- σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε νεαρή ηλικία - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
http://www.stress.gr/disorders/panic.html
επίσης προσπάθησε να τρέφεσαι σωστά.. είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η καλή διατροφή ακόμα και για την ψυχολογία..
Επίσης και μερικά φάρμακα έχουν την ιδιότητα να διαταράζουν την ψυχολογία του ατόμου..
Αλλά γενικά να θυμάσε πως από λίγο ως πολύ.. πολλοί είμαστε αυτοί που έχουμε περάσει ή περνάμε κάτι ανάλογο..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
} κατι βασικο ειναι να τρως παντα πρωινο.η κινεζοι λεγανε"το πρωινο φατο μονο σου,το μεσσημεριανο δωστο στον καλυτερο σου φιλο,και το βραδινο στον χειροτερο σου εχθρο"ωχ παλι βγηκα απο το θεμα
και εγω βλεπω τον εαυτο μου να αλλαζει και εχω παρατηρησει οτι αυτο γινεται λογω της παρεας μου. προσπαθοντας να δειξω οτι δεω υστερω σε κατι απ αυτους, αρχισα το καπνισμα, εχω ταση προς την αναρχια και την επανασταση , οπως καθε εφηβος, εχω παραμελησει τα μαθηματα μου κλπ...
μηπως συμβαινει κατι παρομοιο σε εσενα, φιλε αρη;
αν ναι, θυμησου:εσω αυτο που εισαι και μην προσπαθεις να δειξεις οτι εισαι κατι αλλο... αν η παρεα σου και οι συνομιλικοι σου δε σε δεχονται ετσι, δεν αξιζουν...
learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly
τερας της μορφωσεως
Ad astra per Aspera
quote:
κουργιο παλικαρια κουραγιο θα ερθουν κια καλυτερες μερες,η ετσι νομιζω
Εχετε πολύ μέλλον μπροστά σας..
``Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε μεγάλη ηλικία``...
οταν αρχίσεις να μεγαλώνεις....
Οταν αρχίζεις να κάνεις καράφλα...
γεροντική αννοια..
Μασέλα
helpme....
Κοίτα...εγώ είμαι 2 χρόνια μικρότερή σου, αλλά σε καταλαβαίνω! Όχι από προσωπική εμπειρία, βέβαια, αλλά παρατηρώ τους φίλους μου και τους συνομήλικούς μου και πραγματικά δεν τους αναγνωρίζω! Κάθε φορά που τους βλέπω είναι διαφορετικοί (κυριολεκτικά!!!!).
Αυτό σημαίνει πως δεν είσαι ο μόνος που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση! Είναι η ηλικία!
Μια συμβουλή (τσεκαρισμένη!!!): πάρε βαθιές ανάσες, πες "Η ζωή είναι ωραία και εγώ είμαι super" και σου εγγυώμαι πως θα αισθανθείς καλύτερα!
Τα λέμε! Καλή συνέχεια και don't worry! Όλα θα πάνε καλά! ![]()
![]()
![]()
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"
quote:
Η ζωή είναι ωραία και εγώ είμαι super"
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ SUPER
τερας της μορφωσεως
"comig alive leavind dead"by deadhunter
quote:
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ SUPER
Εγώ μια συμβουλή έδωσα...
Για ξανασκέψου το!!!!! ![]()
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"
ΕΧΩ ΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. Η ΕΦΗΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ; ΣΕ ΣΕΝΑ; ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΥΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ. ΖΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΟΥ; Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Η ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (Π.Χ. ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΚΛΠ) ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.