- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Τώρα σε οτι αφορά τις κρεμούλες..
Ακουσε να δείς .. ολα αυτά που σου πρότεινα θα πρέπει να τα συνδυάσεις για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν οι μαλάξεις κατά την διάρκεια του ντούζ, οριζμένοι μάλιστα προτείνουν σκληρές μαλάξεις ώστε να κοκκινήσει το δέρμα.. μην το προσπαθήσεις όμως ..
Εγγυημένα οι κρεμούλα της vichy για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα στο πράσινο μπουκαλάκι γύρω στα 25 ευρώ έχει .. κάνει θαύματα.
Μπορώ να σου συστήσω ενα φαρμακείο , εξαρτάται την περιοχή που μένεις οπου φτιάχνει θαυματουργές κρεμούλες απο αιθέρια έλαια καθώς και διάφορα εγχύματα ή εκχυλίσματα.. σε πολύ καλύτερες τιμές απο 5 εως 10 ευρώ.. ή τέλος οι χυμοί απο ρόδι καθώς και κάτι γιατροσόφια με τη μολόχα .. αλλά νομίζω οτι καλύτερα να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία με κάτι απο τα πιο πάνω..
Ευχαριστώ.
Η αποβολή ούρων κατά τη διάρκεια του ύπνου, ιδίως στο πρώτο τρίτο της νύκτας. Διακρίνεται στην πρωτογενή ενούρηση, που χαρακτηρίζεται από αδυναμία ελέγχου της νυκτερινής ούρησης από τη βρεφική μέχρι την παιδική ηλικία και τη δευτερογενή, που παρατηρείται μετά από διάστημα επιτυχούς ελέγχου της νυκτερινής ούρησης.
Κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να σηκώνεται μία φορά...
Αν λογικά το παιδί κοιμάται κατά τις 11 θα σηκώνεται κατά 2-3 ή 4.
Ούτε να ασχοληθείς.. δεν έχει κανένα πρόβλημα το παιδί και να μην του δώσεις και κανένα φάρμακο...ακόμα και αν σηκώνεται περισσότερες φορές...
Καλό θα είναι να μην πίνει πολύ νεράκι τις απογευματινές ώρες και να πηγαίνει οπωσδήποτε τουαλέτα αμέσως πρίν κοιμηθεί...
Ξέρεις πολλές φορές πολλά παιδάκια εχουν πρόβλημα μήπως τα κάνουν στον ύπνο τους και δημιουργήσουν πρόβλημα ή μήπως τα μαλώσουν.
Αυτό τους δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα και ξυπνούν στον ύπνο τους για να πάνε τουαλέτα...
Τα περισσότερα παιδάκια τα κάνουν στον ύπνο τους.. ο δικός σου είναι πιο συγκρατημένος
και έτσι το παιδάκι τι να κάνει σηκώνεται... no problem.
Mην τον φοβίσεις.. μην του δημιουργήσεις πρόβλημα.. οχι βελονισμό.. οχι φάρμακα..δεν πρόκειται περί οργανικής παθήσεως..
Edited by - allzzaro on 02/01/2005 22:43:56
Σ'ευχαριστώ για την άμμεση και κατατοπιστική ανταπόκρισή σου.Αλλά -ίσως επειδή είμαι νέος στο forum- δεν τα είπα και τόσο καλά ωστε να μην γίνω κατανοητός.Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα..δεν σηκώνεται καθόλου το βράδυ και βρέχεται.Και αυτό είναι γιαυτόν ...σαν να αρχίζει κάθε μέρα με μια ήττα.Ετσι περίπου μου το περιγράφει...Το βραδινο βρέξιμο που του φαίνεται ηττα απο την κύστη του ειναι το πρόβλημα.Πανω σε αυτό σε παρακαλώ αν μπορείς να μου πεις κάτι...τροφες η βότανα με αντι-διουρητική δράση ...αν υπάρχουν.
Και πάλι σε ευχαριστώ.Οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πράγματι πολύτιμες.
quote:
-ίσως επειδή είμαι νέος στο forum- δεν τα είπα και τόσο καλά ωστε να μην γίνω κατανοητός
Κανένα πρόβλημα. Συγνώμη για τις καθυστερήσεις αλλά είμαι εκτός έδρας και δυσκολεύομαι να απαντώ .
quote:
Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα..δεν σηκώνεται καθόλου το βράδυ και βρέχεται.Και αυτό είναι γιαυτόν ...σαν να αρχίζει κάθε μέρα με μια ήττα.Ετσι περίπου μου το περιγράφει...
Κοίταξε .. δεν είναι ο μόνος ... όλα τα παιδιά .. βρέχονται στον ύπνο τους..
Τώρα θα μου πείς είναι λίγο μεγάλος για να βρέχεται..
Βότανα για διούρηση υπάρχουν .. πολλά.. για αντι-διουρητική δράση ..οχι ..και ούτε να τολμήσεις.. ειναι λογικό όταν θέλει να αποβάλλει τα ούρα να το κάνει..
Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα και μεγάλης ηλικίας που δεν αντέχουν πάνω απο 3 ώρες και πρέπει να πάνε στην τουαλέτα.
Αυτοί είναι ασυγκράτητοι. Αν δεν πάνε θα τα κάνουν επάνω τους.
Υπάρχουν αλλοι που κρατούν εως και 9 ώρες.. Το λογικό είναι οτι πρέπει να αποβάλλονται κάθε 3 ώρες.
Φίλε μου συμβουλεύτηκα για το πρόβλημα σου και σου απαντώ με απόλυτη σιγουριά οτι το παιδί δεν εχει κάτι το οργανικό. Είναι καθαρά ψυχολογικό. Εκεί θα αναζητήσεις την αιτία. Θα πρέπει να ψάξεις πολύ βαθιά ..οχι μόνο στο παρόν αλλά και στο παρελθόν. Δεν είναι κάτι που εχει να κάνει με την αποβολή ούρων.Είναι κάτι το γενικό και το πρόβλημα αυτό αποτελεί απλά μέρος. θα πρέπει να παρατηρήσεις το ολο πρόβλημα διακριτικότατα χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το πολύ εμφανές ενδιαφέρον (για οποιοδήποτε πρόβλημα) προκαλεί ψυχικά τραύματα στην ευαίσθητη αυτή ηλικία και επιτυγχάνει εντελώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
Edited by - allzzaro on 08/01/2005 09:56:29
Ετσι λοιπόν μην διστάζετε ακόμα και αν είστε νέα μέλη να ρωτήσετε κάτι...
…και σκέφτηκα ότι δε θα χάσω τίποτα αν προσπαθήσω να αναζητήσω λύσεις εδώ.
Can u help me?
Τον τελευταίο καιρό (περίπου δύο χρόνια) με απασχολούν αρκετά πράγματα, και παρουσιάζω περίεργα συμπτώματα: αυξημένη κόπωση, αϋπνίες, δερματικά προβλήματα (από βδομάδα σε βδομάδα μπορεί το δέρμα μου να περάσει από κατάσταση έντονης λιπαρότητας με γυαλάδες και σπυράκια σε απίστευτη ξηρότητα με σκασίματα και λεπτές γραμμές και τούμπαλιν!) άλλοτε προβλήματα δυσκοιλιότητας και άλλοτε έντονη διάρροια (εδώ κρατώ τις επιφυλάξεις μου, μπορεί να οφείλεται σε κρυώματα και εποχιακές ιώσεις), φαρυγγίτιδες (παρόλο που έχω ελαττώσει κατά πολύ το κάπνισμα), ξηρότητα μαλλιών και εποχιακή τριχόπτωση (κι εδώ έχω επιφυλάξεις γιατί παρεμβλήθηκαν και διάφορες επιβλαβείς για τα μαλλιά τεχνικές εργασίες, οι συνήθεις δηλαδή, αποχρωματισμοί και βαφές), διαδοχικές φάσεις νευρικότητας και κατάπτωσης, άγχη, φοβίες και διάφορα άλλα ωραία…!![]()
Κατέληξα λοιπόν στο ότι κάποιο λάθος θα κάνω προφανώς με τον τρόπο ζωής μου και τις τελευταίες μέρες αποφάσισα να βρω τρόπους να τον βελτιώσω. Επειδή ασκούμαι σχεδόν καθημερινά από πολύ μικρή ηλικία και η διατροφή μου ήταν πάντα ισορροπημένη, δεν έπινα ποτέ αλκοόλ, αναψυκτικά και ο,τιδήποτε εκτός του νερού και των φυσικών χυμών (εξαίρεση ο καφές), καπνίζω πλέον ελάχιστα και το βάρος και οι αναλογίες του σώματός μου ήταν πάντα μέσα στα ιδανικά, δε μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς κάνω λάθος και πως θα το διορθώσω.
Διάβασα πρόσφατα βιβλία και άρθρα για τα βότανα και τα αιθέρια έλαια.
Ένας τρόπος ζωής εξ ολοκλήρου αναδιαμορφωμένος βάσει αυτών μπορεί να με βοηθήσει;
Έχετε κάτι να προτείνετε;
Ευχαριστώ!
(είμαι 25 χρονών, 1.70, 52kg)