ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- βιβλιο της συλβιας μπραουν: μετα τη ζωη, τι; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- βιβλιο της συλβιας μπραουν: μετα τη ζωη, τι; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

semele23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/07/2014, 11:58:53
quote:

Τζάμπα προσπαθεις να κρύβεις συνεχεια τη βλακεια σου και την ασχετοσυνη σου με τη καραμελα που μασας συνεχεια περι υβρεων δικών μου που υπαρχουν μονο στη φαντασια σου
Η βλακεια και η αμορφωσια δε κρυβονται κοπελιά , όσες εξυπναδες ακομη κι αν αμολυσεις , γιατι σε αυτές εισαι πρωτη .

.

Καλά κακομοίρη μου - χαρά που κάνεις που σε προσέλαβε ο "αξιοσέβαστος" και κάνεις το καλό σκυλάκι βρίζοντας με υπερβάλλοντα ζήλο βλέπω - παροξυσμός! Περαστικά!

ΥΓ γιατί δεν συζητάς για τη Σύλβια Μπράουν αν έχεις να πεις κάτι και ασχολείσαι με παραλήρημα; (άσε ξέρω μάλλον ποτέ δεν την είχες ακουστά)

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Edited by - panpam on 07/07/2014 12:00:15

07/07/2014, 12:12:49
Τι βρίζω βρε ανόητη
Αυτά που γραφεις ούτε ένα παιδακι πεντε χρονων με νοητική καθυστέρηση δε τα γραφει .
Πρώτη φορά βλέπω αμόρφωτο άνθρωπο που να εχει ταυτόχρονα και τόσο θράσος και να βγάζει και γλώσσα.

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

07/07/2014, 12:14:05
quote:

Τι βρίζω βρε ανόητη
Αυτά που γραφεις ούτε ένα παιδακι πεντε χρονων με νοητική καθυστέρηση δε τα γραφει .
Πρώτη φορά βλέπω αμόρφωτο άνθρωπο που να εχει ταυτόχρονα και τόσο θράσος και να βγάζει και γλώσσα....
Μόνο τη δική σου γλώσσα βλέπει κανείς - για το θέμα ξέρεις να πεις κάτι ή μόνο παραληρείς;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ