- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

Ο επικεφαλής του τμήματος εκτάκτων περιστατικών σε νοσοκομείο του Σικάγο δέχεται απόκοσμα μηνύματα από τη σύζυγό του, που χάθηκε στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, αλλά το σώμα της δεν βρέθηκε ποτέ. Όταν ένας άνδρας, κλινικά νεκρός, του μιλά με τη φωνή της, ο Δρ. Ντάροου πείθεται ότι η γυναίκα του ζει και χρειάζεται τη βοήθειά του.
με τους ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ ΛΙΝΤΑ ΧΑΝΤ ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΟΜΠΣΟΝ πολυ καλο!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
με τους Κάφερ Σάδερλαντ, Τζένιφερ Κόνελυ, Γουίλιαμ Χαρτ
...ταινία πολύ άρρωστης επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινους...
όμως καταφέρνει με την παντοτινή νύχτα
να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φιλμ νουάρ, που σε καταβάλλει.
Από τις ταινίες που έδωσαν αρκετή έμπνευση για άλλες του είδους,
όπως το 13ο πάτωμα. Κάτι από τα πρότυπα του Scanners του
Κρόνενμπεργκ και από το Ζουν Ανάμεσά μας του Κάρπεντερ
αξίζει επίσης να σημειωθεί, ενώ προσωπικά θα
τολμούσα να πω ότι διέγνωσα λίγο Μπλε Βελούδο από Λίντς,
αφήστε δε που ο κλασσικός αστυνομικός, που διελευκάνει το έγκλημα
-είναι άραγε ιδέα μου ότι- έφερνε λίγο στο Χάφρεϋ Μπόγκαρτ στο
Γεράκι της Μαλτας!
Αν το δείτε, που το συνιστώ ανεπιφύλακτα, δώστε βάση στο μικρό
αγοράκι! ![]()
(όχι τα παιδικά χρόνια του πρωταγωνιστή, το... άααλλο αγοράκι...)![]()
![]()
![]()
Edited by - λίλιθ on 03/06/2005 11:55:17
quote:
Αγάπαμε Αν Τολμάς (Jeux d'enfants)γαλλική παραγωγή {Guillaume Canet , Marion Cottilard ) ...Σκηνοθεσια Απο τις κορυφαίες κατα τη γνώμη μου . Ένας έρωτας , που ξεκινά απο τα παιδικά χρόνια των δύο ηρωων μέσα απο μια φιλία που περνάει απο 40 κύματα ...
...για να καταλήξει στο γνωστό άσμα:
τη μπετονιέρα μη τη βλαστημάς,
αυτή σε κάνει ν' αγαπάς!
άρρωστο λίγο το τέλος μου φάνηκε πάντως.
ευτυχώς ο σκηνοθέτης είχε τη λεπτότητα να παρουσιάσει 2 εκδοχές
με ποιητικότητα για να μη πάρουμε στα σοβαρά την πρώτη εκδοχή.
μπρρρρρ... μόνο που το σκέφτομαι όμως...
Δε λέμε όμως άλλα, για να μη χαλάσουμε την έκπληξη σε όσους
δεν έχουνε δει την ταινία! ![]()
![]()
quote:
Χμ, την έχω νοικιάσει από την προηγούμενη Κυριακή.
Και είναι και 3ημέρου, οπότε μεγαλώνει η χρέωση.
Και να σκεφτείς, πως περιμένω να τη δω, αλλά δεν το αποφασίζω με τίποτα.
μάλλον τώρα έχω ένα κίνητρο.
Τώρα εάν αυτό λειτουργήσει στο να δω την ταινία (και να τη σχολιάσουμε) ή να τη δώσω πίσω...ο καιρός θα δείξει."Ο καιρός γαρ εγγύς"
που λέει και γνωστός...φιλόσοφος.κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αγαπητή amalia, περίμενα με ανυπομονισία έστω και ένα δυσμενές σχόλιο για την ταινία αλλά απ'ότι φάνηκε δεν σε ενθουσίασε. Ίσως να μην έχεις και άδικο. Και για ό,τι αφορά τον γνωστό φιλόσοφο νομίζω ότι το έχει παρακάνει αν και δεν είναι του παρόντος. Έως την άλλη φορά...
Edited by - Mixanikos on 08/06/2005 14:13:29
Μόνο το στήθος της πρωταγωνίστριας λέει κάτι ψιλά, αλλά μπροστά σε 2 ώρες αηδία, δεν νομίζω να μείνει κανείς ικανοποιημένος...
Υπόθεση δεν νομίζω να χρειάζεται να πω. Άψογη. Όσοι προλαβαίνεται, δείτε την στις αίθουσες. Αξίζει. Αλλιώς περιμένετε να βγει σε DVD.
Η ταινια που προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι το Man on Fire. Δεν ξερω αμα το εχετε ηδη αναφερει (δεν καταφερα να διαβασω ολες τις σελιδες) αλλα αξιζει μαλλον να ειπωθει ξανα!
Ταινια του Τονι Σκοτ με τους Ντενζελ Ουασινγκτον & Ντακοτα Φανινγκ.
Ο Ντενζελ αναλαμβανει να γινει σωματοφυλακας μια γλυκιτατης κοπελας στο Μεξικο αφου οι γονεις της φοβουνται μην την απαγαγουν αφου το φαινομενο ειναι συχνο στην συγκεκριμενη χωρα. Δυστηχως ομως η κοπελα πεφτει στα χερια των απαγωγων και ο Ντενζελ αναλαμβανει να παρει εκδικηση...
Το σεναριο μπορει να φαινετε συνηθησμενο (μολις την δειτε θα αλλαξετε εντελως γνωμη) αλλα πραγματικα ειναι μια ταινια που θα σας κρατησει σε αγωνια μεχρι το τελευταιο λεπτο, και που σιγουρα θα σας κανει να δακρυσετε!
Περιμενω λοιπον τα σχολια σας
Φιλικα
Νικολ
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
quote:
Η ταινια που προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι το Man on Fire
Αν σου άρεσε αυτή, τότε θα σου αρέσει και Ο "Σπαρτιάτης" (Spartan), με τον Val Kilmer. Προσωπικά αντιπαθώ τις ταινίες one man show, όπου ένας τα βάζει με όλους. Η διαφορά στο ότι μου άρεσε πολύ το Mr. & Mrs. Smith από το Man on Fire, είναι ότι εκεί που δεν είχε δράση το πρώτο, είχε χιούμορ, ενώ το δεύτερο είχε συναισθηματικές αηδιούλες που επίσης αντιπαθώ. Πάντως δεν μπορώ να πω πως δεν βλεπόνταν.