- ΧΙΟΥΜΟΡ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΠΛΑΤΩΝΑ, ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...![]()
(ΝΑΙ,ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΞΕΡΕΙΣ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ... ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!
)
'manava seva, madhava seva'
quote:
27. Λύστε το χειρόφρενο!!!
φιλε Κρονο...
μια βδομαδα αφοτου αγορασα το καινουργιο και πολυαγαπημενο μου αυτοκινητακι, εβαλα τα μεικ απ, τα κραγιον κλπ, ντηθηκα, στολιστηκα και ετοιμαστηκα για τη βολτα.
βαζω μπρος, προχωρω -θυμαμαι οτι εβρεχε κιολας...
παω, και σκεφτομαι, μα τι εχει το αυτοκινητακι μου, μια χαρα πηγαινε το πρωι, μα γιατι παει ετσι τοσο αργα και δε γλυστρα αργα αργα...
αυτο για περιπου -οσα λες- 10 χιλιομετρα...
και εκεινο το κοκινο θαυμαστικο μπροστα στην οθονη του παμπριζ, τι να σημαινει αραγε???
και γιατι οταν ανοιγω το παραθυρο μυριζει καμμενο???
...
δε μου εχει ξανασυμβει απο τοτε!
καθε φορα, μολις μπαινω στο αμαξι αυτο κοιταω και καθε 5 λεπτα το ελεγχω.
εδω και χρονια ειχα παρατηρησει οτι και ο πατερας μου ειχε ενα κολλημα με το χειροφρενο και το ελεγχε καθε λιγο και λιγακι.
και εγω τον κοροιδευα...
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
<<ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ>>...
ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ...ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ...'Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ +Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...?
'manava seva, madhava seva'
Ένταξη θα μου τα γυαλίσεις, είπε ο μουσικός! Αλλά πρώτα να πας να πλύνεις τα χέρια σου και το πρόσωπο σου. Όταν θα γυρίσεις, θα σου δώσω ένα δολάριο.
Τρία λεπτά αργότερα το λουστρακι γύρισε, και ήταν πιο καθαρό. Κάθισε και του γυάλισε υπέροχα τα παπούτσια. Ο Διευθυντής της ορχήστρας έβγαλε και του προσέφερε το δολάριο που του είχε υποσχεθεί!
Το Λουστράκι όμως, ύστερα από κάποιο δισταγμό, αρνήθηκε και ρίχνοντας μια μάτια στην μεγαλόπρεπη κόμη του, είπε
Ευχαριστώ κύριε, Φυλαχτε το όμως, για να πάτε να κόψετε τα μαλλιά σας!
Αληθινή ιστορία….
Το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή μου, παραδέχτηκε ο διάσημος μουσικός!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 22/03/2003 21:52:34
Αχχ έρωτα έρωτα!!!...
…. κάνεις ικανούς ορισμένους…. να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο για σένα,…..μα μερικές φορές φτάνει ένα χασμουρητό….. για να σβήσεις…
Δεν θυμάμαι βρε παιδία ποιος το έχει πει….μα το θυμάμαι!!! Είναι αλήθεια!!! ![]()
Οι Ρωμαίοι, πίστευαν πως ο Μιχαήλ Άγγελος είχε τέσσερις ψυχές, αφού ταυτόχρονα ηταν μεγάλος
Αρχιτέκτονας, γλύπτης, ζωγράφος, και ποιητής. Η Ρώμη, ήταν γεμάτη από τα έργα του! Στα 88 του αρρώστησε βαριά, και όλοι καταλάβαιναν πως πλησίαζε το Τέλος του. Οι μαθητές του ήταν συνεχώς δίπλα του, κάποια στιγμή με δάκρυα στα μάτια, πλησίασε ένας και του είπε!
Δάσκαλε, πως θα υπάρξει η Ρώμη χωρίς εσάς?
Τότε ο Μιχαήλ άγγελος, δείχνοντας από το ανοιχτό παράθυρο τη Ρώμη που ήταν γεμάτη από τα δημιουργήματα της μεγαλοφυΐας του είπε!
Η Ρώμη δεν θα υπάρξει πια ποτέ χωρίς εμένα!
Ο Θεόφραστος είχε λάβει μέρος σε ένα συμπόσιο, στο οποίο ένας προσκεκλημένος δεν έβγαλε λέξη από το στόμα του!
Όταν έφυγαν, ο Θεόφραστος του είπε.
Αν είσαι βλάκας, με τη σιωπή που τήρησες φέρθηκες σαν σοφός.
Μα αν είσαι Σοφός, τότε φέρθηκες σαν βλάκας!
Και αυτός απάντησε!
Ένας ιστός της Αράχνης! Τα μικρά και αδύναμα έντομα αιχμαλωτίζονται μέσα σε αυτόν….τα μεγάλα όμως και ισχυρά τον ξεσχίζουν και περνάνε ελευθέρα!
Οι Μακεδόνες, συνέλαβαν κάποτε ένα πειρατή και τον οδήγησαν μπροστά στον μέγα Αλέξανδρο.
Αυτός ρώτησε οργισμένος!
Με ποιο δικαίωμα κάνεις τις θάλασσες αβέβαιες και επικίνδυνες?
Με το ίδιο δικαίωμα που χρησιμοποίησες εσύ για να ρίξεις τον κόσμο στην αβεβαιότητα και στην αναταραχή, απάντησε ο πειρατής. Αλλά με μια διάφορα!
Εμένα που έχω ένα καράβι μονάχα με λένε πειρατή, ενώ εσένα που έχεις ολόκληρο στόλο, σε λένε Βασιλιά!
Δεν πρέπει να παίζεις οποιαδήποτε χορδή σου αρέσει…
Και ποια σημασία έχει αυτό?
Για έναν που πρόκειται να γίνει Βασιλιάς καμία. Σημασία όμως έχει για κείνο που θέλει να γίνει μουσικός!
ΌΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ…
Αμαλία!!!....αχχ, και τι δεν θα έδινα.. να ερχόμουν και εγω μαζι στη σπηλιά σας!!!!!
Αληθεια... το ΦΙΛΜ Χ-ΦΙΛΕΣ.. με το εκτοπλασμα.. με ενδιαφερει...Ενα βλεφαρο ρε παιδια...... και απο εδω στους ξενητεμενους περιεργους!!!

Αμαλία!!!! για την εσωτερική σου αναζήτηση…. σου συνιστώ ένα ταξίδι στις Ινδίες!
Ξενοδοχεία τριών αστέρων και κάτω!!! ![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!!! ![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.....ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ.....
ΠΕΡΙ ΤΡΙΧΩΝ!!!
Καποτε ο Διογενης, συναντησε ενα κοντο, φαλακρο, Αθηναιο και του ειπε!!
Εκτιμω παρα πολυ τις τριχες, που αποφασισαν να εγκαταλειψουν ενα τετοιο κεφαλι!!! ![]()
...το ιρακ μετα τον πολεμο θα χωριστει σε τρεις ζωνες....
την σουπερ ... την απλη ...και την αμολυβδη...
love for what is comming and forgivness for the past...
Απ'ότι είδα το κατάλαβες ότι είμαι λάτρης της κατσαρίδας...
Κάθε καλοκάιρι, αφήνω μπροστά στην εξώπορτα δύο μπουκάλια κατσαριδοκτόνο ταχείας δράσεως (μπας και δεν μου φτάσει το ένα...)και μόνο με αυτά τα όπλα μπορώ να μπω στο σπίτι.
Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια την αγαπημένη μου λίλιθ, όταν είχε γυρίσει από Μεξικό πριν από μερικά χρόνια, να μου φέρει δώρο ενα περύτεχνο κουτάκι.
Το ανοίγω με προσμονή, και βλέπω μια μικρή αλυσιδίτσα και κάτι χαντρούλες να γυαλίζουν. Το κοιτάζω λίγο καλύτερα...και τι να δω;
Μια κουκαράτσα! Σαν αυτή της φωτογραφίας!
Γελάω τώρα βέβαια με το όλον θέμα, αλλά μόλις ζεστάνει και πάλι ο καιρός, με βλέπω να περνάω ξανά νύχτες ολόκληρες στο κάθισμα του αυτοκινήτου περιμένοντας να ξημερώσει και να πάνε για ύπνο...
αυτή...που τα κατάφερε!
Απο μερους μου, Ευχαριστώ τη Φύση, που γεννήθηκα με δυο αγάπες!
Τι Γυναίκα, και τη Φιλοσοφία!
Αν και κάποτε θα χάσω σίγουρα την πρώτη, μα χωρίς τραγωδίες… και ανθρώπινες ξεφτίλες, σίγουρα θα διατηρήσω τη δεύτερη, όσο ζω!
Τι όμορφες και επικίνδυνες…. που είναι αυτές οι Αγάπες! ![]()
-Κλείσε το παράθυρο γιατί έξω βρέχει...
-Και; Άμα το κλείσω θα σταματήσει να βρέχει;
ΟΣΑ ΧΝΑΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΙ' ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
ΑΓΑΜΟΣ Ο Άνθρωπος που παίρνει το γάμο στα σοβαρά!
ΕΡΑΣΤΗΣ Κάτοικος της σελήνης του μέλιτος
ΕΓΩΙΣΤΗΣ Εκείνος που δεν ασχολείται μαζί μου!
ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΑ Η Τέχνη να μην αρέσει κανείς σε κανένα!
ΙΠΠΟΤΙΣΜΟΣ Η προσπάθεια που κάνει ο Άντρας να προστατεύσει μια γυναίκα, από όλους τους άλλους άντρες, εκτός από τον εαυτό του.
ΛΥΓΜΟΣ Το ποιο δυνατό γυναικείο επιχείρημα…
ΝΕΙΑΤΑ Φρούτο που τρώγεται προτού ωριμάσει.
Μετά από παρατήρησή μου σε άτομα που εργάζονται σε διάφορες υπηρεσίες δημόσιες ή ιδιωτικές, ανακάλυψα το εξείς:
Οταν μία γραμματέας (μέσος όρος χρόνου έυρεσης του χαρακτήρα "ψ" στο πληκτρολόγιο: 5 λεπτά), δηλώνει στο βιογραφικό της γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, μην εκπλαγείτε, εάν συγχρόνως σας ανακοινώσει ότι είναι και πολύ καλή γνώστης της HTML.
Δεν σας λέει ψέματα!
Είναι όντος, ξεφτέρι στο HOT.MAIL
... έχει συμβεί.
αυτή...που τα κατάφερε!