- Σχετικά με τις μοίρες του αστρολογικού χάρτη - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
21/09/2011
Σχετικά με τις μοίρες του αστρολογικού χάρτη.

In anticipation of my resurrection...
να προσθέσω στο πολύ εύστοχο παράδειγμα του συνοδοιπόρου Μορφέα ότι, αν δούμε την κατάθλιψη από την εσωτερική της σκοπιά, στο σημείο που το εγρηγορός μας έχει "ξεζουμίσει" από ενέργεια, πολλές φορές η παραγωγή αρνητικών συναισθημάτων καταλήγει σε μία απάθεια... ένα "σύμπτωμα" που πολύ συχνά συνοδεύει την κατάθλιψη...
δεν φτάνουμε πάντα στην κατάληψη που αναφέρει ο Μορφέας, αλλά η απάθεια (η απουσία δηλαδή οποιασδήποτε συναισθηματικής αντίδρασης) σίγουρα είναι μία καλή βάση για κάτι τέτοιο... οι περισσότεροι όμως, έχουμε με το μέρος μας στην φυσική πραγματικότητα όλη τη βοήθεια αυτού που ονομάζουμε Ανώτερος Εαυτός... η αλλαγή προς το καλύτερο αργεί να εκδηλωθεί γιατί ξεκινάει από πεδία αόρατα στις φυσικές μας αισθήσεις, αλλά ο νοητικός και αστρικός μας φορέας εργάζονται εντατικά... απορροφούν όση ενέργεια χρειάζεται την επεξεργάζονται και την μεταφέρουν σταδιακά στο φυσικό μας σώμα..
ένα πρωι, "ξυπνάει" κανείς και ξαφνικά βλέπει πως αυτό το δέντρο έξω από το παράθυρο είναι πράσινο και πως η γεύση του και η όσφρηση ενεργοποιούνται ξανά... ![]()
χμ... μεγάλη παρένθεση έκανα στο θέμα![]()
να συνεισφέρω με μία τεχνική ενεργειακής ασπίδας που ανακάλυψα πρόσφατα λοιπόν! (αν έχει ήδη αναφερθεί συγχωρήστε με ...)
Λοιπόν οραματιστείτε γύρω σας (την κλασική πια) σφαίρα λευκού φωτός, μόνο που αυτή τη φορά περιβάλλεται από ένα πλέγμα αστεριών που λαμπυρίζουν... δείτε την ενέργεια του περιβάλλοντος να φτάνει σε αυτό το πλέγμα και κάθε τι αρνητικό να μετασχηματίζεται απ' αυτά τα αστέρια σε θετική και γόνιμη ενέργεια για εσάς...
ας πούμε ότι αυτά τα αστέρια είναι ένα φίλτρο που επιτρέπει να περάσει ό,τι χρειαζόμαστε.... ![]()
![]()
την πολύ καλημέρα μου!
όλα καλά!![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος

In anticipation of my resurrection...
Αφιερωμένο στην Γιώτα.
Πηγαίνω σε κάποιο δέντρο, κατά προτίμηση σε μια δασώδη περιοχή. Όσιο πιο μεγάλο το δέντρο τόσο το καλύτερο.
Το αγκαλιάζω και του ζητάω την άδεια να με γειώσει, να με καθαρίσει και να με φορτίσει με καθαρή ενέργεια.
Γυρνάω την πλάτη μου στον κορμό του δέντρου και ακουμπάω πάνω του την δεξιά μου παλάμη. Φροντίζω να ακουμπάει όλη η πλάτη μου στον κορμό του.
Ακουμπάω την αριστερή μου παλάμη στο ηλιακό μου πλέγμα και οραματίζομαι ότι κάθε αρνητική ή συσσωρευμένη συγκεντρώνεται μέσω του αριστερού χεριού στο ηλιακό πλέγμα.
Τοι αριστερό μου χέρι απορροφάει όλη αυτήν την ενέργεια και την διοχετεύει μέσω της δεξιάς παλάμης στο δέντρο το οποίο απορροφά και γειώνει άμεσα κάθε τι αρνητικό.
Αφού αισθανθώ οτι έχω καθαρίσει, τότε αλλάζω τα χέρια.
Τοποθετώ το αριστερό μου χέρι στον κορμό του δέντρου ακουμπώντας πάντα η πλάτη μου πάνω του, και το δεξί μου ακουμπάει στο ηλιακό πλέγμα.
Οραματίζομαι ένα λευκό λαμπρόφως να εξέρχεται από το δεντρο, να συγκεντρώνεται στην δεξιά μου παλάμη και από κει να μεταφέρεται μέσω τηα αριστερής μου παλάμης στο ηλιακό πλέγμα.
Νιώθω οτι γεμίζω από αυτήν την κατάλευκη υπέρλαμπρη ενέργεια...
Αφού νιώσω οτι είμαι πλήρης τότε σταματάω... αγκαλιάζω το δέντρο και το ευχαριστώ για ό,τι μου έδωσε.
Είναι μια υπέροχη εμπειρία το να κάνετε αυτήν την τεχνική.. θα με θυμηθείτε.
Να είστε καλά
`
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
δεν φτάνουμε πάντα στην κατάληψη που αναφέρει ο Μορφέας, αλλά η απάθεια (η απουσία δηλαδή οποιασδήποτε συναισθηματικής αντίδρασης) σίγουρα είναι μία καλή βάση για κάτι τέτοιο... οι περισσότεροι όμως, έχουμε με το μέρος μας στην φυσική πραγματικότητα όλη τη βοήθεια αυτού που ονομάζουμε Ανώτερος Εαυτός... η αλλαγή προς το καλύτερο αργεί να εκδηλωθεί γιατί ξεκινάει από πεδία αόρατα στις φυσικές μας αισθήσεις, αλλά ο νοητικός και αστρικός μας φορέας εργάζονται εντατικά... απορροφούν όση ενέργεια χρειάζεται την επεξεργάζονται και την μεταφέρουν σταδιακά στο φυσικό μας σώμα..ένα πρωι, "ξυπνάει" κανείς και ξαφνικά βλέπει πως αυτό το δέντρο έξω από το παράθυρο είναι πράσινο και πως η γεύση του και η όσφρηση ενεργοποιούνται ξανά...
Συμφωνώ και επαυξάνω, μία παράμετρο που παρέλλειψα να γράψω. ![]()
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Mορφέα μου εννοεις ότι θα γινουμε ομαδα με το μικρο,θα γινει όλη η διαδικασια (ασπιδα προσωπικη -ομαδική...)??
Αν θες πες κατι παραπανω γιατι το θεωρω σημαντικό να γινει σωστα.
Οι παρουσιες όλων μεσα στο τοπικ μου δινουν ενεργεια φωτεινή,μου δινουν φέγγος και αναταση ,θεωρρω λοιπον ανάγκη να το καταθεσω και να ευχαριστησω ολους,μα ολους εσας που συμμετεχετε με την ψυχη σας εδω μαζι με ολους μας.
Φιλιά κι αγκαλιες!
~.~ (Αυτό το ζήλεψα απο την Λιλλιαν
)
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Μορφέα!
Εχω μείνει άναυδη απο την άσκηση που δίνεις με το δένδρο! και επιβεβαιώνω τα αποτελέσματά της!
Διότι την είχα κάνει (ακολουθώντας το μονοπάτι που μου άνοιξε ο κορμός του δένδρου καθώς το είχα αγκαλιάσει) με ένα ιδιαίτερο δένδρο -που υπήρχαν πάνω του σημεία σαν "μάτια" τα οποία αντιστοιχούσαν ακριβώς πάνω στα ενεργειακά μας κέντρα (έχω φωτογραφία θα σου την δείξω απο κοντά). Η φίλη που ήταν μαζί μου θυμάμαι πως μου είπε ότι μίλησε/συνδέθηκε με το δένδρο, όπως και εγώ.
Ηταν μια ονειρεμένη εμπειρία, γείωσης, κάθαρσης και ψυχοπνευματικοσωματικής ανάτασης. Ανεπιφύλακτα όποιος μπορεί να την κάνει να την κάνει!
Βλέπεις σε θυμήθηκα....πριν 4 χρόνια! και μόλις σε γνώρισα...
ΟΕΟ!
G. Sfaira, δώσμου το πνευματικό μου δικαίωμα για τις αγκαλιές και τα φιλιά τώρα!
χι χι
~~ ~~
Unseen μου, συνεχίζουμε καθημερινά με το ουράνιο τόξο ως έχει;
υπάρχει σημείο ανταλλαγής για το Ρέικι τελικά, και ήδη γράφουμε. Οπότε έλα εκεί για το συγκεκριμένο θέμα!
Καλό μεσημεράκι
~~ ~~
Μορφέα ήρθα για βοήθεια (του αδύναμου φύλου)μας.
Ευχαριστώ όλες σας και όλους για το καλωσόρισμα.
Αγαπητή Λίλιαν κάποια στιγμή θα σου γράψω στο μαίιλ σου τις απορίες μου.
Μορφέα τελικά όντως μου επιβεβαίωσες αυτά που γνώριζα και υποπτευόμουν πάνω στις σκεπτομορφές.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Αυτά προς το παρόν
Επιστροφή στην εργασία.
Να στε καλά όλοι σας
Τry Harder
συγγνώμη, λάθος διατύπωση, φυσικά και δεν εννοούσα ασπίδα σαν προστασία- άσχετα απο το τι λέγεται πως μια γυναίκα στη φάση του τοκετού είναι με το ένα πόδι στον τάφο...-πολύ μακάβριο το βρίσκω...)
φυσικά και κάτι τέτοιο ζητούσα, κάποιο οραματισμό ή τρόπο διαλογισμού, που να με βοηθίσει να μείνω χαλαρή και να ελέγχω-αντέχω κατά το δυνατόν περισσότερο τις ωδίνες....
Γι'αυτό και σ'ευχαριστώ για τον οραματισμό...-τέλεια τα χρώματα, κιτρινο...πορτοκαλοκόκκινα γλυκά...
Γλυκιά μου Γαλάζια σφαίρα!
Όχι προς θεού, δεν αναφερόταν σε κάτι τέτοιο ο Μορφέας, απλά του είχα ζητήσει παραπάνω να μου πει αν μπορώ μόνη μου να χρησιμοποιώ τη γαλάζια ακτίνα θεραπείας στην κόρη μου όταν είναι άρρωστη όπως τώρα π.χ.
και αν υπάρχει κάτι -κάποιο είδος οραμτισμού ή κάτι σχετικό- που να με βοηθίσει την ώρα του τοκετού.
Τώρα η αλήθεια είχε ειπωθεί κα παλαιότερα, να σας ειδοποιήσω στην ομάδα, όταν έρθει η ώρα για να με "υποστηρίξετε".
Με ποιό τρόπο ακριβώς δεν ξέρω. Αν έχουν κάτι συγκεκριμμένο στο μυαλό τα παιδιά της ομάδας κι εγώ θα ήθελα να μας το περιέγραφαν.
Και κάτι ακόμη σχετικό-άσχετο:
Πρίν λίγες μέρες διάβασα κάπου πως οι γυναίκες που στην παιδική τους ηλικία δεν έχουν νιώσει γαλήνη και ηρεμία, το βγάζουν στις δικές τους οικογένειες αργότερα με υπερβολικές "φωνές", "μη ικανοποίηση" και καταστρέφοντας τη δική τους οικογενειακή γαλήνη.
Παρ' ότι το πολεμάω πάρα πολύ, δυστυχώς ανακαλύπτω πως -ιδιαίτερα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης- έγινα πολλές φορές άδικη, φώναξα για ασήμαντα στην ουσία πράγματα και "δηλητηρίασα" την αρμονία με τον -μέχρι ανασισθησίας υπομονετικό!- άντρα μου. Η φωνή που έλεγε "γίνεσε άδικη και υπερβολική" μου μιλούσε, αλλά εγώ ακάθεκτη ήθελα να ξεσπάσω...μετανιώνοντας αμέσως μετά.
Πολύ θα ήθελα να απαλλαγώ από τα οποιαδήποτε αρνητικά κατάλλειπα
της παιδικής-εφηβικής ζωής μου. Είναι στιγμές που πιστεύω πως το έχω καταφέρει και άλλες πάλι που ανακαλύπτω πως όλο και κάτι "ζει" ακόμη...
Λες γλυκιά μου Ανσίν, η σφαίρα να δείξει σιγά σιγά και σ'εμένα κάποιό δρόμο?
Διαβάζοντας πιο πάνω για την ερμηνεία που δίνει ο Μορφέας και η αγαπητή μας μαντάμ G, για το πως λειτουργούν οι σκεπτομορφές και το εγρηγορός σε περιπτώσεις κατάθλιψης...
δεν έχω παρά να συμφωνίσω χίλια τις εκατό! Μιας και είχα την "ατυχία"*** να τα ζήσω όλα αυτά 3 φορές στο πετσί μου.
Μάλιστα χαρακτηριστικά κάποια στιγμή όπως λέει η G, ανακάλυψα πως τα δέντρα ήταν πάλι πράσινα και τα λουλούδια ανθισμένα και πως η ζωή συνεχιζόταν όλο αυτό το διάστημα...χωρίς εμένα...
***Μέσα από αυτή την "ατυχία" ανακάλυψα κάτι πολύ σημαντικό για'μένα:
αν πέσεις μέσα στο βούρκο και πίασεις πάτο...μόνο προς τα πάνω μπορείς μετά να ας, πιο κάτω δεν έχει, αλλά και αρχίζεις να εκτιμάς διαφορετικά ακόμη και πράγματα που πριν θεωρούσες "ασήμαντα" και δεδομένα...
Ελπίζω να μη σας χάλασα τη διάθεση...με αυτή την τάση "κατάθεσης ψυχής" που μ'έπιασε...
Φιλιά πολλά και καλό απόγευμα

Ήταν πολύ καλά αυτά που έγραψες για τίς σκεπτομορφές τόσο πολύ που με έβαλες σε σκέψεις.
Το άτομο που σου είπα ότι έχει πρόβλημα στα νεφρά του, και μου απάντησες ότι έχει φοβίες, να σου αναφέρω ότι είναι ένα τρομερά νευρικό άτομο, που όταν νευριάζει εκτός από τσιρίδες έχει φτάσει μέχρι στο σημείο να χτυπήσει τον άλλον που νευριάζει μαζί του, επίσης έχει κάνει και απόπειρα να σκοτώσει. Αλλάζει το πρόσωπό του, δηλαδή μόλις διάβασα αυτό που είπες για τη σκεπτομορφή και ότι μπαίνει στον ίδιο τον άνθρωπο που τη δημιούργησε, θυμήθηκα αυτόν. Λες και υπάρχει εκείνη τη στιγμή κάποιος άλλος που μιλάει και φωνάζει.
Αυτό το άτομο εκτός από τα νεφρά που απλά σε ρώτησα χθες γιατί τον έπιασε πάλι ο πόνος έχει γενικά ενοχλήσεις στην υγεία του.
Υπάρχει πιθανότητα όλα αυτά να συνδυάζονται?
Τοξοτούλα κοπέλλα μου, πολύ καλά έκανες και τα έβγαλες από μέσα σου αυτά που είχες να πεις.
Unseen και η smgiota ρώτησε, κάνουμε κάτι άλλο μετά? για πόσο θα συνεχστεί ο οραματισμός μας?
Εγώ αύριο με το που θα ξυπνήσω θα κάνω την ασπίδα με τον ρόμβο. Την έχω ανάγκη. Οπότε θα δω και τι θα γίνει και θα σας πω.
Φιλάκια πολλά σε όλους, άντε και γέμισε σήμερα άντρες το τόπικ κορίτσια! Που να τα βγάλει πέρα ο καημένος ο Μορφέας με τόσες γυναίκες.
![]()
**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
να θερμποπαρακαλέσω μονάχα τον αγαπητό Μορφέα και τους υπόλοιπους να παραλείπουν αυτό το "μαντάμ"?
μου φέρνει σε κάτι χαρτορίχτρες-καφετζούδες-μελλοντολόγους που μου δίνουν στα νεύρα όποτε τις βλέπω να περιφέρονται .... ![]()
με όλη μου την αγάπη
...and remain Galadriel

Τι να πρωτογράψω κι εγώ βρε παιδιά; Χωρίς σειρά...
ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ
Κατ' αρχήν αισθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω που εμπιστεύτηκες σε όλους μας κάτι πολύ δικό σου, έστω κι αν απευθυνόσουν στον Μορφέα. Σημείωσε αυτά που σου έγραψε η nst, ως μαία γνωρίζει πολλά πράγματα.
Θα ήθελα να σου πω ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να μπορέσει κανείς να φτάσει σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο ένας είναι να αναζητήσει τα αίτια που τον εμποδίζουν. Προσωπικά ζηλεύω ειλικρινά (με τη θετική έννοια) όσους μπορούν να εργάζονται σε αυτό το πεδίο, π.χ. τον Μορφέα.
Ο άλλος είναι να φωτίσει με την πίστη και τη θετική του ενέργεια το μέλλον του, προβάλλοντας σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα γίνει. Η προσωπική μου μαρτυρία που σου την παραδίδω από το σύνολο αυτού που είμαι και του πώς έχω ζήσει, είναι ότι θα γίνει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μη γίνει κάτι που το πιστεύεις με όλη σου την ψυχή.
ΤΟΞΟΤΑΚΙ
Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος χωρίς κατάλοιπα από την παιδική του ηλικία. Και πάλι είναι ζήτημα αντιμετώπισης. Μπορείς να ασχολείσαι μια ζωή με τα παιδικά κατάλοιπα ή να στραφείς στο σήμερα και στο αύριο και να δεις πώς θέλεις να είσαι. Εσύ επιλέγεις. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Εσύ και μόνο εσύ.
Από την άλλη, λόγω του ορμονικού χορού που συντελείται στην περίοδο της εγκυμοσύνης, πολλές φορές η πραγματικότητα φαίνεται αλλοιωμένη στον ψυχισμό της εγκύου (πάλι μιλάω εξ ιδίας πείρας). Οπότε εξέτασε το ενδεχόμενο όλα αυτά που αισθάνεσαι να είναι οι ορμόνες σου που μιλάνε και όχι κατ' ανάγκην κάποιο πρόβλημα με βαθιές ρίζες... Γλυκό μου πουλάκι, όλα θα πάνε καλά!
ΛΙΛΛΙΑΝ
Νομίζω ότι η γαλάζια σφαίρα ζήλεψε τα κυματάκια σου ~~ και όχι το "φιλιά και αγκαλιές". Πολύ γλυκιά καλημέρα.
GALADRIEL
Πράγματι αυτό το "μαντάμ" με χαλάει κι εμένα. Παρεμπιπτόντως, "G" stands for growth.
SM-GIOTA
Έχει ξανα-αναφερθεί στο τόπικ η τεχνική που (ξανα)έγραψε ο Μορφέας και βέβαια χαθεί μέσα στις τόσες σελίδες... Όπως και μια παρόμοια τεχνική που έγραψα εγώ. Τη στιγμή όμως που κάτι σου βγαίνει ενστικτωδώς και φυσικά, και θεωρώ πολύ φυσικό το να πας να αγκαλιάσεις αυθόρμητα ένα δέντρο, τότε και οι τεχνικές περιττεύουν! Πολύ χαίρομαι βρε Γιώτα μου που αισθάνθηκες έναν τέτοιο σύνδεσμο με τη φύση, βλέπεις ακόμη εκείνες τις λάμψεις;
ANOTHER STAR + SM-GIOTA
Μπορούμε να αλλάξουμε τον οραματισμό, ήδη έχω τον επομένο, εφόσον βεβαίως κρίνετε ότι σας βοηθάει και θέλετε να συνεχίσουμε.
ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΞΙ
Το ίδιο ισχύει και για τους έξι. Αν θέλετε αλλάζουμε τον οραματισμό μας.
METEOR
Καλωσορίσματα κι από μένα, συγνώμη για την καθυστέρηση. Κι όμως, υπάρχει παρουσία του ανδρικού φύλου, έχουμε τον Dying i., τον Angus, άντε, καλά τα πάτε!
Την αγάπη μου σε όλους
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Unseen μου, μας έχεις γνωρίσει και τις δύο, εμείς υποθέτω συμφωνεί και η smgiota, δεν ξέρουμε όσα εσύ, οπότε εγώ προσωπικά το αφήνω σε σένα. Σε εμπιστεύομαι και το ξέρεις.
Και κάτι άλλο που έτσι απλά ήθελα να καταθέσω. Ευχαριστώ όλους σας για τη παρέα και βασικά τις γνώσεις που μου δίνετε κάθε μέρα, και με κάνατε να αλλάξω τους στόχους της ζωής μου. Ευχαριστώ το σύμπαν που βρήκα Ανθρώπους γύρω μου, έστω και μέσα από το internet.
Φιλιά σε όλους
![]()
**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Αγκαλιές φιλιά και όλα τα καλά στις συζητήσεις σήμερα.
Υπάρχει μια όμορφη ώθηση στο θεραπευτικό, την νιώθετε?
~~ ~~
και όχι μόνο στο θεραπευτικό καλή μου Λίλλιαν
...
σε κάθε ισημερία, αλλάζει το ρεύμα της παλίρροιας της ζωής και όλα ξεκινούν ξανά με καινούρια ώθηση...
στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευόμαστε αυτές τις αλλαγές και να συμπλέουμε μαζί τους...
όλα καλά ![]()
Galadriel

........αν το νοιώθουμε?????
Λοιπον εγω καθομαι με τα χερια ανοιχτα και το υποδεχομαι,με την ψυχη μου ανοιχτη το εισπραττω.......σε μενα παντως κατι γινεται .Δεν μπορω να το προσδιορίσω αλλά κατι γίνεται,αλλαγες εσωτερικές ,στα θελω μου...στα δεδομενα μου....θα φανει,ειμαι μια αγκαλια στο σύμπαν.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"