- βιβλιο της συλβιας μπραουν: μετα τη ζωη, τι; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Καλά κακομοίρη μου - χαρά που κάνεις που σε προσέλαβε ο "αξιοσέβαστος" και κάνεις το καλό σκυλάκι βρίζοντας με υπερβάλλοντα ζήλο βλέπω - παροξυσμός! Περαστικά!
Τζάμπα προσπαθεις να κρύβεις συνεχεια τη βλακεια σου και την ασχετοσυνη σου με τη καραμελα που μασας συνεχεια περι υβρεων δικών μου που υπαρχουν μονο στη φαντασια σου
Η βλακεια και η αμορφωσια δε κρυβονται κοπελιά , όσες εξυπναδες ακομη κι αν αμολυσεις , γιατι σε αυτές εισαι πρωτη ..
ΥΓ γιατί δεν συζητάς για τη Σύλβια Μπράουν αν έχεις να πεις κάτι και ασχολείσαι με παραλήρημα; (άσε ξέρω μάλλον ποτέ δεν την είχες ακουστά)
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Edited by - panpam on 07/07/2014 12:00:15
Τι βρίζω βρε ανόητη
Αυτά που γραφεις ούτε ένα παιδακι πεντε χρονων με νοητική καθυστέρηση δε τα γραφει .
Πρώτη φορά βλέπω αμόρφωτο άνθρωπο που να εχει ταυτόχρονα και τόσο θράσος και να βγάζει και γλώσσα.
Αυτά που γραφεις ούτε ένα παιδακι πεντε χρονων με νοητική καθυστέρηση δε τα γραφει .
Πρώτη φορά βλέπω αμόρφωτο άνθρωπο που να εχει ταυτόχρονα και τόσο θράσος και να βγάζει και γλώσσα.
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:Μόνο τη δική σου γλώσσα βλέπει κανείς - για το θέμα ξέρεις να πεις κάτι ή μόνο παραληρείς;
Τι βρίζω βρε ανόητη
Πρώτη φορά βλέπω αμόρφωτο άνθρωπο που να εχει ταυτόχρονα και τόσο θράσος και να βγάζει και γλώσσα....
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ