- περιοδικά και βιβλία - Περιοδικά - Βιβλία

Πέθανε μια άλλη μέρα
Η Ασκητική της Αγάπης
Γαβριηλίας Μοναχής.
Το προτείνω σε όσους θέλουν να περπατήσουν για λίγο στα μονοπάτια της έμπρακτης Αγάπης.

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
και πιστέψτε με δεν τα λέω όλα αυτά επειδή τυγχάνει ο σκιτσογράφος του κόμικ (Κωνσταντίνος Χρυσούλης)να είναι και καλός μου φίλος
εμπρος τι κάθεστε; βουρ στα περίπτερα!!!!!![]()
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω
Επίσης θα ήθελα να πω πως το βιβλίο "Θεωρίες συνωμοσίας" και το "Εξωγίηνη Βάση", των εκδόσεων Αρχέτυπο και Έσοπτρον αντίστοιχα, είναι πολύ καλά βιβλία!!
Παρεξηγημενο θεμα μαγειας?
Για καντο μου λιανα ρε φιλε αυτο , γιατι ειμαι κουτος και δεν το καταλαβαινω.
[quote]1}MODERN MAGIC DONALD KRAIG.2}INITIATION INTO HERMETICS.3}THE PRACTICE OF MAGICAL EVOCATION.FRANZ BARDON.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
Να ξερεις ομως οτι η περιεργεια σκοτωσε την γατα! Κι αμα εισαι και μαυρη την εκατσες.
ΓΛΥΚΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΥΡΙΛΑ.......
Εάν δε συμφωνείς με τις απόψεις κάποιου, θα πρέπει να το πεις ξεκάθαρα και να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε αυτό και όχι να ειρωνεύεσαι!
Τουλάχιστον όχι στα Forums του ESOTERICA!
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις τον ακριβή λόγο για τον οποίο έχεις εγγραφεί σε αυτήν τη Διαδικτυακή Κοινότητα και πρώτα απ'όλα εάν μπορείς να σεβαστείς τους κανονισμούς λειτουργίας της...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Κανένας, βρίσκω το ύφος των γραφόμενών σου προσβλητικό - και δεν είναι μόνον σε αυτό το Θέμα!
Φιλε συντονιστη,
φυσικα και ειμαι ειρωνικος και θα παραμεινω ετσι μεχρι και εσεις να σταματησετε να προσβαλετε την νοημοσυνη μου και να οδηγειτε ανηλικα σε δρομους επικινδυνους.
Μηπως πρεπει να πας στο λεξικο να δεις τι σημαινει η λεξη "συντονιστης"?
Μηπως καποια θεματα (πηγαινε ΠΑΡΑΞΕΝΟ - ποτηρακι) επρεπε να τα ειχες κοψει καιρο τωρα?
Μηπως βλεπεις αυτο που γουσταρεις τελικα?
Δες τι με πειραζει , και πες μου ποιος ειναι πιο επικινδυνος?
ΕΓΩ Η ΕΣΥ?
quote:
Οσοι δεν ξερετε θα σας πω λιγα λογια...Μαζευεστε νυχτα μια παρεα πανω απο 3-4 ατομα...Βαζετε στο τραπεζι γραμματα και αριθμους και σχηματιζετε ενα κυκλο.Στην μεση τοποθετειτε ενα ποτηρι γυρισμενο αναποδα
--------------------------------------------------------------------------------
Αν το ποτηρακι ειναι μπύρας θα πιασει το κολπο?
Ρε δε ντρεπομαστε λιγακι!!!!
Οι συντονιστες που ειναι να τον κοψουνε?
Σας διαβαζουν και ανηλικοι ρε καραγκιοζηδες!!
Πες μας και για το Δημητροκαλη τον Κατσουλα, πως βιαζαν και σκοτωναν?
Μηπως εκμεταλλευονταν την ηλιθιοτητα ορισμενων για να περνανε καλα?
Μηπως και αυτοι ηταν βλαμμενοι?
Και αυτοι ρε ηλιθιοι απο ποτηρακι ουζου ξεκινησαν!
Και υποψιν, δεν ειδα στην αρχικη σελιδα να αναφερεται πουθενα οτι η ιστοσελιδα αυτη απευθυνεται σε ενηλικους!
Παρακαλω πολυ να προσεχουμε με ποια θεματα διαπραγματευομαστε σε φορουμ με ανοιχτη προσβαση.
Κανενας δεν προκειται να σε σωσει!
Κανενας δεν εχει ματζουνια για να σε κανει ανθρωπο!
Κανεναν μην εμπιστευεσαι!
Και φυσικα ειμαι προσβλητικος! Εσεις ομως μηπως εισαστε επικινδυνοι?
Αυτο δε σας λεει τιποτα?
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Οσοι δεν ξερετε θα σας πω λιγα λογια...Μαζευεστε νυχτα μια παρεα πανω απο 3-4 ατομα...Βαζετε στο τραπεζι γραμματα και αριθμους και σχηματιζετε ενα κυκλο.Στην μεση τοποθετειτε ενα ποτηρι γυρισμενο αναποδα
Αυτο μηπως?
quote:
Αυτο εγινε το καλοκαιρι του 2002
γ)Λειτουργει σε ολους..αρκει να ειναι νυχτα,κλειστα τα φωτα και πανω απο 3-4 ατομα...ΑΑΑ και ξεχασα να πω οτι καθως κανετε ερωτησεις πρεπει να εχετε ολοι ενα δαχτυλο του χεριου σας πανω στο ποτηρι...
δ)Οχι..Απλα να ροτησεις αν υπαρχει καποιο πνευμα εκει
ε)Δεν ξερω τι ακριβως φιλτρο ηταν φιλε μου...Η καμερα ηταν του φιλου που ειδε το πνευμα τον οποιο δεν ειχα ροτησει γιατι αυτο το θεμα δεν το ξανασυζητησαμε ποτε..
στ)Πρωτον ποτε μην ζητησετε να σας δειξει την δυναμη του...Εχει καταστροφικες συνεπειες μεχρι και θανατο..
Δευτερον μην ζητησετε πληροφοριες για το μελλον σας γιατι ισως αποβουν μοιραιες στην ψυχολογια σας..
Τριτον μην παιζετε μαζι του λεγοντας του να κανει πραγματα ασχημα διοτι γινονται παρα πολλα..
ζ)Ναι...να ευχεσαι να σου τυχει μονο καλο...αν και εκει πρεπει να προσεχεις...
ή αυτο?
quote:
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ.............--------------------------------------------------------------------------------
Ρε που ειναι ενας συντονιστης μη τα παρω!!!
Πες μου και εσυ την ιστορια σου τωρα!
ΓΛΥΚΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΥΡΙΛΑ.......
Edited by - Κανένας on 07/01/2004 00:37:38