπως εσύ νομίζεις ...ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ....
aummmmmmm
Γιατι,ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ESOTERICA?
Παντως τωρα που φευγεις,θα κανετε καλη παρεα με τον serpentpan,την Εκατη,κι αλλες διαγραμμενες ψυχες-αντε 'διαγραμμενες',μην στενοχωρουμε και τον Ερμη.
Βεβαια εσυ χαιροσουν και γουργουριζες ικανοποιημενος,οταν αυτοι εφευγαν.Και αν φτυσεις λιγο τον ξιππασμενο και καλοκρυμμενο εγωισμο σου,ισως μαθεις και κατι απο αυτους.
Μην βλεπεις αλλους που τα ξερουν ολα,απο Λογους και Εσσαιους μεχρι ...και τα ΙΡ.
ΚΑΙ
τα εξωγαμα του Δια,στελνουν στα εξωγαμα της Σιων,
πολλα μα πολλα μαντηλακια-αρωματικα και μη.
ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΧΥΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ-ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ,ΟΤΙ ΔΗΛ.
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.
ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ,ΑΠΛΑ.
Σκασιλα μου μεινεις -φυγεις,
Ενα απο τα ιδια.
Κλωνοποιημενος ψυχοπαθης εβραιοχριστιανος.
Περαστικα.
Edited by - Helios on 07/05/2003 22:55:38