ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SoSaT30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SoSaTΜέλος
01/02/2012, 16:17:20
Καλλιεργεί το εθνικό μίσος?

Πώς ακριβώς γίνεται αυτό μέσα σε ένα ελληνικό φόρουμ και ιδιαίτερα στο θέμα που αναλύει μια πιθανή σύγκρουση Ελλάδας - Τουρκίας? Νομίζω ότι το 99,9% των απόψεων που έχουν διατυπωθεί εδώ είναι Ελλήνων πολιτών. Εκτός και αν λαμβάνουμε υπόψη τους αναγνώστες "φίλους" μας από την απέναντι όχθη.
Πραγματικά αν και παρακολουθώ τακτικά το θέμα αυτό, δεν έχω και ούτε είχα σκοπό να παρέμβω. Όμως αυτό το "καλλιεργεί το εθνικό μίσος" μου ακούστηκε κάπως... όταν μόλις χθες είχαμε τη μαύρη επέτειο από τη νύκτα των Ιμίων.

Είναι δύσκολο να δουν όλοι τα πράγματα από την ίδια οπτική. Η μεροληπτική λογοκρισία όμως είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Όπως και εκείνη η αξιοθαύμαστη συγγραφέας βιβλίων ιστορίας (τη θυμόμαστε όλοι νομίζω).
Δεν με ενδιαφέρει αν οι απόψεις μου είναι αναχρονιστικές. Προσυπογράφω και εύχομαι οι Τούρκοι να έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους.

+1 dimosKerkyra για την υπογραφή

dom1Μέλος
01/02/2012, 16:20:42
χωρίς να θέλω να προκαλέσω, ο τίτλος το thread δεν θα έπρεπε να είναι

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο

αλλά οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους (οχ πως θα τους σκοτώσουμε εμείς) αλλά οι Ρώσσοι

Δίνω και μια καλή είδηση

Πυρηνική στοχοποίηση της Τουρκίας με το "τέρας" Τu-160 Blackjack! (βίντεο)

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33188&Itemid=139

Καταλάβετε πως δεν μασάει η Ρωσσία και άμα θέλει να πνήξει στο αίμα ολόκληρη χώρα ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Τι να κάνουμε...

Edited by - dom1 on 01/02/2012 16:22:22

Ippotis2012Μέλος
01/02/2012, 17:12:54
Ειναι φραση του γεροντα Παισιου,εξ ου και το απαραδεκτο αφου εχει ειπωθει 100αδες φορες εδω,αρα ειναι πασιγνωστη.
Ποιο εθνικο μισος?Καλα τα λεει ο σοσατ,+1 για τον διμοςκερκυρα
01/02/2012, 18:51:06
Συμφωνώ. +5 κι από μένα

macedon

dimosKerkiraΝέο Μέλος
01/02/2012, 21:16:41
καλα ρε παιδια τι εχει η υπογραφη μου.Λεω κανα ψεμα?
αυτα που λετε δεν στεκουν.Φυσικα οι Τουρκοι εχουν τα κολιβα στο
ζωναρι τους.Αλλα επιδει ειμαι καλος ανθρωπος θα αλλαξω την υπογραφη

OI TOURKOI EXOUN TA KOLIVA STO ZONARI TOUS

dimosKerkiraΝέο Μέλος
01/02/2012, 21:19:04
Eυχαριστω θερμοτατα κυριοι για την υποστηριξη σας μου δωσατε αρκετο θαρος γιατι θελω να γραπσω και αλλα

Τουρκος καλος μονο Ν3cR@s

dom1Μέλος
01/02/2012, 21:42:15
dimosKerkira μην μασάς

01/02/2012, 21:56:12
Πολύ φοβάμαι dimosKerkira οτι πρέπει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια με την υπογραφή σου ...

στην προηγούμενη (ισως) μέσα από διαφορετικό πρίσμα,
συμφωνούσα κι εγω οτι "περνάει"

Η τελευταία όμως που χρησιμοποίησες είναι απαράδεκτη
και καλό είναι να την αλλάξεις άμεσα !

Hellas at War
CravenΜέλος
01/02/2012, 22:10:40
quote:

χωρίς να θέλω να προκαλέσω, ο τίτλος το thread δεν θα έπρεπε να είναι

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο

αλλά οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους (οχ πως θα τους σκοτώσουμε εμείς) αλλά οι Ρώσσοι

Δίνω και μια καλή είδηση

Δηλαδή ρε dom1 xωρίς να θέλεις να προκαλέσεις είπες απλά να πεις ακόμα μια χοντράδα... που να ήθελες να προκαλέσεις κιόλας!

Όσο για σένα dimosKerkira συγνώμη αλλά με αυτά τα παιδιαρίσματα και τις μαγκιές με τις υπογραφές το μόνο που καταφέρνεις είναι αντί για μαγκιά, να αποδεικνύεις πόσο δίκιο είχε εξ αρχής η Αμαλία..

Εξακολουθείτε ακόμα οι υπόλοιποι να λέτε μπράβο μετά το Τουρκος καλος μονο Ν3cR@s και να επιμένετε πως δεν βάζει τις υπογραφές λόγω μίσους?

Ο ένας τους θέλει νεκρούς και ο άλλος περιμένει να τους σκοτώσουν οι Ρώσοι "τι να κάνουμε" (λες και μιλάμε για ραπανάκια όχι για γυναικόπαιδα).. κατάντια πραγματικά.. κρίμα πολύ κρίμα

01/02/2012, 22:47:57
Φίλε απο την Κέρκυρα

Σε υποστήριξα στην προηγούμενη υπογραφή σου και μάλιστα πρώτος απο όλους.

Στην καινούργια είμαι απέναντί σου.
Πρέπει να την αποσύρεις,λόγω ευθείας πρόκλησης!!!

Μπορείς όμως να την λές ελεύθερα στο μέτωπο,άν και όταν σε καλέσουν!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ippotis2012Μέλος
02/02/2012, 00:11:04
Ναι απεσυρε την καλυτερα,διαφωνω με το τουρκος καλος μονο νεκρος,υπαρχουν μερικοι καλοι Τουρκοι,μην παρει η μπαλα ολους.
dimosKerkiraΝέο Μέλος
02/02/2012, 10:43:06
θα την απεσυρω αλλα .Να θυμαστε ολοι οτι οι τουρκοι τα κολιβα τα εχουν στο ζωναρι τους.Να σας θημισω ποσο βαρβαροι εινε και οτι πρεπει να πεθανουν ολοι.Ολοι τους πρεπει να πληροσουν για αυτα που εκαναν οι προγονοι τους.Αλλα δεν καταλαβαινω αυτη η συζητηση εχει θεμα τον πολεμο ελλας τουρκιας οποτε μην ασχολειστε με το τι υπογραφες βαζει ο καθενας.
θελετε να σας θυμησω τι εχουν κανει στον ελληνικο λαο και στον κυπριο.

τελος παντων. θα αλλαξω παλι την υπογραφη

Τουρκος καλος μονο Ν3cR@s

dom1Μέλος
02/02/2012, 16:06:17
Craven είτε το θέλεις είτε όχι θα γίνει έτσι!

Χονεψέ το.

02/02/2012, 16:13:12
Η συγκεκριμένη έκφραση θα μπορούσε να διατυπωθεί εντός του συγκεκριμένου θέματος και στα πλαίσια ενός μηνύματος-άποψης (π.χ. ο πατέρας Παΐσιος είπε το "τάδε"...).

Αυτό διαφέρει από το να χρησιμοποιείται η έκφραση αυτή ως ψηφιακή υπογραφή (δηλαδή, σαν σημαία) και να αναπαράγεται σε κάθε μήνυμα, είτε εντός της συγκεκριμένης συζήτησης, ή και σε άλλες. Δεν επιτρέπονται στα forums του ESOTERICA τέτοιου είδους ψηφιακές υπογραφές, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε αυτό και ισχύει ανεξάρτητα από το σε ποιο θέμα συμμετέχει κανείς - ισχύει συνολικά για τη συμμετοχή στα forums. Αυτοί είναι οι κανονισμοί μας, έτσι λειτουργούμε, αυτοί είμαστε και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει εδώ θα πρέπει να το λάβει υπόψη του αυτό.

dimosKerkira
κανονικά η κίνησή σου να αλλάξεις την προηγούμενη ψηφιακή υπογραφή σου σε μια ακόμα πιο ακραία (και εντελώς απαράδεκτη!) έκφραση του εθνικού μίσους θα επέσυρε σοβαρότερες κυρώσεις από μια απλή παρατήρηση. Για την ώρα, λάβε το ως προειδοποίηση και ευελπιστούμε ότι κατανοείς όσα σου έγραψα πιο πάνω και θα συνιστούσαμε να σκεφτείς επίσης, αυτά που πολύ σωστά έγραψε ο Craven τα οποία και αναπαράγω:

"Ο ένας τους θέλει νεκρούς και ο άλλος περιμένει να τους σκοτώσουν οι Ρώσοι "τι να κάνουμε" (λες και μιλάμε για ραπανάκια όχι για γυναικόπαιδα).. κατάντια πραγματικά.. κρίμα πολύ κρίμα"

dimosKerkiraΝέο Μέλος
02/02/2012, 16:56:43
παιδιά ξεχάστε το θεμα με τις υπογραφές το εχω βαρεθει. Αμαλία μέσω της υπογραφής μου θελω να περασω ενα μηνυμα σε αυτους που ξερουν.Τωρα αν αυτο σε ενοχλει θα το διορθώσω για μια ακομη φορα.Αλλα δεν θελω να αλλαζουμε θεμα.Το θεμα ειναι ο επερχομενος πολεμος το ειπα και πριν. Ειμαι νεος στο forum και δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα μερικα ειναι κατανοητα.δεν ξερω αν με πιανεις

τα 6 μίλια θα είναι η καταστροφή τους.Μετα απο αυτο δεν θα ειπαρχει αυτος λαος.Θα ειναι ενα νεκρο εθνος

stanfromgreeceΜέλος
02/02/2012, 18:09:02
Βλέπω... χρησιμοποίησες μάλλον και την αυτόματη διόρθωση της ορθογραφίας του Office στο τελαυταίο μήνυμα ε; Εύγε... αυτό θα έπρεπε να το κάνουν οι περισσότεροι (όχι οτι εγώ είμαι αλάνθαστος!), γιατί μας βγαίνουν τα ματάκια εδώ μέσα...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

stanfromgreeceΜέλος
02/02/2012, 18:10:32
quote:

Συμφωνώ. +5 κι από μένα

macedon

Χαχαχα... τώρα το είδα! φίλε πραγματικά με έκανες και πέθανα στο γέλιο!!!
+5!!! Χαχαχα... δάκτυλα;;;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

dimosKerkiraΝέο Μέλος
02/02/2012, 22:37:58
stanfromgreece θα σε παρακαλούσα να μην γελοιοποιής το θεμα.

τα 6 μίλια θα είναι η καταστροφή τους.Μετα απο αυτο δεν θα ειπαρχει αυτος ο λαος.Θα ειναι ενα νεκρο εθνος.

02/02/2012, 22:45:25
dimosKerkira
υπάρχει κάτι σ' αυτά που σου έγραψα που δεν το κατάλαβες;

dimosKerkiraΝέο Μέλος
02/02/2012, 22:49:03
οχι ειμαι καλιμενος

τα 6 μίλια θα είναι η καταστροφή τους.Μετα απο αυτο δεν θα ειπαρχει αυτος ο λαος.Θα ειναι ενα νεκρο εθνος.