- Τα πράγματα με το όνομά τους.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά που γράφω και ίσως η τελευταία αφού αυτά που θα γράψω δεν είναι κολακευτικά.
Πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους…..
Όλο αυτόν τον καιρό βλέπω ανθρώπους να γράφουν διάφορα πράγματα για διάφορα θέματα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ένα χαρακτηριστικό κοινό.
Θέλουν να θεωρούνται μορφωμένοι…
Θέλουν να θεωρούνται σκεπτόμενοι…
Θέλουν να θεωρούνται έξυπνοι…
Θέλουν να θεωρούνται διαφορετικοί…
Εξαιρώ από αυτούς τα παιδιά.
Οι πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από αμόρφωτοι κακομοίρηδες που θα ήθελαν πολύ να τους σέβεται ο κόσμος για τις υποτιθέμενες γνώσεις τους, οι οποίες δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά σκόρπια αναγνώσματα χωρίς συνοχή, χωρίς εμβάθυνση.
Άνθρωποι εκούσια ή ακούσια αιθεροβάμονες και ως επί το πλείστον στερούμενοι παιδείας την οποία θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχουν.
Άνθρωποι που προσπαθούν να αυτοπροσδιορίσουν την ύπαρξή τους μέσα από ανοησίες και φανφαρολογίες για να μην πω κάτι βαρύτερο.
Άνθρωποι που ζουν στο δικό τους κόσμο και προσπαθούν να πείσουν για την ύπαρξη του.
Αυτή είναι οι πραγματικότητα…όσοι δεν θέλουν να την δεχθούν απλά κοροϊδεύουν το εαυτό τους!
Τα λόγια σου είναι όντως σκληρά και προς τιμήν σου το αναγνωρίζεις.
Όμως μετά και πέρα από αυτά,δεν είδα να προτείνεις κάτι για το τρέχον ζήτημα,παρά μόνο να κάνεις κριτική στο το πρώτο σου κιόλας μήνυμα.Φυσικά και εύχομαι να υπάρξει συνέχεια,όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αρκεί να συνοδεύονται από επιχειρήματα.
Καλώς ή κακώς έχουμε ελευθερία λόγου και τα ενεργά μέλη μας εκφράζουν τις απόψεις τους.
Περιμένω λοιπόν τη συμμετοχή σου στο θέμα "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>>".Ευκαιρία να ανταλάξεις απόψεις με τα παιδιά που τόσο εκτιμάς.
quote:
Όλο αυτόν τον καιρό βλέπω ανθρώπους να γράφουν διάφορα πράγματα για διάφορα θέματα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ένα χαρακτηριστικό κοινό.
Θέλουν να θεωρούνται μορφωμένοι…
Θέλουν να θεωρούνται σκεπτόμενοι…
Θέλουν να θεωρούνται έξυπνοι…
Θέλουν να θεωρούνται διαφορετικοί…
Εξαιρώ από αυτούς τα παιδιά.
Νομίζω ότι υπήρξα σαφής. Σε παρακαλώ να συνεχίσουμε εκεί τη συζήτηση. Αν πρόκειται να κάνεις στείρα κριτική,δε βλέπω το λόγο να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το θέμα.
Φιλικά!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...
Δεν συνηθίζω να κριτικάρω τις απόψεις των υπολοίπων μελών με τα όσα γράφουν, αλλά επέτρεψέ μου να κάνω μία εξαίρεση σε αυτά που γράφεις.
Η αγαπητή Darkangel μιλά για επιχειρήματα, που εάν υπάρχουν, δεν αναφέρονται καθόλου...
Εγώ θα σταθώ περισσότερο στην σκληρή κατ'εμέ γλώσσα που χρησιμοποιείς, κατηγορώντας ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ...AΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...για διάφορα πράγματα...
Από τον τρόπο που κατηγορείς, συμπαιρένω ότι έχεις φθάσει σε ένα υψηλό επίπεδο επίγνωσης, μια που κρίνεις τόσο εύκολα τόσο πολύ κόσμο.
Αυτό που ξέρω εγώ-μπορεί βέβαια να κάνω λάθος-είναι ότι ένα άτομο που βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο επίγνωσης, στην καλύτερη των περιπτώσεων βοηθά και τους άλλους να ανέβουν έστω και ένα επίπεδο...στην χειρότερη των περιπτώσεων απλά ΣΙΩΠΑ...
ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;
MΑΛΛΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΔΙΚΑ...
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...
Υ.Γ.
Από το user id σου (Narkissos), ίσως να εξηγούνται αρκετά πράγματα...τουλάχιστον οι κατηγορίες προς όλα τα υπόλοιπα μέλη...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Edited by - old tiger on 07/09/2003 00:40:39
Καλως ήρθες στην παρέα μας.
Με αυτό που έγραψες μάλλον μπήκες και εσύ στη παρέα των... "κομπλεξικών"
αφού θέλεις να θεωρηθείς κι εσύ έξυπνος, σκεπτόμενος, διαφορετικός αν και είσαι κι εσύ μαζί μας ένας αμόρφωτος κακομοίρης που μόνο αυτά έχεις να πεις μετά από 1.5 χρόνο που διαβάζεις το forum. Ένας άνθρωπος κι εσύ, που θέλεις να μας δείξεις ότι μόνο εσύ είσαι στον φυσιολογικό κόσμο ενώ εμείς όχι γιατί ζούμε στον δικό μας.
Αν και τι να περιμένω από έναν... Νάρκισσο ![]()
![]()
Άντε τι κάθεσαι; Υπάρχουν κι άλλα forums που πρέπει να τα νουθετήσεις και να τα φέρεις στον ίσιο δρόμο.
Μην ασχολείσαι μαζί μας. Είμαστε καταδικασμένοι. ![]()

αυτό που έφαγα σήμερα ήταν πιτόπιττα και όχι τυρόπιτα...!!
Γιώργος![]()
..![]()
Edited by - Γιώργος on 07/09/2003 01:07:50
Αν όπως γράφεις αυτή είναι ίσως η τελευταία φορά που γράφεις στο φόρουμ τότε αλήθεια γιατί άνοιξες αυτό το θέμα;
Τα θέματα τα ανοίγουμε για να γίνει κάποιος εποικοδομητικός διάλογος.
Αν δεν έχεις σκοπό να συμμετέχεις τότε όλοι εμείς που γράφουμε στο θέμα σου θα είναι σαν να μιλάμε μόνοι μας.
Νομίζω ότι αν μας είχες καλέσει σπίτι σου για να συζητήσουμε κάτι , ποτέ δεν θα σηκωνόσουνα να φύγεις την ώρα που κάποιος μιλούσε.
Γιατί για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αυτό θα λέγοταν αγένεια και έλλειψη σεβασμού.
Έτσι δεν είναι;

I am no human now
because I choose to know..
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
quote:
Οι πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από αμόρφωτοι
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr
"αμόρφωτοι κακομοίρηδες "
"Άνθρωποι εκούσια ή ακούσια αιθεροβάμονες και ως επί το πλείστον στερούμενοι παιδείας "
"Άνθρωποι που προσπαθούν να αυτοπροσδιορίσουν την ύπαρξή τους μέσα από ανοησίες και φανφαρολογίες για να μην πω κάτι βαρύτερο."
ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΡΚΙΣΣΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑΡΚΙΣΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.....
Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Darkangel_78 ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
Περιμένω λοιπόν τη συμμετοχή σου στο θέμα "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>>".Ευκαιρία να ανταλάξεις απόψεις με τα παιδιά που τόσο εκτιμάς.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ....
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ,ΕΞΥΠΝΟΣ,
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ....
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()

Communicating at an unknown rate...
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....
ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ...
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΝΑΡΚΙΣΣΕ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΑΞΙΔΕΥΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΒΡΕΙ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΕ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΚΕΙΣ ΤΟ FORUM ΕΔΩ ΚΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΟ! ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΟΝ!!!
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ! ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ... ΤΕΛΕΙΟ !
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,(ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ...ΣΝΙΦ).
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ (επιφωτιση)! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (ΞΑΝΑ: ΚΛΑΨ, ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥ....ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ&ΙΔΡΩΤΑΣ.. ΕΕΕΕ ΣΟΡΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ)
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΣΥ, ΠΟΥ "έχεις φθάσει σε ένα υψηλό επίπεδο επίγνωσης" (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο OLD TIGER) ΝΑ ΜOY ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
Για άλλη μια φορά έγινε πολύ κακό για το τίποτα!
Για άλλη μια φορά δημιουργήθηκε θέμα-πυροτέχνημα, από ένα μέλος που μόνο κριτική γνωρίζει να κάνει,χωρίς να αναγνωρίζει ούτε ΕΝΑ θετικό σημείο στο ESOTERICA.gr ή στα μέλη μας.
Αφού ευχαριστήσω τα πειδιά που συμμετείχαν στο παρόν θέμα, προτείνω να μην ασχοληθούμε άλλο.Ας περιμένουμε μια τελευταία τοποθέτηση από τον Narkissos,εφ'όσον έχει τη συγγραφική πατρότητα του θέματος και μετά το θέμα θα κλειδωθεί.
Για όσους βιαστούν να μιλήσουν για λογοκρισία θα απαντήσω το εξής:
Το ESOTERICA.gr δεν καταφεύγει σε τέτοια ανέντιμα και ποταπά μέσα για να φιμώσει τυχόν αντίθετες απόψεις. Αντίθετα,ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ υπάρχει θέμα στο οποίο συζητούνται οι προτάσεις νέων και παλιών μελών.Αυτό που σε καμία περίπτωση δε θα γίνει δεκτό, είναι η προσβολή της προσωπικότητας και της νοημοσύνης τόσο των μελών όσο και των αναγνωστών.Ούτε θα δεχτούμε την ισοπέδωση και την κακόβουλη κριτική και μάλιστα όταν οι έτεροι "συνομιλητές" επιλέγουν την αποχή και τη σιωπή απέναντι στα αντιτασσόμενα επιχειρήματα.
Ελπίζω και εύχομαι να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.Φιλικά, Darkangel_78.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Όμως, όλοι οι παλιοί και νέοι φίλοι που έγραψαν σε αυτό το θέμα με έχουν καλύψει πραγματικά, γι'αυτό και θα περιοριστώ να κάνω ένα κολάζ(με συγχωρείς πολύ Narkissos για την γλωσσική ατασθαλία) από κάποιες από τις απόψεις αυτών των ανθρώπων που είχαν την ευγένεια να απαντήσουν σε ένα θέμα στο οποίο εσύ απλά "πυροβόλησες και έφυγες":
Traveller:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΕ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΚΕΙΣ ΤΟ FORUM ΕΔΩ ΚΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΟ! ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!
Darkangel_78:
Για άλλη μια φορά έγινε πολύ κακό για το τίποτα!
Για άλλη μια φορά δημιουργήθηκε θέμα-πυροτέχνημα, από ένα μέλος που μόνο κριτική γνωρίζει να κάνει...
Αυτό που σε καμία περίπτωση δε θα γίνει δεκτό, είναι η προσβολή της προσωπικότητας και της νοημοσύνης τόσο των μελών όσο και των αναγνωστών.Ούτε θα δεχτούμε την ισοπέδωση και την κακόβουλη κριτική και μάλιστα όταν οι έτεροι "συνομιλητές" επιλέγουν την αποχή και τη σιωπή απέναντι στα αντιτασσόμενα επιχειρήματα.
ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ...
thoth:
Άντε τι κάθεσαι; Υπάρχουν κι άλλα forums που πρέπει να τα νουθετήσεις και να τα φέρεις στον ίσιο δρόμο.
alati13:
Νομίζω ότι αν μας είχες καλέσει σπίτι σου για να συζητήσουμε κάτι, ποτέ δεν θα σηκωνόσουνα να φύγεις την ώρα που κάποιος μιλούσε.
Γιατί για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αυτό θα λέγοταν αγένεια και έλλειψη σεβασμού.
AION:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Οι πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από αμόρφωτοι
--------------------------------------------------------------------------------
δώστε βάση στο άρθρο... ![]()
(υπάρχει και άλλο AION: "Αυτή είναι οι πραγματικότητα…" !!)
old tiger:
Από το user id σου (Narkissos), ίσως να εξηγούνται αρκετά πράγματα...τουλάχιστον οι κατηγορίες προς όλα τα υπόλοιπα μέλη...
Και... σε τελική ανάλυση:
Ακόμη και αν κάτσεις άλλον ενάμισυ χρόνο(ή και πολύ παραπάνω) μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου Narkissos, δεν θα μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου ξεκάθαρα εάν δεν τον δεις πρώτα να καθρεπτίζεται(μέσω της επίδρασης που έχεις - ή δεν έχεις) σε αυτούς με τους οποίους "συνδιαλέγεσαι", έστω και με... τους άκομψους και αγενείς τρόπους που προφανώς έχεις συνηθίσει να επιλέγεις.
Εσύ πάντως Narkissos δεν μας έχεις "πείσει για την ύπαρξή σου" ούτε στο ελάχιστο εφόσον δεν ήσουν τίποτα παραπάνω έως τώρα από ένα μήνυμα που εκσφενδονίστηκε στο κενό.
Νομίζω πως το θέμα δεν πρέπει να κλειδωθεί φίλη Darkangel... για την ώρα τουλάχιστον. Παρουσιάζει χρησιμότητα και ενδιαφέρον για όλους μας.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Οι "απαντήσεις" σας απλά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου ή μαλλον τα γραφόμενα...
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαντήσω Darkangel όπως μου γράφεις στο mail που μου έστειλες, επιβάλλεται απο κάποιον ;;
Αν εσυ πιστεύεις οτι πρέπει να απαντήσω δε σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.
Το θέμα το άνοιξα για να προβληματιστείτε, αν θέλετε, δε σας υποχρεώνω ούτε θα πρότεινω λύσεις. Αν θέλετε να σας πω τις λύσεις θα χάσετε την ευκαίρια να τις βρείτε μόνοι σας. Ούτε έχω τον έλεγχο του forum για να τις εφαρμόσω.
Η λύση είναι μπροστά σας,απλούστερη από ότι νομίζετε αλλά δεν την βλέπετε....
Αλλά μάλλον έχω "πονηρό" σκοπό... κακόμοιρε Avatar....
Γιώργος![]()
..ο γκουρού της μάσας![]()
quote:
Αν θέλετε να σας πω τις λύσεις θα χάσετε την ευκαιρία να τις βρείτε μόνοι σας. Ούτε έχω τον έλεγχο του forum για να τις εφαρμόσω.
με προβλημάτισες τώρα…
. τι θα έκανες?
Μην πεις πως θα το έκλεινες….η να ασχοληθούμε με αλλά….Εμάς αυτά μας αρέσουν, (το ζητάει η ψυχούλα μας
….και εσύ για να διαβάζεις εδω και 1.5 χρόνο…κάτι βρίσκεις
....
εκτός και το Νάρκισσος…το κάνεις μαζόχας
….
Ετσι....θα γίνεις πειστικότερος!![]()
Με το συμπάθιο….παιδί είμαι! ![]()
![]()

Μπαρμπά Γιώργος![]()
..ο γκουρού της π###![]()
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Darkangel_78.
Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 00:46:05
Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 01:05:58