ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εωσφόρος και Ιησούς:ποια η σχέση τους; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Εωσφόρος και Ιησούς:ποια η σχέση τους; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kangaro32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/11/2007, 10:07:45
Kαλημερα σας...

χθες ολο το απογευμα δεν μπορουσα να μπω καθολου στο Εσωτερικα ... εβγαζε το γνωστο "Δεν μπορει να εμφανιστει η σελιδα..."

βεβαια φιλε μου OANNHSEA, η μπουγατα απο πολη σε πολη και απο καταστημα σε καταστημα διαφερει
πρεπει να ψαξεις να βρεις το καλο μαγαζι με το καλο προϊον

φιλη Λουκριτια! οχι και "τερατακι" ο Optimus Prime... αλλαξα την παλιοτερη "υπογραφη" καθως την βαρεθηκα τοσους μηνες! απλα ψαχνω να βρω μια πολη καλη...προσωρινα βρηκα αυτην

loukritiaΜέλος
26/11/2007, 10:48:45
quote:
οχι και "τερατακι" ο Optimus Prime...
Α, είναι γνωστός δηλαδή;

quote:
αλλαξα την παλιοτερη "υπογραφη" καθως την βαρεθηκα τοσους μηνες! απλα ψαχνω να βρω μια πολυ καλη...προσωρινα βρηκα αυτην
Ψάξε ψάξε, κάτι καλό θα σου κάτσει. Μόνο που εύχομαι να το βρεις γρήγορα γιατί αυτός ο Prime με αγριεύει!

Τί έγινε ρε παιδιά, κανείς δεν γιορτάζει σήμερα να κεράσει κανά γλυκάκι;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
26/11/2007, 10:55:05
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα φιλαράκια .

Παιδιά περιμένετε να πιω το φραπεδάκι μου για να έρθω στα ίσια μου και μετά βάλτε ότι θέλετε από μάσα…… τουλάχιστον περιμένετε μέχρι το μεσημεράκι .

26/11/2007, 11:40:06
Αλλαξα την υποβραχη μου για σενα Λουκριτια ... ελπιζω να σου αρεσει αυτη τωρα!

loukritiaΜέλος
26/11/2007, 11:53:00
quote:

• υπογραφή μάλλον ήθελες να πεις... Για μένα; Τι καλόόός!!
  • Μιλάμε για τρελό κόλλημα με τη Mercedes! Θα είναι η μόνιμη υπογραφή σου ή είναι μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο;
  • Ο.k., τουλάχιστον τώρα βλέπουμε κάτι όμορφο. Αλλά αφού βαρέθηκες την προηγούμενη, τώρα πρέπει να πας σε κάτι διαφορετικό. Ξεκόλλα παιδί μου απ΄το Merceντικό!!!

loukritiaΜέλος
26/11/2007, 12:06:08
Κι επειδή εμένα μ'έχει ήδη πιάσει μια λιγούρα - ελπίζω φίλε μου elo να πρόλαβες να πιεις το καφεδάκι σου - κι επειδή χθες μάλλον βαρυστομαχιάσατε, πάρτε ένα burrito κοτόπουλο που είναι και πεντανόστιμο και ελαφρύ!

με chicken salad για συνοδεία

και λίγη τάρτα πατάτας

loukritiaΜέλος
26/11/2007, 12:47:10
Δεν πιστεύω να μην σας αρέσει το μεξικάνικο...;;;!!!

26/11/2007, 13:09:48
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
26/11/2007, 14:16:54
quote:

quote:

• υπογραφή μάλλον ήθελες να πεις... Για μένα; Τι καλόόός!!
  • Μιλάμε για τρελό κόλλημα με τη Mercedes! Θα είναι η μόνιμη υπογραφή σου ή είναι μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο;
  • Ο.k., τουλάχιστον τώρα βλέπουμε κάτι όμορφο. Αλλά αφού βαρέθηκες την προηγούμενη, τώρα πρέπει να πας σε κάτι διαφορετικό. Ξεκόλλα παιδί μου απ΄το Merceντικό!!!

δεν ξερω τι κολλημα μ' εχει πιασει με την Mercedes... αλλα μου αρεσουν παρα πολυ, και απο πολυ μικρος που ειμουν!

ε... και αυτη η υπογραφη προσωρινη ειναι... απλα δεν ξερω τι αλλο να βαλω... καμια προταση?

26/11/2007, 14:20:06
quote:

Δεν πιστεύω να μην σας αρέσει το μεξικάνικο...;;;!!!

καλο το μεξικανικο... αλλα αμα ειναι για χωνευτικο.... το καλυτερο ειναι αυτο:

ψητα μανιταρια

26/11/2007, 14:34:51
αυτη καλη ειναι?

loukritiaΜέλος
26/11/2007, 15:11:14
quote:
ε... και αυτη η υπογραφη προσωρινη ειναι... απλα δεν ξερω τι αλλο να βαλω... καμια προταση
Βρες κάτι άλλο που σ'αρέσει πολύ - πέρα απ'τη Mercedes εννοώ!! - , κάτι που σε εκφράζει ή σε χαρακτηρίζει. Δεν σε ξέρουμε σαν άνθρωπο για να σου προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά είμαι σίγουρη ότι τελικά κάτι καλό θα βρεις!

Στο μεταξύ, μέχρι να καταλήξεις κάπου, βάλε κάτι πιο μικρό γιατί η τελευταία πιάνει τη μισή οθόνη!!!

Αγαπητέ Open Mind, καλή εβδομάδα και σ' εσένα! Είσαι πάντα τόσο φλύαρος;