- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -
ΟΝΤΩΣ Ο CAREY ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ... ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ Η ΜΑΣΚΑ...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΨΕΥΤΗΣ.
ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ; (ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΓΟΥΣΤΟ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΛΙΑΚΑΔΑ...", ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΩΤΟΣ...
andydotos
quote:
ΦΙΛΕ PHILOSOFOS-1, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ LIM ΣΕ JIM.ΟΝΤΩΣ Ο CAREY ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ... ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ Η ΜΑΣΚΑ...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΨΕΥΤΗΣ.
ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ; (ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΓΟΥΣΤΟ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΛΙΑΚΑΔΑ...", ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΩΤΟΣ...
andydotos
ΦΙΛΕ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ TRUMAN SHOW O ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!
ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
ΔΗΛ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΙΩΘΕ
H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ TOY ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΣ.
ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ Ο ΑΤΙΜΟΣ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο JIM KAREY?![]()
![]()
H SEIRA SOY TORA ΒΟΥ Η COWBOY?![]()
gh
ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ.......
gh
quote:
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
ΔΗΛ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΙΩΘΕ
H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ TOY ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΣ.

PHILOSOFOS-1 Είσαι σίγουρος οτι την είδες την ταινια;! Με το συμπάθειο, αλλά μήπως κοιτούσες τα ποπ-κορν
Απ' τον τίτλο τα βγαλες αυτά;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ![]()
![]()
![]()
![]()
gh
ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΙΝΙΑ "Η ΛΙΑΚΑΔΑ...." ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΣΤΕΚΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΝΔΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΡΩΤΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΝΔΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΓΑΠΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ...
ΑΝ, ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΨΥΧΗ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ, ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ), ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΣΤΗΝ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ: ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...
ΛΙΓΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ, ΔΗΛΑΔΗ... ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΠΑΜΗΧΑΗΛ - ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ. ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩς ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ...
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ:
"ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ.
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΤΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΨΥΧΟΣ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΒΥΣΟ. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΒΟΥΛΑ, ΜΗΧΑΝΙΚΑ. ΝΙΩΘΕΙ ΞΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΦΤΟ, ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ. ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΑ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΧΑΝΕΤΑΙ.
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΥΞΙΑ. ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΝΙΓΟΥΝ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΡΜΑΕΙ ΜΕΣΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ. ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ.
ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΑΙΝΟ, ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ: ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ... ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΒΑΘΙΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...."
ΣΟΡΥ ΑΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕς ΤΑΙΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ JIM CAREY. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ, ΚΩΜΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ)...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ JIM CAREY. ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ...
Ο 1900 ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΛΙΑΚΑΔΑ;
andydotos
Ο JIM CAREY ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΩ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΚΟΜΩΔΙΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΛΙΑΚΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ
ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΩΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΥΠΕΡΟΧΟ.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΡΑΚΟΣ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "WHAT ABOYT BOB" ? ΜΕ ΤΟΝ BILL MAREY
ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ!!![]()
![]()
![]()
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!![]()
gh
Απ' τα πολλά μηνύματα που μπορει ν'αντλήσει καποιος είναι οτι
πρέπει ν' αφήνουμε τα συναισθήματα να περνανε απο μέσα μας κι ας είναι και λύπη γιατί μεσα απ' αυτά αισθανόμαστε ζωντανοί κι όχι να προσπαθούμε να τα σβήσουμε, να τα θάψουμε, να τα καταπιέσουμε.
Όλα πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους.
Όταν καταπιέζεις τη φύση σου να ξέρεις πως θα 'ρθει η ώρα που όλα θα βγουν ξανα στην επιφάνεια.
Η φύση "εκδικείται".
Επίσης οτι δε πρέπει ν' αφήνεις μικροπρέπειες κι μικροεγωισμούς να σε παρασύρουν γιατι χάνεις την ομορφιά που είναι πάντα εκει.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Σε το έχει παίξει τα τελευταία είκοσι χρόνια ο Harrison Ford, για παράδειγμα, που να ασκεί την ηθοποιεία; Ακόμα και κορυφαίοι, όπως ο Jack Nicholson ή ο Al Pacino, συνήθως αναπαράγουν την ίδια μανιέρα και τις ίδιες "μούτες" ξανά και ξανά με την ευκολία της ρουτίνας και σπάνια θυμούνται το ταλέντο που έχουν (κι ας αγαπάμε τις μανιέρες τους, ή μάλλον ακριβώς γιατί ξέρουν πως τις αγαπάμε).
Φαίνεται πως οι ψευδοαριστερές παρωπίδες των ελλήνων κριτικών κινηματογράφου συχνά δεν τους αφήνουν να δουν πέρα από τη μύτη τους.
Σε όλα βάζουμε την ταμπέλα του "φτηνιάρικου" ή του "έντεχνου", λες και η τέχνη δημιουργείται από ταμπέλες.
No Method, No Guru, No Teacher
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία δυο ορειβατων που επιχείρησαν ν' αγγίξουν μια απάτητη κορυφή. Ενα εγχειρημα απ' το οποιο κανείς μεχρι τοτε δεν είχε βγει ζωντανός.
Τι θρίλερ και τρομου!...Αυτη η τρομακτική ιστορία τα ξεπερνάει όλα!

Edited by - 1900 on 28/02/2005 15:00:14
Και άλλη μία αρκετά περίεργη, μα καλή ταινία, είναι Ρώσικη και λέγεται Nightwatch. Και αυτή είναι αρκετά σκοτεινή και από ότι ακούω γίνεται χαμός στην Ρωσία με αυτή. Μάλλον πρόκειται να γίνει τριλογία (ελπίζω όχι όπως τα 2&3 του matrix), αλλά δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Εγώ έτυχε να το δω σε DVD με Αγγλικούς υπότιτλους. Avallon, εσένα μάλλον θα σου αρέσει. Έχε το υπόψη σου.
σε μια σχετικά παλιά ταινία με τίτλο
Rough Magic -ελληνική μετάφραση: "Αναζητώντας το Μυστικό των Μάγια".
Μια από τις πρώτες εμφανίσεις του Ράσσελ Κροου, όπως δεν τον
έχουμε συνηθήσει τελευταία (Μονομάχος, Ένας υπέροχος άνθρωπος,
Master and Commander κλπ)
αλλά πολύ καλός και αυτός και η συμπρωταγωνίστρια.
Το θέμα της ταινίας, μια ταχυδακτυλουργός / μάγισσα ψάχνει
να βρεί την "χαμμένη της καρδιά" μέσα από τελετουργίες μαγίας,
ενός μυστικού σαμανικού τάγματος στο Μεξικο, όπου τη βρίσκει ο
Ράσσελ Κροου, και ερωτεύονται...
Μου άρεσε πολύ!
Είναι μια πολύ ευχάριστη, γλυκιά, τρυφερή, αλλά και γεμάτη
χιούμορ και διδασκαλίες ταινία.
Τη συστίνω ανεπιφύλακτα στους ανθρώπους που τους αρέσει να
ονειρεύονται.
Συνοδεύεται με ποπ-κορν, καναπέ και χαλαρή διάθεση,
και όχι με γυαλιά, σοβαρότητα και καρέκλα.
Είναι ταινία, που σίγουρα θα κάνει κάποιους θεατές να κοιτάξουν
το φεγγάρι με άλλα μάτια...

Μήπως τελικά όλοι μας ζούμε μια "Μέρα της Μαρμότας" χωρίς όμως να το αντιλαμβανόμαστε;
Στην ταινία είναι και καλά διαπραγματευτής της αστυνομίας, θέση από την οποία παραιτείται, ύστερα από την άσχημη εξέλιξη μιας υπόθεσης. Πηγαίνει και γίνεται σερίφης σε μια μικρή πόλη, όπου εμπλέκεται και προσωπικά σε μία πολύ δύσκολη υπόθεση ομηρίας.
Τα υπόλοιπα στο DVD πλέον... (Για σινεμά δεν την προτείνω).
Α, ΚΥΒΕΛΗ, και εμένα μου άρεσε το "Η Μέρα της Μαρμότας". Καλή ταινία. Απλή.
Πάντως, ενώ έχω δει πάρα πολλές ταινίες που μου αρέσαν πιο πολύ από την ταινία που θα αναφέρω, όταν σκέφτομαι την Κορυφαία, μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό "Ο Τελευταίος των Μοϊκανών". Όποιος δεν την έχει δει, ας σπεύσει...
Edited by - stemix on 18/05/2005 11:26:32
http://www.ave.gr/movie_detail.asp?e_cat_serial=&movie_id=1274&prod_id=1770
Να πω για το cast? Για τις ερμηνείες? Όλα είναι καταπληκτικά!
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
Χθες είδα μια ταινία...
THE HOLY MAN - ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Κομωδία με: Έντι Μέρφι στο ρόλο του φωτισμένου
και Τζεφ Γκολντμπλουμ, Κελυ Πρέστον
Είναι μια από αυτές τις διδακτικές ταινίες,
όπου το καλό και έξυπνο χιούμορ δε λείπουν.
Σίγουρα καλή επιλογή για ένα καλοκαιρίατικο
βραδινό, χαλάρωση, χαμόγελο και προβληματισμός...
Απο Ρομαντικες :
Αγάπαμε Αν Τολμάς (Jeux d'enfants)γαλλική παραγωγή {Guillaume Canet , Marion Cottilard ) ...Σκηνοθεσια Απο τις κορυφαίες κατα τη γνώμη μου . Ένας έρωτας , που ξεκινά απο τα παιδικά χρόνια των δύο ηρωων μέσα απο μια φιλία που περνάει απο 40 κύματα ...Καταπληκτικό ...
quote:Σίγουρα παίρνει πάνω απο 7 ...
As adults, best friends Julien and Sophie continue the odd game they started as children -- a fearless competition to outdo one another with daring and outrageous stunts. While they often act out to relieve one another's pain, their game might be a way to avoid the fact that they are truly meant for one another.
http://www.marsdistribution.com/site/jeux/index.htm
Το Ημερολόγιο (The notebook)
με τους Tim Ivey , Gena Rowlands,James Garner ' directed by Nick Cassavetes (!!!!!) [ Bασισμένο στο βιβλίο του Nicolas Sparks ]
Παρα πολυ καλο...Ενας έρωτας που δεν μπορει να τον σταματησει τίποτα ...
http://www.thenotebookmovie.com/
Ad astra per Aspera
Και είναι και 3ημέρου, οπότε μεγαλώνει η χρέωση.
Και να σκεφτείς, πως περιμένω να τη δω, αλλά δεν το αποφασίζω με τίποτα.
μάλλον τώρα έχω ένα κίνητρο.
Τώρα εάν αυτό λειτουργήσει στο να δω την ταινία (και να τη σχολιάσουμε) ή να τη δώσω πίσω...ο καιρός θα δείξει.
"Ο καιρός γαρ εγγύς" ![]()
που λέει και γνωστός...φιλόσοφος.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
(Αυτός που έχει το videoclub είμαι