ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- κινεζομάφια παντου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- κινεζομάφια παντου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

NASAROYTAKI9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
NASAROYTAKIΜέλος
30/12/2010, 22:41:12
βρε παιδια, ετσι απορια, γιατι ολα τα κινεζικα γκατζετ ειναι μουφα; τα πιανεις και διαλυονται αμεσως.

αν και δεν νομιζω οτι ταιριαζει στο παραξενο, αλλα δεν πειραζει!

CravenΜέλος
30/12/2010, 22:54:58
Για να καταλάβω τώρα.. ξύπνησες με όρεξη και είπες να ανοίξεις ένα κάρο άσχετα και ανούσια θέματα ή να ξεθάψεις παλιά θέματα χρόνων για να γράψεις απλά μια ανοησία στο τέλος τους έτσι για να περνάει η ώρα?
Το θέμα δεν είναι να γράφεις ακατάσχετα χωρίς να έχεις κάτι σημαντικό να πεις για να φαίνεται η παρουσία σου, αλλά να γράφεις όταν πραγματικά έχεις κάτι σημαντικό να πεις..
NASAROYTAKIΜέλος
30/12/2010, 22:57:27
quote:

Για να καταλάβω τώρα.. ξύπνησες με όρεξη και είπες να ανοίξεις ένα κάρο άσχετα και ανούσια θέματα ή να ξεθάψεις παλιά θέματα χρόνων για να γράψεις απλά μια ανοησία στο τέλος τους έτσι για να περνάει η ώρα?

γιατι δεν κανει να ξεθαβω παλια θεματα;
μια ερωτηση εκανα, και με πιστευω πως ανηκει στο παραξενο, αφου μια απορια ειναι! αν εχεις προβλημα μην απαντας. αν ο αντμιν επιθυμει να το αποκλεισει το τοπικ ας το κανει

NASAROYTAKIΜέλος
30/12/2010, 22:59:39
quote:

Το θέμα δεν είναι να γράφεις ακατάσχετα χωρίς να έχεις κάτι σημαντικό να πεις για να φαίνεται η παρουσία σου, αλλά να γράφεις όταν πραγματικά έχεις κάτι σημαντικό να πεις..

και αν ηθελα να φανω φιλε μου δεν θα εγραφα ασχετα θεματα οπως λες.
εχω πολους τροπους για να φανω

30/12/2010, 23:26:47
quote:
και αν ηθελα να φανω φιλε μου δεν θα εγραφα ασχετα θεματα οπως λες.
εχω πολους τροπους για να φανω

Πες του τα , να σκάσει !!!
Εκτός απο μελαχρινή είμαι και όμορφη !!!

Οκ, πέρα από την πλάκα ο Craven έχει το δίκιο του ,
όπως θα έχεις καταλάβει NASAROYTAKI ποτέ δεν χάνουμε το χιούμορ
εδώ μέσα .... απλά (που και που) κρατάμε το πρωτόκολλο

Άντε ηρεμία τώρα ... να έχουμε καλή χρονιά

NASAROYTAKIΜέλος
30/12/2010, 23:31:51
quote:

Οκ, πέρα από την πλάκα ο Craven έχει το δίκιο του ,
όπως θα έχεις καταλάβει NASAROYTAKI ποτέ δεν χάνουμε το χιούμορ

quote:
εδώ μέσα .... απλά (που και που) κρατάμε το πρωτόκολλο
center]

αυτο το που και που με προβληματιζει γιατρε μοy

makforΜέλος
31/12/2010, 00:03:18
εσυ για τι λες οτι συμβαινει ? μαφια ??? ή κατι αλλο ???

δε παει καπου το μυαλο σου ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

NASAROYTAKIΜέλος
31/12/2010, 08:35:09
quote:

εσυ για τι λες οτι συμβαινει ? μαφια ??? ή κατι αλλο ???

δε παει καπου το μυαλο σου ?

τι να σου πω.... αυτο μου ηρθε!

31/12/2010, 09:59:38
Καλημέρα NASAROYTAKI

Όντως, είναι λίγο άσχετο με τη θεματολογία του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ αλλά και του esoterica το θέμα που άνοιξες...
Πραγματικά αναρρωτιέσαι γιατί τα κινέζικα γκάτζετ χαλάνε γρήγορα; (αν και δε νομίζω να χαλάνε όλα τόσο γρήγορα - δεν έχω κάνει και ιδιαίτερη μελέτη βέβαια... )

Πραγματικά δε θέλω να σε στεναχωρήσω, είναι και χρονιάρες μέρες, αλλά το θέμα αυτό δεν μπορεί να παραμείνει ενεργό για τους λόγους που σου εξήγησα. Αλλά και γιατί εάν αφήσουμε αυτό το θέμα ενεργό τώρα, θα έρθει αύριο κάποιος άλλος και θα ανοίξει ένα θέμα για να ρωτήσει γιατί τα λευκαντικά σκληραίνουν τα ρούχα στο πλύσιμο, ένας άλλος να ρωτήσει γιατί έχουν πατάκια που απεικονίζουν γάτες οι άνθρωποι που δεν κατέχουν γάτες, κ.ο.κ. και πολλές καθημερινές απορίες θα γίνονται θέμα για συζήτηση στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ. Με άλλα λόγια, πρόκειται για δημιουργία κακού προηγούμενου

Καλή χρονιά,
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.