- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
δεν εχω τιποτα προσωπικο
συζητηση κανουμε οπως λες :)
εξαλου μου αρεσουν καποιες τοποθετησεις σου στο θεμα με τον πολεμο
ελλαδας τουρκιας
ναι οντως θα δειξει στις επομενες μερες
απλα πραγματα.
τα γεγονοτα θα δειξουν.
εχω ομως μια απορια στο θεμα πολεμου ελλαδας τουρκιας.
ποτε θα προηγηθει ο αντιχριστος πιστευεις μετα η πριν τον μεγαλο πολεμο?
κρυφά και αν προσέξεις στο site οπου λέμε, θα δεις ότι τον
δείχνουν σε υλικία 33 χρονών, απο το Ναιρόμπι που είχε εμφανιστεί
τότε....Δεν τους έκατσαν τα υπόλοιπα και το αναβάλανε, μέχρι
να έχουν την τεχνολογια να εντυπωσιάσουν...
Φίλε mikede1235, συμφωνούμε...![]()
![]()
![]()
Πριν θα εμφανιστει και είπαμε σύντομα, όπως λένε σχετικά σάιτς,
συνδέοντας τον με φαινόμενα που θα τον επιβάλλουν...Να δουμε...
Ο αντίχριστος, αυτό το φοβερό θηρίο που τολμάει να τα βάλει με τον Θεό, που έχει παρασύρει στην αμαρτία δισεκατομμύρια ανθρώπους, που ελέγχει σχεδόν όλο τον κόσμο, ΑΝΕΒΑΛΛΕ κατά μερικά χρόνια την παρουσία του επί της γης;
Αυτό είναι άνω ποταμών και ζητώ από τον κύριο (sic) αυτό εξηγήσεις. Δεν μπορεί τόσοι άνθρωποι να περιμένουν επειδή αυτουνού του τύπου δεν του βγήκε το χρονοδιάγραμμα. Θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα και θα τον πάρει ο διάολος.
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;
είναι που ονμίζει ότι θα γίνει θεός..Ξέρω πολλούς τέτοιους...
Απά αυτός έκατσε στην πίτα...Πριν είχαν δοκιμάσει κι άλλα
μονδέλλα....Κρισναμούρτι, κλπ....
Άμα το αναβάλει και άλλο .
φίλε open mind, δεν τους έκατσες, όμως, μέχρι τώρα, είπαμε...
Τώρα όμως κάνουν την ρελάνς τους...Και τα ρέστα μαζί...
Και ξαναήρθε μετά .
Συμφώνα με τις γραφές ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν έχει αναβολές και τέτοια απλα ο
Μετρεγια κάνει τη δουλεία του άνθρωπος .
quote:
Κακό πράγμα να προλέγεις ότι θα γίνει, φίλε open mind..
Μπορεί να βγείς ψεύτης...Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε
θέμα προς εξέταση..Μπες σου είπα στο ιντερνέτ για να δεις τι λέει...Θα ρθεί, θα τον δούμε και μετα μιλάμε
φίλε μου...Μη βιάζεσαι....
και το που "μπαινεις" στο internet και τον ψαχνεις απο την αλλη, τον δινεις την "δυναμη" και αξια!
Πρεπει οπως λενε, να του αποστραφουμε! Γιατι και το internet ειναι "εμπορικη" πηγη... που δινει αξια σε προσωπα, καταστασεις και αντικειμενα!

FAA says Texas fireball was meteor, not a UFO
DALLAS – The fireball that streaked across the sky and alarmed numerous Texas residents was likely just a big meteor and not wreckage from colliding satellites, experts said Monday.
Federal Aviation Administration spokesman Roland Herwig said the fireball seen across a wide stretch of the state Sunday morning probably was a natural phenomenon and not debris from last week's collision between an Iridium communications satellite and a Russian military space vehicle.
And Preston Starr, observatory manager at the University of North Texas, said it probably was a meteor about the size of a pickup truck with the consistency of a chunk of concrete.
The Williamson County sheriff's office in central Texas said it received so many emergency calls about the light in the sky that it sent deputies out in a helicopter to look for a plane crash.
The FAA had said during the weekend that the fireball possibly was caused by falling debris from the satellites. It also posted a weekend warning telling pilots to watch out for satellite debris but rescinded the warning Sunday, Herwig said.
πηγη: http://news.yahoo.com/s/ap/falling_debris

απέναντι στο Θεό, γιατί παραξενεύεσαι που επιμένουν να τον
φέρουν;
Τον Κρισναμούρτι, όταν τον πηγαιναν για μεσσία, τους έκατσε
στραβά στις ΗΠΑ, αφού απο πνευματικός ηγέτης που τον λανσάρανε, άρχιζε και τραύλιζε, σαν παιδί και δεν μπορούσε να αρθώσει κουβέντα...Αυτός εδώ, είναι πιο προσεχτικός, απλό είναι....
Αγαπητέ PREDATOR, καλή σου μέρα...Αν υπάρχει συζητάμε κι όχι
ποσες επισκέψεις έχει το σάιτ του Μετρέγια..Τι λένε για αυτόν και σύντομα γράφω, για να τον περιμένουμε αναλόγως...
Κι, επιτέλους επειδή αυτό το ρόλο παίζει η ενημέρωση, ρε αδελφέ...
Οπως σηκώθηκα το πρωί, πήγα να νιφτώ και το είδα στον καθρέφτη.
Τρόμαξα τόσο που δεν ξανακοιτάχτηκα (στον καθρέφτη).
Αλλά έτσι, κατέληξα πράγματι να με κοιτάνε οι άλλοι σαν ουφο αφού ούτε χτενίζομαι, ούτε...
Καλά ντε, έλα ο επόμενος...

Κοίτα λίγο τα παρακάτω topics μήπως και σε καλύψουν.
Απλά κλίκαρε τους τίτλους που σου παραθέτω...:
Σε αυτά τα topics θα μπορούσες να βρείς κι απόψεις μελών που ίσως να ανταποκρίνονται σε αυτό που ζητάς... ![]()

In anticipation of my resurrection...
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ
ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.
Τ.Ε.Ν.
Εκείνο το βράδυ είχα μείνει μόνος στο σπίτι. Ανεβαίνω που λέτε κ αρχίζω να παρατηρώ (9 το βράδυ) . Απο τη πλευρά που ήμουνα έβλεπα τα αεροπλάνα να προσγειώνονται στο διάδρομο 03-left όπως λένε κ στην ορολογία τους οι πιλότοι. Οπότε απο μακριά έβλεπα τα αεροπλάνα, άλλα να έρχονται απο δυτικά κ άλλα απο ανατολικά με σκοπό να ευθυγραμιστούν με το διαδρόμο προσγείωσης. Σε μία φάση βλέπω ένα σαν "αεροπλάνο" σε απόσταση περίπου 6-7 χιλιομέτρων (ίσως κ περισσότερο) με πολλά πολύχρωμα λαμπάκια. Μου έκανε εντύπωση γιατί πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος για την απόσταση απο το αεροδρόμιο. Επίσης είχε ασυνήθιστη πορεία κ δεν είχα ακούσει τον πύργο ελέγχου να το καθοδηγεί. Βάζω τα κυάλια να το παρατηρήσω (τα κυάλια είναι Μινόλτα πολύ ακριβά). Όσο το εστίαζα μου έκαναν εντύπωση τα πολλά φωτάκια. Και με το που εστιάζω κ μεγένθυνω φούλ, τα είδα ΟΛΑ! Έμεινα κάγκελο. Για 10 δευτερόλεπτα έμεινα κόκκαλο κ το παρατηρούσα.
Αυτό που έβλεπα με τα κυάλια μου ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΑ (γιατί ήταν καλοκαίρι-με καθαρή ατμόσφαιρά+βράδυ) ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος και μάλιστα είχε ασυνήθιστη πορεία. Συγκεκριμένα καθώς πετούσε παράλληλα με το έδαφος έκανε κινήσεις δεξιά-αριστερά. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σας το εξηγήσω. Φανταστείτε ένα δίσκο ο οποιος κινείται ευθύγραμμα και ταυτόχρονα κάνει μια ταλάντωση γύρω απο έναν άξονα παράλληλο με τη φορά κίνησης του. Επίσης είχε σαφώς το σχήμα του δίσκου και σε όλη του την περιφέρεια είχε λαμπάκια.
Μόλις το παρατήρησα χέστηκα στην κυριολεξία απο το φόβο μου μιας κ ήμουνα μόνος μου στο σπίτι κ έφυγα απο την ταράτσα κακήν κακώς. Έκανα 4 ώρες να συνέλθω απο το σόκ γιατί πραγματικά μου ήρθε απο εκεί που δεν το περίμενα. Ποτέ δεν έψαχνα για ούφο, ούτε ήμουνα υποψιασμένος γύρω απο αυτά καθώς κ δεν πίστευα στην ύπαρξή τους. Αλλά όταν το είδα πραγματικά τα έκανα πάνω μου κ είπα ότι ΝΑΙ υπάρχουν ούφο.Τώρα απο που έρχονται και ποίος τα έφτιαξε είναι μια άλλη ιστορία. Αυτή ήταν η εμπειρία μου.
Για να σας κατατοπίσω περίπου σχετικά με την πορεία του ουφο το υπολογίζω να πετάγε κάπου μεταξύ Κορωπίου-Βάρης (χοντρικά) με κατεύθυνση απο δυτικά πρός ανατολικά. Ήταν σε χαμηλό ύψος κ σε ακατοίκητη περιοχή. Κάπου εκεί κοντά υπάρχει ένα στρατοπεδο της αεροπορίας.
Δεν χωράει αμφισβήτη γι'αυτό που είδα για τους εξής λόγους:
1. Ή συνθήκες της ατμόσφαιράς ήταν άριστες
2. Αεροπλάνο θα μπορούσε να ήταν αλλά σε τέτοιο ύψος κανονικά έπρεπε να είχε συντριβεί
3.Το είδα με πολύ καλά κυάλια
4 Είχε πολλά λαμπάκια με διάφορα χρώματα κ όχι τα κλασσικά που έχει ένα αεροπλάνο.
6. Είχε ασυνήθιστη πορεία κ κίνηση.
Αυτό το αντικείμενο που είδα με δισκοειδές σχήμα σίγουρα είχε ξεφτιλίσει τους νόμους της βαρύτητας. Πέταγε κ έκανε κίνήσεις λές κ χόρευε!!!!!! Πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο. Απο τότε άρχισα να ψάχνω γύρω απο αυτά τα θέματα κ έτσι γνώρισα κ το σαιτ σας. Πάντως ήταν πολύ συγκλονιστική εμπειρία που δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Ρωτήστε με ότι θέλετε γύρω απο την εμπειρία μου. Περιμένω κ άλλους με παρόμοιες εμπειρίες.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
2. Αεροπλάνο θα μπορούσε να ήταν αλλά σε τέτοιο ύψος κανονικά έπρεπε να είχε συντριβεί
ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ... ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ????
Τ.Ε.Ν.
quote:
Για να σας κατατοπίσω περίπου σχετικά με την πορεία του ουφο το υπολογίζω να πετάγε κάπου μεταξύ Κορωπίου-Βάρης (χοντρικά) με κατεύθυνση απο δυτικά πρός ανατολικά. Ήταν σε χαμηλό ύψος κ σε ακατοίκητη περιοχή. Κάπου εκεί κοντά υπάρχει ένα στρατοπεδο της αεροπορίας.
Μετά συγχωρήσεως μας δουλεύεις. "Ακατοίκητη" περιοχή ανάμεσα σε Βάρη - Κορωπί; Με κατεύθυνση Δυτικά Ανατολικά. Δηλαδή ερχόταν από άνω Γλυφάδα (δεν το είδε κανείς), υπαινίσσεσαι ότι πέρασε πάνω από το στρατόπεδο (επίσης δεν το είδε κανείς - είναι στη ρεματιά της Πυρναρής στην ¨ανω Γλυφάδα) και βγήκε κάπου στη σχολή ευελπίδων (στο Χέρωμα) που είναι ολόκληρη πολιτεία... Και μάλιστα καλοκαίρι... Παραπάει...
Άσε που το αλληλοσιγοντάρισμα δύο καινούριων μελών με κάνει να σκέφτομαι διάφορα...
Με αυτές τις μεθοδεύσεις ακόμη κι αν υπάρχει 1 στο εκατομμύριο για "κάτι" απλά εξευτελίζεται...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!