ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

tpt24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LOGOSΜέλος
23/06/2004, 20:36:13

Φίλε Jocker
Εγώ μεταφέρω πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν είτε στον έντυπο είτε στον ηλεκτρονικό τύπο.Η ταινία του Τραβόλτα έτσι πλασαρίστηκε απο δημοισογράφους που ασχολούνται με την 7η τέχνη....μπορεί να ήταν εμπορικό τρίκ.
Ωστόσο για το φακέλωμα και την προσβολή προσωπικών δεδομένων....είχε γίνει πριν περίπου δυο χρόνια σειρά εκπομπών αφιερωμένων στη Σαιεντολογία στο ΠΡΟΦΙΛ του Παναγιωτόπουλου (νυν υπουργού απασχόλησης).Κι εκεί τόσο πρώην μέλη της θρησκείας αυτής όσο και δημοισογράφοι ,δικηγόροι που έκαναν έρευνα για το Κ.Ε.Φ.Ε....παρουσίαζαν ντοκουμέντα αυτού του φακελώματος.Μάλιστα αυτός που εκπροσωπούσε το Κ.Ε.Φ.Ε...έφτασε σε σημείο να πέφτει σε αντιφάσεις κάτω απο την ισχυρή πίεση των δημοσιογράφων.
Δεν καταθέτω προσωπική εμπειρία γιατί πολύ απλά δεν έχω...παρόλα αυτά θεωρώ αρκετά έγκριτο δημοσιογράφο τον Παναγιωτόπουλο.
Η γνώμη που σχημάτισα (απο αυτά που άκουσα) είναι οτι πρόκειται για άλλη μια αμερικανιά και μάλιστα στα οργανωτικά της ίσως έχει ομοιότητες με τους χιλιαστές.

jocker2Νέο Μέλος
24/06/2004, 04:14:05
LOGOS
Η γνώμη που σχημάτισα (απο αυτά που άκουσα) είναι οτι πρόκειται για άλλη μια αμερικανιά και μάλιστα στα οργανωτικά της ίσως έχει ομοιότητες με τους χιλιαστές..
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ
ομοιότητες με τους χιλιαστές..
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΩ :P
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ...
ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΩΠΟΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ!
ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (Κ.Ε.Φ.Ε.) ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ.. ΝΟΜΙΖΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΥΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤ ΧΗΛΛ -ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΧΩ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΙΚΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ...
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ

jocker

CYBERMASTERΜέλος
25/06/2004, 02:22:25
ΦΙΛΕ JOCKER ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

jocker2Νέο Μέλος
27/06/2004, 11:46:10
?????? No one knows

jocker