- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μπορώ να γράφω κι εγώ στο forum σας ?
Έμπαινε μεγάλε![]()
![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
quote:
Μπορώ να γράφω κι εγώ στο forum σας ?
χεχ... εδώ γράφω εγώ που δηλώνω ξωτικό! ![]()
βέβαια, δεν έχω ρωτήσει τι είδους ξωτικά επιτρέπονται...![]()
φτερωτή μου διαφώτισε με, αν είμαι grey, dark, high ή half - Elf αλλάζει? ![]()
καλημέρα ![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:
Παιδιά γειά σας !Με λένε Τζόναθαν και είμαι από την Ζάμπια. Ζω στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Μπορώ να γράφω κι εγώ στο forum σας ?
Φίλε μου δηλώνεις οτι ζείς εδώ και 15 χρόνια στην Ελλάδα.![]()
Σίγουρα θα εχεις διαπιστώσει τα οσα χρόνια ζείς εδώ οτι οι Ελληνες δεν είναι ρατσιστές. ![]()
Σε οτι αφορά το αν μπορείς να γράφεις στα φόρουμς.. δεν νομίζω οτι χρειαζόταν να ρωτήσεις.
Εκτός αν νομίζεις οτι έπρεπε να ρωτήσεις?? ![]()
Edited by - allzzaro on 16/05/2006 16:14:15
quote:quote:
Παιδιά γειά σας !Με λένε Τζόναθαν και είμαι από την Ζάμπια. Ζω στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Μπορώ να γράφω κι εγώ στο forum σας ?
Φίλε μου δηλώνεις οτι ζείς εδώ και 15 χρόνια στην Ελλάδα.
Σίγουρα θα εχεις διαπιστώσει τα οσα χρόνια ζείς εδώ οτι οι Ελληνες δεν είναι ρατσιστές.
Σε οτι αφορά το αν μπορείς να γράφεις στα φόρουμς.. δεν νομίζω οτι χρειαζόταν να ρωτήσεις.
Εκτός αν νομίζεις οτι έπρεπε να ρωτήσεις??Edited by - allzzaro on 16/05/2006 16:14:15
Καλά, καλά, αυτά τα λές εσύ... ![]()
Φαντάσου τι έχει ακούσει ο άνθρωπος, για να ρωτάει έτσι !
Αλλά είπαμε, εδώ μπαίνουν και γράφουν άλλοι, και δεν εννοώ ότι με παραξενεύει το "ξωτικό"...
Εδώ μπαίνουν και γράφουν παλαβοί ! Για ενεργοποιήσεις DNA και τέτοια.
Γράψε ανθρωπέ μου ! Γράψε τι σκέφτεσαι και τεκμηρίωνέ το. Απόψεις κρίνουμε, δεν κρίνουμε ανθρώπους !
quote:
Κοίταξε vrill.. τουλάχιστον εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε ρατσιστές σε σύγκριση με αλλους λαούς.
Ειδικά εδώ μέσα στα forums γνωρίζω οτι γράφουν πολλοί Αλβανοί, Βορειοηπειρώτες κλπ.. χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους.
Και στο κάτω κάτω γιατί να την αποκαλύψουν αφου δεν πρόκειται να τους την ζητήσει κανείς ![]()
Τώρα για ποιό λόγο ο φίλτατος negro man διάλεξε αυτό το nic name και για ποιό λόγο ζητά την άδεια μας για να γράψει.. αφού δεν το βλέπουμε ούτε του ζητάμε ταυτότητα...![]()
quote:
Αυτό είναι αλήθεια.
Πήρα ένα mail σήμερα το πρωί. Πρωτού αρχίσω να γράφω στο φόρουμ σας (το οποίο είναι αξιόλογο & καλύπτει θεματολογία ευρύτατου φάσματος), θα στείλω το mail στην διεύθυνση του esoterica.gr, γνωρίζοντάς τους λίγα πράγματα για μένα και ζητώντας τους να τοποθετηθούν επί του περιεχομένου του, ει δυνατόν δημοσιεύοντας τις απόψεις τους εδώ, τόσο σχετικά με τον ρατσισμό, όσο σχετικά και με την συμμετοχή μου στην παρέα σας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που δήλωσαν παρόν και που με τον λόγο τους, αποδεικνύουν περίτρανα πως υπάρχουν κοινότητες ελεύθερες και άξιες συμμετοχής, ακόμη και στο internet.
Λατρεύω την Ελλάδα, έμαθα Ελληνικά από την μητέρα μου και ασχολούμαι με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και την Ελληνική Φιλοσοφία πολλά χρόνια.
Σας ευχαριστώ όλους,
Jonathan Cofi.
Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π
PhD. in Esoteric Engineering.
quote:allzzaro
Τώρα για ποιό λόγο ο φίλτατος negro man διάλεξε αυτό το nic name και για ποιό λόγο ζητά την άδεια μας για να γράψει.. αφού δεν το βλέπουμε ούτε του ζητάμε ταυτότητα...
περιμενα να δω ποιος θα προβληματιστει πρωτος ![]()
γιατι αληθεια ο φιλτατος μας παρουσιασθηκε ως ο νεγρος μαυρος θερμαστης απο το Τζιπουτι? εγω ειμαι απ τον Μιζαρ και κανεις δεν παραπονεθηκε επειδη εχω κεραιες
ή ειναι οντως νεγρος και θελει να εκφρασει παραπονα (δικαιολογημενα θαρω), ή ειναι ασπρος και μας δουλευει ![]()

quote:
εγω ειμαι απ τον Μιζαρ και κανεις δεν παραπονεθηκε επειδη εχω κεραιες
Eχεις κεραίες..?? που βρέ στο κεφάλι??![]()
quote:
ή ειναι οντως νεγρος και θελει να εκφρασει παραπονα (δικαιολογημενα θαρω), ή ειναι ασπρος και μας δουλευει
χμ.. να μας δουλεύει.. ??
Μα γιατί να μας δουλέψει![]()
Είμαι υποχρεωμένος όμως να ρωτήσω ξανά, απευθυνόμενος αυτήν την φορά στον Διαχειριστή του Esoterica.gr ή στον Administrator. Αν είναι διαφορετικοί λογαριασμοί, παρακαλώ πολύ, ας μου απαντήσουν και οι δυο.
Μπορώ να συμμετέχω ελεύθερα στην κοινότητά σας και στην παρέα σας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις τους και θα παρακαλέσω τα υπόλοιπα μέλη να κάνουν λίγη υπομονή πρωτού διαλευκανθεί μια υπόθεση που με έκανε να προβληματιστώ αρκετά σήμερα.
Σας ευχαριστώ,
Jonathan Cofi.
quote:
Negro_ManΠαιδιά γειά σας !
Με λένε Τζόναθαν και είμαι από την Ζάμπια. Ζω στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Μπορώ να γράφω κι εγώ στο forum σας ?
Ευχαριστώ.
Αγαπητέ Negro_Man
Καλώς ήρθες και από εμένα ! Συγχαρητήρια για την άψογη και άρτια Ελληνική γραφή σου !
Οι ψυχές δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε φύλο, ούτε ηλικία !
Προσωπικά θα με ενδιέφερε να μάθω τα ήθη και τα έθιμα του τόπου σου, όπως τα μυστικά των μάγων, ειδικά σε σχέση με τις εναλλακτικές θεραπείες.
Υ.Γ. Αφού αγαπάς την Ελλάδα, είναι πιθανό να έχεις ζήσει εδώ σε προηγούμενη ζωή... Αν θέλεις, μπορώ να το κοιτάξω !

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Μπορώ να συμμετέχω ελεύθερα στην κοινότητά σας και στην παρέα σας?
Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς.
Το εάν μπορεί να συμμετέχει κανείς ελεύθερα στην κοινότητα του ESOTERICA δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το χρώμα του δέρματός του. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια πληροφορία δεν έχει κάποια πρακτική αξία σχετικά με το εάν ως μέλος σεβαστείς τους κανονισμούς του χώρου.
Πέραν τούτου, όπως σου είχε γράψει και ο συντονιστής Dying Incubus, υπάρχει ήδη ένα θέμα (Χαιρετώ), στο οποίο τα νέα μέλη μπορούν να δέχονται τα καλωσορίσματα. Μπορείς να συμμετάσχεις εκεί, όπως γίνεται με όλους όσους είναι νεο-εισερχόμενοι στις συζητήσεις.
Το θέμα λοιπόν αυτό απενεργοποιείται.
Οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις να κάνεις, που μπορεί να μας αφορούν, ή που θα μπορούσαμε να γράψουμε την άποψή μας, μπορείς να τις κάνεις σε εκείνο το θέμα, ή στο θέμα:
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Επ' ευκαιρίας, να σε καλωσορίσω κι εγώ. ![]()
Κοίτα να δεις σύμπτωση!
Απ'ότι είδα, υπογράφεις ως "Jonathan Cofi"
Κάπως έτσι δε λεγόταν και ο καταπληκτικός νέγρος που έπαιζε στο πράσινο μίλι;
John Coffey - "just like Coffee, but spelling different"
Α! το είχε βάλει και στην τηλεόραση την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ!
Από τις αγαπημένες μου ταινίες.

![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!