- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αγαπητέ Krios σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα... αν και παλιά στο forum...
Απορώ... πως τα προλαβαίνω όλα... μια και επιμελούμαι έξι ιστοσελίδες!!!!! Μάλλον... το ζώδιό μου με βοηθάει (Παρθένος... και όποιος αντέξει)!!! ![]()
![]()
![]()
Και μια και πιάσαμε τους... οδοντιάτρους... τι να πω που έχω ένα δόντι το οποίο το ένα του σκέλος έχει απονευρωθεί και το άλλο έχει μείνει έτσι... γιατί δε με πιάνει η νάρκωση!!!! Ανήσυχο πνεύμα;;;; Έτσι φαίνεται!
Να έχετε όλοι ένα καλό απόγευμα!!! ![]()

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma
Διαβασα οτι επιμελησε αλλες 6 ιστοσελιδες... ελπιζω σε αυτην εδω, να "ξεκουραζεσαι" λιγο ![]()

Το βλέπω ότι είσαι παλιά αγαπητή μου karma,
Το καλωσόρισμα (καλόπιασμα μήπως και σε πιάσουμε πελάτη
αφορούσε το μαγαζάκι μας!!!
Οδοντίατροι....
Μπρρρρρ μόνο που λέω αυτή τη λέξη, μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

quote:
Krios
Καλησπερίζω την πρώτη διαδικτυακή παρέα!!!
Το βλέπω ότι είσαι παλιά αγαπητή μου karma,
Το καλωσόρισμα (καλόπιασμα μήπως και σε πιάσουμε πελάτη)
αφορούσε το μαγαζάκι μας!!!
Α! Κατάλαβα!!!!
Τι μου τάζετε, τι μου τάζετε;;;;;
Αν και το... μαγαζάκι σας διαθέτει πρώτης τάξεως προϊόντα!!!! ![]()
![]()
![]()

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma
quote:
για να μην τρομοκρατουμαστε αλλο, ας μην αναφερουμε αλλο την λεξη "οδοντ-χχχ-ς"
Έχεις απόλυτο δίκιο PREDATOR!
Αλλάζω λοιπόν θέμα ![]()
Ας μιλήσουμε για ασανσέρ.
Και βάζω ένα κουίζ:
Ποιο είναι το χειρότερο μέρος που μπορεί να βρίσκεται κάποιος, την ώρα που χαλάει το ασανσέρ της πολυκατοικίας, χτυπάει το κουδούνι κινδύνου και ο μόνος ένοικος της πολυκατοικίας είσαστε εσείς και...
...
...
...
...
Ο οδοντίατρος! (στη φάση που έχει βάλει την τανάλια - πένσα και έχει αφαιρέσει το μισό δόντι που πρόκειται να αποχωρηστείτε με εξαγωγή!!!) ![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Τι μου τάζετε, τι μου τάζετε;;;;;
Από όλα έχει το...πανέρι! ![]()
quote:
Ποιο είναι το χειρότερο μέρος που μπορεί να βρίσκεται κάποιος...
Ελπίζω να μην είναι η καρέκλα του οδοντίατρου, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Παρασκευή σήμερα οπότε είναι μια χαρά ημέρα! ![]()
Φίλε elo, μπορεί να σου συμβεί και το άλλο όταν έχεις γυναίκα οδοντίατρο.
Να σου κάνει καθαρισμό κλπ κλπ κι επειδή δε μπορείς να μιλήσεις να σου κάνει μονόλογο.
Τότε είσαι υποχρεωμένος απλά να ακούς! ![]()
quote:
Ο οδοντίατρος! (στη φάση που έχει βάλει την τανάλια - πένσα και έχει αφαιρέσει το μισό δόντι που πρόκειται να αποχωρηστείτε με εξαγωγή!!!)
Να δεις σε ποιόν έτυχε αυτό... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ελατέ ρε παιδία, τι είναι αυτά που διαβάζω πρωί, πρωί .

Προτιμώ ένα ρομαντικό δείπνο με τον Φρέντι Κρούγκερ, παρά αυτό που αναφέρεις καλή μου amalia .

Ασανσέρ και οδοντίατρος! Οι δύο εφιάλτες μου μαζί.
Τώρα θα μου πήτε γιατί το ασανσέρ είναι εφιάλτης, πάσχεις από κλειστοφοβία; Οχι καθόλου, απλώς μέσα στο ασανσέρ βρισκόμουν στο σεισμό της Πάρνηθας, μία εμπειρία που δεν θα ήθελα να ζήσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου.Και όσο για τον οδοντίατρο, ξέρεισ τι είναι να χάσεις δόντι από καρυδόπιτα(αντί για καρύδι τσόφλι είχε);Και να πρέπει να πας στον οδοντίατρο να σου βγάλει μία θρυματισμένη ρίζα και να μη σε πιάνει νάρκωση; μπρρρρρρρρ.
Ωρα για καφεδάκι όμως και φεύγω τρέχοντας![]()

Τελικα, απο οτι βλεπω, ο οδοντιατρος, ακομα και ως λεξη, μας εχει επηρεασει παρα πολυ... Το χειροτερο σεναριο "τρομου" ε?

Από το site της Ναυτεμπορικής :
"Ικανοποίηση για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σχετικά με τη Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της ΕΕ, εξέφρασε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι πλέον υπάρχει ανακούφιση αλλά και αισιοδοξία ότι η Συνθήκη θα επικυρωθεί από τα κράτη-μέλη και θα ισχύσει. Η Ελλάδα, πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα την επικυρώσουν.
Οι πρώτες επικυρώσεις αναμένονται από τα κράτη-μέλη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2008. Η υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την κατοχύρωση της Συνθήκης των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών." (συνεχίζεται...)
Την πρώτη φορά μας είπαν ότι ήμασταν ανώριμοι για να αποφασίοσυμε για το θέμα του Ευρωσυντάγματος. Στις 16 Σεπτεμβρίου αποδείξαμε ότι εκτός από ανώριμοι, φειδόμεθα επίσης μνήμης, κρίσης και κοινής λογικής και συνεπώς είμαστε και ηλίθιοι!!!
Τους ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνουν στην πράξη ότι "πήρανε το μήνυμα". Άλλωστε όταν έχεις να κάνεις με αποδεδειγμένα ηλίθιους, η πιο συνεπής συμπεριφορά σου είναι η αποφυγή παροχής προς αυτούς υπευθυνοτήτων και πρωτοβουλιών.
(Τώρα θα χαιρετούσα, λέγοντας "Καλόβράδυ, ηλίθιοι", αλλά θα μου το κόψει η λογοκρισία!!!)
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Για να αρχίσω τα κεράσματα μπας και ξυπνήσετε .

Ποιός κοιμάται?
Από τις 9 το πρωί είμαι στο πόδι και τώρα πίνω τον καφέ μου.
Ευτυχώς όμως κοιμήθηκα αρκετές ώρες οπότε δεν έχω παράπονο.
Ο καιρός πάντως στην Αθήνα είναι μια χαρά.

In anticipation of my resurrection...