- ΕΝΣΤΑΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Κι αν από τις παραπάνω προτάσεις επιλέξω κι εγώ να αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει, κοίταξε τι βγαίνει: "ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό αν αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει;"
Παρατήρησε λίγο το στιλ. Οσο κι αν προσπάθησε να το χαλάσει με διάφορα κολπάκια, κάτι τελικά του ξέφυγε. Απο όλους τους παλιούς γνώριμους, ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό;
Τι λες;![]()
Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 12:06:43
Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 12:13:08
quote:
Κι αν από τις παραπάνω προτάσεις επιλέξω κι εγώ να αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει, κοίταξε τι βγαίνει: "ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό αν αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει;"Τι λες;
Νταξ, καλά όλα αυτά και η πλακίτσα,
αλλά δε μας είπες... ποιο είναι το βάσανό σου τελικά ρε Μπεντ-ρούλη ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:Οταν αποφασίσεις να είσαι κόσμιος και όχι κοκόρι, θα σου πω ότι θέλεις.quote:
Κι αν από τις παραπάνω προτάσεις επιλέξω κι εγώ να αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει, κοίταξε τι βγαίνει: "ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό αν αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει;"Τι λες;
Νταξ, καλά όλα αυτά και η πλακίτσα,
αλλά δε μας είπες... ποιο είναι το βάσανό σου τελικά ρε Μπεντ-ρούλη ?
.
.
.
Υποθέτω ότι μπορείς, και βλακοδώς τρολαρεις εσκεμένα.
Δεν θα έφτανες αυτό τον αριθμό των συμετοχών τόσα χρόνια αν ήσουν πάντα τρολ.
Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 12:59:22
Topic is on fire, χαχαχα...
Νομίζω ο Heretic χτύπησε διάνα!
Προτείνω να θεσμοθετήσουμε επίσημο διαγωνισμό 'βρες το τρολ', πέντε-έξι ψυχές έχουμε μείνει στο φόρουμ οπότε γιατί να μην θεσπίσουμε αθλοπαιδείες, κουίζ και λοιπά τερτίπια που και το μυαλό να ακονίζουν και ευθυμία να επιφέρουν?
Ο Αίολας πάντως θα είναι πάντα στις καρδιές μας, δεν θα γίνει ποτέ ένα απλό 'τρολ', έτσι δεν είναι?

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αν και τα credits τα δικαιούται ...εξωτερικός συνεργάτης.
quote:Ο Αίολας πάντως θα είναι πάντα στις καρδιές μας, δεν θα γίνει ποτέ ένα απλό 'τρολ', έτσι δεν είναι?
Kost, σίγουρα. Βάζω στοίχημα ότι αν μπεις σε συζήτηση μαζί του, ως αύριο το βράδυ θα σε φτάσει στο σημείο του:
...τι είπες μωρή ψεκασμένη γίδα;;!! &#&^#&*%
ή κάτι αντίστοιχο
![]()
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 07/05/2018 14:45:09
quote:ή "...τι είπες μωρή χωνεμένη κοπριά."
...τι είπες μωρή ψεκασμένη γίδα;;!! &#&^#&*%
Ωραίο το ιλαρόν!
Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 16:00:58
"Μεταξύ τυρου και αχλαδιού"
μέχρι την απενεργοποίηση του
Aιθέρα χαλάς το πάρτι
Δεν υπάρχει άλλο θέμα ανοιχτό, και αφού το ξέρεις χωρίς τα τρολ πέφτουμε σε υπαρξιακή κρίση
quote:
ή "...τι είπες μωρή χωνεμένη κοπριά."
Ωραίο το ιλαρόν!
Έτι βέλτιον!
![]()
![]()
![]()
quote:
Aιθέρα χαλάς το πάρτιΔεν υπάρχει άλλο θέμα ανοιχτό, και αφού το ξέρεις χωρίς τα τρολ πέφτουμε σε υπαρξιακή κρίση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.