ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έρωτας και ψυχική υγεία! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Έρωτας και ψυχική υγεία! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

CHARMED330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/05/2010, 00:38:23
quote:

quote:
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΛΥΚΑ ΓΑΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΜΕΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ..
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ..

Θα απαντήσω εγώ στο ερώτημα σου καλή μου CHARMED3.

Για να μπορέσει να δεί κάποιος-α τον-την πρώην του φιλικά θα πρέπει να δεχθεί να τον-την δεί σε αλλη αγκαλιά.
Αυτό για να μπορέσει να το κάνει ή θα πρέπει να είναι χαμένο κορμί ο νοών νοείτω ή θα πρέπει να τον αγαπάει πάρα πολύ και προκειμένου να τον βλέπει και μόνο να πίνει το πικρό το ποτήρι.
Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολυ ακραίες και είναι πάρα πολύ σπάνιες και καμμία απο τις δύο δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.

Μετά μην ξεχνάς οτι κάθε τέλος εχει και μια άσχημη κατάληξη, εχουν ειπωθεί λόγια και έχει ραγίσει το ποτήρι οπότε κανείς δεν ενδιαφέρεται για το φιλικό.

Aς ξεκινήσουμε απο την τελευταία παράγραφο...

Λές έχουν ειπωθεί λόγια και έχει ραγίσει το ποτήρι...όντως γενικά καπως έτσι είναι τα πράματα , οι άνθρωποι όντως κάτω απο την πίεση του συναισθήματος και το πόνου που αυτό δημιουργεί , λόγω μιας απώλειας ... χάνουν τον έλεγχο και τον οποίο πλέον κρατάει η οργή και το μίσος ... αποτέλεσμα αυτού του αβάσταχτου πόνου που συγκροτείται απο την μη ικανοποίηση της επιθυμίας!

Κανένας για την ακρίβεια δεν θέλει και δεν ήθελε ποτέ κάποιον και μόνο αυτόν -για την ακρίβεια δεν θέλουμε απλά κάποιον άλλον- αλλα τον επιθυμούντα -μας- άλλο...και αυτό δεν είναι κάτι απλό και έτσι όπως ορίζεται και αντιλαμβάνεται απο τους ανθρώπους..αλλα κάτι πολύ πιο βαθύ και το οποίο μας θέτει αντιμέτωπους -επι τη συλλήψει του- με τον ίδιο τον εαυτό μας και τον ψυχισμό του..!

Είναι παράλογη η απαίτηση του έρωτα -a rriori- καταστατικά και θεμελιακά και αυτό διότι στηρίζεται σε μια φαντασίωση , η οποία δεν έχει και δεν μπορεί να έχει πραγματικό περιεχόμενο , "αναζητά" την ένωση των "δυό" σε ένα -ένα ενικό- αλλα των πιο δυό???

Δεν υπάρχει καμμιά μονάδα ενιαία στους ανθρώπους και μάλιστα δυο ετερόκλητες υποστάσεις -υποκείμενα- ...αυτό του συνειδητού και το άλλο του υποσυνειδήτου εμφανίζονται ως "ένα" ως μια ολότητα ενιαία και αρραγής αλλα "δυστυχώς" δεν είναι .... καταστατικά ο άνθρωπος είναι διχοτομημένος και κεί αρχίζει το "πρόβλημα"...

ΣΑΝ αρχίσουμε να μιλάμε γι'αγάπη???

-Εκεί περι-πλέκονται ακόμα χειρότερα τα πράματα...

Αλλα μιλάμε γι'αγάπη...τι είναι αγάπη για σας κορίτσια ,εκδηλώνεται εκ των έσω -σας- μη αποσκοπώντας σε τίποτα..ενεργοποιείται πώς και με ποιά στοιχεία-χαρίσματα του άλλου ή είναι ανιδιοτελής και εμφανίζεται απροϋπόθετα???

soul

23/05/2010, 00:50:09
quote:

quote:
Εσείς οι γυναίκες -εν γένει , διότι υπαρχουν και εξαιρέσεις- έχετε μια ιδιαίτερη ψυχολογία , η οποία θρυμματίζει το είναι σας!

OXI EΓΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ...!!

quote:
Συνήθως σας δημιουργείται ένα ερώτημα αλλα ταυτόχρονα έχετε δεδομμένη και την απάντηση και όχι μόνο την εχετε αλλα είστε και απόλυτα σίγουρες γι'αυτήν , με αποτέλεσμα όταν η απάντηση δεν ταυτίζεται με την ήδη υπάρχουσα στο μυαλό σας , να θεωρείτε ότι κάθε άλλη απάντηση -διαφορετική-είναι υποκριτική και ψεύτικη!

ΜΕΡΙΚΕΣ..

quote:
Αναζητάτε δε απο τον άνδρα , να σας υπογράψει και συμβόλαιο ότι θα είναι μαζί σας και αν είναι δυνατόν να "κατέβει" και ο θεός να προσυπογράψει και κείνος το συμβόλαιο..!

ΟΣΦΡΙΖΟΜΑΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ??

quote:
Με ρωτάς λοιπόν , αν μετά τον χωρισμό μπορώ ή μπορεί ο οποιοσδήποτε άνδρας να μείνει φίλος με μια γυναίκα αλλα ξέχασες -τυχαία άραγε?- να διατυπώσεις και το αντίστροφο ερώτημα , το αν δηλαδή μια γυναίκα θα μπορούσε να μείνει φίλη με τον πρώην της..!

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΛΥΚΑ ΓΑΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΜΕΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ..
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ..

quote:
"ΑΚΙΝΗΣΙΑ"...γνωρίζεις τον όρο???

...γνωρίζεις τι σημαίνει..???

... πάντως σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ακινησία με την έννοια που ο οποιοσδήποτε θα ερμήνευε...!

ΜΑΛΙΣΤΑ..

quote:
Και ασφαλώς ή τελευταία επισήμανση που έκανες , δεν είναι καθόλου τυχαία -το ότι δηλαδή αυτή είναι η τελευταία ερώτησή σου και μάλιστα δίνεις και υπόσχεση- αλλα προβάλλει ασυνείδητους φόβους σου και που έχουν περιεχόμενο ΜΟΝΟ εντός σου....

ΑΧ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ...
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..

quote:
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ..

quote:
δεν είναι καθόλου τυχαία -το ότι δηλαδή αυτή είναι η τελευταία ερώτησή σου και μάλιστα δίνεις και υπόσχεση-
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ..
ΠΑΝΤΩΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ
ΚΟΨΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΕΣΗ..

quote:
αλλα προβάλλει ασυνείδητους φόβους σου και που έχουν περιεχόμενο ΜΟΝΟ εντός σου....

ΕΕΕ...ΤΙ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ??

OK!
CHARMED

Ούτε σου είπα ότι με ταλαιπωρείς ... ούτε ότι νοιώθω πίεση , άρα είχα δίκιο ... υπήρξε η ερώτηση -εντός σου- και η απάντηση ταυτόχρονα που σου έλεγε :"Μάλλον ενοχλείς και πιέζεις"...πράγμα το οποίο είχε περιεχόμενο μόνο σην γυναικεία φαντασία σου και κανένα πραγματικό περιεχόμενο...

Μέχι εδώ βέβαια , δεν "χάλασε" και ο κόσμος...μα αν το αναλύσουμε εκεί θα δούμε ότι "μαλλον" υπάρχει θεματάκι ζουζουνάκι...

Γυναίκες ... τόσο γλυκές αλλα και τόσο προβλέψιμες και όλες σχεδόν με κοινές αδυναμίες...

soul

23/05/2010, 15:23:37
quote:

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ..!!!

quote:
Ούτε σου είπα ότι με ταλαιπωρείς ... ούτε ότι νοιώθω πίεση , άρα είχα δίκιο ... υπήρξε η ερώτηση -εντός σου- και η απάντηση ταυτόχρονα που σου έλεγε :"Μάλλον ενοχλείς και πιέζεις"...πράγμα το οποίο είχε περιεχόμενο μόνο σην γυναικεία φαντασία σου και κανένα πραγματικό περιεχόμενο...

ΚΟΙΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ Μ'ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ..
ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ Δ*^&$ΣΤΕΙΛΕΙΣ..
ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ..ΧΕΧΕ

quote:
Γυναίκες ... τόσο γλυκές αλλα και τόσο προβλέψιμες και όλες σχεδόν με κοινές αδυναμίες...

ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ "ΚΟΙΝΗ"
ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ"
ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ..
(ΕΑΡΙΝΟΣ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ
ΣΑΣ ....... ..)
ΧΑΧΑΧΑ ..

GO ON!
CHARMED

23/05/2010, 16:35:23
quote:

quote:

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ..!!!

quote:

ΚΟΙΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ Μ'ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ..
ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ Δ*^&$ΣΤΕΙΛΕΙΣ..
ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ..ΧΕΧΕ

quote:

ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ "ΚΟΙΝΗ"
ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ"
ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ..
(ΕΑΡΙΝΟΣ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ
ΣΑΣ ....... ..)
ΧΑΧΑΧΑ ..

GO ON!
CHARMED

Xa xa xa ... Μου αρέσουν οι ανθρωποι που γελούν...έχουν μια μυστηριακή γοητεία του ανεκπαίδευτου παιδιού μέσα τους ... κάτι ανάμεσα σε αμηχανία "επενδεδυμμένη" με ολίγο εκνευρισμό...

Πάντως εγώ τα κοριτσάκια , ποτέ δεν τα "διαολο-στέλνω"...τα "Προσέχω"...

Αλήθεια είσαι μια μικρή Σταχτοπούτα εν αναμονή...???

soul

ΜηδείαΜέλος
23/05/2010, 18:13:57
quote:
Αλλα μιλάμε γι'αγάπη...τι είναι αγάπη για σας κορίτσια ,εκδηλώνεται εκ των έσω -σας- μη αποσκοπώντας σε τίποτα..ενεργοποιείται πώς και με ποιά στοιχεία-χαρίσματα του άλλου ή είναι ανιδιοτελής και εμφανίζεται απροϋπόθετα???

To θηλυκό είναι το πιο δυσνόητο πλάσμα το οποίο ενεργεί πάντα ιδιοτελώς. Είναι προικισμένο έτσι ώστε να καμουφλάρει την ιδιοτέλεια αυτή πίσω απο την αθωότητα και τη σεμνότητα. Για ενα θηλυκό δεν υπάρχει αγάπη παρά μόνον συμφέρον για να μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της και τους απογόνους της.
Ακόμα και στη σημερινή εποχή η ιδιότητα της αυτή δεν έχει ξεθωριάσει, είναι έμφυτη μπορεί να αδρανοποιείται αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί.

quote:
quote:
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ..!!!

Αυτό μόνο?

23/05/2010, 18:26:30
quote:

quote:

To θηλυκό είναι το πιο δυσνόητο πλάσμα το οποίο ενεργεί πάντα ιδιοτελώς.

Είναι προικισμένο έτσι ώστε να καμουφλάρει την ιδιοτέλεια αυτή πίσω απο την αθωότητα και τη σεμνότητα. Για ενα θηλυκό δεν υπάρχει αγάπη παρά μόνον συμφέρον για να μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της και τους απογόνους της.

Ακόμα και στη σημερινή εποχή η ιδιότητα της αυτή δεν έχει ξεθωριάσει, είναι έμφυτη μπορεί να αδρανοποιείται αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Πολύ μου αρέσεις Μήδεια...πολύ...είσαι "κυρά κι'αφέντρα"..και συνάμμα και γυναίκα...μ'έστειλες "αδιάβαστο"...!

Δεν θα σε ξεχάσω , δεν ξεχνιούνται τετοια λόγια...

Πρώτη φορά ακούω απο γυναίκα αυτά τα λόγια...και μου αρέσει πολύ!!!

ΜΗΔΕΙΑ!!!

soul

Edited by - Εαρινός on 23/05/2010 18:27:41

ΜηδείαΜέλος
23/05/2010, 22:22:56
Ο Σατανάς ήταν κάποτε άγγελος ανοιξιάτικε φίλε μου.
Μην τον φαντάζεσαι λοιπόν έτσι οπως τον παρουσιάζουν.
Σίγουρα θα έχει αγγελική μορφή.
Πιστεύω να με καταλαβαίνεις.

Αυτά γιατί ρωτήσατε για τις γυναίκες και ως το απόλυτο θηλυκό σας απάντησα αν και δεν βλέπω να σας ενδιαφέρει η γνώμη ενός απόλυτου θηλυκού

24/05/2010, 00:31:37
quote:

Ο Σατανάς ήταν κάποτε άγγελος ανοιξιάτικε φίλε μου.
Μην τον φαντάζεσαι λοιπόν έτσι οπως τον παρουσιάζουν.
Σίγουρα θα έχει αγγελική μορφή.
Πιστεύω να με καταλαβαίνεις.

Αυτά γιατί ρωτήσατε για τις γυναίκες και ως το απόλυτο θηλυκό σας απάντησα αν και δεν βλέπω να σας ενδιαφέρει η γνώμη ενός απόλυτου θηλυκού

Σωστή ερώτηση - τοποθέτηση σε σωστή ώρα . με γνήσια φωνή....και όποιος αντέχει , έχει καλώς...

soul

24/05/2010, 15:33:25
quote:
.έχουν μια μυστηριακή γοητεία του ανεκπαίδευτου παιδιού μέσα τους ...

TO ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ..

quote:
κάτι ανάμεσα σε αμηχανία "επενδεδυμμένη" με ολίγο εκνευρισμό...

ΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ..

quote:
Πάντως εγώ τα κοριτσάκια , ποτέ δεν τα "διαολο-στέλνω"...τα "Προσέχω"...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΤΗΝΧ ΑΓΟΡΑΚΙ..

quote:
Αυτό μόνο?

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..

OK!
CHARMED

24/05/2010, 15:36:07
NA ΘΕΣΩ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ??
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..ΧΕΧΕ

CHARMED