ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ (ΝΕΟ ΘΕΜΑ) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ (ΝΕΟ ΘΕΜΑ) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

strangewonderer31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΓιώργοςΜέλος
02/08/2003, 01:40:56

quote:
Πού είδες πως ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΙ τις γνώμες των άλλων;;;

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους χρηστές του εσωτερικα αλλά εγώ τα θεωρώ για γελοιοποιήσει και χλευασμός …
quote:
Χαχαχαχα μιλάμε για πολύ γέλιο φίλε μου...

quote:
Τελικά φίλε Γιώργο, ΔΕΝ είσαι ΑΠΛΑ μονόφθαλμος...
Είσαι ένας ΤΥΦΛΟΣ (εθελότυφλος για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ!!!!
Τελικά είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ φίλε Γιώργο...
Κρίμα για σένα...

quote:
Και ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα με τους ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, ότι ΑΝ κάνουν πως κλείνουν το ΕΝΑ ΤΟΥΣ μάτι, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ....
Φυσικά, ΝΟΜΙΖΟΥΝ πώς βλέπουν και μάλιστα ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο εκείνους με τα ΔΥΟ ή ΤΡΙΑ μάτια!!!!

quote:
Τώρα για το ΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, άσε τους άλλους να το κρίνουν, μιάς και εσύ όπως ΗΔΗ σου μαρτύρησα είσαι ένα ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ...

quote:
Και σε ΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ για τη Μπλαβάτσκυ αναφέρεσαι;;;
Τη ΓΝΩΜΗ του παπούλη χίπη (73 ετών ο παπούς!);;;;;;;

Σεβαστή και η αυτή η γνώμη – δεν με χαλάει πάντως να είναι και χίπισσα …. να σου πω αποφάσισα από σήμερα θα την υιοθετήσω…
quote:
Στους "άλλους" λοιπόν που ανέφερα, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΕΣ, αλλά ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ, την Μονάδα απο την οποία προερχόμαστε ΟΛΟΙ, αλλά να που ΟΛΟΙ δε το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, το ΑΓΝΟΟΥΝ και ΝΟΜΙΖΟΥΝ πώς είναι "κάτι"...

δεν νομίζω ότι είμαι κάτι – ξέρω ότι είμαι ο Γιώργος (μοναδικός όπως όλοι μας)
που αν θέλει (ανάλογα την διάθεση) ανήκει στο σύνολο και την μονάδα η όχι..
και θα ήθελα σε παρακαλώ αν μπορείς να δώσεις τον απαραίτητο σεβασμό στο πρόσωπο και στην ατομικότητα μου και στην (μόλις υιοθετημένη ) γνώμη μου….
quote:
Τώρα για το ΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, άσε τους άλλους να το κρίνουν, μιάς και εσύ όπως ΗΔΗ σου μαρτύρησα είσαι ένα ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ...
Επίσης, για να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ καλύτερα τα πράγματα, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ κατα το δοκούν που σημαίνει απλά, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΕΤΣΙ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
Είμαι "έτσι" για όσους με "ΒΛΕΠΟΥΝ" "έτσι"...

Μα δεν νομίζω ότι ανέφερα ούτε έχω δώσει τίποτα σχετικά με το πώς σε βλέπω..προσωπικα πιστεύω ότι έχεις αρκετές γνώσεις όσο αφορά την Μπλ. και σε ευχαρίστω παλι για την πληροφορία σχετικά με την ζωή της …....αλλα ούτε σε έχω σε ειρωνευτεί,,,

quote:
ΦΥΣΙΚΑ και είμαι ΜΕΛΟΣ της ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ και ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ του Esoterica.gr
Kαι για να ΜΗΝ κάνεις κανένα λάθος, το ΠΩΣ λειτουργούμε η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ και ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Esoterica.gr αυτό ΕΣΥ δε το γνωρίζεις ΟΥΤΕ και ΔΥΝΑΤΑΙ να γνωρίσεις...

αν είσαι να σου θυμίσω τότε την παρακάτω παράγραφο από το μήνυμα της συντακτικής ομάδας…

quote:
Το ESOTERICA.gr φιλοδοξεί να είναι ένας χώρος που θα προσφέρει στους Έλληνες ερευνητές του Μυστηρίου μία όσο το δυνατόν σοβαρή, έγκυρη και υπεύθυνη βοήθεια στην πορεία τους. Απευθύνεται σ'αυτούς που είναι νέοι σ'αυτόν το δρόμο αλλά και σε όσους έχουν ήδη διανύσει κάποιο τμήμα του. Ευελπιστεί ακόμη να γίνει ένας τόπος συζήτησης και φιλοξενίας απόψεων, ακόμη και δημιουργικής αντιπαράθεσης γύρω από τα θέματα ενδιαφέροντός του.

….τα ειρωνικά σχόλια και ο χλευασμός ….ούτε βοήθεια είναι ούτε φιλοξενία.

Γιώργος
.. shoot em up mode..

BelisariosΜέλος
02/08/2003, 15:11:38
Βαλτωμένο το θέμα, εκφυλισμένο σε μια προσωπική αντιπαράθεση. Μήπως φταίει ο Αύγουστος;

02/08/2003, 15:39:55
Καλώς όρισες στη παρέα μας φίλε Βελισσάριε...
Καλή και γόνιμη παραμονή σου εύχομαι...

Εχεις δίκιο φίλε μου, ΒΑΛΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ για τη μεγαλύτερη μορφή του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ και της ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, για την Ελένη Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Υποψιάζομαι πώς το έχει η "μοίρα της" να ΜΗΝ μπορεί να αναπτυχθεί ΣΩΣΤΑ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το ΤΙ ΗΤΑΝ και τα ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...
Λυπάμαι ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ γιατί ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ πώς άνοιξες το παρόν τόπικ για να βρείς "κάτι" απο εκείνην ή "κάτι" για εκείνην...
Για τη Μεγάλη Δασκάλα...
Για τη Μεγάλη Ψυχή...

Ας παρακάμψουμε τις ΑΠΟΨΕΙΣ του 73χρονου παππού χίπη που ΜΟΛΙΣ τις υιοθέτησε ο φίλος Γιώργος ΧΩΡΙΣ να γνωρίζει και ας προχωρίσουμε στη συζήτηση...
Αλήθεια, εσυ Βελισσάριε, τι πιστεύεις για τη μορφή που άκουσε στο όνομα Ελένη Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ;;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Υ.Γ φίλε μου Γιώργο...
Ανάτρεξε πίσω στα 233 μηνύματά σου και κάνε την αυτοκριτική σου για το ΠΟΙΟΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ και ΠΟΙΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ τις γνώμες και τις απόψεις άλλων και μάλιστα όταν αυτές ΕΙΝΑΙ στοιχειοθετημένες ενώ όπως ΗΔΗ γνωρίζεις, ο χλευασμός δεν έχει ανάγκη ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΣΗ...
Αλλωστε γι'αυτό είναι και η ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ...

Επίσης, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ το μήνυημά ΜΑΣ, το μήνυμα της ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και εδώ είμαι να το συζητήσουμε...
Σου ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ μήπως και καταλάβεις τι σου είπα...

quote:
Επίσης, για να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ καλύτερα τα πράγματα, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ κατα το δοκούν που σημαίνει απλά, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΕΤΣΙ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
Είμαι "έτσι" για όσους με "ΒΛΕΠΟΥΝ" "έτσι"...

Ενας φίλος...

BelisariosΜέλος
02/08/2003, 17:33:58
Ήταν μια μεγάλη Δασκάλα. Τόσο μεγάλη που αφού ίδρυσε τη Θ.Ε. δεν υπήρξε ποτέ μέλος της. Αυτό ήταν μια δουλειά που (θεώρησε πως;)έπρεπε να κάνει. Μια από τις δουλειές που έκανε.

Η θ.Ε., είναι αλήθεια πως συγκέντρωσε πολύ πλούτο αλλά χωρίς τη Δασκάλα ολίσθησε σε πνευματιστικά μονοπάτια και ξέχασε την αιτία της ύπαρξής της. Η Ε.Π.Μπ. πέθανε από το κρύο επειδή δεν είχε ούτε κάρβουνα να αγοράσει, ενώ οι επίδοξοι μαθητές της ζούσαν μέσα στη χλιδή. Είναι μεγάλο το κάρμα που σηκώνει η παγκόσμια φιλοσοφία.

Και το πληρώνει σήμερα αυτό το κάρμα με την παντελή έλλειψη πόρων, ακόμα και για στοχειώδεις βιοποριστικές ανάγκες.

Και μπορούμε να μιλάμε για Κάρμα, όπως και για ένα σωρό ανατολίτικες σοφίες, επειδή ήταν Εκείνη που έκανε κομμάτια τη ζωή της για να μεταφέρει κάποια ψήγματα από τη γνώση που άλλοι Δάσκαλοι είχαν καταφέρει με πολύ κόπο να διατηρήσουν αναμένη.

Για να μπορεί η Δύση να έχει μια ελπίδα στο μέλλον. Στο μέλλον της ανθρώπινης εξέλιξης προς την 6η φυλή που περιγράφει στη Μυστική Δοξασία. Η πορεία έχει ήδη αρχίσει και το χρωστάμε όλοι μας σε Αυτή.

Και γι' αυτό είμαστε και αχάριστοι. Αλλιώς δεν θα την έπιανε στο στόμα του ο κάθε φιλόσοφος του καφενείου.

Φιλικά.

03/08/2003, 00:39:26
Πραγματικά...
Ο Δυτικός κόσμος, χρωστάει ΠΟΛΛΑ αν όχι ΟΛΑ σε ότι έχει να κάνει με τη Πνευματική του Εξέλιξη...

Πάντως ένα Ον ΣΑΝ τη Μπλαβάτσκυ, δεν είχε ανάγκη την ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...
Δεν ΠΡΟΣΦΕΡΕ για να ΠΑΡΕΙ...
ΠΡΟΣΦΕΡΕ γιατί ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...
"Καθείς εφό ετάχθει"...
ΤΟΤΕ έπρεπε ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ...
Και τα ΕΠΡΕΞΕ, αυτό έχει σημασία...
Θώκοι, Τίτλοι, Βαθμοί, Αξιώματα... τα ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ του πεταματού, γιατί ΟΛΑ ΑΥΤΑ χωρίς ΨΥΧΗ, είναι ΣΤΕΙΡΑ και ΚΕΝΑ...
ΗΤΑΝ (και ΕΙΝΑΙ) ένας ΝΙΚΗΤΗΣ...

Στο βιβλίο της Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΙΓΗΣ (σελ 70) λέει για τον ΝΙΚΗΤΗ...
"-'Ακου!... Μέσα απο το βαθύ κι ανεξερεύνητο στροβιλισμό του Χρυσού Φωτός, όπου λούζεται ο ΝΙΚΗΤΗΣ, Η ΦΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ υψώνεται μέσα απ' την ΟΛΗ ΦΥΣΗ, με χίλιους τρόπους να διακήρύξη:

ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ...

Και μιάς και κάποιοι που στο παρελθόν είπαν το ΓΕΛΟΙΟ πώς η Μπλαβάτσκυ ΕΓΙΝΕ βουδδίστρια, ας καθήσουν και ας παραληλήσουν το παραπάνω κείμενο με το σημείο της Αποκάλυψης του Ιωάννη που μιλάει για το ΤΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΩΝΤΑ (τον Νικητή δηλαδή), ΑΛΛΑ και ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΩΝΤΑΣ (ο Νικητής)...

Επιτέλους ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ στη γραμμή που η ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΞΕ και ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ...
Ας ΜΗΝ θεωρούμε τις εκάστοτε ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ότι βρίσκοντα ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης,
'Ενας ταπεινός ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ

ΓιώργοςΜέλος
03/08/2003, 21:58:27

quote:
Βαλτωμένο το θέμα, εκφυλισμένο σε μια προσωπική αντιπαράθεση. Μήπως φταίει ο Αύγουστος;

Ναι ακριβώς φίλε Βελισάριε.. ίδιο θέμα …ίδιος πρωγονιστης… διαφορετικός πιστολερος…(εγω..εγω..)
δεν νομίζω ότι είναι Αύγουστος απλά εμείς τα αγοράκια μας αρέσει να παίζουμε τους cowboys που και που…

quote:
Ανάτρεξε πίσω στα 233 μηνύματά σου και κάνε την αυτοκριτική σου για το ΠΟΙΟΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ και ΠΟΙΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ τις γνώμες και τις απόψεις άλλων και μάλιστα όταν αυτές ΕΙΝΑΙ στοιχειοθετημένες ενώ όπως ΗΔΗ γνωρίζεις, ο χλευασμός δεν έχει ανάγκη ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΣΗ...
Αλλωστε γι'αυτό είναι και η ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ...

στα αγγλικά φίλε μου αυτό ονομάζεται Cheap Shot.. (καλό αυτό με το 233 ….αλλά το μεγάλο πιστόλι (1748) δεν πάει να πει ότι είναι και το καλύτερο…) Δεν έχω χλευάσει ούτε ειρωνευτεί κανένα (παρακαλώ περιμένω παράδειγμα..) και δεν είναι συνήθης τακτική μου να χλευάζω ούτε να ειρωνεύομαι κανέναν .. Αν παρατηρήσεις δεν σε έχω ούτε ειρωνευτεί ούτε χλευάσει το τι λες στο συγκεκριμένο θέμα…
Οι χρηστές ξέρουν ποιος και ποτέ ειρωνευτεί και χλευάζει..

…. Αλλά δεν λέω ποτέ όχι σε κλασσικό πιστολίδι όποτε και όταν έχω την ευκαιρία…( ποτέ όμως δεν ρίχνω την πρώτη σφαίρα…)

quote:
Επίσης, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ το μήνυημά ΜΑΣ, το μήνυμα της ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και εδώ είμαι να το συζητήσουμε...
Σου ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ μήπως και καταλάβεις τι σου είπα...

Θα το ξαναγράψω ώστε να το ξαναδιαβάσουν και οι υπόλοιποι χρηστές..

quote:

Το ESOTERICA.gr φιλοδοξεί να είναι ένας χώρος που θα προσφέρει στους Έλληνες ερευνητές του Μυστηρίου μία όσο το δυνατόν σοβαρή, έγκυρη και υπεύθυνη βοήθεια στην πορεία τους. Απευθύνεται σ'αυτούς που είναι νέοι σ'αυτόν το δρόμο αλλά και σε όσους έχουν ήδη διανύσει κάποιο τμήμα του. Ευελπιστεί ακόμη να γίνει ένας τόπος συζήτησης και φιλοξενίας απόψεων, ακόμη και δημιουργικής αντιπαράθεσης γύρω από τα θέματα ενδιαφέροντός του.

επαναλαμβάνω
….τα ειρωνικά σχόλια και ο χλευασμός ….ούτε βοήθεια είναι ούτε φιλοξενία.

Σαν συντονιστής θα έπρεπε να τηρείς τις αρχές τις ομάδας στην οποία ανήκεις . να βοηθήσεις / δεχτείς ίσως τα άτομα που η γνώμη τους (που ίσως δεν είναι και τόσο σωστή αλλά δεν παύει να είναι η τους Δικια γνώμη ακόμα και αν είναι του καφενείου,,) ..
τις γνώσεις είμαι σίγουρος τις έχεις … μάλλον η θέληση σου λείπει
Το {σκάσε εσύ ανόητε /μονόφθαλμε}δεν έχει πείσει ποτέ κανένα …και ούτε του αλαζει γνώμη………. ίσα …….

quote:
Τόσο μεγάλη που αφού ίδρυσε τη Θ.Ε. δεν υπήρξε ποτέ μέλος της. Αυτό ήταν μια δουλειά που (θεώρησε πως;)έπρεπε να κάνει. Μια από τις δουλειές που έκανε.

Φιλε βελισαριε αν σου ανηκει το μαγαζι.. (ας πουμε ένα βιντεο κλαμπ-πιτσαρία) δεν είναι απαραιτητο να εισαι και μελος… απλα περνεις/κανεις ότι θελεις

Γιώργος
Μονος και φτωχος cowboy….

WolffacedΜέλος
03/08/2003, 22:42:17
εγώ από τα γραφόμενα του strangewonderer βρήκα αυτά που λέει η Blavatsky αοριστολογίες.

HeliosΜέλος
03/08/2003, 22:42:33
Χαιρετω το νεο μελος,Γιωργο.
Φιλε Γιωργο,συνεχισες ενα θεμα,για το Ελευθερο Ατομο,την Μπλαβατσκυ,που προσπαθησε να βρει οντως την Αληθεια,απο αγαπη για την Αληθεια,για να την μοιραστει με ολο τον κοσμο,επειδη ενδιαφεροταν για την εξελιξη του κοσμου και την πνευματικοποιηση του.
Δεν το εκανε ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ στην Δυση,οπως χρησιμοποιησαν τον Εσωτερισμο και την Αρχαια Σοφια,Μαρτινιστες,Τεκτονες,Ροδοσταυροι,Ταγματα της Σιων και αλλοι Δουρειοι Ιπποι,του Ιουδαιοχριστιανικου Σιωνισμου.
Ετσι ,εκφραζοντας ελευθερες αποψεις ,τις δικες σου και του φιλου σου,βρεθηκες αντιμετωπος με τον γνωστο ψευτοκελσο, ******** αφου απο τοτε που του δοθηκε η ποθητη εξουσια του συντονιστη,δεν κανει τιποτε αλλο απο το να κανει τις γνωστες ψευτοκελσιες ********.
Ετσι πλακωθηκε και με το αξιο μελος serpentpan,για την Μπλαβατσκυ παλι,αλλα εκει δεν τον επαιρνε,γιατι του τα ριξε πανηγυρικα,και επιστρατευθηκαν "τα βαρεια στοιχεια"του τοπου,για να τον φιμωσουν.
Μονος του ηταν ανικανος να τα βγαλει περα.
Βεβαια σου την επεσε και το πιστο χριστιανοπουλο,που ακουει στο ονομα ΕΟΝ,αλλα τι να κανουμε ,παιδικες αρρωστιες του esoterica...
Ετσι μην σε πτοει,η ηλιθια και κομπλεξικη συμπεριφορα του oποιουδηποτε.
Κανε παιχνιδι,χωρις να σε στενοχωρουν οι οποιοι γελοιοι και κομπλεξικοι.
Εγω,απλα, τον εχω συνδεσει,καταλληλα...

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ

TravellerΜέλος
04/08/2003, 15:56:24
ΠΡΟΣ ΤΟN HELIOS: ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ??

HELIOS ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ - ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ - ΠΡΟΣ ΤΑ "ΚΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΞΕΦΕΥΓΕΙ" ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

HeliosΜέλος
06/08/2003, 21:33:08
Οταν θα μου εξηγησεις,ποια ειναι η αλεπου,και ποια τα κρεμασταρια,ΓΙΑ ΣΕΝΑ,γιατι για διαφορα "μελη" του τοπου,ξερω πολυ καλα ποια ειναι,θα μπορεσουμε να συνεχισουμε.
Οσον αφορα τις προσωπικες αντιπαραθεσεις,ο φιλος σου ψευτοκελσος,με το προβληματακι του,ειναι ο πρωτος διδαξας-διδακτορας-εδω μεσα.
Οτι βλεπω να κανουν,κανω,κι οπως μου συμπεριφερονται συμπεριφερομαι.
Δεν γλειφω και δεν χαιδευω κανεναν,και σ'οποιον αρεσει...
Καπως ετσι ηταν και η Ελενα,γι'αυτο και τα Ιουδαιοχριστιανικα φαρισαικα στοιχεια-τοτε και νυν-την λατρεψαν στην κυριολεξια...

TravellerΜέλος
07/08/2003, 10:13:59
ΚΑΛΗΜΕΡΑ HELIOS.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ" ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ FORUM. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ. ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΚΡΑΤΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ", ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ, Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΖΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ "ΠΟΘΗΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ" ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ TOPIC "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ" Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ - ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΩΝ, ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ "ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ", ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΧΑΝΩ...). Ή ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΙΕΣ...

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ...

ΦΙΛΙΚΑ

TRAVELLER

ΥΣ1.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ TOPIC. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ADMIN (Ή Ο ΑΒΑΤΑΡ... ) ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Edited by - Traveller on 30/01/2004 15:01:41