ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/01/2008, 14:42:50
quote:

Καλημέρα σε όλους .
Predator φοβερή καινούργια εικόνα που έβαλες .

Eυχαριστω φιλε Open Mind...

05/01/2008, 14:44:55
καλο μεσημερι... τα λεμε αργοτερα

καλη ορεξη

05/01/2008, 15:39:55
quote:
Predator φοβερή καινούργια εικόνα που έβαλες .

Πράγματι!!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

05/01/2008, 15:44:28
Ααααα και το χτεσινό βιντεάκι...
Αν και δεν κατάλαβα...που ήταν αφιερωμένο;

05/01/2008, 17:03:42
Ηταν αφιερωμενο σε ολους μας... περισσοτερο σε μας τα "αγορακια"

06/01/2008, 07:58:43
Καλημέρα σας!

Πρωινός - πρωινός σήμερα αφού ο σεισμός με έπιασε στον ύπνο κι είχε τέτοια βοή που στο σπίτι μου γινόταν λίγο χαμός...
Οπότε ας σας κεράσω ένα καφεδάκι για να σας υποδεχθώ όταν ξυπνήσετε!

Στην υγειά μας!

In anticipation of my resurrection...

06/01/2008, 09:58:39
Καλημέρα σε όλους τους «κουνημένους»…

Πάντως φίλε D. Incubus πρέπει να παραδεχτείς ότι μόνο ένας σεισμός σε ξυπνάει πρωί, πρωί κυριακάτικα…

06/01/2008, 13:28:31
Καλημέρα σε όλους.

Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, αλλά μου περιέγραψε το σεισμό, η γυναίκα μου, πολύ... ανάγλυφα.

Πάντως δεν ήταν τόσο δυνατός, ώστε να γίνει μόνος του, ο... φραπεδάκος.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

06/01/2008, 13:35:46
Καλημέρα και από μένα, εγώ δεν ξύπνησα από τον σεισμό γιατί δεν είχα κοιμηθεί ακόμα, τότε μόλις είχα ξαπλώσει για ύπνο, ή εμπειρία που είχα από τον προηγούμενο σεισμό (Πάρνηθα) με έχει κάνει χοντρόπετση, και έτσι το μόνο που έκανα ήταν να κουκουλωθώ ωραία με τα σκεπάσματα (πιο πολύ το κρύο με ενοχλούσε) και να το ρίξω στον ύπνο

Wolf
07/01/2008, 07:31:43
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χτες!
Και η φραπεδιά, για να πάρουμε....κουράγιο

07/01/2008, 08:17:13
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα!
Τι κάνουμε;

Φίλε elo, πραγματικά!
Μόνο ένας σεισμός σε ξυπνάει πρωί - πρωί Κυριακής!
Εγώ τον κατάλαβα για τα καλά κι είναι περίεργο γιατί δεν ξυπνάω εύκολα αλλά εχθές σηκώθηκα με το πρώτο.
Ευτυχώς που οι συνέπειες ήταν "ανώδυνες".

Καλή μου keraynos, μακάρι να κοιμόμουν κι εγώ πάλι μετά αλλά άμα σηκωθώ απότομα δε μπορώ να ξανακοιμηθώ.

Να μας ζήσουν όσοι κι όσες γιόρταζαν εχθές αλλά και σήμερα, οι οποίοι είναι πολλοί!
Να σας χαιρόμαστε!

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
07/01/2008, 08:53:46
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!

Όντως,δυνατός ο χτεσινός σεισμός και με διάρκεια!Και για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο τον φοβάμαι!!!Μόλις είχα ξαπλώσει και τον κατάλαβα γερά!Δίδαγμα από αυτό τον σεισμό;να κλείνουμε τις πόρτες από τις ντουλάπες διότι ανοίγουν και φεύγουν πράγματα από μέσα

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

loukritiaΜέλος
07/01/2008, 09:23:24
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Πώς περάσατε Σ/Κ;

Χρόνια Καλά σε όλους τους χθεσινούς και σημερινούς εορτάζοντες!

quote:
keraynos - η εμπειρία που είχα από τον προηγούμενο σεισμό (Πάρνηθα) με έχει κάνει χοντρόπετση
Εμένα πάλι μ'έχει κάνει τραγικά φοβιτσιάρα. Με το που ένιωσα το κούνημα ντύθηκα και τραβολογούσα τον καλό μου να χωθούμε κάτω απ'το κρεβάτι! Ευτυχώς εκείνος είναι ψύχραιμος και παραμείναμε πάνω στο κρεβάτι...

quote:
maraki8 - Δίδαγμα από αυτό τον σεισμό;να κλείνουμε τις πόρτες από τις ντουλάπες διότι ανοίγουν και φεύγουν πράγματα από μέσα
Ένα πράγμα θα σου πω: η καλή μου η μανούλα από το '99 και μετά, έχει πάντα λάστιχα στα πόμολα της κουζίνας γιατί τότε όλα τα γυαλικά είχαν πάει περίπατο! Και κοιμάται και με σφυρίχτρα κάτω απ' το μαξιλάρι της.
Όπως καταλαβαίνεις, στην οικογένειά μου, τό 'χουμε το θεματάκι μας με το σεισμό...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
07/01/2008, 09:34:28
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους .

Βλέπω οι φοβίες καλά κρατούν…

Πάντως εμένα δυο πράγματα με κάνουν και τρέχω πανικόβλητο, το κόψιμο… και ο σεισμός, για φαντασθείτε να συνδυαστούν και τα δυο…

07/01/2008, 11:04:04
Kαλημερα σας... χρονια πολλα στους Γιαννακιδες, Ιωαννες!

Να ζησουν να τους χαιρονται-χαιρομαστε! Αληθεια... εχουμε κανεναν εδω? θελουμε κερασμα

07/01/2008, 13:46:31
Για χαρά χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν .
Έχασα και τον ύπνο μου χτες με τον παλιοσεισμο κυριακάτικα μας ξύπνησε
Απ τις 7 το πρωί.
maraki8Μέλος
07/01/2008, 13:51:32
Τον μεγάλο του '99,δεν τον είχα καταλάβει,καθώς ήμουν στο λεωφορείο.Καλό αυτό,ε;

loukritia,εγώ πάλι πετάχτηκα από το κρεβάτι λόγω των ντουλαπών που ανέφερα αλλά και της οθόνης του pc,που πηγαινοερχόταν...
Ίσως να πρέπει να έχουμε την σφυρίχτρα μόνιμα μαζί μας...

Περιέργως,ούτε Γιάννη έχω,ούτε Ιωάννα,οπότε χρόνια πολλά στους υπόλοιπους!!!

quote:
Πάντως εμένα δυο πράγματα με κάνουν και τρέχω πανικόβλητο, το κόψιμο… και ο σεισμός, για φαντασθείτε να συνδυαστούν και τα δυο…

Tragique...tragique...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

07/01/2008, 14:00:49
quote:
Πάντως εμένα δυο πράγματα με κάνουν και τρέχω πανικόβλητο, το κόψιμο... και ο σεισμός, για φαντασθείτε να συνδυαστούν και τα δυο

Πράγματι!!! Άπιαστος συνδυασμός!!!

07/01/2008, 14:50:15
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Εγώ χθες είχα γενέθλια οπότε το σημερινό κέρασμα θα περιέχει τούρτα, όχι φυσικά την γνήσια αφού πρώτον έγινε σουρωτήρι από τα "λίγα" κεράκια που είχε, αλλά κατά δεύτερο και σημαντικότερο λόγο ότι δεν έμεινε από εκείνη ούτε ένα μικρό κομματάκι σοκολάτας

Και φυσικά όλες τις ώρες ένας καφές είναι ευπρόσδεκτος

Wolf
07/01/2008, 15:04:32
Χρόνια πολλά και καλά αγαπητή keraynos, να σε χαίρονται οι δικοί σου!