- ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τώρα δεν ξέρω τι παίζεται ακριβώς. Πάντως, στην Αμερική είναι πολύ της μόδας στη γκλαμουριά.
Ρίχτε μια ματιά και τα λέμε
http://www.esoterica.gr/guests/scientology/scientology.htm
Τώρα δεν ξέρω τι παίζεται ακριβώς. Πάντως, στην Αμερική είναι πολύ της μόδας στη γκλαμουριά.
Ρίχτε μια ματιά και τα λέμε
http://www.esoterica.gr/guests/scientology/scientology.htm
Μπορείς να διαβάσεις κάποια πράγματα σχετικά με τη διανοητική και τους σαηεντολόγους στο ήδη ενεργό τόπικ Σαηεντολογια . Εκεί μπορείς επίσης να συνεχίσεις την παρούσα συζήτηση. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗς ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΑΙΡΕΣΗΣ Ή Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ DVD'S
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ...
ΜΕ ΤΙΜΗ
jocker

gK
Το βιβλιο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ειναι του συγγραφεα διθνούς κύρους Λ.Ρον Χάμπαρντ. Το βιβλιο αυτο αποκαλύπτει την μοναδικη πηγη πόνου, στεναχώριας και αυτοαμφισβήτησης στη ζωή - την ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ! Και σας δείχνει πως να απαλαγείται απο αυτην!
Εχουν πουληθεί περισσοτερα απο 19,000,000 αντίτυπα!
Τι αλλο θες να μάθεις? Let me know please !
jocker
Η Σαηεντολογία θεωρείται αίρεση. Οι ίδιοι βαφτίζουν την κοινότητά τους ως εκκλησία κι' αυτός ...
ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ CHURCH, και στα ελληνικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΠΤ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΘΤΕ ΑΓ ΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΤΠΤ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΦΤΟΥ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΜΗΛΗΣΕΙ... Ο Λ ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ 8 ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟ 8ο ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΕ ΘΕΟΣ ΗΤΕ ΒΟΥΔΑΣ Η ΞΕΡΩ ΓΩ...
Thanks a lot :)
jocker
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Κι εγώ το έχω το βιβλίο...άν και με κούρασε και δε το ολοκλήρωσα.Διάσημοι Σαιεντολόγοι είναι ο Τόμ Κρούζ (ο οποίος αγωνίζεται για την εκκλησία της Σαιεντολογίας) και ο Τραβόλτα γύρισε ένα έργο επιστημονικής φαντασίας (που πάτωσε) εμπνευσμένος απο τη Σαιεντολογία.
Αξίζει να αναφφεθεί οτι η αίρεση αυτή έχει κατηγορηθεί για φακέλωμα των μελών της...και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.Έχουν γίνει αρκετές εκπομπές στο παρελθόν για αυτόν τον "σκοτεινό" της ρόλο και αυτό το "φακέλωμα" ανυποψίαστων πολιτών είναι που ίσως την κάνει και επικίνδυνη.
------------------------
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕς ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ... ΚΑΠΩς!
"ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΥΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ"
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΖΩΗς, ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ)
jocker
"ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ(ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΛΔ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΔΛΔ ΛΕΕΙ Π.Χ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΘΜΑ,ΤΗΝ ΜΥΩΠΙΑ Κ.Α ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ-ΠΝΕΥΜΑ"
tpt, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΦΑΡΜΟΖΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"
ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... φΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΝΟς ΑΤΟΜΟΥ (ΤΟ ΘΗΤΑ)!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟ!
jocker
ΕΙΠΕΣ
"Κι εγώ το έχω το βιβλίο...άν και με κούρασε και δε το ολοκλήρωσα.Διάσημοι Σαιεντολόγοι είναι ο Τόμ Κρούζ (ο οποίος αγωνίζεται για την εκκλησία της Σαιεντολογίας) και ο Τραβόλτα γύρισε ένα έργο επιστημονικής φαντασίας (που πάτωσε) εμπνευσμένος απο τη Σαιεντολογία.
Αξίζει να αναφφεθεί οτι η αίρεση αυτή έχει κατηγορηθεί για φακέλωμα των μελών της...και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.Έχουν γίνει αρκετές εκπομπές στο παρελθόν για αυτόν τον "σκοτεινό" της ρόλο και αυτό το "φακέλωμα" ανυποψίαστων πολιτών είναι που ίσως την κάνει και επικίνδυνη."
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
Ο ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ! ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΞΕΙ...
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...
jocker
ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ???
------------------------
Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 'Η ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Ο Λ. ΡΟΝ. ΧΑΜΠΑΡΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΙΤΗΣ ΤΗς ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΕΧΕΙ 8 (ΟΚΤΟ) ΔΥΝΑΜΙΚΑ... ΤΟ 8ο (ΟΓΔΟ) ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ 'Η ΘΕΟ, (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΔΕΔΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΗΤΕ ΘΕΟΣ ΗΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΗΤΕ ΣΑΤΑΝΑΣ ΗΤΕ ΙΕΧΩΒΑΣ ΗΤΕ Ο,ΤΙ ΔΥΠΟΤΕ... !
jocker
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
ΕΧΥ ΠΙΣΤΕΥΙΣ ΣΤΗΝ ΣΑΕΝΤΟΛΟΓΙΑ???
------------------------
ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΤΩ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ CORSES ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΩΣ...
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΙ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!! ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!
jocker