- Έρωτας και ψυχική υγεία! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
είναι αναπόσπαστο και πολύ όμορφο μέρος του και φαντάζομαι πόσο ατυχείς είναι όλοι εκείνοι που δεν ένοιωσαν βαθειά μέσ'την καρδιά τα βέλη αυτά τα έρωτα...
EXEIS ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ..
ΑΣ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ..
CHARMED
quote:quote:
είναι αναπόσπαστο και πολύ όμορφο μέρος του και φαντάζομαι πόσο ατυχείς είναι όλοι εκείνοι που δεν ένοιωσαν βαθειά μέσ'την καρδιά τα βέλη αυτά τα έρωτα...
EXEIS ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ..
ΑΣ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ..
CHARMED
Ρε ζουζουνάκι τρελλό..ξέρεις έστω και έναν που να μην έχει κλάψει ...ε???
soul
quote:
Ρε ζουζουνάκι τρελλό..ξέρεις έστω και έναν που να μην έχει κλάψει ...ε???
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ
ΧΥΣΕΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..
Η'ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ..?
CHARMED
Ρε ζουζουνάκι τρελλό..ξέρεις έστω και έναν που να μην έχει κλάψει ...ε???ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ
ΧΥΣΕΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..
Η'ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ..?CHARMED
Προσωπικά έχω δεί άντρες να χτυπιούνται σαν "χταπόδια" και να κλαίνε με την καρδιά τους...για την ακρίβεια δεν έχω δεί κανέναν γνωστό μου , που κάποια στιγμή δεν έκλαψε απο έρωτα ή απο αγάπη...
...εσύ μικρούλι πόσο ελεύθερο είσαι???![]()
soul
quote:
Προσωπικά έχω δεί άντρες να χτυπιούνται σαν "χταπόδια" και να κλαίνε με την καρδιά τους...για την ακρίβεια δεν έχω δεί κανέναν γνωστό μου , που κάποια στιγμή δεν έκλαψε απο έρωτα ή απο αγάπη...
ΣΟΒΑΡΑ..?
ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ..
quote:
...εσύ μικρούλι πόσο ελεύθερο είσαι???
ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ..ΧΑΧΑΧΑ
CHARMED
Προσωπικά έχω δεί άντρες να χτυπιούνται σαν "χταπόδια" και να κλαίνε με την καρδιά τους...για την ακρίβεια δεν έχω δεί κανέναν γνωστό μου , που κάποια στιγμή δεν έκλαψε απο έρωτα ή απο αγάπη...ΣΟΒΑΡΑ..?
ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ..
quote:
...εσύ μικρούλι πόσο ελεύθερο είσαι???
ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ..ΧΑΧΑΧΑCHARMED
Σκανδαλιάρικο μικρούλι..και "φατσούλα" σου έστειλα private message...μα απ'οτι βλέπω δεν τα λαμβάνεις...![]()
![]()
soul
ΓΤ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ??
ΔΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ??
TI ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣ?
ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΩΡΑ..
CHARMED
quote:
NAI ..KATI EXEI ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ..
ΓΤ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ??
ΔΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ??
TI ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣ?
ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΩΡΑ..CHARMED
Απο τί τρόμαξες ρε Ζουζούνι...???
Απλά οι ερωτήσεις που έκανες είναι προσωπικού χαρακτήρα και δεν δημοσιοποιούνται , οπότε λογικό είναι να απαντηθούν μόνο σε σένα..έτσι δεν είναι???![]()
![]()
Όταν θα είναι εντάξει το "box" σου , θα τα δείς και θα δείς ότι δεν έχουν περιεχόμενο οι "φόβοι σου"...αντίθετα εμένα με κατατρόμαξες..![]()
soul
quote:
Απλά οι ερωτήσεις που έκανες είναι προσωπικού χαρακτήρα και δεν δημοσιοποιούνται , οπότε λογικό είναι να απαντηθούν μόνο σε σένα..έτσι δεν είναι???
AAA!! OK AYTA ΕΓΡΑΨΕΣ..
ΑΠΑΠΑΠΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..
quote:
Όταν θα είναι εντάξει το "box" σου , θα τα δείς και θα δείς ότι δεν έχουν περιεχόμενο οι "φόβοι σου"...αντίθετα εμένα με κατατρόμαξες..
ΜΠΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ..
ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ..
ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ 8ΩΡΟ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ..
ΤΑ ΛΕΜΕ..
CHARMED
ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..!!
CHARMED
quote:
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..!!
CHARMED
Εσείς οι γυναίκες -εν γένει , διότι υπαρχουν και εξαιρέσεις- έχετε μια ιδιαίτερη ψυχολογία , η οποία θρυμματίζει το είναι σας!
Συνήθως σας δημιουργείται ένα ερώτημα αλλα ταυτόχρονα έχετε δεδομμένη και την απάντηση και όχι μόνο την εχετε αλλα είστε και απόλυτα σίγουρες γι'αυτήν , με αποτέλεσμα όταν η απάντηση δεν ταυτίζεται με την ήδη υπάρχουσα στο μυαλό σας , να θεωρείτε ότι κάθε άλλη απάντηση -διαφορετική-είναι υποκριτική και ψεύτικη!
Ακόμα και στην περίπτωση που -εν πάσει περιπτώσει- "πεισθείτε" , την επομένη στιγμή η αμφιβολλία διεμβολίζει το είναι σας και αίρει την αρμονία εντός σας -πρωτίστως- και στην συνέχεια με τους υπολοίπους γύρω σας!
Θεωρείτε -γενικάκαι πάλι μιλάω- ότι κάτι έχετε , μοναδικό και πανάκριβο και πως όλοι το μόνο που θέλουν απο σας είναι αυτό και μόνοαυτό και εφόσον το "πάρουν" πλέον δεν ενδιαφέρονται για τίποτ'αλλο και όπως ήρθαν ... έτσι φεύγουν!
Αναζητάτε δε απο τον άνδρα , να σας υπογράψει και συμβόλαιο ότι θα είναι μαζί σας και αν είναι δυνατόν να "κατέβει" και ο θεός να προσυπογράψει και κείνος το συμβόλαιο..!
Όμως μικρή Ζουζουνίτσα , τα πράματα δεν είναι όσο απλά ...ποτέ δεν ήσαν και δεν θα γίνουν ποτέ..!
Με ρωτάς λοιπόν , αν μετά τον χωρισμό μπορώ ή μπορεί ο οποιοσδήποτε άνδρας να μείνει φίλος με μια γυναίκα αλλα ξέχασες -τυχαία άραγε?- να διατυπώσεις και το αντίστροφο ερώτημα , το αν δηλαδή μια γυναίκα θα μπορούσε να μείνει φίλη με τον πρώην της..!
Για το οτιδήποτε χρειάζονται να υπάρχουν προϋποθέσεις μικρούλι , ακόμα και για την "εμπέδωση" της φιλίας και για οτιδήποτε άλλο σε τούτη την ζωή , άλλως θα ήταν όλα εύκολα και προσβάσιμα...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και αν είναι , είναι για λίγους και ιδιαίτερους ανθρώπους με ποιότητα χαρακτήρα και δυναμική -αυτό βέβαια χρήζει ιδιαίτερης αναλύσεως και δεν είναι τη παρούσης-...
Η προσωπική μου θέση-άποψη είναι ότι , η φιλία θα πρέπει να είναι συστατικό -θεμελιώδες- της οποιασδήποτε σχέσεως και αν ΔΕΝ υπήρχε κατα την διάρκεια της σχέσης -οποιασδήποτε ακόμα και ερωτικής- δεν μπορεί να υπάρξει και μετά τον χωρισμό...
ΥΓ:"Για καθε άνθρωπο μικρούλι και ανυπόμονο μικρούλι...πρώτα θα έρθουν -αν έρθουν διότι είναι πολύ δύσκολο..- "οι ιδιωτικές νίκες" με τον ίδιο τον εαυτό τους και μετά οι "δημόσιες νίκες"....".
-Ξαφνικά , όλοι έχουν απαίτηση για πρόσβαση στον έρωτα , στην αγάπη , στην φιλία ή σε οτιδήποτε άλλο...αλλοίμονο μικρούλι..και θα συμπλήρωνα "ευτυχώς" που δεν μπορεί ο καθένας να φέρει στην ζωή του όλα τα τόσο όμορφα που ασφαλώς υπάρχουν "εν δυνάμει" .... αυτά τα όμορφα και υπέροχα , ανήκουν δικαιωματικά σε κείνους που ως άνθρωποι τους αξίζουν και δεν τα φέρνουν οι ίδιοι αλλα ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
"ΑΚΙΝΗΣΙΑ"...γνωρίζεις τον όρο???
...γνωρίζεις τι σημαίνει..???
... πάντως σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ακινησία με την έννοια που ο οποιοσδήποτε θα ερμήνευε...!
Και ασφαλώς ή τελευταία επισήμανση που έκανες , δεν είναι καθόλου τυχαία -το ότι δηλαδή αυτή είναι η τελευταία ερώτησή σου και μάλιστα δίνεις και υπόσχεση- αλλα προβάλλει ασυνείδητους φόβους σου και που έχουν περιεχόμενο ΜΟΝΟ εντός σου....
soul
Edited by - Εαρινός on 22/05/2010 11:11:09![]()
![]()
Edited by - Εαρινός on 22/05/2010 11:20:20
Edited by - Εαρινός on 22/05/2010 11:36:28
Edited by - Εαρινός on 22/05/2010 11:37:51
quote:
Με ρωτάς λοιπόν , αν μετά τον χωρισμό μπορώ ή μπορεί ο οποιοσδήποτε άνδρας να μείνει φίλος με μια γυναίκα αλλα ξέχασες -τυχαία άραγε?- να διατυπώσεις και το αντίστροφο ερώτημα , το αν δηλαδή μια γυναίκα θα μπορούσε να μείνει φίλη με τον πρώην της..!
Εξαρτάται Εαρινέ τι έχει νοιώσει.
Ξέρεις υπάρχει και καρδιά.
Με ρωτάς λοιπόν , αν μετά τον χωρισμό μπορώ ή μπορεί ο οποιοσδήποτε άνδρας να μείνει φίλος με μια γυναίκα αλλα ξέχασες -τυχαία άραγε?- να διατυπώσεις και το αντίστροφο ερώτημα , το αν δηλαδή μια γυναίκα θα μπορούσε να μείνει φίλη με τον πρώην της..!Εξαρτάται Εαρινέ τι έχει νοιώσει.
Ξέρεις υπάρχει και καρδιά.
Συγγνώμη φίλη μου , αν έχω "τετραγωνική λογική" και μέσα απο τις θέσεις μου ..."ενδεχομένως" να εμφανίζεται ένας άνθρωπος χωρίς καρδιά κι'αισθήματα...
Προσωπικά ως Εαρινός-ψυχή .... αποστασιοποιούμαι -πλέον- και μάλιστα άνετα απο πιθανά αισθήματά μου , τα οποία κρίνω ότι δεν είναι υγιή ή τουλάχιστον εμφανίζονται για κάποιον που δεν του αξίζουν...δεν πάει να είναι και η Σαρλίν Θέρον (Μ'αρέσει αυτή γυναίκα..πολύύύύ..).
Αν ας πούμε , αγαπώ ή είμαι ερωτευμένος με την φωτιά και την καταστροφή και παρ'ολ'αυτά εκδηλώνω συναισθήματα γι'αυτήν και μάλιστα ενώ γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα "καώ"...εξακολουθώ και τα συντηρώ μέσα μου , τότε το πλέον σίγουρο είναι ότι ούτε εκτιμώ αλλα ούτε αγαπώ τον εαυτό μου..!
Και υπάρχει μια αρχή , η οποία λέει , ότι:"Όποιος δεν αγαπάει και δεν σέβεται τον εαυτό του , τότε δεν μπορεί να αγαπήσει και να σεβασθεί τον οποιοδήποτε.."
Μπορεί να έχω ερωτευθεί στην ζωή μου -σαρκική επιθυμία- αλλα μόνο μια φορά αγάπησα και αγάπησα τον άνθρωπο που υπήρχε απέναντί μου και όχι το κορμί του...και για την ακρίβεια δεν αγαπάμε...μας κάνουν κάποιοι να τους αγαπήσουμε , μέσα απο την στάση τους και την εν γένει γκυκειά και όμορφη συμπεριφορά τους...
Εκτός και αν μπερδεύουμε την αγάπη με τον ερωτα...οπότε "πάσο"...![]()
Θα αγαπήσω ανθρώπους με καλοσύνη , με όμορφη καρδιά...με ποιότητα σκέψης και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ...Ανθρώπους ισορροπημένους με ποιότητα και καλλιέργεια , ανθρώπους με περιεχόμενα όμορφα και όχι τσαμπουκάδες .. ψευτό-μαγκες και δήθεν και που το μόνο που έχουν να προτάξουν είναι το κορμί και τα συνολάκια...αλλα ούτε και ανθρώπους αδύναμους και εξαρτώμενους απο ασυνείδητα ψυχικά μορφώματα , στα οποία είναι καθημερινά υποκείμενοι...και που μπερδεύουν την αγάπη με την ανάγκη και τα δεκανίκια...!
Αγάπη είναι -για μένα- να προσφέρεις στον άλλο το όμορφο...τον όμορφο εαυτό και όχι τον στραπατσαρισμένο και ενδεή...μπορεί να ακούγεται όχι και τόσο "εύ-ηχο" αλλα αυτό πιστεύω!
![]()
![]()
soul
quote:
Εκτός και αν μπερδεύουμε την αγάπη με τον ερωτα...οπότε "πάσο"...
Σωστό, ομως πολυ συχνά τα μπερδεύουμε οπως λές.
Σε οτι αφορά το δεύτερο οι ιστορίες αυτές όσο καλή αρχή έχουν τόσο εχουν τέλος άσχημο. Μιλώ για ιστορίες που έχουν ενα καθαρά εφήμερο ερωτικο περιεχόμενο χωρίς την προοπτική μιας εμπεριστατωμένης σχέσης.
Εκτός και αν μπερδεύουμε την αγάπη με τον ερωτα...οπότε "πάσο"...
Σωστό, ομως πολυ συχνά τα μπερδεύουμε οπως λές.
Σε οτι αφορά το δεύτερο οι ιστορίες αυτές όσο καλή αρχή έχουν τόσο εχουν τέλος άσχημο. Μιλώ για ιστορίες που έχουν ενα καθαρά εφήμερο ερωτικο περιεχόμενο χωρίς την προοπτική μιας εμπεριστατωμένης σχέσης.
Για να φθάσει ο καθένας μας στην οποιαδήποτε κορυφή που έχει εκείνος επιλέξει , θα πρέπει πρωτίστως να επιλέξει την κορυφή και μετά να ακολουθήσει την "Ιθάκη του"...λίγοι θα την πατήσουν την κορυφή -στόχο αν θές εσύ πέσ'το Μήδεια.." και θα είναι εκείνοι που δεν θα σταματήσουν στο ταξίδι αλλα θα ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια -να τα εγνωμονούμε..-... αλλα θα διαπιστώσουν ότι τα εμπόδια δεν ήταν τελικά εμπόδια αλλα ένας μαγικός τρόπος ως άνθρωποι να βελτιωθούν και να ωριμάσουν και έστι να κατακτήσουν το δικαίωμα , όταν φθάσουν στην κορυφή ... άξιοί της να είναι και ακόμα πιο όμορφη να την κάνουν...
Όλα είναι στο χέρι σου Μήδεια..σε όλων μας...![]()
soul
quote:
Τι σχέση μπορεί να έχει η ``Ιθάκη`` με τις ερωτικές ιστορίες?
Με ρωτάς αλήθεια???
soul
quote:
Εσείς οι γυναίκες -εν γένει , διότι υπαρχουν και εξαιρέσεις- έχετε μια ιδιαίτερη ψυχολογία , η οποία θρυμματίζει το είναι σας!
OXI EΓΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ...!!
quote:
Συνήθως σας δημιουργείται ένα ερώτημα αλλα ταυτόχρονα έχετε δεδομμένη και την απάντηση και όχι μόνο την εχετε αλλα είστε και απόλυτα σίγουρες γι'αυτήν , με αποτέλεσμα όταν η απάντηση δεν ταυτίζεται με την ήδη υπάρχουσα στο μυαλό σας , να θεωρείτε ότι κάθε άλλη απάντηση -διαφορετική-είναι υποκριτική και ψεύτικη!
ΜΕΡΙΚΕΣ..
quote:
Αναζητάτε δε απο τον άνδρα , να σας υπογράψει και συμβόλαιο ότι θα είναι μαζί σας και αν είναι δυνατόν να "κατέβει" και ο θεός να προσυπογράψει και κείνος το συμβόλαιο..!
ΟΣΦΡΙΖΟΜΑΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ??
quote:
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΛΥΚΑ ΓΑΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΜΕΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ..
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ..
quote:
"ΑΚΙΝΗΣΙΑ"...γνωρίζεις τον όρο???...γνωρίζεις τι σημαίνει..???
... πάντως σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ακινησία με την έννοια που ο οποιοσδήποτε θα ερμήνευε...!
ΜΑΛΙΣΤΑ..
quote:
Και ασφαλώς ή τελευταία επισήμανση που έκανες , δεν είναι καθόλου τυχαία -το ότι δηλαδή αυτή είναι η τελευταία ερώτησή σου και μάλιστα δίνεις και υπόσχεση- αλλα προβάλλει ασυνείδητους φόβους σου και που έχουν περιεχόμενο ΜΟΝΟ εντός σου....
ΑΧ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ...
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..
quote:
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..!!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ..
quote:ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ..
δεν είναι καθόλου τυχαία -το ότι δηλαδή αυτή είναι η τελευταία ερώτησή σου και μάλιστα δίνεις και υπόσχεση-
ΠΑΝΤΩΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ
ΚΟΨΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΕΣΗ..
quote:
αλλα προβάλλει ασυνείδητους φόβους σου και που έχουν περιεχόμενο ΜΟΝΟ εντός σου....
ΕΕΕ...ΤΙ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ??
OK!
CHARMED
quote:
Με ρωτάς αλήθεια???
Σε ρωτάω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει ο ερωτισμός με την επιτυχία.
Οταν λές για στόχους, για κορυφές θα εννοείς την ψυχική ή πνευματική ή οικονομική επιτυχία ενός ανθρώπου εκτός αν εννοείς κάποιον επιτυχημένο οταν πετυχαίνει ερωτικά?
quote:
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΛΥΚΑ ΓΑΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΜΕΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ..
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ..
Θα απαντήσω εγώ στο ερώτημα σου καλή μου CHARMED3.
Για να μπορέσει να δεί κάποιος-α τον-την πρώην του φιλικά θα πρέπει να δεχθεί να τον-την δεί σε αλλη αγκαλιά.
Αυτό για να μπορέσει να το κάνει ή θα πρέπει να είναι χαμένο κορμί ο νοών νοείτω ή θα πρέπει να τον αγαπάει πάρα πολύ και προκειμένου να τον βλέπει και μόνο να πίνει το πικρό το ποτήρι.
Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολυ ακραίες και είναι πάρα πολύ σπάνιες και καμμία απο τις δύο δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.
Μετά μην ξεχνάς οτι κάθε τέλος εχει και μια άσχημη κατάληξη, εχουν ειπωθεί λόγια και έχει ραγίσει το ποτήρι οπότε κανείς δεν ενδιαφέρεται για το φιλικό.