- Σχετικά με τις μοίρες του αστρολογικού χάρτη - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
quote:
Πολύ καλημέρα!και όχι μόνο στο θεραπευτικό καλή μου Λίλλιαν
...
σε κάθε ισημερία, αλλάζει το ρεύμα της παλίρροιας της ζωής και όλα ξεκινούν ξανά με καινούρια ώθηση...
στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευόμαστε αυτές τις αλλαγές και να συμπλέουμε μαζί τους...
όλα καλά
Galadriel
για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Καλο μου παιδί σε παρακαλω ....πες κατι παραπανω..τωρα ειδα την απαντηση σου.Αν διαβασεις την δικη μου θα καταλαβεις....κατι αλλαζει όντως ...
αλλά πες μου κατι παραπανω να το καταλαβω καλε μου κι εγω η ά, α, ά, ά ..με ολα τα ά τα στερητικά!!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Σίγουρα συμβαίνουν πολλές συμπαντικές αλλαγές, και καθημερινά.
Μια είμαστε έτσι, μια είμαστε αλλιώς! Ακολουθούμε κατά πόδας τις αλλαγές άλλοτε συνειδητά, άλλωτε με τα αισθητήρια μας, άλλοτε με ότι έχει ο καθένας σαν "δώρο" και άλλοτε χαμπάρι δεν παίρνουμε!
Καλή μου G. Τι εννοείς "το ρεύμα της παλλίριας της ζωής?", έχεις την καλοσύνη για λίγο περισσότερη πληροφόρηση παρακαλώ?
Αγαλιές!
~~ ~~
Αν και άσχετο επειδή με έχει ενθουσιάσει, θα ήθελα να προτείνω ένα ξεχασμένο μου βιβλίο.
Κάθε φορά που το ανοίγω ''βλέπω'' κι' αλλά πράγματα.
θα το αντέγραφα όλο αν είχα τον χρόνο....
Για εμένα μοιάζει με ευαγγέλιο, ή με βύθισμα σε κάτι πανέμορφο.
Πιστεύω οτι αν γινοταν το 1/10 εφαρμογή όσων αναφέρει ο κόσμος μας θα ήταν χρυσαφένιος.
Για όσους πιθανώς να μην το ξέρουν μιλάω για το:
<< Να ζείς, να αγαπάς, και να μαθαίνεις >>
Λέο Μπουσκάλια.
Με αγάπη
Ειναι σχετικό και παντα επικαιρο για όποιον θελει να το "ακούσει"!!!
Καλο απογευματακι να εχουμε.
~.~ ~.~
quote:
<< Να ζείς, να αγαπάς, και να μαθαίνεις >>
Λέο Μπουσκάλια.
Kαλά που μου το θύμισες Ελένη μου να το ξεσκονίσω καλά τώρα που θα στήσω ξανά τη βιβλιοθήκη μου και να το βάλω στο κομοδίνο μου για μεταμεσονύχτια παρέα!! Ενα βιβλίο τόσο απλοϊκό και όμως τόσο profound!!

Unseen,
συχνά βλέπω τις λάμψεις. Όσο για τον οραματισμό, ασφαλώς και θέλω να συνεχίσουμε και με άλλους πολλούς.
Μορφέα,
Αχ Μορφέα...απόψε έκανες μιά υπέροχη παρουσίαση, αλλά μετά σε έχασα. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε. Που εξαφανίστηκες;
Έζησα μιά υπέροχη εμπειρία απόψε...θα τα πούμε.
Πολλά πολλά βραδινά φιλιά σε όλους.
Βρε Γιώτα, αχ βρε Γιώτα, ήσουν κι εσύ στην παρουσίαση του Μορφέα;! Είχαμε πάει η Λίλλιαν κι εγώ με έναν φίλο μας και μετά την παρουσίαση τον... απομονώσαμε σε άλλο όροφο του Κέντρου - ή μας απομόνωσε, δεν ξέρω τι από τα δύο έγινε. Έλα βρε Γιώτα μου κι ήθελα τόσο πολύ να σε γνωρίσω... και ξέρω ότι και ο Μορφέας το ήθελε πολύ. ![]()
Σκοπεύω να γράψω τις εντυπώσεις μου στο τόπικ που έχει ανοίξει ο Μορφέας με τίτλο "Παρουσίαση Johrei".
Σχετικά με τους οραματισμούς:
Νομίζω ότι η ομάδα των έξι επί του παρόντος και για καμιά βδομάδα ακόμη θα παραμείνει στον κρίνο.
Με την sm-giota και την another star αλλάζουμε οραματισμό. Avallon γλυκό μου κοριτσάκι (πώς πάει η μετακόμιση Μίνα μου;) θα σου τον δώσω κι εσένα τον καινούριο οραματισμό και βλέπεις με ποιον από τους δύο προτιμάς να συνεχίσεις, γιατί ξεκίνησες αρκετά αργότερα με το ουράνιο τόξο.
Εξυπακούεται πως αν κάποιος από τους υπόλοιπους που παρακολουθούν τις συζητήσεις μας επιθυμεί να συμμετάσχει στον εκτός ομάδας οραματισμό, απλά μας το λέει.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Γιώτα αχχχχ! ήσουν εκεί ! Ομορφα ήταν και για μένα.
Εμεινα μόνο στην παρουσίαση και όχι στην λήψη Johrei καθώς σωματικά ήμουν off!.
Πάντως θα ήθελα να κάνω το βασικό σεμινάριο που προσφέρει το κέντρο Johrei, αυτό σκεφτόμουν φεύγοντας.
Μορφέα σε ευχαριστώ πολύ! θα τα πούμε απο κοντά
~~ * ~~
καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον Μορφέα για την παρουσίαση που αναφέρεται μια που έχω εμπιστοσύνη στο κριτήριο των συμμετεχόντων, αλλά και στις ικανότητες του... και πάλι τις ευχές μου ![]()
για τις κοσμικές παλίρροιες τώρα....
τόσο στο φυσικό μας σώμα και σύμπαν, όσο και στο ενεργειακό υπάρχουν κάποιοι περιοδικοί κύκλοι ανάπτυξης και ύφεσης... δείτε για παράδειγμα τον ημερήσιο κύκλο του σώματος με την εναλλαγή ύπνου και εγρήγορσης... ή τους κύκλους κίνησης των ουράνιων σωμάτων...
το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα εσωτερικά πεδία (όπως Πάνω έτσι και Κάτω
) και για να συννενοούμαστε καλύτερα δανειζόμαστε τον όρο "παλίρροια" από το φαινόμενο που παρατηρείται κατά την επίδραση της βαρυτικής έλξης της Σελήνης πάνω στην Γη με περιοδική συχνότητα...
όπως επίσης δανειζόμαστε τα σημεία των δύο ισημεριών για να περιγράψουμε μία περιοδική κίνηση στα ρεύματα της ζωής που προσομοιάζουν με την αύξηση του ηλιακού φωτός ή την μείωση του αντίστοιχα, κατά την διάρκεια του 24ώρου ...
ας πούμε ότι αντιστοιχούν στο γνωστό "καιρός να σπέρνεις και καιρός για να θερίζεις"... όταν αναγνωρίζουμε αυτές τις περιόδους οτιδήποτε κάνουμε έχει καλύτερο συντονισμό και άρα καλύτερα αποτελέσματα...
για παράδειγμα : από την εαρινή μέχρι την φθινοπωρινή ισημερία, όπως ακριβώς ο φυσικός μας ήλιος γίνεται ορατός για περισσότερη ώρα μέσα στην ημέρα, έτσι και οι εργασίες μας στα εσωτερικά πεδία φτάνουν ευκολότερα και γρηγορότερα σε εκδήλωση στο φυσικό... και φυσικά αυτό πρώτα απ' όλα γίνεται αντιληπτό σε όσους ασχολούνται με την θεραπευτική...
μία μικρότερη αλλά πιο γνωστή περιοδικότητα είναι αυτή του κύκλου της Σελήνης... όσοι έχουν ασχοληθεί με την καλλιέργεια γνωρίζουν π.χ. ότι τα φυτά ανταποκρίνονται καλύτερα σε διαφορετικές εργασίες (κλάδεμα, λίπανση κλπ) σε διαφορετικά σημεία αυτού του κύκλου... ή ότι ευκολότερα λειτουργεί ο δημιουργικός οραματισμός κατά το "γέμισμα", ή η διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού εμπειριών κατά το "άδειασμα" του φεγγαριού...
να επιμείνω όμως στο ότι, αυτές τις περιοδικότητες τις δανειζόμαστε μονάχα στα εσωτερικά πεδία και δεν αντιστοιχούν στα φυσικά φαινόμενα...
με όλη μου την αγάπη ![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Αγαπητή G.
πολύ πολυ κατατοπιστικά τα όσα παραπανω αναφερεις.
Ποτε δεν ειχα μπει σε μια τέτοια διαδικασία σκέψης....
Θα αρχισω τωρα να προσεχω....κυρίως αυτο το αδειασμα και το γιέμισμα του φεγγαριου!!!!
ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ![]()
![]()
![]()
Γιώτα... ήσουν εκεί; ![]()
![]()
Και δεν μίλησες; ![]()
![]()
Αχ βρε Γιώτα... τι κρίμα!
Μετά η αλήθεια είναι οτι απήγαγα την Χριστίνα και τον φίλο της και συζητούσαμε πάνω.
Γκαλάντρειλ ευχαριστώ πολύ ![]()
Λοιπόν... τώρα δουλειά
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Πόσο όμορφα νοιώθω από χτες. Σα να έγινα πιό ελαφριά.
Λίλλιαν και Unseen τι κρίμα να μη σας δώ. Είμαι σίγουρη όμως ότι αυτό θα γίνει.
Θέλω να πώ κάτι που νοιώθω σχετικά με τις ενέργειες.
Κατά περιόδους νοιώθω πολύ ευάλωτη σε ενέργειες.
Τι εννοώ. Όταν δε νοιώθω πολύ καλά, δηλ. πιό ευαίσθητη, λιγότερο δυνατή, λίγο ανασφαλής, τότε εισπράττω από το περιβάλλον ενέργειες που μέ κάνουν να νοιώθω χειρότερα. Αδυναμία, ζαλάδα κλπ.
Πολλές φορές λέω, δεν πάω πουθενά σήμερα γιατί θα γίνω χάλια.
Το παθαίνει κανένας άλλος αυτό;
Βάζω ασπίδα, αλλά αν σκεφτούμε ότι οι περισσότερες έχουν μιά διάρκεια 4 ώρες, πρέπει να θυμάμαι να το κάνω κάθε 4 ώρες. Δύσκολο.
Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό και πως το αντιμετωπίζουμε, θα ήθελα να την ακούσω.
Φιλάκια
Γιώτα