- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πώς ακριβώς γίνεται αυτό μέσα σε ένα ελληνικό φόρουμ και ιδιαίτερα στο θέμα που αναλύει μια πιθανή σύγκρουση Ελλάδας - Τουρκίας? Νομίζω ότι το 99,9% των απόψεων που έχουν διατυπωθεί εδώ είναι Ελλήνων πολιτών. Εκτός και αν λαμβάνουμε υπόψη τους αναγνώστες "φίλους" μας από την απέναντι όχθη.
Πραγματικά αν και παρακολουθώ τακτικά το θέμα αυτό, δεν έχω και ούτε είχα σκοπό να παρέμβω. Όμως αυτό το "καλλιεργεί το εθνικό μίσος" μου ακούστηκε κάπως... όταν μόλις χθες είχαμε τη μαύρη επέτειο από τη νύκτα των Ιμίων.
Είναι δύσκολο να δουν όλοι τα πράγματα από την ίδια οπτική. Η μεροληπτική λογοκρισία όμως είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Όπως και εκείνη η αξιοθαύμαστη συγγραφέας βιβλίων ιστορίας (τη θυμόμαστε όλοι νομίζω).
Δεν με ενδιαφέρει αν οι απόψεις μου είναι αναχρονιστικές. Προσυπογράφω και εύχομαι οι Τούρκοι να έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους.
+1 dimosKerkyra για την υπογραφή
ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο
αλλά οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους (οχ πως θα τους σκοτώσουμε εμείς) αλλά οι Ρώσσοι
Δίνω και μια καλή είδηση
Πυρηνική στοχοποίηση της Τουρκίας με το "τέρας" Τu-160 Blackjack! (βίντεο)
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33188&Itemid=139
Καταλάβετε πως δεν μασάει η Ρωσσία και άμα θέλει να πνήξει στο αίμα ολόκληρη χώρα ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Τι να κάνουμε...
Edited by - dom1 on 01/02/2012 16:22:22
Ποιο εθνικο μισος?Καλα τα λεει ο σοσατ,+1 για τον διμοςκερκυρα

macedon
αυτα που λετε δεν στεκουν.Φυσικα οι Τουρκοι εχουν τα κολιβα στο
ζωναρι τους.Αλλα επιδει ειμαι καλος ανθρωπος θα αλλαξω την υπογραφη
OI TOURKOI EXOUN TA KOLIVA STO ZONARI TOUS
Τουρκος καλος μονο Ν3cR@s
στην προηγούμενη (ισως) μέσα από διαφορετικό πρίσμα,
συμφωνούσα κι εγω οτι "περνάει"
Η τελευταία όμως που χρησιμοποίησες είναι απαράδεκτη
και καλό είναι να την αλλάξεις άμεσα !

quote:
χωρίς να θέλω να προκαλέσω, ο τίτλος το thread δεν θα έπρεπε να είναιΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο
αλλά οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους (οχ πως θα τους σκοτώσουμε εμείς) αλλά οι Ρώσσοι
Δίνω και μια καλή είδηση
Δηλαδή ρε dom1 xωρίς να θέλεις να προκαλέσεις είπες απλά να πεις ακόμα μια χοντράδα... που να ήθελες να προκαλέσεις κιόλας!
Όσο για σένα dimosKerkira συγνώμη αλλά με αυτά τα παιδιαρίσματα και τις μαγκιές με τις υπογραφές το μόνο που καταφέρνεις είναι αντί για μαγκιά, να αποδεικνύεις πόσο δίκιο είχε εξ αρχής η Αμαλία..
Εξακολουθείτε ακόμα οι υπόλοιποι να λέτε μπράβο μετά το Τουρκος καλος μονο Ν3cR@s και να επιμένετε πως δεν βάζει τις υπογραφές λόγω μίσους?
Ο ένας τους θέλει νεκρούς και ο άλλος περιμένει να τους σκοτώσουν οι Ρώσοι "τι να κάνουμε" (λες και μιλάμε για ραπανάκια όχι για γυναικόπαιδα).. κατάντια πραγματικά.. κρίμα πολύ κρίμα
Σε υποστήριξα στην προηγούμενη υπογραφή σου και μάλιστα πρώτος απο όλους.
Στην καινούργια είμαι απέναντί σου.
Πρέπει να την αποσύρεις,λόγω ευθείας πρόκλησης!!!
Μπορείς όμως να την λές ελεύθερα στο μέτωπο,άν και όταν σε καλέσουν!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
θελετε να σας θυμησω τι εχουν κανει στον ελληνικο λαο και στον κυπριο.
τελος παντων. θα αλλαξω παλι την υπογραφη
Τουρκος καλος μονο Ν3cR@s
Χονεψέ το.
Αυτό διαφέρει από το να χρησιμοποιείται η έκφραση αυτή ως ψηφιακή υπογραφή (δηλαδή, σαν σημαία) και να αναπαράγεται σε κάθε μήνυμα, είτε εντός της συγκεκριμένης συζήτησης, ή και σε άλλες. Δεν επιτρέπονται στα forums του ESOTERICA τέτοιου είδους ψηφιακές υπογραφές, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε αυτό και ισχύει ανεξάρτητα από το σε ποιο θέμα συμμετέχει κανείς - ισχύει συνολικά για τη συμμετοχή στα forums. Αυτοί είναι οι κανονισμοί μας, έτσι λειτουργούμε, αυτοί είμαστε και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει εδώ θα πρέπει να το λάβει υπόψη του αυτό.
dimosKerkira
κανονικά η κίνησή σου να αλλάξεις την προηγούμενη ψηφιακή υπογραφή σου σε μια ακόμα πιο ακραία (και εντελώς απαράδεκτη!) έκφραση του εθνικού μίσους θα επέσυρε σοβαρότερες κυρώσεις από μια απλή παρατήρηση. Για την ώρα, λάβε το ως προειδοποίηση και ευελπιστούμε ότι κατανοείς όσα σου έγραψα πιο πάνω και θα συνιστούσαμε να σκεφτείς επίσης, αυτά που πολύ σωστά έγραψε ο Craven τα οποία και αναπαράγω:
"Ο ένας τους θέλει νεκρούς και ο άλλος περιμένει να τους σκοτώσουν οι Ρώσοι "τι να κάνουμε" (λες και μιλάμε για ραπανάκια όχι για γυναικόπαιδα).. κατάντια πραγματικά.. κρίμα πολύ κρίμα"
![]()

τα 6 μίλια θα είναι η καταστροφή τους.Μετα απο αυτο δεν θα ειπαρχει αυτος λαος.Θα ειναι ενα νεκρο εθνος
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Συμφωνώ. +5 κι από μέναmacedon
Χαχαχα... τώρα το είδα! φίλε πραγματικά με έκανες και πέθανα στο γέλιο!!!
+5!!! Χαχαχα... δάκτυλα;;;
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
τα 6 μίλια θα είναι η καταστροφή τους.Μετα απο αυτο δεν θα ειπαρχει αυτος ο λαος.Θα ειναι ενα νεκρο εθνος.
υπάρχει κάτι σ' αυτά που σου έγραψα που δεν το κατάλαβες;

τα 6 μίλια θα είναι η καταστροφή τους.Μετα απο αυτο δεν θα ειπαρχει αυτος ο λαος.Θα ειναι ενα νεκρο εθνος.