- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Με συγχωρείτε που μίλησα με greeklis κατ'αρχήν....
Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο χώρο συνομιλίας γι'αυτό και έγινα μέλος. Νιώθω οίκια. Λοιπόν θα ήθελα να μου απαντήσετε γενικά ή ειδικά αν θα παραμείνουμε σε φυσικές καταστροφές ή θα έχουμε και αποκαλύψεις σε ότι έχει να κάνει με οντότητες...
Γιατί πύλες ανοίγουν,'εμφανήσεις' συμβαίνουν,οι πλανήτες δεν πάνε καλά γι'αυτό και θέλω να σας ακούσω ότι και να έχετε να πείτε....
Μιλώ γενικά όπως βλέπετε αλλά δε πάει να πει ότι δε μπορώ να μιλίσω και ειδικά. Ευχαριστώ....
----------------------------------------------------------------
Θα ηταν καλυτερα φιλε μου να μιλησεις πρωτος και μαλιστα ειδικα.
Επειδη εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας τις γνωσεις σου επι των θεματων
που αναφερεις στο ποστ σου.
Ειδικα πες μας τι ξερεις για πυλες που ανοιγουν?
<<Εμφανισεις>> ? Ποτε?Που? Τι ειδους?
Οι πλανητες που δεν πανε καλα?
Πρεπει να καταθεσεις τις γνωσεις-γνωμες σου για αυτα πριν
ζητησεις τις δικες μας.
Και αν εχουμε να προσθεσουμε κατι που δεν μας εθεσες,θα το κανουμε
ευχαριστως.Ετσι αοριστα τι να σου πουμε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=95zMdTvoqcQ&feature=player_embedded
Μιλάει για τον κομήτη Elenin (που ανακάλυψε ο Leonid Elenin λίγους μήνες πριν) με την περίεργη ελλειπτική τροχιά και που σύμφωνα με την χρήστη που το ανέβασε (στις 8/3 επαναλαμβάνω) θεώρησε πως από τις 11 ως τις 15 όσοι ζουν σε σεισμογενή περιοχή καλό είναι να απομακρυνθούν όπως λέει.
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο της nasa καθαρά από περιέργεια για την παρακολούθηση της τροχιάς αυτού του κομήτη οι ημερομηνίες που βγαίνουν είναι (περίπου πάντα):
26/9 -> Επόμενη ευθυγράμμιση αυτή την φορά με τον κομήτη ανάμεσα στην γη και στον Ήλιο
17/10 -> Ο κομήτης μόλις 0,23 au απ την γη (σύμφωνα με nasa αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι και 0,15 όταν γίνουν νέες μετρήσεις και περάσει απ την ζώνη αστεροειδών)
24/11 -> Ίδια ευθυγράμμιση με τις 11/3 αυτή την φορά κατά την αποχώρηση του κομήτη απ το ηλιακό σύστημα (η γη ανάμεσα στον κομήτη και τον Ήλιο πάλι)
Τώρα αν συνδυάσει κανείς αυτή την ευθυγράμμιση καθώς και την σελήνη που βρίσκεται κοντά βγάζει ότι συμπεράσματα θέλει :)
Όπως και να χει μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά τυχερή στην "πρόβλεψη" της για τις 11/3 (την οποία για την ώρα δέχομαι καθαρά σαν τύχη κρατώντας στην άκρη του μυαλού μου τις παρακάτω ημερομηνίες που έβγαλα) :)
Η τροχιά εδώ:
http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=c%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb
ps. Φυσικά πάντα υπάρχει ο αντίλογος όπως "απλή τύχη", "υπάρχουν 10δες άλλοι κομήτες που περνάνε γιατί αυτός συγκεκριμένα" (αν και εδώ το νόημα και καλά είναι πως ο συγκεκριμένος κομήτης είναι κάτι παραπάνω απο ένας απλός κομήτης... και καλά λέμε πάντα) κτλ κτλ.. εγώ απλά βάζω το video και 2-3 πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα χωρίς να ξέρω ή να είμαι σίγουρος για τίποτα :)
Edited by - Craven on 15/03/2011 17:20:04
Και οι πυξίδες τρελάθηκαν!
Στα… πόδια φαίνεται ότιτο ‘βαλε ο βόρειος µαγνητικός πόλος της Γης. Από τον Καναδά όπου βρίσκεται, άρχισε να κινείται προς τη Ρωσία µε ταχύτητα 60 χλµ. τον χρόνο.
Το γεγονός αυτό, µόνο συνηθισµένο δεν µπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια. Και οι επιστήµονες ανησυχούν για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυµονεί, όχι µόνο για την ασφάλεια των µεταφορών αλλά και για τις µεταναστευτικές οδούς που ακολουθούν εκατοµµύρια αποδηµητικά πουλιά.
Ο βόρειος µαγνητικός πόλος είναι διαφορετικός από τον πραγµατικό Βόρειο Πόλο του πλανήτη µας, που αποτελεί το ένα άκροτου νοητού κάθετου άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η Γη.
Ο µαγνητικός πόλος µετακινείται εξαιτίας των αλλαγών που συµβαίνουν στον ρευστό πυρήνα της Γης, ο οποίος περιέχει σίδηρο σευγρή κατάσταση.
Τον τελευταίο καιρό, ο µαγνητικός πόλος µετακινείται προς τηΣιβηρία µε αυξηµένη ταχύτητα. Επειδή µάλιστα η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα µεγάλη, ορισµένοι ειδικοί υποπτεύονται µήπως ο πόλος µεταπέσει προς τα νότια (αντιστραφεί, µε άλλα λόγια) και οι πυξίδες αντί για βόρεια δείχνουν νότια. Κάτι τέτοιο, είναι η αλήθεια, συµβαίνει τρεις έως επτά φορές κάθε µερικά εκατοµµύρια χρόνια.
Ο γεωφυσικός Τζέφρι Λοβ από τη Γεωλογική Εταιρεία των ΗΠΑ ανέφερε στο «Discovery News» ότι «το µαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει στο πέρασµα του καιρού και απ’ όσο γνωρίζουµε µέχρι τώρα, τέτοιες αλλαγές έχουν συµβεί στο παρελθόν».
Ηδη τα πρώτα προβλήµατα από την τάση... φυγής του µαγνητικού πόλου άρχισαν να εµφανίζονται. Στο διεθνές αεροδρόµιο Τάµπα τηςΦλόριντας, οι υπεύθυνοι χρειάστηκαν έναν µήνα για να επαναπροσδιορίσουν το στίγµα των τριών διαδρόµων προσγείωσης - απογείωσης αεροσκαφών, οι οποίοι αναγνωρίζονται από αριθµούς που αντιστοιχούν σε µοίρες στις πυξίδες.
Εκτός από τα αεροδρόµια, το µαγνητικό πεδίο της Γης αξιοποιούν πουλιά και θαλάσσια ζώα για να µεταναστεύουν σε µακρινές περιοχές. Αν ο πόλος αλλάξει θέση, κανείς δεν ξέρει πώς θα συµπεριφερθούν.
το ΚΑΚΟ ξεκίνησε το 1904. Μέχρι τότε, τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν ότι ο µαγνητικός πόλος δεν είχε διάθεση να µετακινηθεί. Εκείνη όµως τη χρονιά άρχισε να µετακινείται βορειοανατολικά µε ταχύτητα περίπου 15χιλιοµέτρων τον χρόνο. Και το 1989άρχισε να επιταχύνει. Γεγονός πάντως είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι έχουµε να πάθουµε αν η αντιστροφή συµβεί. Η τελευταία φορά που συνέβη ήταν πριν από 780.000 χρόνια.
Αναδημοσίευση από "ΤΑ ΝΕΑ"

Περίεργα φαινόμενα διάρρηξης του φλοιού της Γης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη: Στο νότιο Περού εμφανίστηκε ξαφνικά μία τεράστια ρωγμή, μήκους 3 χιλιομέτρων και περίπου 100 μέτρα σε πλάτος. Παρόμοιες ρωγμές εμφανίστηκαν και στη γειτονική Βολιβία, ενώ πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε άλλη μία ρωγμή στην Αιθιοπία. Το ανώμαλο αυτό φαινόμενο συνέβη σε επαρχία που βρίσκεται κοντά στην διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Η ρωγμή έγινε εμφανής αμέσως. Η γη άνοιξε σαν να μετακινείτο το υπόστρωμα της, ενώ εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση και μεγάλα κομμάτια εδάφους από την υπόγεια πίεση που ασκείτο.
Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε μετά από σεισμό. Γενικά, δεν συνέβη καμία καταστροφή στην περιοχή. Η Γη άνοιξε έτσι απλά. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το φαινόμενο δεν σχετίζεται με καμία πρόσφατη καταστροφή, εντούτοις παραμένουν σε σύγχυση ως προς τα αίτια.
Οι γεωλόγοι που έχουν επισκεφθεί αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για τι ακριβώς συμβαίνει...
Οι ρωγμές στο έδαφος μπορεί να αποτελούν επιφανειακή εκδήλωση ενός σεισμογόνου ρήγματος ή μπορεί να οφείλονται σε δευτερογενείς παράγοντες.
Όταν οι ρωγμές αποτελούν επιφανειακές εκδηλώσεις μετατόπισης ενός σεισμογόνου ρήγματος, τότε έχουν μήκος αρκετών χιλιομέτρων και πλάτος πολλών εκατοστών ή ακόμα και μέτρων.
Όταν οι ρωγμές οφείλονται σε δευτερογενείς παράγοντες, έχουν μικρότερο μήκος της τάξης των μερικών μέτρων και πλάτος λίγων εκατοστών και οφείλονται σε τοπικές ανακατατάξεις του εδάφους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ερώτηση : 'Οι υπόγειες πολιτείες που έχουν γίνει θα βοηθήσουν?' .
Όπως έχει γίνει στην Νορβηγία και σε άλλες χώρες. Και φυσικά έχω παράπονο που δεν πήρα απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα αλλά το περίμενα.... Και επειδή όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες,μόλις πήγα για ύπνο το βράδυ είχα 'πιέσεις' στο στήθος μετά από καιρό.... Αλλά όλα οκ.... Το έχω ξαναπεράσει.... :-)
" Διότι σας λέγω ότι έτι τούτο το γεγραμμένον πρέπει να εκτελεσθή εις εμέ"
οπως σου ειπα και παραπάνω φιλε μου το φόρουμ ειναι ενας τόπος συζητήσεων και οχι απαντήσεων ,
κανείς εδω δεν είναι γνώστης κάποιου μυστικού όπως ίσως ο "αφυπνισμένος" φίλος σου .
Και βεβαια σε καμια περίπτωση μην περιμένεις απάντηση στα ερωτήματα που θέτεις του τύπου , "οι υπόγειες πόλεις θα μας σώσουν"
γιατι πολυ απλά πρέπει πρώτα να προκύπτει απο αποδείξεις (έστω ενδείξεις) οτι υπάρχουν τέτοιες πόλεις .
και κλείνω λέγοντας σου παλι οτι δεν είμαστε φορείς κάποιας γνώσεις , απλοι άνθρωποι είμαστε που ψάχνουμε κι εμεις -οπως κι εσυ- αν ολα αυτα που ακούμε και βλέπουμε ΑΝ είναι "σημάδια" κάποιας κλιματικής (ίσως) αλλαγής , αξιοποιώντας τις γνώσεις , τις απόψεις, καθενός απο εμας .
Γι αυτο καλό είναι αν έχεις στοιχεία για κάποιο θέμα
πχ αυτές τις υπόγειες πόλεις στη Νορβηγία
(τις οποίες προσωπικά αγνοώ)
να μας τα παρουσιάσεις και να το κουβεντιάσουμε .

http://www.pyles.tv/News/theories-synomosias/seed_vault_norway.aspx
http://www.apocalypsejohn.com/2010/05/2012.html
http://www.dimokratis.gr/index.php?id=18833&view_option=subject
σε πιο συμβατα ΜΜΕ μιλανε για καταφυγιο σπορων
σε περιπτωση που υπαρξει καποιο προβλημα στον πλανητη και δεν υπαρχουν σιτηρα για να ταϊσουν τους ανθρωπους...
βεβαια, δεν ξερω τι θα γινει τοτε, αν δηλαδη γινει "μαυρη αγορα"

Έχει καιρό φυσικά αυτό που έχει ανεβεί αλλά σας το δείχνω.
Ευχαριστώ για την κατανόηση...
" Διότι σας λέγω ότι έτι τούτο το γεγραμμένον πρέπει να εκτελεσθή εις εμέ"
Η τροχιά η απόσταση και η ταχύτητα περιφοράς της γης γύρο από τον ήλιο, προϋποθέτει την ύπαρξη του συνόλου της γήινης μάζας. Το ίδιο ισχύει και με την κίνηση της σελήνης γύρο από την γη.
Αν η γη ήταν κούφια, η συνολική της μάζα θα ήταν περίπου ίση με της σελήνης. Θα είχαμε σε αυτή την περίπτωση μια τελείως διαφορετική σχέση γης σελήνης.
μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες-απόψεις στα παρακάτω θέματα του φόρουμ πατώντας πάνω στα παρακάτω link
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ
ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ,ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ,ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ!
PS
quote:
αυτό το link που με έκανε να 'αερολογίσω'
δεν σε κατηγόρησα για κατι φιλε μου ,
ισα ισα είσαι κι εσυ σαν και ολα τα μέλη αυτού του χώρου της αναζήτησης "ανήσυχο" πνεύμα , κι αυτο ειναι καλο !
Άπλα για καθαρά θέμα οργάνωσης της θεματολογίας του φόρουμ προσπάθησε σε καθε θέμα που σε απασχολεί , να κάνεις πρώτα μια ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (Πάνω αριστερά) για να δεις αν υπάρχει ηδη θέμα παρόμοιο με αυτο που θες να συζητήσεις, και να καταθέσεις εκει την άποψη σου , ή να δημιουργήσεις μια νεα συζήτηση για κατι που δεν εχει συζητηθεί μεχρι τωρα στο φόρουμ

ps. Άσχετο αλλά αν ίσχυαν αυτά στο link για εσωτερικές πόλεις και όντα τότε αυτά δεν θα ήταν εξωγήινοι αλλά... εσωγήινοι και το πιο πιθανό θα ήταν οι "εξωγήινοι" να είμασταν εμείς ;)
Edited by - Craven on 19/03/2011 15:25:41

Οι βασικοί νόμοι της φύσης οδηγούν σε αυτήν την εξέλιξη, και οι νόμοι αυτοί είναι κοινοί σε όλο το γνωστό μας σύμπαν .
Στον ήλιο μας, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης μάζας (σε σύγκριση με τη συνολική μάζα του συστήματος) είναι λογικό – λόγω βαρύτητας – να υπάρχει στο κέντρο του πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα μάζας.
Όσον αφορά το δίδυμο γη- σελήνη , αν θεωρήσουμε ότι και τα δύο σώματα είναι κούφια εσωτερικά, τότε η τροχιά (απόσταση) από τον ήλιο και η ταχύτητα περιφοράς του «δίδυμου» σαν συνολική μάζα, είναι λάθος.
Αυτό προκύπτει από τη γνώση της κοσμολογίας και αστροφυσικής, και αυτή η γνώση έχει επιβεβαιωθεί με την αποστολή πολύ μεγάλου αριθμού τεχνικών δορυφόρων που έχουν τοποθετηθεί σε τροχιά με συγκεκριμένη ταχύτητα και απόσταση γύρο από την γη.
Το γεωμαγνητικό πεδίο που αναφέρεις, σαφώς είναι ένας επιπλέον λόγος που αναιρεί την θεωρίας της «κοίλης γης»
Η θεωρία αυτή είναι κατά την γνώμη μου, είναι μια θεωρία για τα «μπάζα»
Φίλε Avallon συμφωνώ και εγώ μαζί σου πως υπάρχουν ΠΟΛΛΑ θέματα που ακόμα τα ψάχνουν οι επιστήμες, καθώς και για κάποια άλλα να υπάρχουν διαφορετικές επιστημονικές προσεγγίσεις.
Υπάρχουν και άλλα – έστω λίγα – που τα γνωρίζουμε. Ένα από αυτά είναι, ότι η γη και η σελήνη ΔΕΝ είναι κούφια ουράνια σώματα.
Η αρχική μου τοποθέτηση σε αυτό το τοπικ, έγινε μετά από το link του φίλου filotimos.
Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.
Καλή συνέχεια
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας.. ξαναδείτε λίγο τις ημερομηνίες με τον Elenin (C/2010 X1).. πρόκειται για έναν κομήτη που περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο κάθε 11.800 χρόνια σε μια εντελώς ελλειπτική τροχιά (ξεκίνησαν με υπολογισμούς στα 6+ εκατομμύρια χρόνια, έπεσαν στα 1,21 εκατομμύρια χρόνια, στις 700.000 και αυτή την στιγμή τελικά το υπολογίζουν στα 11.800), θα περάσει σε μόλις 0,23 au από την γη στις 16-17/10, μην ξεχνάμε ότι θα περάσει απ την ζώνη των αστεροειδών πρώτα οπότε οι αποστάσεις μπορεί να αλλάξουν. Έχει διάμετρο 3 με 4 χιλιόμετρα (καθόλου μικρή...)
Φυσικά για να ισχύει αυτό που λέει η τύπισσα στο βίντεο στις 8/3 ότι στις 11/3 θα γίνει ένα γεγονός και θα φταίει ο elenin και αν δεχτούμε ότι φταίει αυτός και η ευθυγράμμιση με την γη και τον ήλιο στις 11-14/3 τότε για να μπορέσει να προκαλέσει 8,9 ρίχτερ σεισμό θα έπρεπε να μην είναι απλά 3-4 χιλιόμετρα αλλά πολύ μεγαλύτερος απ την γη που φαντάζομαι θα το ξέραμε ήδη αφού θεωρητικά είναι μέσα στο ηλιακό σύστημα. Ένας κομήτης 3-4 χιλιόμετρα όμως περνώντας κάθε τόσες χιλιάδες χρόνια στην ζώνη αστεροειδών δεν ξέρω τι μπιλιάρδο θα μπορούσε να παίξει ή πως μπορεί να αλλάξει η τροχιά του (που απ ότι κατάλαβα ήδη αλλάζει αφού τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς σύμφωνα με τα όσα δίνει η Νάσα κάθε φορά).. νομίζω απ την τροχιά, είναι ήδη εκεί θα είναι μέχρι τον Ιούνιο?..
Edited by - Craven on 21/03/2011 10:39:23
Φαντάζομαι το γνωρίζεις πως οι οι κομήτες …. ονομάζονται και διαστημικά «σκουπίδια» αν και στην ουσία δεν είναι.
Θέλω να πιστεύω πως σου είναι ήδη γνωστό ότι πολλά sites παρέχουν πληροφορίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «σκουπίδια», και ουσιαστικά ΕΙΝΑΙ.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη η περίπτωση του κομήτη elenin συνδιάζει και τις δύο ποικιλίες «σκουπιδιών»
Καταρχήν έχει τρομερά περίεργη τροχιά που ακόμα δεν είναι πλήρως υπολογισμένη (λένε για 11800 χρόνια αλλά άλλοι υπολογισμοί φτάνουν τα 600000 χρόνια πχ) που μάλιστα είναι πιθανόν να αλλάζει αφού πιθανόν να επηρεάζεται από άλλα άστρα αλλά το πιο περίεργο για εμένα είναι ότι το 3-4 χιλιόμετρα διάμετρος είναι στην πράξη σχεδόν στην τύχη (από αυτόν που το βρήκε και όχι απ την nasa) σαν υπολογισμός αφού η ίδια η nasa δεν έχει καταφέρει να υπολογίσει το μέγεθος του ως τώρα (και φαντάσου ότι στην πράξη είναι ήδη στο ηλιακό σύστημα.. πόσο δύσκολο είναι τελικά?). Τώρα υπολογισμοί υπάρχουν πολλοί στο διαδίκτυο, ο καθένας όσο πιο εμπεριστατωμένος γίνεται (προφανώς για να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα κάπου κάποιοι βάζουν κάτι λάθος μέσα) που τον αναφέρουν από 3 χιλιόμετρα ως... 25000 χιλιόμετρα διάμετρο (το δεύτερο φυσικά και δεν το συζητάμε γιατί αλλιώς...) Το θέμα μου εμένα είναι ότι ανακαλύφθηκε από ένα μικρό τηλεσκόπιο 40 εκατοστών πριν 4-5 μήνες όπου για να τον δει τότε αυτό το τηλεσκόπιο όλοι συμφωνούν ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο αν ήταν 3-4 χιλιόμετρα διάμετρο και αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση. Όπως και να χει και 3-4 χιλιόμετρα να είναι, αυτή την στιγμή που βρίσκεται και θα βρίσκεται ένα τέτοιο σώμα μέσα στην ζώνη αστεροειδών δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν θα παίξει μπιλιάρδο με άλλα σώματα και που θα τα στείλει ή πως θα αλλάξει έστω και ελάχιστα η δικιά του τροχιά (μην ξεχνάμε πως θα περάσει 0,23 AU από εμάς ενώ μετά το πέρασμα θα περάσουμε λίγο κάτω απ την ουρά του). Αυτά για να μιλάμε βγάζοντας τον σεισμό απ την μέση γιατί αν δεχόμασταν πως μια ευθυγράμμιση στην απόσταση που βρισκόταν στις 11/3 προκάλεσε κάτι τέτοιο και πρόκειται για ένα τεράστιο σώμα, τότε τι θα γινόταν στην επόμενη που θα ήταν στο 1/5 αυτής της απόστασης?. Με τα ως τώρα δεδομένα μου είναι δύσκολο να δεχθώ το 3 χιλιόμετρα αλλά μου είναι δύσκολο να δεχθώ και μεγέθη όπως 20-25000 (που φαντάζομαι κάθε αστρονόμος ακόμα και ερασιτέχνης θα το έβλεπε για πλάκα αφού μιλάμε για σώμα σαν την γη η και διπλάσιο, αν και τέτοιο σώμα θα ήθελε για να σε επηρεάσει για έναν σεισμό), αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση ένα τέτοιο σώμα να είναι πχ 50 ή 100 ή παραπάνω χιλιόμετρα διάμετρο (μην ξεχνάμε την ceres στην ζώνη αστεροειδών που είναι 950χιλιόμετρα και έχει χαρακτηριστεί και σαν νάνος πλανήτης λόγω μεγέθους).
Όπως και να χει, για ένα σώμα που θα περάσει 0,23 AU από εμάς σε λίγους μήνες και δύναται αυτή η απόσταση να μικρύνει, η ΝΑΣΑ έχει επιδείξει ιδιαίτερη σιωπή. Τo 0,23 AU δεν ακούγεται λίγο αφού είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα αλλά όταν δεν είσαι σίγουρος αν θα είναι τόσο δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια να βρεθούν τα χαρακτηριστικά του.
Δυστυχώς το φιλτράρισμα στο internet είναι πάντα δύσκολη υπόθεση οπότε μόνο να υποθέτουμε μπορούμε.
ΤΙΠΟΤΕ δεν θα συμβεί. Μην δίνεις μεγάλη σημασία σε “μπούρδες”
Μην “μασάς” οτι κυκλοφορεί στο internet
Κράτα επαφή με αυτό το ΦΟΡΟΥΜ
Edited by - gianipseftis on 24/03/2011 10:51:41
quote:
Τo 0,23 AU δεν ακούγεται λίγο αφού είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα αλλά όταν δεν είσαι σίγουρος αν θα είναι τόσο δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια να βρεθούν τα χαρακτηριστικά του.
Δυστυχώς το φιλτράρισμα στο internet είναι πάντα δύσκολη υπόθεση οπότε μόνο να υποθέτουμε μπορούμε.